Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • your-darling

...

Ahoj..vím že to sem nepatří, ale chtěla jsem se zeptat jesti je možný přidávat u osobností filmografie nebo tak...pokud jo tak jak...
    nemůžu na to příjít..dík... *4* *4*
    • sharpay1995

Re: ...

taky sem nad tím už párkrát přemýšlela, ale nepřišla sem na to... to můžou asi jenom administrátoři..., nejlepší by bylo asi se jich zeptat..:)
      • your-darling

Re: Re: ...

tak to asi jo no..:-)
        *4* *4*
  • kvatro

Rihanna-Cheers (feat.Avril Lavigne)

Tak tady máme ten novej song od Rihanny:
    http://www.viddler.com/ex plore/yuemcivid/vid eos/7/

Avril tam dělá pouze Yeah, Yeah, Yeahh. A ještě k tomu je to použito z I'm With You, takže nic novýho. Podle mně to tam je zbytečný a místy to zní až trapně. Moje hodnocení: známka 4. Tak přísný hodnocení proto, že nemám rád duety a podobný spolupráce a taky nemusim Rihannu. *13*
    Ale posuďte sami. *4*
    • dianna114

Re: Rihanna-Cheers (feat.Avril Lavigne)

ta písnička Cheers je tím zkažená *9*
    • acdz24

velký hudební omyl *9* I´m with you je tak krásná písnička a "nesluší se" aby byla vtahována tam kam to nemá smysl *9*
    • sharpay1995

No tak jako... nevím co říct...:\
      • fifinka7

Re: Re: Rihanna-Cheers (feat.Avril Lavigne)

hruuuza a ne jen kvuli tomu, že Rihannu nesnášim, ale použití Avrilinýho yeah je tam naprosto bezpředmětné a až na tu předehru se tam vůbec nehodí, navíc Av má oproti Rihanně uplně jinou barvu hlasu a hrozně to tam mezi sebou bojuje.....jak tohle mohla Av dopustit to fakt nechápu *9* *9* *9* *9*
        • Re: Re: Re: Rihanna-Cheers (feat.Avril Lavigne)

Weru musím souhlasit že barvy hlasů se k sobě fakt jakoo ... no pěkně to tam tluče, ale jako já Rihannu miluju a ta písnička noo neni úplně strašná ... ale je fakt že když duet tak duet a tohle mi jako duet zrovna nepřišlooo ... *9* *9*
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: Rihanna-Cheers (feat.Avril Lavigne)

no bez avriliného yeah by se to tam v pohodě obešlo a bylo by to lepší! Jo a s tím duetem o tomhle se fakt duet říct nedá! Duet má třeba Kike s Nicol nebo s Ciarou, .... ale ne tohle! To fakt nechápu! *9*
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: Rihanna-Cheers (feat.Avril Lavigne)

Přesně ... lidi příklad si vezměte z Kikehooo ten když má duet tak peckaaa... *15* *15* s Nicole nejlepší nebo s Pittbulem ... I Like It ... yeahhh Kikeee... *15* *15* *15*
    • vterinka

tak ta písnička se mi absolutně nelíbí! Avril nemá zapotřebí dělat takové trapné křoví! A když už tam dělá to yeah tak nevím přoč aspon nezměnila tóninu a opakuje se už ze staré písničky! *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
  • angel15

hello:D

tak co je stim CDčkem:D...jinak ahoj dětska:P
    • kladik

Re: hello:D

se zeptej RCA records *4*
      • angel15

Re: Re: hello:D

se zeptam spiše FBI :D;)...no tak alspon ta jedna pisnička no,když teda ještě ne CD co nadělame ..
        • sharpay1995

Re: Re: Re: hello:D

No tak to ale pozor..:D Ten dong totiž měl vyjít už někdy v červenci, ale taky se to furt odkládá i stím Cdčkem..:\ :D Ale tak snad už konečně to vyjce..:)
    • fifinka7

Re: hello:D

cí jo, zdárek *3* , no tenhle měsíc by měl vyjít noví singl a jináč nejde říct přesný rok, měsíc, tejden natož den :/ *9* *9* *9* *9* ....taky čekáme *4*
  • acdz24

nadace

Jak je vidět Avril se věnuje hoodně své nadaci.

http://www.theavrillavig nefoundation.org/media/videos/3061/ 3831
  • kvatro

"Novinky" :)

Článek vydán 3.listopadu 2030

Šestačtyřicetiletá Kanadská poprocková hvězda Avril Lavigne se již „delší dobu“ připravovala na vydání své čtvrté desky s názvem „Too Late“ a nyní na svém Twitteru oznámila, že se po téměř 24 letech příprav blíží ke konci. Na nový singl s názvem „I’ve enough time, Fans wait” se můžeme již těšit velmi brzy.
    *15* *15* *15*
    • fifinka7

Re:

já to nechňápu, jak jako po 24 letech příprav :D *7* *7*
      • vterinka

Re: Re:

spíše po 20 letech en? Když ji je ted 26 a pak ji bude 46 xD
        • kvatro

Re: Re: Re:

Asi si úplně zapomněla že už teď to připravuje téměř 4 roky, takže za 20 let to bude téměř 24.

proč to vlastně řešíš, pár let nehraje roli. Účel příspěvku je snad jasnej. *4*
          • vterinka

Re: Re: Re: Re:

aha, to mi nedošlo, promin .......... jen tak, si zvykni *1* *1* *1* *1* *1* *1*
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re:

Jáááááj...:D :D :D :D Tak to je dobrééé...:D :D :D Ani si nedovedete představit jak sem se nad tím zasmála..:D :D :D :D Ani nevím proč sem se nad tím tak zasmála..:D Možná to bylo pro potlačení podvědomého strachu z toho že to tak opravdu bude..:D :D Ale né fakt, tohle mě dostalo..:D :D :D :D
            • fifinka7

Re: Re: Re: Re: Re:

jo mmnt já už to asi pochopila, ale jako to snad neeee *9* *9* *9*
  • klaaaaaara

SUPER..

Kanadská poprocková hvězda Avril Lavigne se již delší dobu připravovala na vydání nové desky a nyní na svém blogu oznámila, že se po třech letech blíží ke konci. *4* *3*
    • kvatro

Re: SUPER..

Až na to, že tahle informace je z konce srpna 2010. *8* No, aspoň je vidět jak už dlouho se to blíží k tomu konci. *1* Ke konci se to blížilo i v listopadu 2009 *15* *15*
      • sharpay1995

Re: Re: SUPER..

Pravda..:D :D Ke konci se to blížilo už před rokem..:D :D :D
      • vterinka

Re: Re: SUPER..

ty umíš pěkně potěšit fakt! *1* *1* *1* *1*
    • vterinka

Re: SUPER..

tak to jsem tedy zvědavá! *3*
  • klaaaaaara

Zajimavost...*9*

To vite, že Avril byla v Casupisu Peope zařazena mezi 50 nej.žen sveta..? *3*

Avril Lavigne se už delší dobu připravovala na vydání nové desky a nyní na svém blogu oznámila, že se po třech
  • kvatro

Avril raps on her new single?

(napsala údajná pracovnice RCA records):
    Nový singl z čtvrtého alba produkoval hit-maker Alex Da Kid a bude to takový hit. Každý, kdo si poslechne píseň, taksi ji zamiluje!

Kromě toho, mohu vám říci, že Avril bude dokonce v této písni rapovat (trochu, na začátku skladby). Celá píseň zní jako Girlfriend (beat je stejný).

Poslední album, co mohu říct je, že Avril má jednu rockovou skladbu na své čtvrté desce. Ostatní skladby jsou podobné jako její z předchozího alba.

Kdo ví co je na tom pravdy, ale jedno vim jistě, že další podobný album jako bylo The Best Damn Thing, nebo něco podobnýho Girlfriend prostě nechci *13*
    Poslední dobou samý "lepší" zprávy. *16*
    • fifinka7

Re: Avril raps on her new single?

jen jedna Rockovka *9*? ...ale mmnt, podle toho jak se to vezme rockovka, za rock se považuje někdy Ozzy(podle mě je to spíš heavy metal) a někdy Kesha (podle mě spíš popík), víte co tím myslím.......a jestliže ty ostatní budou jako z TBDT tak aspoň že tak, ale jestli se to změní v uplnej pop bez řádnejch kytar a písničky plný počítačovejch smiček, tak na ní můžu akorát tak hodit bobek *9* .....škoda že se Av nevrátí do časů UMS, ty byl nejlepší jak stylově tak udebně :/ *9* *9* *9*
      • vterinka

Re: Re: Avril raps on her new single?

no tak to sem teda zvědavá, ale aspon něco, nechme se spíše překvapit a nedělat předčasné závěry. *3* *3* ale souhlasím s fifnkou, že UMS bylo nej cd!! /plně ho miluju!! Mám na něm nejvíc oblíbených skladeb! Ale LG je taky fajné. *14* *14* *14*
        • fifinka7

Re: Re: Re: Avril raps on her new single?

to joooo *4*
          • kladik

Re: Re: Re: Re: Avril raps on her new single?

Když srovnáte sk8er boi a třeba innocence je to něčem jiným . Mě se líbí víc ty rockové písně . Přecí LG a UMS byly o dost lepší než TBDT a jestli to co má vyjít bude to samé jako TBDT moc spokojený nebudu ale no uvidíme. Není proč dělat předčasné závěry album jsme ještě neslišeli tak o něm nemůžeme říct jaké bude *4*
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: Avril raps on her new single?

Tak když srovněm zrovna tykle dvě písně, tak vyhrává Innocence, protože to je moje nej písnička z alba! a taky Keep holding on miluju, i Hot, Girlfriend a When your gone, to jsou nej písničky z toho alba a z těch starších miluju Complicated, My happy ending, Take me away, Together, Nobodys fool .... toho je *1* *1* *1* ... ale přesně, ještě sme ho neslyšeli, tak nemůžem soudit jaké je! *3*
    • Re: Avril raps on her new single?

Jenom jedna rocková písnička???? To je pro mě dost málo!!!
      No uvidíme jaký bude poslech.
    • sharpay1995

Re: Avril raps on her new single?

no... pro mě to jsou dobré zprávy, ikdyž že to bude ve stylo TBDT mě taky moc nenatchlo, ale co už no...
  • sharpay1995

2...

Avrilka je na Osobnostech již 2. ..:D :D *14* *14* *14*
    • vterinka

Re: 2...

Drsné!!!!! Jen tak dál! *14* *3*
      • fifinka7

Re: Re: 2...

supeeeer....po tak dlouhý době :D *14* *3* *14* *14* *14*
  • kladik

CD

Napadla mě otázka: Když se vydání alba tak prodlužuje bude se teda vůbec někdy vydávat *7* *7* (doufám že ano)
    • kvatro

Re: CD

Bude se vydávat, ale kdo ví jestli už neni poslední.
      • vterinka

Re: Re: CD

poslední? jaks na to prosímtě přišel??
    • sharpay1995

Re: CD

já myslím že určitě ano...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit