-
WTH remix
http://www.youtube.com/watch?v=Jt6t LUwc_1E -
-
Re: WTH remix
Já remixy nemusím, ale není to špatné, ale neposlouchala bych ho. Zlatý origiš. *14* -
-
Re: Re: WTH remix
presne! remix se mi libi jen u Keshi *15* -
-
Re: Re: Re: WTH remix
a Lloro por ti od Kikehoto ani nejde poznat, že to je remix, jen to zpívá s Wisinem y Yandelem *3*
-
-
-
-
Dance..:D
v nějaké španělské "Dance" soutěži se tančilo na WTH..:D
http://www.avrilbandaids.c om/forums/avril-lavigne-media/11035 48-what-hell-fama-bailar-spain.html -
-
Re: Dance..:D
Velmi zajímavé, když tamčí jako hadí žena, tak je to good, jinak velmi vtipné, ale je fajn, že se ta písen šíří dál. *14* -
Re: Dance..:D
twl ted sem to sem taky chtela dat *15* -
-
Re: Re: Dance..:D
no jo.. seš moc pomalá..:D :D
-
-
-
Take me away
Sice je to staré, ale krásné. http://www.youtube.com/watch?v=FAae T7B1U_M&feature=player_embedded *3* -
-
Re: Take me away
Nádhera..! *14* *14*
-
-
.
napište něco uplně dobrého o Avril o vás o čemkliov... potřebuju akutně vylepšit náladu, protože náš kokotský učitel mě teda dneska pořádně vytočil....:\ *16* *16* -
-
Re: .
jakto? čím? Jestli se mohu zeptat. -
-
Re: Re: .
Né.. to fakt né Michálku...:D Prostě, dneska nám říkal známky co nám vychází z chemie a teďka jako asi 10 nás mělo nerozhodně, tak všech do jednoho se zeptal jestli to umí, a všichi mu řekli, že ne, tak že prý ať se na středu naučí a mě se ani nezeptá a hned mě zkouší z něčeho co sem vůbec neuměla...o to by ani nešlo, přiznávám, že to sem fakt netušila vo co go, ale že všem to odpustil, jenom mě ne, to mě vytočilo ale totálně...:\ :\ A Kači, opovaž se tady znínit něco ve smyslu že chemie je lehká, jasný..:D *15* *15* -
-
Re: Re: Re: .
jo.. jdi na něho...:D :D no já nevím... něco jako Ryclost chemických reakcí.... ono je to celkem lehký, ale my sme to ani pořádně nebrali a je to už tak měsíc staré, takže sem vůbec něvěděla co mu na to říct..:D Ale co on mě uplně dojebal... jsme šli z učebny a on prý na mě, tak co, kolik budeš mít dvojek na vízo? A já: jednu a on: to opravdu jenom tu z chemie, ne není ti to líto....? Ty vole já myslela že mu normálně jebnu....:D :D :D -
-
Re: Re: Re: Re: .
aha, tak to chápu no .... To naštve, já bych si fakt stěžovala! ... Tak to je dojeb jak svina! xDDDD Já bych mu jednu střelila! *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: .
No tak vidíš *1* *1* *1* *1* *1* -
pravda... když jsme to pouštěli před celým druhým stupněm tak se všichni do jednoho aspoň jednou zasmáli..:D :D -
a koho taky ne, že? *15* *15* *15* -
Jsem ráda že tě to pobavilo..:D :D -
aha xDDD potěší :D ale teda málo sem se zasmála! *15* *15* *15* *15* -
už vím... já zkopírovala blbý odkaz...:D má to být tenhle...:D :D
http://www.facebook.com/video/v ideo.php?v=140637525946641 -
hej tak po smazání všech mezer se mi načetl tvůj profil :D Pošli mi to na fb jako zprávu prosím *3* -
http://www.facebook.com/profile.php ?id=100000011825313&ref=profile#!/p rofile.php?id=100000011825313&ref=p rofile
hej řekni... nelyskla byz tomu chlapovi? :D :D už od pohledu vypadá na to že si to zaslouží...:D
PS: přiznávám, dělám si tu trochu reklamu, ale jako... jestli máte rádi Comeback tak se možná i zasmějete..:D :D *1* -
přesně! Jen do toho! Však počkej, ty mu to nandáš! xDDD Ale je to vůči tobě nefér, takže běda ho, jak tě nepřezkouší! To má pak co dočinění se mnou! *15* *15* *15* *15* *15* -
Zítra mi držte palce.. pokusím se ho překecat, aby mě přezkoušel..:D :D Ikdyž nepočítám že to vyjde, ale tak zkusit se to musí..:D :D
-
-
-
a z čeho, že to zkoušel? xD *15* *15* -
Hani, tak to sem ani neměla v úmyslu, páč po dnešku nevím ani jak se jmenuju! *1* *1* *1* *1* *1* *1* Tak jsi mu to měla říct! Já bych protostovala! Přece se nedáš! Takový bordel! Já na něj vletím! To už je druhý učitel! První je slovenská češtinářka apak je na řadě on! *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
Re: Re: .
učitel kokot se na ní určitě jen zle podíval. A Hanka tady z toho vyšiluje. *15*
-
-
-
:'(
Lidičky, táta mě vzal kompa a vrátí mi ho až 1.7. ... *9* *9* *9*
Já sem v háji ... jinak díky Michale za tu smsku ... *14*
Noo, a teďka jsem tu jen na skok, a ta pohádka no ta neměla chybu já tu schípala ... *15* *15* *15* *15* Ta je jako fakt božíí ... prej furt peru Kikemu posraný spodky ... *15* *15* *15* *15* *15*
Jinak moc se mě po Vás stýskáá ... *9* *9* *9* *9* Nevím, jak to zvládnu ... celý půl rok ... bez všý techniky, prostě takhle se ani nemůžu pořádně učit ... *9* *9* *9* Bez kompa ... je to v háji ... *9* *9* -
-
Re: :'(
Ale tak na kompa se dostaneš třeba ve škole, ne? :) No a aby se neřeklo tak ti taky sem tam něco napíšu..:) -
Re: :'(
Ty bláho, tvůj tata je vážně magor!! :-((((( To snad není pravda :( Tak já ti taky někdy napíšu at ti je veseleji. ;-)
-
-
:)
Nejčastější je: Avril Laviň :D
Ejvril Laviň
Evril Laviň
Avril Levín
Ejvril Levín
Evril Levín
Avril Levíň
Ejvril Levíň
Evril Levíň
Avril Lavínová
Ejvril Lavínová
Evril Lavínová
Avril Lavíňová
Ejvril Lavíňová
Evril Lavíňová
a v článcích se píše často Avril Lavigneová *15* *15* -
-
Re: :)
no to je hrůza!!! Jak už dobře řeknou obojí, tak tam strčí "ová" neo zkomolí jméno nebo příjmení, to snad není pravda!! Asi jim někde dáme správnou výslovnost Avril Lavigne! Protože to se nehodí takové komolení!! .. Schválně, jak to říkáte vy? Já to vyslovuji takto: Avril Lavin. -
-
Re: Re: :)
Výslovnost podle Wikipedie:
/ˈævrɨl ləˈviːn/ -
-
Re: Re: Re: :)
hod si to googlu -
-
Re: Re: Re: Re: :)
Na překladači Google, to vyslovují pěkně, přesně jak to má být. Tam bych poslal všechny chytráky co to neumí.
Já to teda vyslovuju Avril Lavín, někdy Lavin. *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :)
je videt jak me znas *15* -
*1* *1* *1* tak to se mže opravdu stát jenom tobě..:D *1* *1* *13* *13* *1* *1* *15* -
neboj stricka Googla sem uz navstivila a ja ti zensky nerozumim *15* -
Ano.. Google to má dobře..! :D přesně tak to říkám aji já,...:D takže Elis, hromadně tě pro jistitu posíláme na Google, ať se to naučíš, ok..?..:D :D :D -
no dyt to říkám, že sme na tom stejně xD *1* *1* -
v podstatě jseš na tom stejně jako já *1* -
no sláva ... tak sme na tom stejně. :-) *3*
-
-
-
Re: Re: Re: :)
hm... super, ale podle těchle klikiháků nikdy nic nepřečtu, tak čeky by to napsat nešlo? xD .. a jak to vyslovuješ ty?
-
-
-
Re: :)
né...:D :D to fakt nepochopím jak to může někdo takhle blbě říct...:D :D
-
-
..:D
víte jak jsme se tady bavili o těch njrůznějších skomolenimách Avriliného jména? Zrovna poslouchám Kiss Morava a zase: Éjvril Lavíň... *8* Že oni se prostě neumí naučit srávnou výslovnost...:D Normálně by sme ty "verze" měli sepsat, to by jsme se potom asi hodně nasmáli..:D *1* *1* *15* -
-
Re: ..:D
Jo no, tam to taky komolí! Je to děs! .. No to bychom se teda "posmály" *15* -
-
Re: Re: ..:D
*15* *15* vsede to rikaj blbe *15* vecinou i ja to blbe reknu *15* -
-
Re: Re: Re: ..:D
Půjde do kouta na hanbu! *15*
Určitě to řiká takhle: Evril Laviňová *1* -
-
Re: Re: Re: Re: ..:D
kurva ze ja vubec neco rikala *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ..:D
tak já se tu tak nažím a prd z oho :( :D Jinak nemáš zač :D -
Ha, ha, ha...:D *1* *1* *1* -
Panečku, to se tu dovídáme věci. *4*
Můj otec je Turecký sultán, no a děda byl náčelník kmene Inků *15* -
Kačenko děkuji, že ses mě zastala, ale musím konstatovat že má Michal vyjímečně pravdu... můj otec je totiž Ind..:D A Aby sis ze mě Michálku mohl ještě dělat srandu tak můj nevlastní otec (Alžiřan) se jmenuje Derardja, takže já můžu být jedině ráda, že sem se tomuto přijímení vyhla..:D :D -
např. Khan .. víc se mi jich v přátelích hledat nechce, už musím pádit -
Znáš snad nějaký indický jména? když řikáš že to není. *15* -
no tak indické jméno by bylo jiné :P -
No jasně, a Kumarová je český příjmení jak vyšitý. *13* Takový příjmení mají hadráci někde v Indii. *15* -
Mě taky! .. Ty trdlo, ona říkala u ZAHRANIČNÍCH!!!!!! Hanka není ze zahraničí! *15* -
jo a proc ne rovnou Komár? *15* -
Když tě to vytáčí, tak to aby jsme ti začali řikat Hanka Kumar *15* -
hej to taky uplně nesnáším... když k zahraničním ženským příjměním přivávají OVÁ...:ú to mě taky pěkně vytáčí..:D :D
-
-
-
jak to můžeš říct blbě? Co je na tom tak těžkého? No ostudo teda! *1* -
no že se nestydíš... ale zajímalo by mě jak že to říkáš? :D
-
-
-
-
Jeden den v Japonsku - část první
Píše se rok 2070 a konečně si Kahanka Permoníková ušetřila penízky na cestu do Japonska. Na hrad princezny Avril Lavigne a jejího věrného sluhy Ivana Troubafelda. Měla v plánu s sebou vzít i Fištu Kačákovou. Fišta s cestou souhlasila a tak se společně vydali na cestu. Půjčili si Obamův tryskáč od Michala a Míši. "Poletíme s ním jenom na nákup, tvrdily Míše". Neřekly ji však že chtějí letět navštívit Avril. Michal a Míša by také jistě rádi letěly. Důvěřivá a hodná Míša jim teda letadlo půjčila.
Ono tě to přejde si vymejšlet Permoníková! Počkej, jak se ti to vymstí!
Po příletu do Japonska zjistily Kahanka a Fišta že Avrilin hrad se nachází několik kilometrů od letiště, v temném lese zvaném Sharpaywood.
Na okraji lesa byl starý vrátný. Ptá se. "Jdete na hrad? Dám Vám tedy pár rad. Pokud chcete poklad dejte pozor na lesní rarachy. Raraši Vás uloví a budete mít kulový. A taky pamatujte! Kdo naštve raracha bude mít týden zaracha. Takže Bon Voyage děti".
Vydaly se po temné stezce, lemované hrůzu nahánějícími stromy. Všude okolo byly slyšet podivné zvuky. Neušli ani kilometr a nad jejich hlavami se prohnaly dvě čarodějnice na košťatech. Byla to hlídka čarodějnické vzdušné policie. Kahanka zůstala krátce po přeletu stát. "Čo sa robí Kahanka?, Idem!" Hudruje Fišta. Kahanka na to. "Hergot! Pustila sem si do kalhot". Neplakej Haňulinko, maminka Fišta to spraví. -
Jeden den v Japonsku - část druhá
Fišta si mumlá pro sebe. "Pane bože, za co mě trestáš? Už několik let peru Kikemu posraný spodky a teď tohle, co sem komu udělala?". Najednou se šustlo něco v křoví u cesty. Byl to lesní rarach. Nejdřív jeden a potom se jich tam vyrojilo několik.
Raraši se vrhli na Fištu a Kahanku. "Teď Vás odvedeme do pevnosti Šijusisako, tam budete v kuchyni sloužit našemu vládci Takašimu". Jeden z rarachů povídá druhému rarachovi. "Cejtíš to taky? Jo, jako kdyby se tu pářily opice. Támhle z toho stvoření se line ta nelibá vůně". "Hni se hnuse!" Komanduje rarach Kahanku. Těsně po příchodu do pevnosti Šijusisako byly Kahanka i Fišta předvedeny před vůdce Takašiho. Takaši povídá. "Tak co vy dvě vdovy? Co tu děláte?" Místo odpovědi kopla Kahanka Takašiho pod břicho. "Takaši, máš koule nakaši". Kahanka a Fišta zdrhly z pevnosti zadním vchodem a pokračovaly směrem na Avrilin hrad. Avril je přivítala ještě před hradem. "Buď pozdravena Fišto Kačáková. A kdo je ten pytel hnoje který přišel s tebou?" Ptá se Avril. "To je moje kamarádka Kahanka z Havířova, je to tvoje velká fanynka". "Dobrá, můj věrný sluha Troubafeld to vykoupe v hradním příkopu". Až potom může dovnitř.
K jídlu jim Avril připravila kanadské sušenky, její vlastní recept. Kahanka se tedy do sušenek s chutí zakousla, sušenky byly tvrdé jako kamen a chutnaly jako rohožka. Kahance vypadly poslední dva zuby které vlastnila. "No Avril! Si dobrá zpěvačka ale do pečení se radši nepouštěj. Tvrdí Kahanka". "Nevadí, můj Troubafeld by si po tom ukousal prsty".
THE END -
-
Re: Jeden den v Japonsku - část druhá
Jůva já se směju!! To bylo fakt super!! *1* *1* *1* *1* -
Re: Jeden den v Japonsku - část druhá
Nééé...:D to si jako opravdu myslel vážně, že teď ty sví inteligentní řeči budeš psát o mě? :D :D -
-
Re: Re: Jeden den v Japonsku - část druhá
Kdo říká že je to o tobě? *15* -
-
Re: Re: Re: Jeden den v Japonsku - část druhá
No jako já něvím... to byl pouze pocit..:D :D
-
-
-
-
:'-(
libi spatna hodne spatna zprava! Misa se tu nejspis do konce skolniho roku neukaze *9* jeji za***nej ucitel ji nevyskousel a dal ji na vyzo rovnou 4! *16* :'-( -
-
Re: :'-(
jo a prosim napiste ji parkrat z netu sms aby se fakt necvokla -
-
Re: Re: :'-(
chuděrka!! *9* *9* *9*
-
-