Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

Odmítám !!!

Tak a dost přečetla sem dvě strany a už mě to nebaví, co si to jako mylsíte že tu nejmse chvíli a vy mě tu budete psát ... tsss ... na čtení kašlu stejnak nemám čas .. *15* *9*

Jinak děkuju jak mě tu všichni litujete, ale tak já si už zvykla ... *9* *9* Doma to prostě lehký nemám nooo --- *9* *9* *9*

Jinak všeci mi chybíte, ale podívám se semka asi jenom ve škole, doma mi to fakt nevyjde ... *9* *9*
  • xkostex

dobrou

tak ja se odebiram smer postel jeste si aspon 2x precist dejak a spinkat tak dobrou a zejtra se tu nevim v kolik obevim *15*
  • xkostex

konkurz!

takze pro ty kteri tu jeste nechcipli vyhlasuju konkurz na myho osobniho ridice ale musi mit svoje auto *15* nehlaste se vsichni
    • vterinka

Re: konkurz!

auto je v garáži, ale nevím jak daleko a hlavně KAM bych s ním dojela xDDDD
      • xkostex

Re: Re: konkurz!

ja chci dojet nejdriv do krepic a pak do LA *15*
        • vterinka

Re: Re: Re: konkurz!

aha, tak si pořid letadlo :D *1*
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: konkurz!

tak jo kdyz mi ho cvaknes tak klidne *15*
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: konkurz!

Jasné a kdybys viděla kolik jich mám nevylepených! To by stačilo n potapetování baráku! *15* *15* *15* .. tak to máš blbé *15* *15*
            • xkostex

*15* *15* to jako fakt? taky zavislak? ja uz polepila dzdi dvere skrinky premejslim i o oknech ale ty raci ne a na strop nemuzu mam ho zateplenej *9* *15*
            • vterinka

To mi povídej! Já už je lepím na strop a je z poloviny plný! *9* *15*
            • xkostex

uz vim co chci!!!!! veci pokuj doslo misto na plakaty:( *15*
            • vterinka

o jéje :D
            • xkostex

ne jako bonus chci no to jeste domyslim
            • vterinka

a zlatého martana jako bonus bys nechtěla? *15* *15* *15* *15*
            • xkostex

o skveli *15* nebo staci letenka do LA a pak odvoz pred Evankuch barak *15*
            • vterinka

nejsme charita :D řekni Míšovi, třeba se na tbe složíme :D
  • kvatro

:(

Nevíte kde vězí moje manželka Míša?
    Mám tu totiž pro ni pohádku o Vás dvou a Hance. *15* *15* *15*
    • xkostex

Re: :(

misu sere luciferda ma zaracha a je bez kompa a pokud se ta pip matikarska nespamatje a misa nedostane jednicku do konce skolniho roku ji asi neuvidime *9* tu pohadku ji posli jako sms ne? a hod ji sem
      • kvatro

Re: Re: :(

Hm... takže Míše nejde matematika, nebo co? Až bude u kompu, Ať mi napíše. mohl bych jí s to matikou poradit nebo pomoct.

Ta pohádka je dlouhá asi na 400 slov, takže SMS nepřipadá v úvahu. Ale sem bych ji mohl hodit.
        • xkostex

Re: Re: Re: :(

jo nejde ted tam maj naky sinus nebo co a nesmi mit znamky horsi jak 2.
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: :(

chuděrka :((((( .... sinus? Takže goniometrické funkce?
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: :(

jj se neboj *15*
            • vterinka

nemáš zač :-) pak dej vědět jaks dopadla :-)
            • xkostex

snad jo dekuju *4*
            • vterinka

aha, tak snad jo, držím palce :-)
            • xkostex

ale asi pudu misulou na tu potravinu sice nevic co je vsechno u menegmentu ale to neva *15* snad me smima znamkama vemou
            • vterinka

Tam jsme chtěla jít než mě to přešlo. Mám to doma od rána do večera, už mi to ani nechutná :D .. a je okolo toho moc práce a je to drbačka
            • xkostex

*15* ja chci jit na cukrarku ale kamoska me premlouva at du na potravinarskou ale nejsem si jista jestli bych to zvladla
            • vterinka

já sem na něj taky nechtěla .. sice sme si chemickou moc nepolepšila, ale furt je to lepší! *1*
            • xkostex

ja taky ne. ja bych na gympl nevlezla!
            • vterinka

aha, tak to ji nezávidím :(
            • xkostex

jo je jenze ona je na gymplu a ja na zakladce a berem rovnice s lomenima vyrazama desna kravina a moc mi nejde
            • vterinka

sem si říkala, a Míša je taky v 9 že? .. Tak to třeba bude brát za chvíli
            • xkostex

nejsem sem v 9tce
            • vterinka

Tak to je fakt blbé :( ty jsi v osmičce,
            • xkostex

nejhori je kdyz me porad zada o pomoc a jaji pomoctnemuzu *9* a navic v matice sama docela plavu
            • vterinka

aha, no nevadí, není to nic těžkého, tohle mi šlo je to lehké, takže kdyby ji o někdo šikovně vysvětlil, tak by to určitě pochopila, na střední je matika mnohem horší! *9*
            • xkostex

asi ja nevim mi tohle jeste neberem a ja nemam poneti o co de
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: :(

No tak to ať mi napíše teda. Sinus a Cosinus a prostě celá Pythagorova věta mi šlo dobře.
      • vterinka

Re: Re: :(

chuděrka :( Kvůli 1! Kdyby ji šlo o 2, tak to pochopím spíš než tohle. :( .. a tu pohádku tu klidně můžeš hodit. :-)
        • xkostex

Re: Re: Re: :(

jo jeji tata je desne vypatlanej ma doma peklo *9*
  • bambusanka

Všichni a povinne!

Všichni kteří máte facebook povinně sem do komentářů napište AVRIL LAVIGNe!
    http://www.facebook.com/p ermalink.php?story_fbid=17859296884 1897&id=132900103388547¬if_t=lik e

Chceme přece aby přijela,ne? *3*
    • vterinka

Re: Všichni a povinne!

týjo, to by bylo super kdyby opět přijela. Já na ni chtěla už minule, lae neprošlo mi to, ale vzhledem k tomu, že ted chodím po koncertech, tak tam prostě půjdu! *15* *15* *14* *14* *14*
      • kvatro

Re: Re: Všichni a povinne!

To já takhle po koncertech nejezdím. na koncertu sem byl teprve jednou. A to na No Name, když se uráčili přijet do Příbrami na zimní stadion. *15* *15*
        • vterinka

Re: Re: Re: Všichni a povinne!

Já je právě začla praktikovat. *1* Prvně Miro, pak mám naplánované Paranoid, chci jít opět na RD, až budou mít naplánované koncíky, zatím mají volno, pak chci na Avril, no a nebo tu přijede Kike, ale tomu nevěřím.
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: Všichni a povinne!

Kike sem nepřijede, to by už dřív přiletěli i návštěvníci z Marsu. *13*
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: Všichni a povinne!

jo pobavila *15*
            • vterinka

:D aspon ses pobavila :D
            • xkostex

twl taky dobry *15* *15*
            • vterinka

ttj :D Já sem prvně málem npsala RD, ale pak sem si řekla, že je to pěkná blbost, když tu jsou xD ... to je ta automatika :D
            • xkostex

uz sem si o nej napsala *15*
            • vterinka

Když ti to pomůže :D
            • xkostex

jo ta to prehani asi si napiso o Evanka *15*
            • vterinka

no asi tak nějak, sice je chápu, ale Dita to přehnala!
            • xkostex

twl ty sou z Kikeho upa podelany *15* *15* *15*
            • vterinka

Nadávala fandům, cože?? OMG to je megera!! ..... Měli bychom se vím poprat o Avril Kikoušci se nám zbláznili!
            • xkostex

tak jako LG je deska krava vypatlanejsi osobu sem snad jeste nevidela
            • kvatro

Hlavně že sem pozvali lady Gaga, přijela sem s tim svým bordelem. nadávala tady faouškům, sem někde četl.
              Ještě za to chtěla nehorázný peníze. *16*
            • vterinka

Jenže víš proč? Prootže ho tu nikdo nechce pozvat! A to já prostě nechápu! :-( Holky už psaly různým pařadetelům a prd. :( .... ale prý tu kdysi byl v Brně, ale to už je dávno.
            • xkostex

martani uzz prileteli mi je videli! kdyz sme spali v chatce tak sme videli martani a venusi *15* a dokonce i nasi zemi
        • xkostex

jediny konzerti ktery ja navstevuje sou na Akademii kdyz tam nedko ze skoly spiva ted tam spivala Senkova to bylo good *4* a kdyz je u nas Dabing a nedko prijede tak se du kouknout ted tu byla ta ted nevim jak se menuje *15*
    • xkostex

Re: Všichni a povinne!

uz sem napsala doufam ze prijede
      • kvatro

Re: Re: Všichni a povinne!

Přijet by sem mohla. Když tu byla s Under My Skin i s Best Damn thing.
        Měl sem takovou smůlu, že sem ji začal poslouchat až 14 dní potom co tu měla koncert. *15* *15* *15*
        • xkostex

*15* *15* *15* *15* taky dobry ja mela smulu ze mi mama nechtela koupit listek *15*
          • kvatro

Sis ho měla koupit sama :D
            Ale padly by na to celoroční úspory. *15*
            Nebo zkus vydělávat na internetu, mě už za fotky vyplázli tisícovku. *3*
            • vterinka

když ti to pomůže, tak klidně :D *1*
            • xkostex

si asi sezenu sofera *15*
            • vterinka

:D Tak to budu vést za rok a půl *15*
            • xkostex

jo to doufam chci se dozit aspon 18ti *15*
            • vterinka

Všichni jsou skrblíci, všem snižují a vše zdražují ... :( .. jinak rokem 2012 to jistě neskončí *3*
            • xkostex

j ovsechno do jde nekam. lidi si nedokazou vazit toho co maji *9* a jestli bude tak to dakt nevim ale uz ho predpovidali hodne krat a pokazdy se neco stalo tak snad to neni prava jinak v roce 2013 budu poprve koukat na film 2012 a budu se tlemit *15*
            • kvatro

Já vím, celý to tady jde do prdele. *9*

Myslíte že bude toho 21.12.2012 konec světa? *7*
            • xkostex

se divis? je krize jak rika kamoska vypada to na dalsi svetovou *15* cos doufam nebude *15*
            • kvatro

On je dneska na penízky každej opatrnej. *15*
            • xkostex

jo to bych nepochopila *15* si hrajou na skrblika ne?
            • kvatro

Na té turistice.cz tomu asi nebudeš rozumět. Stejně ti tam za to už nic nedaji. Mám tam 200 turistických tras a míst ke jsem byl. A dávají mi padesátník za den. Žiďáci jedni. Před půl rokem to bylo aspoň 7 korun za den.
              Přidávat tam něco, je ztráta času. *13*
            • xkostex

dik se na to pak kouknu *15* twl potrebuju brigadu! *15*
            • kvatro

Nojo to sem zapomněl že ti bylo 12. Víš já to bral podle sebe. *15*
              Ty peníze sem vyděal na turistika.cz, přidával sem tam turistické trasy a k tomu fotky různých památek. začal sem to tam dávat když sem ještě chodil na školu. potom ty odměny zkrouhli, asi jim připadalo že za to dávají moc. *15*
            • xkostex

jo jasne ikdyby sem si ho koupila sama tak by me mati nepustila vzdit me bylo 12! *15* a kde si vydelavas ty? potrebuju prachy! chci si koupit rubikovku vonavku od Avril ikdyz vonavky moc nepozivam a setrim uz pul roku na jeji CD ale ty penize se vzdicky vypari *15*
          • vterinka

Míšo: to je fakt smůla, s tím jsme u Mira měla štěstí, že sme ho začla opět poslouchat měsíc před koncíkem *14* *14* *14* *14* *14* .. Elis jsme na tom stejně *9*
  • xkostex

twl

Michale a Miso jako prdel si ze me nedelate? ja tu nejsem den a vy si tu takle krasne popisete 5 stranek a ja to mam cist?
    • vterinka

Re: twl

No to mají i za dnešek, bo dnaska s překonali v nepsavosti asi mají manželskou krizi nebo si někde spolu užívají a na nás kašlou! *1*
      • xkostex

Re: Re: twl

misa ma zaracha tak¨ze michal se musi spokojit snama ale ja se musim ucit zatim umim jen nadpis za tu hodinu a pul *15*
        • vterinka

Re: Re: Re: twl

Míša má zaracha? Proč? Za co? ..... No já mám hotové úkoly a ted se jdu učit chemii
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: twl

luciferda utoci a prej si na ni zasedla matikarka
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: twl

aha, tak to je problém
    • kvatro

Re: twl

Elis, děláme si prdel. A nejenom z tebe. :D nikdo tě nenutí to číst. *15* *15* *15* Ale pokud se chceš aspoň trochu zasmát, tak si to přečti. *15*
      Koho by napadlo že se dá ve dvou, popsat 5 stránek. *1*
      • xkostex

Re: Re: twl

ja to cetla se neboj *15* a mam z vas desnej vytlem a kvuli vam sem se jeste nezacala ucit takze jestli dostanu 5 z dejaku muzete za to jen vy! *15* *15*
        • kvatro

Re: Re: Re: twl

My za nic nemůžem. *13* *13* *13*
          Z dějáku pětu nedostneš, protože děják se dá vždycky trochu okecat. *15* Mám to vyzkoušený.
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: twl

o jenze kdyz to je pisemne tak se to blbe okecava *15* bych ji tam mohla popsat valku segrinich kocek myslis ze dostanu jednicku?
            • xkostex

rozbiti CSR 30. leta, obdobi 2. republiky a jeji rozbiti, politicke zmeny a rozbiti CSR 1939 *9*
            • kvatro

A z čeho to zase máte psát? *15* *15*
  • bambusanka

:-DDDD

Ahoj, chtěla jsem vám sem dát takový video - VIP zprávy primy :-DD Moderátoka tam mluví o Avril .. to se se zase nasmála tvl :-D Ještě kdyby uměla pořádně mluvit, :-DD nejdřív blbě vysloví jméno Avril,potom se dozvíme že je to již šesté album ( *1* *1* *1* ) a jméno alba vysloví jako : Gudby Lul
    aby .. *1* *1* a jméno Derycka Whibleyho jako "Vajbly" .. upss.. docela trapas no.. *1* *1* at se nejdřív naučí anglicky.. :-DD
    kouknout se můžete tady :
    http://www.iprima.cz/videoarchiv otevřete to,dole klikněte na VIP zprávy ,pak ze 7.1. 2011 a Avril tak začíná v
    8:45 .. se pobavíte *3*

i když je to spíš k pláči než k smíchu :-D :-(((
    • missabbey

Re: :-DDDD

jj já sem na to koukala v televizi...jako...fakt dobrý když chce říkat něco o Avril ať se naučí vyslovovat..jako Laviň....to je fakt...xD *1*
      • avrilll01martina

Re: Re: :-DDDD

Twe tohle komoleni Avril je hrozny!!:D Vrazdila bych za to!!:DSem na to alergicka se dycky peru za to ve skole :D:D Avril Laviň..Ejvril Laviň..Evril...Twe nejdřív at tam poslou nekoho kdo umí mluvit :D:D A sem nevedela ze uz 6. CD :D:D Avril posloucham 8let a asi mi utekly nejaky CDcka :D:D Boze Gottovou nakopat :D:D
    • vterinka

Re: :-DDDD

OMG! To je děs! Tak to je trapas jak kráva! Jak to vůbec můžou pustit do éteru? To absolutně nechápu! A jak přišla na 6. album by mě taky velmi zajímalo!
      • kvatro

Nojo, "Avril Laviň", "Gudbaj Laleby", "Deryk Wajbly". To dokáže opravdu pobavit. *15*
        Už sem slyšel dokonce i "Ejvril Levíň" *1*
        • vterinka

Re: Re: Re: :-DDDD

Cože? no to je kakastrofa! *1* *1* *1* *1* *1*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: :-DDDD

Nééé... tak to je moc..:D To mě dokáže spolehlivě vytočit, když řeknou: LaviŇ...! Vraždila bych za to...:D
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: :-DDDD

Přesně!! Mě to taky dycky točí na maximum!
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: :-DDDD

twl ta prima me fakt sere!!!!!!! twl tohle fakt jako posraly! *16* ale u toho jak vyslovovala nazev alba sem dostala prte vytlem *15*
      • vterinka

Možná tam započítali i ta vedlejší, jako jsou: All you will never know a The softer side, ale na nich nejsou žádné nové písně, takže to ani jako cd nepočítám
  • puspuspusinka

...

No hele mě tu nebaví na tebe čekat tak já letím svýmtryskáčem od Obamy, tak čááo ... *15* *15* *15*
  • puspuspusinka

RD

RD znamená RosemaiD ... myslím ... *1* Ale nejsem si tím jistá ... ale tak Kačko ty si jako ymslíš že Mira Čmajdu mi nedáme??? No to ses spletla... ten pude na kůl jako první *1* *1* *1* *1* *1*
    • vterinka

Re: RD

Promin, píšu příběh :D ... ano, RD je Rosemaid .. a myslím si, že Mira, Mira, Romiho, Jariho a Tomiho nedáte :D
      • kvatro

Re: Re: RD

Píšeš příběh. A můžeš nám prozradit o čem to bude? :D
        • vterinka

Re: Re: Re: RD

Tak je pro mou nej kámošku, takže je o ní, o mě ( na její přání) a překvapivě o RD *15* *15* *15* *15* Aspoň to potom zas můžu střelit do Fan fiction na ofiko fanklubu *1*
  • puspuspusinka

??

Michale, řítí se ke mě z nebe nějakej pošuk na koštěti Seš to ty nebo nee???
    Jestli nee tak abych ucukla ... nebo dostanu jendu do čumáčku *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
    • kvatro

Re: ??

Já to nejsem. To možná Donaldka vyslala na průzkum nějakýho svýho poskoka. *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: ??

Noo páni to je ale poleno já uhla a ono to přistálo na stromě... *15* *15* *15* Noo néé hádje kdo to byl ... *15* *15* Donaldka osobně... *15* *15* *15* Už sem jí poslala vodním dělem zpátky... *15* *15* *15*
        • kvatro

Re: Re: Re: ??

Řikal sem že se to vodní dělo uplatní. Na takovou verbež skrblíkovskou. Je potřeba jít od lesa.
          Asi v tom spěchu, jak se nám chtěla pomstít. Zapomněla mozek v šuplíku.
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: ??

Tak a teďka už si to fakt totálně přetáhl přes úroveň kdy exploduju, teďka sem vybuchla smíchy úplně totálně.... *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: ??

No ono se to trošku zkomplikovalo ... *9* *15*
              Přiletěly dudlík šmudlík a pudlík nebo jak se to menujou ... a já křikla baf a oni se rozmázly na stromě no a po 5 minutách seškrabování přiletěla i Kačka a když viděla že synovci sou na padrť, tak mi letěla střemhlav na hlavu a netrefila se, a sletěla do řeky ... takže Kačka Donaldka plave na výlet a já si tu seškrábávám její synovce no to sem dopadla... *15* *15* *15* *15*
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: ??

Za chíli ti tam ještě přiletí Kačky Donaldové synovci. Bubík Dulík a Kulík.
              Na ně bude stačit hasičská cisterna CAS 32. Až je ten tlak vody sesadí z košťat tak je pozavírej ke králíkům, Donaldka si pro ně přijde a spadne klec. *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit