Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

???

Michale, když dneska pěníš těma přezdívkama, nechceš taky napsat nějakou hezkou pohádku o Bance, Elliotovy a Donaldce??? *15* *15* *15*
    Já se chci taky zasmát ... *15* *15*
    • kvatro

Re: ???

Ted mně už nic nenepadne. Zítra večer tady bude. *3* *3*
  • puspuspusinka

Pohádka na dobrou noc !! xDD

Banka, Elliot a Kačka Donald Čvachtavá
    Byl jednou krásný zimní den, a Banka s Elliotem, siamské dvojčata, si řekly že zajdou na návštěvu ke svým přátelům Míše a Míše, zcela novým novomanželům. Byla pořádná zima a venku to pěkně klouzalo! Než vyšly pořádně se oblíkly, ještě než zašly na hrad k Míše a Míše zamířily do Disneyho království pro Kačku, ženu Kačera Donalda. Šli a šli a sliš a tále šli a najednou hup rup cvak a už ležely, boužel dneska nesla Banka Elliota na zádech a tak to zchytal Elliot, když vstaly řekl si Elliot že ted ponese on jí, vzal jí teda na záda a šli a šli a šli a najednou hup rup cvak a Elliot se skácel jak širokej tak dlouhej na Banku. Banka se už naštvala a řekla, že si tu trasu musí vypočítat aby už nepadaly, a tak to všechno vypočítala a šli a šli a šli a šli a najednou hup rup cvak a byly pod ledem. Elliot se naštval a zahodíl Bance kalkulačku a vylezl a šli a šli a šli a najednou břink cvak brink napálily to přímo do Donaldovy brány, zavolaly si Kačku Čvachtavou a konečně se vydaly za Míšou a Míšou na hrad. Jenže jako každej hrad stál i ten jejich na hooodně velkým kopci. No tak teda se rozhodli že pojedou lanovkou. Tak jely jely a už jim zbívalo pouhých 20 mentrů a lanovka se sekla, no tak teda šplhaly ale Elliot a Banka to měli docela těžký!
    Nakonec se konečně doplazily až k hradu Míši a Míši a že zazvoní a pudou na návštěvu, ale co je nepotkalo na dveřích stálo. Jsem na svatební cestě na Hawaii, pokud nám něco chcete tak s tím budete muset počkat až se vrátíme!
    No tak tomu se dámy a pánové říká zákon schválnosti xDD
    • vterinka

Re: Pohádka na dobrou noc !! xDD

Míšo, já z tebe nemůžu! Fakt good *1* *1* *1*
      • puspuspusinka

Re: Re: Pohádka na dobrou noc !! xDD

*15* *15* *15* *15*
    • kvatro

Re: Pohádka na dobrou noc !! xDD

No to mně poser. *15* *15* *15* *15*
      Míšo, tohle je zatim nejlepší pohádka co si napsala. *15* *15* *15* *15*
      U téhle jsem se opravdu smál, a to už je co říct. ty přezdívky se tam skvěle hodí. *1*
      • puspuspusinka

Re: Re: Pohádka na dobrou noc !! xDD

No tak to díky ... *15* A to sem ani moc nepřemýšlela co budu psát, prostě to ze mě vyšlo ... *15* *15* *15*
  • kvatro

:)

Pokud se tady neobjeví ten Havířovský fantom ,jeho pravá ruka Eliáš Kilián a Budulínek.
    Tak uděláme turné The Worst Damn Thing se zastávkami v Přelouči, Havířově a nakonec ve Frýdku Místku. Bude to spíš taková křížová výprava. *15* *15* *15*
    • vterinka

Re: :)

a ty na ni budeš umučen! xDDDD
      • puspuspusinka

Re: Re: :)

Abys tam nebyla umučená ty Donaldko *15*
        • kvatro

Re: Re: Re: :)

No jasně, vememe Donaldku na mučící nástroje. Budeme ji natahovat, a potom z ní bude mít Míša pořádnou hadici na sprchování. *15* *15*
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: :)

No počkej!! Ty ještě uvidíš, že já s na tě pozvu kluky z RD! *15* *15* *15* *15* *15* *15*
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: :)

Ty nevzdělaný sprostáku! Tak úkol do fyzy vypočítáš levou zadní a ty nevíš kdo jsou RD, když o nich pořád mluvím! Hlavně, že víš kde bydlím, na fb si mě najdeš a koho miluju ty nevíš jo? Tak to sis u mě poto! *1* *1* *1* *1*
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: :)

RD? Co to je?
              Relativně debilové. *1*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: :)

Jéééé ... *15* *15* *15* *15* *15* *15*
        • kvatro

"Donaldko" *15* *15* *15* *15* To mě teda dostalo.
      • kvatro

K tomu nedojde. Budem se bít ze všech sil. A kdfybych už byl náhodou přivázanej ke kůlu, tak mně Míša zachrání. *3* *15*
        • puspuspusinka

Co bych rpo svého milovaného manžílka neudělala !!! *14*
        • puspuspusinka

ANOOO !!! *15*
    • puspuspusinka

Re: :)

Tak to abych si šla zabalit... *15* *15* V kolik pro mě přijedeš?? *15*
      • kvatro

Nebudem to zbytečně odkládat, vyrazíme hned. Už startuju koště.

To abych si začal psát, kolik sem tu už udělil přezdívek. *15* *15*
        • puspuspusinka

OK. Čekám !!! *15*
  • puspuspusinka

:((

Nějak to tu chcípá ... Počkejte že já se naštvu ... BANKO A ELLIOTE VYLEZTE KURŇA A KAČULDO TY TAKY... NEBO SI PRO VÁS DOJDU !!! *15*
    • kvatro

Re: :((

Akorát tady na nás čumí, a maji z nás prdel. *15* Že by se taky zapojily, to ne!
      • puspuspusinka

Re: Re: :((

Kdo by neměl, vždyť i já tu z nás chcípu totálně... *15* *15* *15*
        Asi pudu napsat pohádku ... nějak se nudím ... *15* *15* *15* *15*
        • kvatro

Re: Re: Re: :((

Jo udělej pohádku a pořádně tam proper tu Svatou trojici.
          Banka, Elliot a Kačka Donald Čvachtová.
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: :((

hotovo *15*
  • puspuspusinka

???

Michale žiješ ještě?? Nebo píšeš pohádku??? *15* *15* *15* *15*
    • kvatro

Re: ???

Žiju, ale pohádku nepíču. *13*
      • puspuspusinka

Re: Re: ???

Nepíčeš??? Na co myslíš prosimtě? *15*
        • kvatro

Re: Re: Re: ???

Věděl sem že do toho budeš rejpat. :D Prostě jenom překlep. *15* *15*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: ???

Jo jasně... *15*
  • puspuspusinka

xDD

Hele, ale u teho sem se fakt pobavila, jak byly ty zprávy, tve jak tam bylo to jedno místo a každej kdo tam prošel tam hodil hubu a nebo i ten policista, no tve já totálně chcípala smíchy... to byly nejlepší zprávy... *15* *15* *15* *15* *15* *15* Na ten nemocniční konec sem už rači nekoukala *15*
  • kvatro

.

Opravdu se Přelouč a Havířov někde zasekly.
    Manka Nemůže projít dveřma, když má na zádech přilepený to dvojče Eldorádo de Koště. V přelouči známá jako Smetiprach. *15*
    • puspuspusinka

Re: .

Teď si mě zabil ... *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • puspuspusinka

Sakra xD

Hanča se blíží ... *15*
    • kvatro

Re: Sakra xD

Tak to aby sme vyhlásili stav ohrožení. *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: Sakra xD

*15* *15* *15* *15*
  • puspuspusinka

Hawai

Avrilka s Brodym na Hawai, yeahh ... taky bych jela.. *15*
    Mimochodem abych se pochlubila, ten design s Avril sem dělala jáá ... *15*
    http://kathenkassk.blog.cz/1101/hawaii
    Je to blog kámošky *15* *14*
  • puspuspusinka

...

Když už jsem ta policistka ... tak s tebou provedu výslech vážený pane ... Jste totiž podezřelý (nevím z čeho), ale ste podezřelý *15*

Hraješ na nějaký nástroj? *15*
    Kolika jazyky mluvíš?
    Kdy máš narozeniny?
    *15* *15* No víc mě toho nenapadá ... *15*
    • kvatro

Re: ...

Nehraju na žádný nástroj, ale už sem zkoušel hrát na piano. Sehnal sem si jeden program na internetu, který udělá z tvý klávesnice piano *15*. naučil sem se přitom číst noty. Takže by to samotný hraní na skutečný klavír nemuselo být tak složitý.
      Mluvím Anglicky, jsem v tom spíš středně pokročilý, V praxi sem to použil už párkrát když se mně angličani ptají na cestu. Rozumněl sem i dokázal odpovědět. Každý se mně pořád na něco ptá, vypadám asi důvěryhodně. *15* Ale tak dobře sem se naučil až doma. Školní angličtina je dost velkej rozdíl od té skutečné.
      Německy sem se taky něco uměl, ale od tý doby co jsem ze školy jsem téměř všechno zapomněl.
      Francouzsky umím počítat do stovky+pár slovíček ale pouze ty které jsem slyšel při sledování pevnosti Boyard. :D
      Narozeniny mám týden po tom, co má vyjít Goodbye Lullaby. *3*
      • puspuspusinka

Re: Re: ...

Takže 15.3.?? *15*
        Pááni to je mi životopis, to já to vemu jednoduše ..
        hraju na kytaru, hrála sem na klavír, ale bylo to moc drahý, ale zase začnu určo a chci hrát na bicí a hrála sem na flétnu 5 let...
        No a anglicky umím asi jako moje 3letá sestřenice *15* I když pravda že v Maďarsku na výměnném pobytu sem se domluvila v pohodě...
        německy neumim, s beníkem si povídáme rukama nohama *15*
        a o ostatních ani nemluvím,
        no a narozky mám den po Avrilce *3* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit