Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vterinka

WTH

Holky Avril je na kissparádě na 11. místě s What the hell! Mohlo to být výš!
    • sharpay1995

Re: WTH

Bude víš..! Protože pro ní zaačnu hlasovat..! :D
      • vterinka

Re: Re: WTH

super, jen škoda, že se to každý den obnovuje
        • sharpay1995

Re: Re: Re: WTH

No... ale třeba až bude klip, tak bude t T-music chart a tam to bude vyhrávat... když už tam vyhrávala s Alice(mimochodem, za celý rok, byla Alice 10. nejoblíbenější klip na chartu)tak s WTH to budou samé 1. místa, protože podle mě osobně je WTH o něco lepší než Alice..:)
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: WTH

Np já si taky myslím, to je fakt super! *14* *14* *14* *14* Já už se tak těším na všechno! *14* *14* *14* *14*
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: WTH

Míšo, i to je možné, ale myslím, že holky se těší ještě víc, ale já to myslela všeobecně. Ještě mě čeká koncík The Paranoid na zahájení letních prázdnin v Novém Jičíně, pak Miro má mít turné a na konci roku by chtěl vydat druhé album, tak to jsem velmi zvědavá. No a ještě klip k WTH, tak jako, toho je tolik! Prostě já si umím najít to, nač se těšit. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
            • kvatro

Kačko. Ty se tak těšíš, že až budeš mít to album v ruce, tak tě z toho klepne. *15*
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: WTH

Ten klip k What The Hell by měl vyjít už 23. ledna
            Ale WTH neni lepší než Alice. *13* *15*
            • sharpay1995

23. ? Super... tak jako... dobře... asi sem se vyjádřila blbě... mě osobně se líbí více WTh než Alice, a myslím si, že v hitparádách se bude i lépe umisťovat, ale pouze můj názor..:)
  • Shrnutí ...

Ahojky, no takže ... příklady z goneometrie budu pařit, až zítra nebo o víkendu záleží kdy nám zadá že bude čtvrtletka teďka se hlavně musím naučit biologii a chemii, nebo mě tu můžete rovnou pohřbít ... *9*
    A poku jde o tu složenku, no což poslat si jí můžeš ale kdo ti zaručí, že ty prachy dostaneš ... *1*
    Jinak děkuju mooc Michale, jsem ti vděčná za to že si ze mě málem vyletěl z kůže ... vždyť sem úplně natvrdlá ...divím se že mi to pomoc ještě nabízíš ... *1*
    Já sem totiž hroznej případ, a tedka něco k Avril (aby Hnača nehulákala), pokud dostanu 4 na výzo ... tak si buďte jistí ... že zdrhnu do Ameriky za Avrilkou, protože 5 měsíců bez vás a be počítače, no nevím, ale asi by mě kleploo ... *9*
    • Re: Shrnutí ...

Jo a Elis, když se rozhodnu někdy že skočím z okna, tak neže skočíš taky ... tohle neříkej *13*
      Hezky buď doma a neskákej nikam !!! Protožee... já asi brzy skočím ... *9* *1*
      • vterinka

Re: Re: Shrnutí ...

Hele, žádné skákání se dít nebude! My ti ut všichni věříme a víme, že se sem vrátíš co nejdříve a ne až za 5 měsíců a navíc z jedné 4 se svět nezboří! Že vzkazuju tatovi! *3*
      • xkostex

Re: Re: Shrnutí ...

na to ti reknu jen tohle: jak bych to bez tebe tady asi mohla vydzet kdybys sis skocila jen tak sipku z okna? to by me znicilo!
  • sharpay1995

Stop..! :D :D

Přidávám se ke kolegům Kubovi a Vaness a odmítám dále číst 10 stránek deně vašich inteligentních řečí...:D Takže opět, až se bud edít něco s Avril, tak napište..:D :D
    • kvatro

Re: Stop..! :D :D

Když nechcete číst ty "inteligentní řeči" tak je teda nečtěte, a vůbec na to nereagujte. nějaký že to vzdáváte nebo odmítáte číst, na to nejsem zvědavej.
      Přijďte si až tu bude něco o Avril. *8*
      Nevim kdo si tady přes pár měsíci stěžoval že to tu připomíná hřbitov. Byla to právě Hanka.
      Teď je tu několik stránek denně a zase je to špatný. Si teda tady pište pouze o Avril. Sem zvědavej, kolik dní Vám to vydrží. *13* *13*
      • sharpay1995

Re: Re: Stop..! :D :D

Ok... sorry že zde s vámi nevedu diskuze, ale mám 4x týdně trénink, školu věšně až do odpoledne, zápasy, brigádu, a ještě mě za nedlouho čekají přijímačky, takže věčné připravovaní a spoustu dalších poviností... takže sem ráda když se večer dostanu chvíli na počítač... Stěžovala jsem si na hřbitov v dobu, kdy byly prázdniny, nebo když jsem měla více času... *13*
        • kvatro

Re: Re: Re: Stop..! :D :D

Výmluvy, výmluvy. To známe. *15* *15*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Stop..! :D :D

Žádné výmluvy, ale Fakta! :D
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: Stop..! :D :D

No jako... co si to vůbec dovoluješ?? :D
            • kvatro

Pardon, už sem zase odbočil od tématu AvriL Lavigne.
              To se tady nesmí. :)
              To by na mně potom zase přišla zubatá Hanka s kosou. *15*
            • sharpay1995

*15* *15*
            • kvatro

Třeba Fakta X, agentko Scullyová. *15*
      • vterinka

Re: Re: Stop..! :D :D

juj, ty ses nějak nervnul. Klid, nádech, výdech *1* *1*
        • xkostex

Re: Re: Re: Stop..! :D :D

miso skus meditaci u nas funguje a rikej si: husaaaaaaaaaaaa knedliky a zeliiiiii *15* ale nedoporucuju meditovat ve skole na hajzlech *15*
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: Stop..! :D :D

no myslím, že na hajzlech všeobecně bych to nedoporučovala *1* *1* *1*
            • xkostex

jo to je fakt *15*
    • xkostex

Re: Stop..! :D :D

tak tu kecej s nama a nebuzdes to pak muset cist najednou *15*
  • kladik

Vzdávám se

Sorry ale pomalu to tu vzdávám jelikož odmítám číst 7 stránek vaších inteligentních příspěvků *1* *1* *1*
    • kladik

Re: Vzdávám se

pardon mělo tam být ještě denně *15*
      • vterinka

Re: Re: Vzdávám se

vidíš, stejně si lepší jak já, já to ani nečtu, když tu sem, tak napíšu, ale snaha to číst se ztrácí, bo bych tu musela k té židli přirůst než bych to přečetla
        • xkostex

Re: Re: Re: Vzdávám se

pro vas to sami kecejte snama nebude te to pak cist vse najednou *15*
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: Vzdávám se

1. nesedím to 24 hodin denně, takže z toho plyne, že tu pořád nejsem a nemůžu na vše psát
            2. jezdím domů v 5 ze školy, takže za to opět nemohu
            3. občas zajdu i ven nebo taky spím a vy to tu popíšete *15*
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: Vzdávám se

i to je možnost *1* *1* *1* *1* *1* *1*
            • xkostex

co rict snad jen AHA *15*
            • vterinka

protože ho mám v záložce, kliknu a sme tam a pokud si chci s někým moc psát a moc to blbbne, tak se hodím vyjímečně na icq, ale to mě neba, tam mám mín lidí než na fb a ty se kterými si píšu nejvíc mám jen na fb a nezpomaluje pc jak icq. Než se zapne, tak léta páně
            • xkostex

jo ted vsichni chodej jen na Fb
            • vterinka

No tak to máš v poho a na icq ani nechodím, stejně ty hlavní mám na fb
            • xkostex

aha tak to je pak tezky ja sem jen na tychle a obcas se du kouknout na ty u kteryhc sem spravce *15* a na pokec s kamoskama mam icq *15*
            • vterinka

No tak u tebe je to jiné, lae já lítám mezi 4 stránkami a asi 6 diskusemi, takže fakt nestíhám a ještě abych to ut četla + chat s kámoškama
            • xkostex

1.ja taky ne ale ja to vzdicky ctu protoze nic lepsiho na praci nemam
              2. ja mam skolu kazdej den krome pondeli do pul 2 a doma sem ve 2
              3. ven moc nechodim ale skoro porad spim i s otevrenima ocima *15*
  • kvatro

:)

Míša teď paří příklady z Goniometrických funkcí. *14*
    Ale neřek sem jí že si za hodinu doučování účtuju 500Kč. *15* *15* *15*
    To se její taťka pěkně prohne až mu pošlu složenku. *1* Míša bude mít zaracha na 10 let. *15*

Ba ne, když můžu tak poradim, jsme přece kamarádi. *3*
    • vterinka

Re: :)

Týjo, dobře ty. Tak to je fajn, ještě budeš nás Hero! :D
    • xkostex

Re: :)

*15* *15* *15* *15* takovej prachu? to je moc *15* *15* premejslim ze ti taky asi brzo napisu abys mi neco vysvetlil *15*
  • laduss

jsem zpět

táákže lidi jsem zpět *3* celkem jsem to přežila akorát mám naražený sedací svaly *15* může mi prosím někdo zrekapitulovat o co jsem za ten týden přišla??? nechce se mi číst 250 stránek....
    • xkostex

Re: jsem zpět

tak jako vitej zpet *15* *15* a rekapitulace to bvysme tu byli na dlouho ale prislas o hodne *15*
      • vterinka

Re: Re: jsem zpět

no ais tak nějak, to by se nevešlo ani do 10 zpráv kdybychom to měli shrnout. *1* *1* *1*
        • xkostex

Re: Re: Re: jsem zpět

reknu ti aspon to nejhlavnejsi Michal si vzal Misu *15*
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: jsem zpět

jasné, stručné a výstižné *1* *1* *1* *1*
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: jsem zpět

tak jo xDDDDDDDDDD není problém *15* *15* *15*
            • xkostex

sem rada ze semnou souhlasis *15*
            • kvatro

Jo, začni si zvykat!!! *15*
            • xkostex

zacni si zvykat devce *15*
            • vterinka

*15* *15* *15* *15* *15* taková sebekritika *15* *15* *15*
            • xkostex

to vim kdyz je nekdo zaostalej jako ja tak je to tesky *15*
            • vterinka

jasně, ty to ani jinak neumíš. *1*
            • xkostex

samozdrejne jak jinak? *15*
  • puspuspusinka

Loučím see... :'(

Lidi já se loučím ... už mi bude zvonit za chvíli ... *9* Za 5 minut ... *9* Achjoo ... no uvidím, musím udělat na středu prezentaci na biologii ...a včera sem hledala a nic nenašla... nevíte něco o Geologické Činnosti Ledu???? *7* *9*
    Jinak ... páááá ... a modlete se v můj návrat ... *14* *3*
    • vterinka

Re: Loučím see... :'(

už sme myslela, že se loučíš definitivně. *1* Tak já ti budu držet palečky at se co nejdřív vrátíš. *3*
    • kvatro

Otče náš, jenž jsi na nebesích, posvěť se jméno tvé, přijď království tvé, buď vůle tvá jako v nebi, tak i na zemi...
      Dál nevim, ale každopádně se za tebe modlit budeme. *15* *15*
      Zatim ahoj.
      • xkostex

Re: Re: Loučím see... :'(

*15* *15* michalku modba jo? ja umim jen tuhle: sveta pane boze nas. zehnaj lasku domov nas. svate tvoje pozehnani boze dej nam do skonani *15*
        • kvatro

Re: Re: Re: Loučím see... :'(

No tak jsme tu zůstali proteď sami dva. *9* nechceš popsat pár stránek? *15*
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: Loučím see... :'(

koukam *9* ja cekam az se mi na icq ukaze kamoska pak ti nejspis drhnu musim ji dat sesity aby si je opsdala
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: Loučím see... :'(

*9* no tak fajn tak zatim *4*
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: Loučím see... :'(

No sám tady nebudu. *13*
              takže se vrátím zase až ve čtyři. *3*
              Ahoj Elis.
      • puspuspusinka

Dobře ... *14*
    • xkostex

*9* *9* o semocny Luciferdo spamatuj se a pust Misu na net nebo tu chcipnu smutkem. a jinak to cinosti nic nevim jediny co vim tak e led taje ale to asi vis co?
      • puspuspusinka

Taky mi chybíš ... *9* Paaa ... *14*
    • puspuspusinka

To se tu semnou nikdo ani nerozloučí??? *9*
  • kvatro

Návrat do budoucnosti část první

Následující příběh je smyšlený a nepředstavuje žádnou skutečnou osobu či událost.

Tento příběh se odehrává v blízké budoucnosti, v létě roku 2011. K půlročnímu výročí svatby, pozvali Michal a Míša svoje přátele k sobě na chatu u přehrady Lipno.
    Pozvali Elliota, Banku a Donaldku. Donaldka skrblíková měla hafo peněz a milovala koupání. A tak navrhla že vyzvedne Elliota a Banku svým soukromým vrtulníkem. Krátce před startem si Donaldka přivřela do dveří vrtulníku ocas. Až po hodině lomcování se jí ocas uvolnil. Byl ale tak dlouhý že se jí zamotal do vrtule jako pomlázka. Nechala ho tam teda zamotanej.
    Právě když přelétávala nad Ostravou, měli na náměstí koncert Vnosešmejdi. Donaldka tedy samosebou nevěnovala pozornost pilotování, Upřeně se dívala pouze na Mirka Šmejdka.
    Donaldka ztratila nad vrtulníkem kontrolu a sebrala věž nové Ostravské radnice. "Ostravo Ostravo, kde jsem oči nechal když jsem k tobě spěchal, Ostravo Ostravo město mezi městy hořké." Donaldka cituje kolegu Nohavicu.
    Po této menší nehodě vyzvedla Banku Hamounovou v Havířově, následně i Elliota Kostohryze na Pardubicku. A vydali se směrem na Lipno.
    Kačerov jak hurikán k nám už míří vrtulník, laser aeroplán, Frýdkem víří. Příběhy píše, z téhleté říše, Kvatro hůůůů. Zrovna když přelétávali Boubínský prales, srazily se s neznámou vesmírnou lodí. Ufoni vykoukli z lodi a řvou směrem k Donaldce. "Kam čumíš, náno pitomá!, Donaldka jim pouze ukázala prostředníček.
    • vterinka

Re: Návrat do budoucnosti část první

Teda už jsem se dlouho takhle nezasmála!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* Fakt super! *1* *1* *1* *1*
    • puspuspusinka

Re: Návrat do budoucnosti část první

No tak tohle bylo vážně skvělí ... já sem ve škole, ale chcípala sem tu jak nevím coo ... a jéééé ... my sme se měly nejlépe no divím se že mě nesežral lipenský žralok ... *15* *15* *15*
      Je to fakt super pohádka, mě se líbila moooc *14* *15* *14* *3*
      • xkostex

Re: Re: Návrat do budoucnosti část první

*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* ja mam dost tohle nemelo chybu *15* *15* ja chci pridavek! *15*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: Návrat do budoucnosti část první

NEEEEEEEE! Přídavek ne, nebo mě ten žralok sežere nakonec... *15*
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: Návrat do budoucnosti část první

jooooooooo pridavek jo!!!
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: Návrat do budoucnosti část první

ja vim a skonci to tragicky jedenoho klepne pepka a pak mu budou okopavat na zahrade hrobecek *15*
            • puspuspusinka

No jestli je Elis Shakespear ... tak já sem Picasso ... *15* *15* *15* *15*
            • kvatro

No tak to seš hotovej Shakespeare. Julie a dva Romeové. *15* *15*
            • xkostex

:'-( skoda *9* ja na vymejsleni nejlepsi pohadku kterou sem vymyselala byla o kamosce a dvou klucich co sse ji libily *15* *15*
            • kvatro

Přídavek nebude, ale můžeš k tomu sama vymyslet pokračování. *3* *15*
            • puspuspusinka

Zapomeň !!!
  • kvatro

Návrat do budoucnosti část druhá

To ale neměla dělat. Jeden laserový paprsek vyslaný z vesmírné lodě, odporoučel vrtulník k zemi. Donaldka ještě hrdě pronese. "Elliote a Banko, bylo mi ctí s Vámi letět." Elliot a Banka ještě stačili použít padák. Co se stalo s Donaldkou nikdo neví, buď ji odnesli marťani na planetu Krodos nebo žije v pralese jako Tarzan dodnes. Pravděpodobnější bude ale ta druhá verze, místní totiž popisují že se z pralesa ozývají podivné zvuky jako Hua Huha Ho, zavolat jen stačí heslo Kačka Hůhů, Hua Huhu Hohó.
    Elliot Kostohryz neuměl ovládat padák a tak skončil v dvoumetrovém mraveništi. Mravenci se na něj vrhli jak slepice po flusu. Přivázali ho ke kůlu. "Jsi synem smrti, mravenci nesou smrt" povídají. "Pardon páni mravenci, mám ale ještě jedno poslední přání"povídá nahlas Kostohryz. "Chci aby mi tu zazpívala královna dramatu Avril Lavigne a její poskok Ivan Troubafeld." Mravenci na to: "Ať je po tvém, každýmu dáváme si vybrat poslední přání. Kdyby si měl přání, že chceš pustit, pustili bychom tě". Nojo co naplat. Za blbost se platí!
    Banka Hamounová nedopadla o moc lépe. Nejen že se jí padák vůbec neotevřel. Přistála v doupěti Méďi Béďi. Její jedinou záchranou bylo, že Béďovi nabídla, že bude pro něj krást piknikové koše. Banka měla v kradení už určitou praxi. Ne nadarmo se jí říkalo také fantom Ostravských tramvají, nebo také Mikešova černá ruka.
    Nejlíp ze všech se však měli Michal a Míša na Lipenské pláži. Užívali si dokonalé prosluněné prázdniny. THE END
    • vterinka

Re: Návrat do budoucnosti část druhá

Dobře ty, fajné. *1*
  • puspuspusinka

Ehm

Elis, to bylo krásné že si na mě nezapoměla, když si psala o tom letu do LA za Evánkem... *15* Ale myslím, že bysme mohli jet všichni jako partaa... *15* *15* I když je fakt že jenom my dvě milujeme Evánka, ale stejnak bych ti tam zdrhla až bych se vydala hledat Pierra Bouviera ... pardon chtěla sem samozřejmě napsat Michala mého milowaného manžela, nikoho jinýho přece nemám ... *15* *15* *15* *15*
    • xkostex

Re: Ehm

no ja vim *15* a za nim si klidne zdrhni aspon budu mit Evanka pro sebe *14* *15*
    • kvatro

Re: Ehm

Asi sem hodim ten příběh. *15* *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: Ehm

Tak jo dokud tu můžu bejt *15*
        Jinak za tu pomoc díky, když přemluvím taťku tak se tu dneska stavím,... na doučování *3* *15* Ale bojím se že mi to nedovolí ... *9* *9* *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit