Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hitparáda

Ahoj..Hlasujte Pro Vaší Nej Celebritu.. Mooc Děkuju...: http://musicmania.cz/chart/374-Nej-Songy-1.html (vymazte si mezery) *3*
  • kvatro

NEWS ABOUT AVRIL LAVIGNE'S NEW SINGLE!!!

Avril Lavigne's New Single Supposed to Be Released Next Month. *3*

Podle jednoho z nejlepších přátel Avril: "album je jeden z Avril je nejlepší. Má spoustu materiálu k použití, ale stejně její vydavatelství nejsou spokojeni, *16*
    postrádají rádio-přátelské písně na albu, můžeme prohásit že existuje více než 36 skladeb nahraných na albu, ale Avril použije pouze 14 těchto skladeb na albu.

Pilotní singl, který přítel popisuje jako "pozitivní, ale hluboký" napsal Alex Da Kid a Skylar Grey, *7* *16* *13* a je připravený být propuštěn někdy v příštím měsíci. Avril vynechává zkoušky
    *13* a v poslední době tráví více času opravou svého umírajícího vztahu s Brodym, a to evidentně tlačí vydavatelství o odložení vydání singlu až příští rok.
    *16* *16* *16*

Celej článek: (anglicky): http://laboi2010.wordpress.com/2010/10/20/rca-cut-sk8er-girls-b udget/
    • acdz24

Re: NEWS ABOUT AVRIL LAVIGNE'S NEW SINGLE!!!

No tak to je teda zase bomba. Já to nechápu...proč všechny vydavatelský společnosti touží jenom po zisku a komerčních písničkách??...na začátku Avriliny kariéry z ní chtěli taky udělat dobře prodávající se hudební ikonku ala Britney!! Teď jí nenechaj zas ani vydat CDčko...Přitom mě třeba nezáleží na tom aby se to poslouchalo dobře "všem". Hlavní je aby nezklamala své fanoušky!!!
      Spousta mých známých ji už třeba přestala poslouchat....čím to asi je....??
      • vterinka

Re: Re: NEWS ABOUT AVRIL LAVIGNE'S NEW SINGLE!!!

Jo no! Je to bordel! *9* *9* ... Taky si myslím, že jde hlavně o to, bay se to líbilo jejím fanouškům a aby je nezklamala! Mě teda nezklame nikdy! *14* *14* *14* Já ji poslouchám skoro pořád! *14* *3* a nechápu jak ji někdo může přestat poslouchat. Dyt to je jako droga, jakmile se s ní začne, už nejde přestat! *14* *14* *14*
        • acdz24

Re: Re: Re: NEWS ABOUT AVRIL LAVIGNE'S NEW SINGLE!!!

jj já mám osmiletou závislost *14*
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: NEWS ABOUT AVRIL LAVIGNE'S NEW SINGLE!!!

já teprve tří *14* *14* *14*
    • fifinka7

no pokud je dnes 31., tak příští měsíc může být už zítra :D :D.....hurá, hurá, hurá, konečně se to zase trochu zozhýbalo :) *3*
      • kvatro

Možná než vyjde nové album, tak Avril ještě vydá třetí parfém a novou kolekci hadrů *15* *15* *15* jenom to ne!! *3*
        • fifinka7

tento příspěvek se líbí uživateli fifinka7 *3* *4*
          • sharpay1995

manýry jak na Facebooku...:D :D :D
            • fifinka7

Re: Re: Re: Re: Re: NEWS ABOUT AVRIL LAVIGNE'S NEW SINGLE!!!

no diť jo ? :P
        • sharpay1995

No... proboha jen to ne..:D :D :D :D :D
    • kvatro

Takovej optimistickej příspěvek přede mnou od acdz24 a já sem přijdu s timhle *1* "setnout hlavu" *15*
      • sharpay1995

Ano... tak to si trefila..:D :D :D
        • vterinka

nevadí ti, že to je kluk, že? *1* *1* *1* Teda aspon to má napsané na profilu *1* *1* *1*
          • sharpay1995

Ano... já vím, ale nějak my tam to písmenko uniklo.., to se mi stává vždy, když píšu mocc rychle..:D Omlouvám se...:)
    • vterinka

Cože?? Tak to je moc!!! S takovou se toho prostě nikdy nedožijem!! *9* *9* *9* *9* *9* Pořád samé odkládačky a protahovačky! Kdyby vyšla aspon nějaká nová písnička, kdžy se s tím albem tak páře! Člověk je natěšený a furt nic! To sem zvědavá kdy se opravdu něco stane a výjde bud cd nebo aspon singl! Jsem fakt zvědavá!! *16* *16* *16* *9* *9*
    • sharpay1995

Hmmm... tak nějak nevím co říct... sice se píše že tedy má nový singl vyjít příští měsíc, ale podle toho co je tam dál, že RCA na ní tlačí, aby to odložila na příští rok... jsem teda dost zvědavá....
  • Yeahhh ...

Hey zlatínka, tak jestly to opravdu vyjde, tak už můžeme brzy čekat CDéčkoo ... yeahhh ... já se snad dám na modlení jenom aby to vyšlo, *1* *1* Takže lidi, ode dneška se všichni modlíme, aby ho už v listopadu roku 2010 konečně vydala, a my měli co poslouchat, počkejte jestly to vyjde tak vyletí Avrilka na první místo jak raketa ... *15* *15* *15* Páááni já se tááák těším, už aby sem měla to CD ... šetřím si na něj už rok jak dbeil ... *15* *15* *15* *15*
    • kvatro

Re: Yeahhh ...

Míšo, to se ještě našetříš *15* *15* *15*
      • fifinka7

Re: Re: Yeahhh ...

už rok jo?...tak to než (až) vyjde, tak ti snad zbyde i na celou příští kolekci Abbey Down *1* *1* *1*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: Yeahhh ...

Příííímo..:D :D :D :D
          • Re: Re: Re: Re: Yeahhh ...

To není vůbec vtipnýýý !!! Jak debil se snažim udržet kasičku plnou a stejně mi to matka bere a dává na účet a jakoo na jednu kolekci už mám 100% ... a voňavky k tomu ... *15* *15* Snad nemáte pravdu ... *15* *15* Nakonec si našetřim na celý auto a CD furt nikde nee?? *15* *15* *15*
    • Re: Yeahhh ...

To by bylo fakt skvělý...hlavně to nezakřiknout a podle toho co sem četla by to mohlo být moc pěkný CD. Nevím jestli je to pravda...pro jistotu a informaci to sem vložím v citaci:

"interpretka se rozhodla se s čtvrtou deskou vrátit do dob, kdy začínala, a udělat silně melancholické album vystavené na akustické kytaře
      s párem písniček, které napsala ještě jako malá holka
      z patnácti tisícového maloměsta Napanee"
      • vterinka

hmm.. tak to by bylo super! Už se nemůžu dočkat, ale s tím listopadem nepočítám, po lonsku jak se to furt odkládalo a odkládalo už sem realističtější a letos s tím cd vůbec nepočítám, ale byla bych hrozně ráda, kdyby vyšlo už letos! *3*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: Yeahhh ...

No.. asi tak nějak..:D :D :D
      • sharpay1995

nóóó... tak to by mohlo být opravdu skvělé CDčko...:D už se nemůžu dočkat...:D
  • deniskakikuska

GOOOD PARFÉMY

parfémy od Avril jsou neuvěřitelně boží! růžový parfém teda č.1 krásně voní, a jen bych chtěla říct že má parfím č.2 je fialový a je upa boží, jo chci ho k vánocum pa *4*
    • vterinka

Re: GOOOD PARFÉMY

Jo to jsou! *3* Black star sem dostala loni na Vánoce a Forbidden rose uvažuju, že si koupím jen tak pro radost. *3*
      • sharpay1995

Re: Re: GOOOD PARFÉMY

nedávno sme byly s kámoškou v DMku, a měli tam obě Avriliiny vůně, teda do té doby než sme tam přišli, protože sme jim tam vystříkali všechny testry..:D :D :D
        • Re: Re: Re: GOOOD PARFÉMY

já byla tuhle uplně překvapená protože sem u nás viděla forbidden rose a ještě byl za výlohou takovej mega plakát...nikdy by mě nenapadlo,že v takovej díře můžou mít něco od Avril *1* *14*
          • Re: Re: Re: Re: GOOOD PARFÉMY

Když sme šli poprvý na taneční tenhle rok tak sem byla totál v krdeli, byla sem vystresovaná jak neiwm cooo, prostě sem byla v the endu *1* *1* Noo a kámoška měla od babičky k narozkám FR a tam mě tam sní postříkala sme trochu blbly, a pak sem byla cítit jak kdybych proplavala bazénem FR, ale byla sem pak klidnáá a do tý vůně se se totálně zamilowala, voní tááák nádherněě... prostě áááá ... *15* *14* Je božííí ... jakoo ale chudák ten můj partner si myslel že tančí s drogerkou asi ... *15* *15* *15* *15*
  • Pro Avril Lavigne

Avril jsi nej máš nádherný songs si upe dobrá a navrhuješ good oblečení moc se mi líbí koupila jsem si ho po internetu a všichni mi to chválej *3*
  • :-)

Mrkněte na tohle:-) Avril ale sluší všechno líp:-)

http://avrillka123.blog. cz/1007/avril-a-jine-celebrity-stej ne-veci
    • sharpay1995

Re: :-)

Wow... tak řekla bych že Avril ve většíně případů vítězí na plné čáře..:D :D :D :D :D
    • fifinka7

Re: :-)

tak to je luxusní :D....a ten korzet, či ci to je od DG, tam má fakt hooodně lidí :D
      • vterinka

Re: Re: :-)

jo no! Taky sem si říkala *1*
  • dianna114

http://avril-fun.goodforum.net/foru m.htm

Chodí někdo z vás na tohle forum?
  • ??? :-)))

Co říkáte na tuhle bezva stránku???
    Nechcete jí zase rozjets??? *15*
    Diť přece blog byl ten díky kterýmu sme se tu fakt scházely ...
    http://best-team-avril.blog.cz/
    *15* *14* *1* *14* A nebojte se nepreštila sem se, myslím to smrtelně vážně ... *13* *15*
    • sharpay1995

Re: ??? :-)))

:D :D :D :D :D :D :D :D :D Když si jenom vzpomenu, kolik tady kvůli tomu bylo hádek...:D :D :D :D
      • Re: Re: ??? :-)))

To joonoo xDD
  • sharpay1995

3.

Všimli jste si...? Avril je v žebříčku tady na Osobnostech už dokonce 3. ...:D :
    • nickeysunset

Re: 3.

Ted na to koukam... to je nejlepsi co jsem dneska videla :) *14*
      • vterinka

Re: Re: 3.

super zpráva! Jen tak dál! *3*
        • Re: Re: Re: 3.

To sem zase čuměla twl ... *15*
  • kvatro

Cheers

Rihanna se rozpovídala o songu "Cheers", v jehož refrénech bude znít hlas Avril. *4*
    Celý článek:
    http://lavigneavril-avril.blog.cz/1010/rihanna-cheers-is-really-grungy-melodic-and-catchy
    • sharpay1995

Re: Cheers

Woooow.... tak na ten song se opravdu těším... jsem zvědavá, jak budou Avriliiny vokály znít jako hudemní nástroj a ještě s kombinací Rihannina zpěvu...:) :D
      • vterinka

Re: Re: Cheers

no bezva! Taky už se nemůžu dočkat!! Už aby to bylo! *14* *14* *14* *3*
        • Re: Re: Re: Cheers

Tak já je miluju obě dvě hrozněěě moooc takže já sem natěšená jak malý děckoo ... na novou hračku ... *15* *15* *15*
      • Re: Re: Cheers

Neeeee....jsem sice ráda, že na nás Av valí tolik nových věcí ale proč s Rihanou proboha :(.....moje nejoblíbenější zpěvačka nazpívá song s mojí nejmíň oblíbenou :/.... *9*
        • dianna114

Re: Re: Re: Cheers

Co ti na Rihanně tak vadí ?
        • Re: Re: Re: Cheers

já Rihannu taky zrovna moc nemusim:-( ale zvědavá to teda jsem!
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Cheers

Já ji teda taky nijak nemusím... nelíbí se mi její image a tak, ikdyž některé její písničky si mi líbí.... mě ale hlavně zajímá, jak v tom songu bude znít Avriliin hlas..:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit