-
:)
Tak teď jsem dostal od kačky dobrou zprávu.
Pojedeme s ní všichni do Japonska, prej to za nás všechny zatáhne. *1* Díky, kačko.
Sraz je v jedné malé chaloupce v podhůří Beskyd.
Mám ale ještě dotaz na vedoucího výpravy.
Kačko. pojede taky ten Havířovskej skřet?, vzal bych ji jako šerpu, na nošení báglů. *15* *15* -
-
Re: :)
Míšo, souhlasím s tebou, aspon bude k něčemu dobrá *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: :)
*15* *15* *15* *15* *15* ja taky souhlasim *15* -
-
Re: Re: Re: :)
No tss... děte do háje! :D -
-
Re: Re: Re: Re: :)
Ho Ho Hóó *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :)
*1* *1* -
To je rada k nezaplacení. Pani Luciferová *15* -
Michálku... Vánoce už byly... hrát na Santa Clause sis měl před pár týdny... teď už né..:D :D
-
-
-
-
-
-
...
twl japoncici se dockaji novyho aleba uz 2.3!! a prej tam vydaj naky DVD kde budou 3 bonusovy pisnicky a 30minut z nataceni. doufam ze sem to dobre pochopila *15* -
-
Re: ...
Konnichiwa *1*
Elis, Kde si to zchrastila? -
-
Re: Re: ...
s japonstinou na me nechod i kdyz pozdravu rozuimim *15* http://www.avrilbandaids.com/forums/avril-underground/1103124-info-about-limited-japanese-edition-goodbye-lullaby.html tu a raci si to predctete fakt nevim jestli sem to pochopila dobre *15* -
-
Re: Re: Re: ...
Nojo, fakt to tam tak je. Pochopila si dobře.
Mimochodem konnichiwa je jediný slovo co umim japonsky. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
jooooooooo sem dobra!!!!!!! *15* ja umim asi 10 slov japonsky sme se je ucili na karate *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
u nás taky učitelka na základce nadávala, hlavně do prdele *15* *15* *15* -
*15* *15* *15* no u nas se pokazdy nekdo nasere jednou o ajine uca nadavala klichovi ze je dement *15* -
I samotní učitelé nadávají. u nás na základce při informatice:
"Sedněte si kurva, do prdele". *15* -
jo u nas je to bezny no i u ucitelek *15* ja vcera pri chemii prohlasila pani ucitelko vy ste krava nastesti to neslisela *15* -
Elis taková malá holčička, ale jak už je sprostá. *13* *15*
Nojo dneska se nadává všude. Už sem viděl jít školku, a dokonce tam padlo slovo č..ák *15* *15* -
ja klidne pokud mi cvaknes letenku a koupis nakej suvenir *15* -
hmm.. tak ti dík za tip, ale ty právě byly, takže se mi rok čekat nechce, navíc by mi nafučelo do baráku, sme ráda, že tu mám teplo. *15* *15* Takže to vidím tak, že bude výlet na opačnou stranu zeměkoule a nebude to směr USA. *15* *15* *15* *15* Kdo letí se mnou? *15* -
michale presne to pise ten pravej! a jako asi se nedockas ze bych nekdy trosku zmenila svuj slovnik *15* -
Elis by tady mohla držet ten svůj slovník trochu na uzdě. *15*
To píše ten pravej, žejo. *15* -
Kačko: napiš ježíškovy že chceš pod stromeček bonusy. Nech otevřený okno, možná že ti tam něco přiletí. *15* -
jo! svine jedni zluty sikmooky! -
No tak to je bordel! Já chcu tež bonusy! *9*
-
-
-
-
-
-
..
Avril se již zítra objeví jako host v rádiovém pořadu Ryana Seacresta! Potvrdil to sám Ryan na twitteru. Avril se prý rozpovídá o What The Hell.
Avril se také v rámci propagace WTH a nového alba dostane příští týden do Evropy. Konkrétně je potvrzena návštěva Británie, kde bude hostem v rádiu BBC. -
-
Re: ..
No, to je dobrý.
Ale byl bych radši kdyby se rozpovídala o zbytku Goodbye Lullaby. *9* *8* -
-
Re: Re: ..
jo a nejlepe v nakym ceskym radiju *15* -
-
Re: Re: Re: ..
A rovnou pěkně česky. Žádný anglicky, Avril se naučí česky a bude to. *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ..
jo!!!!!!!!! ale to bysme chteli az moc -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ..
vim: zelva s capem svacili na hrbitove *15* me nedostanes ja mam tatu slovaka a na slovesko jezdim kazdej rok *15* -
Pravda, nieje to ťažké.
Elis. vieš čo je toto po česky?:
Korytňačka s bocianom olovrantili na cintoríne. *15* -
ja vim si klidne mluvte zejo *15* -
hej čo ho urážate! Vy somálci jedni! A prečo by nemohol hovoriť po slovenky? Veď na tom nie je nič ťažkého. -
Prečo? Lebo neviem po česky. *15* -
michalko preco hovoris po slovensky? -
Tiež bych chcel počut toho somára Kikeho, jak hovoril po slovensky. *15* -
bychj ji chtela videt *15* a Kikeho sme nekde videla mluvil tam tak nejak divne ale uz nevim kde -
a proč ne? Kike se taky naučil pár slov slovensky. *1*
-
-
-
-
-
-
BG
v bravo girl je plakat Avril sice je to fotka stara jak Metuzalem ale aspon neco *15* -
-
Re: BG
jo vidiíš, to sm tu chtěla napsat, no co už xD ALe tenhle plakát už mi přes dva roky vysí vedle balkonových dveří. *1* *1* *1* -
-
Re: Re: BG
me lezi v krabici uz celkem dlouho *15* a na dverich mam skoro ten samej jen ma ruku trosku jinak *15* -
-
Re: Re: Re: BG
aha *1* *1* *1*
-
-
-
Re: BG
Bravo Girl nekupuju *15* -
-
Re: Re: BG
ja taky ne ale dneska jen kvuli Avril ja raci bravo -
-
Re: Re: Re: BG
Bravo nebo Bravo Girl, stejně tam píšou ty samý kraviny *15* -
-
Re: Re: Re: Re: BG
to je fakt ale ja to kupuju kvulu plakatum sem na tom zavisla *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: BG
Se odstěhuj na antarktidu. Tam budeš mít stavebího materiálu dost. *15* -
jo tak jo a kde mam vzit snich? a na namesti je stara skola az by sli ze skoli by mi ho zbouraly *15* -
Postav si na námědtí iglů *15* a nemusíš řešit hnusnej polystyrenovej strop. *1* -
ty ses vul! *15* ne slamou ne je tam¨ nakej polistiren nebo co to je a je to hnusny a me se to nelibi *15* -
Zateplenej slámou. Nebo čím? *15* *15* -
no to asi jo jenze mam problem je zateplenej takze by mi spadly *9* *15* -
No tak to aby si za chvíli neměli plakáty polepený i strop. *15*
-
-
-
-
-
-
..
http://musicserver.cz/clanek/32804/ Avril-Lavigne-natocila-3D-videoklip / -
-
Jakej je vlastně rozdíl u videoklipu, jstli je to 2D nebo 3D? Stejně to uvidíme normálně. U filmů v kině bych to chápal ale u tohoto. *4* -
-
No nad tím sem tkay přemýšlela a nemůžou to dát přece v 3D grafice, kdo by se na to furt díval s brýlema, to bych si to ani nemohla pustit v iPodu .... jinak brýle mám, v tom problém není, ale slyšela sem, že sou prý každé jiné, tak já nevím -
-
miso dobrej napad hned jedu do kina a naky si slohnu *15*
-
-
si vsichni povine poridte 3D brejle a je to *15* jednou byli v blesku -
-
Nebo si je šlohněte v kině. *15*
-
-
-
týjo 3D? Tak to bude víc než zajímavé. Už se mocky těším! *14* -
skveli *14* *14*
-
-
OMG !!!
Lidi co to tu blbnete??? Já mám z vás vážně VÝTLEM !!!
Tohle není ani možný, já sem úplně v krdeli z té biologie na zítra už nevím jak se to mám učit neleze mi to do té palice ani trochu a hrozně se bojím že to podělám, ale zítra už mě tu máte jako na koni ale pouze do neděle, budete se mě muset nabažit, protože potom Vám zase zdrhnu !!! A vy mě mít nebudetee... *15*
Jinak na pondělí se díkybohu nemusím učit ... (jaká to úleva) takže tu budu celý víkend pečená vařená a smažená !!! *15* *15*
Jinak Michale ta pohádka neměla chybu ... *15* A Elis ... tak jako já se ti svěřím se svojí úchylkou, jak sem blbá a ty to hned všude vykecáš ... styď se ty ochechule slámová ... *8* *15* Jakooo ... no a co tak si povídám s Avrilkou a Nickouškem Jonasem ... jsou to mý njevzácnější poklady v pokojíčku ... *15* Jonas Brothers a Avrilka ... yeahh *15* *15* A pak Simple Plan a Ashleynka ... na ty 4 nedám dopustit !!! *15* *15* *15*
Noo nic já se du učit, kdyby někdo měl nějakej "chytrej plán" jak mi poradit, jak se dobře naučit 17 stran z biologie tak sem s nim, dyžtak mi to pošlete jako sms ... byla bych vděčná abych u toho nemusela sedět do půlnoci ... nebo si zase začnu povídat s Avrilkou ... *15* *15* *15*
Pááá ... miluju Vás a šíleně mě chybíte !!! -
-
Re: OMG !!!
17 stran?? Proboha co to je? Vy to píšete z celého roku?? Tak to vám nezávidím, držím palečky at to dobře dopadne! *3* -
-
Re: Re: OMG !!!
Kačko, 17 stran je jenom za jeden týden ... *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Re: OMG !!!
17 stran za týden, to je nějak moc.
My když jsme měli účetnictví 3xtýdně tak jsme popsali maximálně 7 stránek A4, a že toho bylo hodně.
Každopádně pokud toho máš teda tolik, přeju ti aby se ti to povedlo. *3* -
-
Re: Re: Re: Re: OMG !!!
17 stranek tejdne popisem maximalne tak v matice *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: OMG !!!
ja kdyz pocitam priklad mmam ho vecinou na celou stranku *15* hodne skrtam a pocitam kraviny *15* -
jo no *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* ... a v matice popíšu týdně cca 6 stran, ani ne *1* *1* *1* -
Možná píšou do sešitů velkých jako krabička od zápalek. Potom by těch 17 stránek odpovídalo. *15*
-
-
-
Re: Re: Re: OMG !!!
Jak můžete za týden popsat tolik stran?? Kolikrát ji máte?
-
-
-
něco na čem se shodnem..:D taky mi v pokoji visí pouze Avril a Jonasci...♥ mám nachystáne i další plakáty(mezi nimi i Ash) ale nějak na ně není místo... skrátka zatím jenom ti dva..:D :D -
sorry tod vse *15*
-
-
Návštěvníci - část první
Havířov 09:30
Jednoho dne, bylo to právě 21.12.2012, Přišel Havrance Kumburkové dopis. Stálo tam, že jako tajná agentka byla spolu s Klapačkou Příšerovou vybrána na důležitou misi. Týkalo se to přistání vesmírné lodě na území vojenského újezdu Brdy u Příbrami. Vláda České republiky obdržela nedávno z vesmíru zprávu o jejich návštěvě.
Příbram 17:20
Každý už netrpělivě čeká příletu mimozemské lodě. Této veliké události se účastní naše dvě agentky, prezident ČR Santa Klaus, David Dráth a premiér Pačes Nečas. Zčistajasna se obloha zatemnila a už je vidět jak mimozemská loď přistává. Z boku byl obrovský transparent. Stálo tam: Nečas, smrdí mu vocas. Rath nebude nás sráth. Vysouvají se schody a vycházejí dvě zelené postavy.
My být Klike Vyklepias a Kadík Péro Šmajda z planety Kellys Koštěmet. Přijeli jsme si pro Ejvril Laviň, říká menší z miozemšťanů. Zrazu mu přiletí pohlavek od většího mimozemšťana. "What The Hell!, řiká se Avril Lavigne!". "Kolikrát sem ti to řikal? "Poslouchej ušima a ne tou svou zelenou prdelí!" "Každý, kdo na planetě země říká Avril Laviň je náš špion, ale to oni zatím neví". Poučuje starší mimozemšťan mladšího. -
Návštěvníci - část druhá
Než se někdo z pozemských dostane ke slovu, mimozemšťané opakují svůj požadavek. My chtít Avril Lavigne! Jako první se ptají Klause. "Kníračí, počuvaj ma! Kde je Avril Lavigne?" Santa pouze odvětí. "Nevim, nevim". Netrvalo to ani vterinku a ze Santa Klause je Šašek na péru. "To nebýt správná odpověď", povídá nekompromisně mimozemšťan. Havranka Kumaronová začne skákat mimozemšťanovi do řeči. "Hej, ty zelená příšero!" "Jsi hnusnej jako Lady Gaga křížená se zlobrem Shrekem". "My Vám Avril nedáme, ikdyby jste tady měli sežrat otep slámy!"
Havranko, my nebýt zvědaví na tvoje "inteligentní řeči". Pokud nám ty neříct kde Avril Lavigne, my udělat BUM! Havířov na zem sražmo. BUM!
Rázem se do většího mimozemšťana "obuje" Klapačka Příšerová."Sprosťáku nevzdělanej, tohle sis u mně posral! Udělám z tebe mimozemskou sekanou". Velký mimozemšťan na to povídá. "Ale, ale taková velká slova ale skutek utek. Já kdybych chtěl, udělal bych z tebe Rubikovu kostku a hodil morčatům. Vysvobození by ses dočkala, pokud by tu kostku složili".
Ještě štěstí že naše dvě agentky měli jazyky ostré jako břitva a nepověděli kde je Avril. Kdyby si mimozemšťani Avril odnesli tak by to byl opravdu "konec světa".
THE END -
-
Re: Návštěvníci - část druhá
Hej tak já už nežiju!! Já mylslea, že to nedočtu! Takový sviják už sem hooooodně dlouho neměla! ty tvoje zkomoleniny jmen a použití mých výrazů na tebe, to byla super extra kombunace! Tohle je jedno z nej cos kdy napsal! Protože u ničeho sme neměla větší sviják! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Návštěvníci - část druhá
PS: pardon za ty chyby, to ještě bylo působení příběhu, že se mi smíchy třepaly ruce *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Návštěvníci - část druhá
*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* twl vy me chcete dneska snad vsichni zabit ne? ja uz nemuzu *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Návštěvníci - část druhá
jako... nic moc... zase tady plácáš ty sví inteligentní věci, na který není nikdo zvědavej...:D :D :D :D *1* *1* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Návštěvníci - část druhá
já to nějak přežiju..:D :D *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: Návštěvníci - část druhá
Jak chceš. Další "inteligentní řeči" budou pouze o tobě. *15* *15*
-
-
-
-
-
-
:)
Mám příběh o Kačce a Hance s mimozemšťany. *15* *15*
Ale protože tady ty moje "inteligentní řeči" nikdo nečte, tak to sem dávat nebudu. *13* *13* -
-
Nepindej! Já je taky čtu, když tu sem a ted tu sem, takže sem s tím! Kor když je to o mě xDDDD *1* *1* -
ja je ctu tak to sem dej
-
-
WTH
Tak máme Avril na kissparádě 1.!!! *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: WTH
No tak to je skvělý.
Ale na prdel si z toho nesednu *15*
Doufám že bude na prvním místě i s Goodbye Lullaby. Když Lochneska vydá album až na konci května. *1* -
-
Re: Re: WTH
Si hnusný! *15* *15* *15* ... Jakto, že ho odložila? Tak aspon cosik, ale aby potom GL nepotlačila až to své vydá, tak se o něj budou všichni zajímat a na Avril se káknou, ale zas by to své mohla víc prodávat. No uvidíme. *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: WTH
jooooooooooooooo!!!!!!!!!!! Avril je nejlepsi!!!! skoda ze neni i na Fajnku hajzlove ji nedali do fajnparady *16* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: WTH
no to si dovolili moc! *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: WTH
To je chytré řešení, řekni ji to. Ta bude mít radost a vzkaž ji, že se nám po ní stýská. *3* -
Míša bude nám sem posílat holuby.
Když nemůže na počítač. Má přece raracha, vlastně zaracha.
A ten provázek by musel být mnimálně 10 tisíc km dlouhej. *15* -
Míšo: tak mi toho tvojeho holuba pošli s nějakým vzkazem. *1* *1* *1* *1* *1* ... jo a jak by ten provaz měl být dlouhý? A jak vysoko ho vedou, aby jim v tom nic nepřekáželo. *15* *15* *15* *15* *15* -
jo to taky ale ten provazek ma nakej 5 ticic kilometr takze nez se to dostane prez atlatantik tak to trva a proto trpim mensi samomluvou *15* -
Já myslel ale, že s Evanem používáte dva kelímky s provázkem. *15* -
*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*twl ja mam dost myslim ze spis ta Opava *15* ja si vecinou povidam s Evankem na tapete *15* -
No jasně, tady si každej povídá s plakáty.
Ale na mně nemáte, já si s Avril dopisuju holubí poštou. *15* -
Halooo je tu ještě diskuse Avril nebo už sme se sešli v té Opavě? *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* Každopádně můj kámoš si taky povídá s Avril na plakátě. *1* *1* *1* *1* *1* -
ne to prej jen na ni kouka krasne se usmiva a ona si sama usoudi co mysli *15* -
Třeba ten plakát k ní promlouvá. *15*
Nebo z obyčejnýho plakátu vyčaovala plákát mluvící. *15* -
hele jedinej blazen je Misa! dneska mi rekla ze si povida s Avril jenze s plakatem! -
Elis: to říkají všichni blázni. *15* *15* -
ja nevysiluju! -
Proč zas já? Elis tu začla vyšilovat. *1* *1* *1* *1* -
Kačka alias Rambo, Jim to tam půjde vysvětlit, ručně stručně. *15*
-
-
Re: Re: Re: Re: WTH
Si hnusná! *15* *15* *15* ...Jakto, že neni na fajnku? *1* -
-
jooo ja bych tam sice obcas pustila Evanka ale jooooooooo *15* -
Vlastní rádio, pouze s písničkama Avril. *15* -
jo to je fakt stojej za h****!! udelame vlastni ne? *15* -
Ono vlastně, ve všech rádiích nehrajou nic pořádnýho. Už asi tak dva roky. *15* -
na fajnku hrajou asi 10 pisnicek porad dokola a kdyz uz hrajou Avril tak je to jednou za uherskej rok
-
-
-
-
-