Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

Já Avrilku miluju ... dovný coo?? xDD

Čauky ... *15* *15* *15*
  • fifinka7

videjka

naše star, než se vubec stala star :) ---> http://www.youtube.com/watch?v=HBmk SnOT1SI&feature=related <---nejlepší je jak tam trsá :) *3*

http://www.youtube.com/watch?v=h9SP3nJz1Rg&feature=related <---- teda Av je pro mě ta nejlepší z nejlepších a vždy bude, ale tohle je pěvecky katastrofální

http://www.youtube.com/watch?v=tAyS0F2AmAc&feature=related <---obdiv, že se nebojí tech šílených fanoušků :D *4* *1*
    • vterinka

Re: videjka

Zajímavá videa. *3* A jak říkáš u toho posledního, že ji obdivuješ, že se nebojí šílených fanoušků, tak tihle byli v poho! Kdybys viděla fanynky od Enriho! Jak tam po něm skáčou a sápou se k němu na podium tak tomu se říká šílení fanoušky! *1* *1* *1*
      • fifinka7

Re: Re: videjka

no tak Av má ve směs spíše holčičí publikum (ale znám strašně moc kluků co ji poslouchaj *4* ) a jako bejt já v tý první řadě a bejt tam Enrique tak budu taky jako divá :D sice ho neposlouchám ale však víme jak to myslím :D....no a ty bodyguardi sou fakt hustý, ty maj s Av asi pěkný trápení :D....ale na to, že to podium je vysoký jako ona, tak tam vylezla velmi bravůrně, ikdyž měla v jedný ruce mikrofon *1* *4* *14* *3*
        • vterinka

Re: Re: Re: videjka

No to jo, ale i holky jsou občas šílené. *1* *1* *1* *1* .... No ti bodyguardi si s ní užijí, ale co už, aspon se nenudí. *1* *1* *1* *1* .. To jo má cvik, dyt jako teenagerka dělala různé kravinky, takže to máš o cviku. *3* *3*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: videjka

no... jak tady mluvíte o tom cviku, tak tohle video mluví za vše...:)
            http://www.youtube.com/watch?v=OzGtAiU3S0M&feature=related
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: videjka

aha ttj, to se máš *1* *1* ... to sice je, ale zas to tu aspon žije a nestojí to jak u jiných osobností. *3*
            • fifinka7

:D já kupodivu hvězdu ještě zvládnu, kdysi jsem jí uměla i na jedný ruce ale teď ani omylem :D...ale s přemetem to mám jak ty s hvězdou.....a ano to je opravdu divná diskuze :D *1* *3* *15*
            • vterinka

fifi: já si pamatuju, že sem jako malá udělala hvězdu a ted ani kdybych se rozkrájela, tak ji neudělám, bo se prostě bojím. *1* *1* *1* Začínám dobře, ale pak sebou čudně křapnu. *15* *15* *15* *15* *15*
            • sharpay1995

K zajímavé dizkuzi sme se to tady dostali...:)
            • fifinka7

tjn :D...ale to se dá taky nacvičit :D...no a děti jsou některý fakt hustý, jako gumídci :D, ale já taky když jsem byla malá tak si pamatuju že jsem v pokodě udělala rozštěp, placku i provat, ted to nedam ani po řádném protažení :/ :D *1* *1*
            • vterinka

aha ttj .. u dětí to ale chápu, protože ty jsou ohebnější, mi stačí, že sem se naučila předklonit s rovnýma nohama *1*
            • fifinka7

no já jen říkám z vlastní zkušenosti, že dětem a lidem menšího vzrůstu se ten provaz dělá líp...řešili jsme to s trenérkou na aer. a řikala, že to tak je
            • xkostex

ja mam 163cm a provaz bych neudala nikdy! *15*
            • vterinka

tak na ten provaz nezáleží jestli máš 160 nebo 180 bud ty nohy umíš roztáhnout nebo ne ... i u těch 160 to neumí každý .. jj jak trsá se mi taky líbí a hlavně jak si u toho zpívá! *1* *1* *1*
            • sharpay1995

No... asi tak nějak..:D Někdy je dobrý mít jenom 160 cenťáků...:D :D :D Ale stejnak nejlepší je jak tam trsá...:D
            • fifinka7

taky už jsem to viděla snad milionkrát....ale při Avriliný vejšce se jí ten provaz musí dělat hrozně dobře, já o dvacet cenťáku vyšší to beru trochu jinak :D *1*
            • vterinka

jo tohle už sem viděla, fajné video *3*
    • sharpay1995

Re: videjka

jajaj... tak to mě pobavilo...:D :D :D takže...:D
      1, jak tam trsá, no tak to bylo teda...:D
      2, neuvěřitelně sem se nasmála... ta předtím musela vypít hodně alkoholu...:D :D :D :D
      3, to video miluju, viděla sem ho snad 100x...:D Vždycky mě pobaví jak ona tam jde mezi ty fanoušky a teď ti sekuriťáci se tam kolem ní seběhnou a úplně trnou hrůzou...:D tak kdo ví co bude mezi těma lidma za fanatika, ještě na ni někdo vytáhne nůž nebo tak...:D :D Fakt bych jí nechtěla dělat ochranku...(v tomto smyslu)...:D :D :D :D a jak se tam šplhá spátky na to půdium...:D :D :D
  • sharpay1995

...

http://musicserver.cz/clanek/32109/ Novinku-Avril-Lavigne-predznamena-l ednovy-singl/
    • vterinka

Re: ...

hmm... zajímavé, tak to jsem teda zvědavá, ale už aby tu byl! *3*
  • sharpay1995

Pomóóóc...:D :D :D

Hej lidi... hledám jedno Avriliiné video a nemůžu ho nikde najít... pomož te mi...:D To video ste určitě museli všichni vidět... odkaz byl i několikrát tady... je to to točené skrytou kamerou Aschonem Kutcherem jak tam v té podzemní garáži Avril zaparkuje a nějaké to nastrčené aouto jí tam potom zablokuje a ona ho roztlačí a ono se skopečka rozjede a nabourá tam do nějaké motorky a poton tam AV brečí protože policajty na ní volali a tak...:D :D Nevíte někdo kde by mohlo být... ráda bych totiž zase viděla a zasmála se....:D :D :D
    • sharpay1995

Re: Pomóóóc...:D :D :D

Tak už sem to asi našla
      http://www.youtube.com/watch?v=_XIwEwWRom0&feature=related

:D :D :D :D
      • vterinka

Re: Re: Pomóóóc...:D :D :D

škoda, že mi to video nejde pustit, ale aspon sem se koukla na ten sestřih a vůbec ji to nezávidím! Já bych ty vtipálky musela zabít! To není vůbec vtipné! Mi se to nestalo, ale je mi z toho úzko, jak sem ji viděla, jak se z toho zničená! Jako chudinka! *9* *9*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: Pomóóóc...:D :D :D

Nejde ti to..? Tak zkus normálně do vyhledavače na googlu zadat : Avril Lavigne Punk'd" a oo to to vyhledá plno odkazů na to vydeo tak určitě tam najdeš něco co se ti spustí... taky sem to tak musela udělat....:)
          • fifinka7

Re: Re: Re: Re: Pomóóóc...:D :D :D

mě to teda na jůťubu taky nejde :/, vždycky se ten obraz asi po pul minutě zastaví :/ *9*
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: Pomóóóc...:D :D :D

aha díky *1*
            • sharpay1995

no právě ono se to na tom youtubku zastaví...:D A ten odkaz co si tady dala tak přímo tam sem si to taky včera večer spouštěla...:D :D :D :D
            • fifinka7

http://irc.lv/video?id=rMYQMrzi9Zh6 <---tady už mi to jde *3*
      • puspuspusinka

Re: Re: Pomóóóc...:D :D :D

Hey to je absolutně best video, ale měla sem chuť Kačera zabít za to jak se Avrilka trápila ... chudinka ... ale jakoo jak se to auto snaží zastavit to je mooc ... *15* *9* *4*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: Pomóóóc...:D :D :D

jóóó hej...:D :D :D
    • sharpay1995

Re: Pomóóóc...:D :D :D

tak sem zatím našla jenom nějaký sestřih toho...:( http://www.youtube.com/watch?v=VNjM RvLHVLo
  • sharpay1995

Fb

Na Avriliiném osiciálním facebooku se objevila zpráva že nový singl má vyjíi v Lednu - Avril Lavigne's New Single "What The Hell" Coming January 2011!
    • kvatro

Re: Fb

Ale o tom zde už dobrou čtvrthodinu hovoříme, Mlho! *1*
      • sharpay1995

Re: Re: Fb

No tak jako...:D :D :D :D Jen sem chtěla upozornit na to, že už je to opravdu oficiélní, ty.....:D
        • kvatro

Re: Re: Re: Fb

Hani, já vim že máš z toho radost, a chtěla si se s námi o to podělit. Já mám taky radost jinak bych to dole, nepřekládal *4* . Napsal sem to jenom tak, protože mně to zrovna napadlo *15*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Fb

jo... já sem si až potom všimla, že to tu už je napsané..:D já jak sem si to přečetla, tak sem to tady prostě bezmysšlenkovitě dala...:D :D :D Až potom sem si to tvije přečetla...:) :D
  • kvatro

Překlad

Pro ty, co jsou líný si to přeložit *15*

Ahoj všichni!

Jak se vede? Takže ... Jen jsem chtěla zmínit o. ..dodělala jsem svoji 4.desku! No, vlastně jsem hotová rok ... a teď se moje nahrávací společnost rozhodla k jejímu vydání. .. Jak milé! Díky hoši.

Toužila jsem se dostat zpátky na cestu a dělat to, co miluji nejvíce ... hraní hudby. Vím, že jste čekali dlouhou dobu ..... a tak jsem, ale ne z vlastní vůle seděla sem u této desky rok. Je to pro mne opravdu výjimečné. Mám pár skladeb které jsem poprvé produkovala sama, psala sama, s přáteli, tlačila jsem na sebe a jsem na to hrdá.

Říkám že to bylo opravdu těžké napsat, vytvořit a vydat. Nejen že je to nejvýznamnější a výjimečný záznam co jsem napsala, je to upřímné, čestné a blízké mému srdci. Ale poprvé jsem zažila spoustu byrokratických blbostí. Lidé dělají nejlepší práci, co chtějí, a láska je pro ně přirozené, a ne, když se nutíte, dělat ze sebe něco co nejste.

Od začátku kariéry bylo mé poselství vždy být sama sebou a postavit se za to, co si myslíte, a to co je uvnitř. Následujte své srdce.

Můj první singl z CD se nazývá: "What The Hell". Tahle píseň je pro mě nejméně osobní z tohoto alba. Je to zábavná a legrační hymna. Široce se zabývá osobní svobodou. Je to nejvíce popová skladba na desce.
    Za dva týdny budu natáčet video, které vyjde v lednu. Byla jsem velmi zaneprázdněna projektováním Abbey Dawn a "Avril Lavigne Foundation" a zaměřím se na své osobní štěstí a zdraví. Harmonie.
    Miluji Vás!

XO Avril
    • vterinka

Re: Překlad

tak to je super!! Tak ted se na to album těším ještě víc než předtím!!! *14* *14* *14* *14*
    • fifinka7

Re: Překlad

takže nejvíce popová sklatba jo?...tak aspoň pak budeme mít měřítko pro to, jak moc se Averilina tvorba zas změnila *4* ,doufám, že ne moc a když jo, tak jenom k rockovějšímu :D :) *3*
  • kvatro

Zpráva od Avril na Facebooku

Hey Everyone!

How's it going?? So... I just wanted to fill you guys in...I'm done with my 4th record!!! Well, actually I have been done for a year... and now my record company have finally decided to release it. OMG..How nice! Thanks guys.

I have been dying to get back out on the road and do what I love the most... PLAY MUSIC. I know you guys have been waiting for a long time.....and so have I, but not by choice. I have been sitting with this record for a year now. It's really special to me. I have produced a couple tracks alone for the first time, written solo, with friends, I have pushed myself and I feel proud.

In saying all that, this has been a really difficult record for me to create and to release. Not only is this the most meaningful and special record I have written, it is sincere, honest and close to my heart. But for the first time I experienced a bunch of bureaucratic BS. People do their best work when they are doing what they want, love and is natural for them, not when you are forcing them to be something that they are not.

From the beginning of my career my message has always been to be yourself and stand up for what you believe in. Follow your heart.

My first single off this record is called: "What The Hell". This song is the least personal song to me off this album. It's a fun and funny anthem. It has a broad message about personal freedom. It is the most pop track on the record.

I am shooting the video in 2 weeks and it will be out in January. I have been extremely busy designing Abbey Dawn and taking the line internationally for the first time, establishing "The Avril Lavigne Foundation" and focusing on my personal happiness and health. Balance!

Love you guys!

xo Avril

Myslím že na tohle jsme čekali všichni
    *14* *14*
    • fifinka7

Re: Zpráva od Avril na Facebooku

takže jestli jsem to pochopila dobře tak za dva týdny bude Av natáčet videoklip a v lednu bychom se měli dočkat nejen jeho ale i toho alba *7* *4* *3* ....hrozně se mi líbí ten název první písničky, bude to asi fakt mazec :D *1* *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: Zpráva od Avril na Facebooku

Díky Werččooo ... seš poklad ... *15* *15* *15* Fajn ... supeeer ... bomba bezvaa ... yeahhh ... už aby to bylooo ... *15* *15* *14* *3*
    • puspuspusinka

Re: Zpráva od Avril na Facebooku

Nechcete mi to někdo přeložit??? Já sem na to děyně líná ... *15* *15* *15*
  • acdz24

album

Americký skladatel a producent Lukasz Gottwald (37), pro Vás lépe známý jako Dr. Luke, se na twitteru vyjádřil k novému albu Avril.
    "Lidí se mě na to pořád ptají, takže tady je odpověď: nepracoval jsem na novém albu Avril. Nicméně jsem slyšel její věci a jsou tam opravdu úžasné písně.. :-) "
    Jen tak pro zajímavost, na kterých hitech se podílel: Avril Lavigne - Girlfriend, Keep Holding On, I Can Do Better, I Don't Have to Try, I Will Be, Runaway, Hot; Kelly Clarkson - Since U Been Gone, Behind These Hazel Eyes, My Life Would Suck Without Yout; Pink - Who Knew, U + Ur Hand; Katy Perry - I Kissed a Girl, Hot n Cold, California Gurls, Teenage Dream; Britney Spears - Circus; Miley Cyrus - Party in the USA; Kesha - Tik Tok.. a mnoho dalších.
    Ti nás tedy napínají *3* Pořád slyšíme jaký to je suprový album, ale čekat na nej musíme dál... *1* *9* *4*
    • vterinka

Re: album

Hmm.. zajímavé! *3* Tak snad to nejsou jen plané řeči, a snad bude fakt dobré to cd! *3*
      • sharpay1995

Re: Re: album

Taky doufám...:D
        • fifinka7

Re: Re: Re: album

to album už ale muselo slyšet lidí :D...s datem už to vypadá ale naštěstí nadějně a to je hlavní ne? *4* *3*
  • kvatro

Téma

Nahoďtě sem někdo téma k diskuzi *3*
  • kvatro

New Single - "Let It Roll"

New Single - "Let It Roll" by Avril Lavigne & produced by Alex Da Kid

The new album from Avril Lavigne now has the right month to be released: February 2011 *10* *16*

The first single from the album has already been confirmed for November *7* *4*
    and should be released at any time. The song, "Let It Roll" produced by hitmaker time of Alex Kid. Retrieves a very successful partnership Lavigne, Chantal Kreviazuk, with whom she wrote almost all of their second album "Under My Skin".
    Lavigne does not seem to play. In addition to recruiting a team of producers weight (Da Kid, Max Martin, Dr. Luke, among others), also makes use of many collaborations. Some are confirmed in a recent interview:

Quote from -
    Nelly Furtado: The Canadian compatriot splits vocals with a punk star on the track "Don't Fade Away", a strong ballad, full of guitars in the choruses coupled with lyrics more mature and very exciting. Lavigne describes her as the new "I'm With You".

Bruno Mars: The owner of the hit "Just The Way You Are" appears in this duet called "A Drink in London". It is noteworthy that this is possibly the most sophisticated production that Lavigne has already presented. Thin and strong instrumental melodies with the help of violins.

Rihanna: As a sort of retribution by the use of one of his songs on the new cd LOUD, Rihanna appears in the lively song "Mary Jane", a hit and feature Lavigne and choruses that will surely make the cues boil.

Nechce se mi to překládat, tak si s tim pohrajte *15*
    • vterinka

Re: New Single -

No tak to je hoodně zajímavé, ale za to cd posunuli!!! To snad není možné!!! *9* *9* *9* No a na ty písně se těším, nejvíc na tu s Nelly Furtado! *14* *3* Tak se necháme překvapit! *14* *3*
      • acdz24

Re: Re: New Single -

A až na únor.... *9* ale ty písničky se zdají být skvělé!! *3*
        • fifinka7

Re: Re: Re: New Single -

tak jsem na to zvědavá *4*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: New Single -

no.... Tak nejlepší je asi že ten singl by měl teda vyjít v listopadu(pokud jsem teda dobře četla..:D) ... to je dobrá správa... album až v únoru... no tak normálně by bmi to bylo už celkem jedno, ale potom co tam psali, se na to CD už neskutečně těším, a tím pádem mě i mrzí že CD bude až v únoru... ale tak co už no....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit