Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sharpay1995

Sportu zdar..:D :D :D

http://www.youtube.com/watch?v=28W8 FByKP74&feature=related

http://w ww.youtube.com/watch?v= -tXyke-2syk&feature=related (sice točené na kameru, ale je to celkem dobrá kvalita..:D)

No takže jakože sem se zase nudila, a tady se to zase tak nějak ubírá k tomu hřbitovu, tak tady dávám 2 videa... obě jsou v duch ZOH...
    1) je z ZOH Turín 2006( vlastně takové předskavení ZOH Vancouver 2010) - Who Knows
    2) ZOH Vancouver 2010 - My happy ending, Girlfriend...

Které myslíte že je lepší... mě se osobně líbí obě, ale to první asi více..:)
    • kvatro

Re: Sportu zdar..:D :D :D

No pěkný videa, oboje sem sice už viděl ale rád sem se na to podíval znovu. Přesto to první se mi zdá lepší. V roce 2006 jsem Avril ještě neznal, jaká škoda *14* . A to druhý si pamatuju moc dobře, protože sem kvůli tomu ceremoniálu vstával v půl třetí, a potom šel rovnou do školy *1* *1*
      • sharpay1995

Re: Re: Sportu zdar..:D :D :D

Taky sem v roce 2006 Avril ještě bohužel neznala..:) Ale to druhé... no... celou noc jsem byla vzhůru, ale o půl čtvrté už sem to prostě nevydržela a šla jsem spát, a na druhý den zjistím že to její vystoupení začalo asi 5 minut potom co sem usla... :D :D Takže to mě pěkně naštvalo...:D :D :D
    • xkostex

Re: Sportu zdar..:D :D :D

tohle hrozne tesky rozhodnout oboji je naprosto uzasne a desne se mi libi ale pripada mi u toho My happy ending v nekterych castech hrosne rve ale i tak je to skveli
  • sisimka

jůůůů

nááádherný fotky
  • sharpay1995

Foto pro Maxim

už jsou tady přidané ty fotky, co nafotila, co byly v tom videu..:D Jsou totálně nádherný.. *14* *14* Ale na některých těch fotkách, na kterých není moc oblečená, tak de vidět kolik má po těle tetování, ikdyž o některých sem třeba nevěděla, tak nevím jestli to jsou pravé tetování, nebo to je jako jenom na těch fotkách...:D
    • acdz24

Re: Foto pro Maxim

jj sluší jí to jako vždycky..ale zdá se že zapomněla co je to normální oblečení *15* *15* *15*
    • vterinka

Re: Foto pro Maxim

Úžasné fotečky!! Moc se mi líbí! *3*
      • fifinka7

Re: Re: Foto pro Maxim

Avril má na nich úúúžasný vlasy :D
  • kvatro

Název alba

Možné názvy nového alba které byli už na internetu zmíněny: *15* *15* *15*
    1) Crash & Burn
    2) Nice Demons
    3) Living in the Stars

název singlu:
    1) Black Star
    2) Won't Let You Go
    3) Darling
    4) Scars

Zajímavé, každou chvíli se má jmenovat jinak. *1*
    • sharpay1995

Re: Název alba

No jo... tak uvidíme..:D
      • vterinka

Re: Re: Název alba

necháme se překvapit, i když mi se nejvíce líbí ten třetí: Living in the stars *3*
  • AVRIL

AVRIL JE NEJ!!NIKDO JI NEPREKONA!!ANI MILEY CIRUS!!PROTOZE AVRIL MA SRDCE,SUPER HLAS,SUPER VŮNĚ A SUPER CD!!

P.S.s tim novim CD by si mohla pohnout. *9*
    • sharpay1995

Re: AVRIL

Ano, ano... Avrilka je nejlepší, a my to tady všichni moc dobře víme..:) *14* *14* *14* *14* :D :D :D A to CD... no tak.. má vyjít "brzy" ) ale záleží na tom, co je pro RCA brzy...) :D :D :D
  • kvatro

YouTube

Nové video na YouTube: http://www.youtube.com/watch?v=Ch8 3m6_l2uY
    Na 0:53 informace o novém albu: I'm really excited cause I just finish my record. At this point now I'm looking for to getting back out and my single coming out very soon. *4*
    *8* Takže album je dokončený a na nový singl se můžeme těšit již velmi brzy, záleží ovšem co podle RCA znameá brzy *15* *16* .
    • Re: YouTube

sláva...aspoň něco pozitivního
    • fifinka7

Re: YouTube

konečně po dlouhý době nějaká dobrá zpráva....já bych si moc přála aby to jeji BRZI bylo maximálně v lednu :) (samozřejmě by neškodilo kdyby to bylo dřív :D) *14* *1* *3*
      • xkostex

Re: Re: YouTube

souhlas nej sprava dne uz aby to cd konecne vyslo
    • vterinka

paráda!! *3* Tak doufám, že to bude co nejdřív! *14* *14* *14*
      • puspuspusinka

Yeahhhh ... ty fotky budou asi ááááááááááááááááá
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: YouTube

a jak na konci rapovala to bylo náadherný *15*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: YouTube

jj...:D
    • kladik

No brzy múže být pro někoho týden pro někodo rok ale čím dříve tím lépe to určitě protože se alba stejně jako ostatní nemohu dočkat *4* *4*
    • sharpay1995

Woow..:D No ale pravda..., záleží na tom, co podle RCA znamená brzy..:\ Ale i tak... je to zase dobrá zpráva, že už je to aspoň dokončený...:)
      • sharpay1995

jo a to video... taky strašně pěkný, ty fotky budou nádherný..:)
  • xkostex

glee

http://www.youtube.com/watch?v=Hm4n 619Kdls tohle si poslechnete me se to fakt libi
    • vterinka

Re: glee

je to hezké, není to špatné *3*
      • sharpay1995

Re: Re: glee

jůůů...:D Miluju te seriál...:) Ale k tomu songu... no tak originál to není, ale je to hezký..:) Ta hlavní herečka co vlastně i tohle zpívá( spolu s ostatními), tak má fakt pěkný hlas..:)
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: glee

Ááááá to s eposlouchat nedáá ... *15* *15* To rve uši když neslyšim Avrilku ... *15* *15* Tohle fakt nemůžu tedaa ... *15*
          • andrea3518

Re: Re: Re: Re: glee

obrovitánská radost
  • puspuspusinka

Plosííím neberte to jako reklamu a pomozte mi plosííím xDD

Zlatínka vím že to semka nepatří ale prosím hlasovaly byste pro mě prosííím
    http://karamelkovej.blog.cz/1010/1-kolo-sonsladkost#komentare
    A sem tam jako Maxy-KinGušQa s nanukem Míšou ... plosíím plosííím *14* *14* *14*
  • Thank you Kvatrooo

Hey že tys to měl/a naplánovaný... My si tu jako máme připomenout kdy a jak sme se zamilowaly do Avril abysme na ní nebyly naštvaný kvůli CD nebo s to plácla neúmyslně??? Protože seš dobráá ... díky tomuhle sem si totiž uvědomila že Avril je pro mě vším a neměla bych být na ní naštvaná kvůli CD i když už to odkládá děsně dlouhoo ... TKAŽE "DĚKUJU" !!! *14* *14* *14*
    • kvatro

Re: Thank you Kvatrooo

Sledoval jsem tuhle diskuzi několik týdnů, všechno to tady fungovalo jak má. Potom sem ale přestal každý chodit, a stěžovali jste si že je tady živo jak na hřbitově. Tak sem vymyslel téma který by to tu dalo zase dohromady a oživilo celou diskuzi, je vidět že se to povedlo. Avril si přece zaslouží aby se o ni mluvilo. Ikdyž původně jsem sem nechtěl psát nic, prtože mně nasrala s tim novim CD. Za pád dní to ale přešlo a těšim se pořád stejně.
      • sharpay1995

Re: Re: Thank you Kvatrooo

Tak ale stím CD, já si myslím že to není až tak vina její, protože tvrdila že má meteriál i na 2 alba, všude se psalo že je pořád zavřená ve studiu a nahrává... já si myslím že stím zdržením má zase něco společného RCA...:\
    • sharpay1995

Re: Thank you Kvatrooo

Také musím uznat, že tohle bylo fakt skvělý téma..:) Snad všichni co tu chodíme nějak pravidelněji, sme se do toho zapojili a připomenuli sme si jak je pro nás Avril důležitá...:)
  • kvatro

Téma k diskuzi.

Každý napíše kdy a jak se stal fanouškem Avril. Prostě jak to všechno začalo. Když je nové CD v nedohlednu tak ať je tu aspoň něco pozitivního. *3*
    • vterinka

Re: Téma k diskuzi.

Já jsem se stala jejím fanouškem, když jsem viděla klip ke klipu Girlfriend, pak jsem dostala k vánocům cd The best damn thing, pak jsem si stáhla mp3 a od kámošky si půjčila cd Under my skin a Let go. Je to můj miláček! *3* *3* *3*
      • xkostex

Re: Re: Téma k diskuzi.

ja par tejdu pretim nez vydala The best damn thing to se o ni hodne psalo a ja u brachy nasla cd Let go a upa sem si ji zamilovala
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: Téma k diskuzi.

Jáá?? No to už je hooodně dávnoo ... myslím že když sem viděla poprvý asi v 10 klip Sk8er Boy tak se mi líbil, a pak když bylo až potom Girlfriend tak už sem to nevydržela a stáhla všecky a od tý doby jí miluju *14* *14* *14* *14*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Téma k diskuzi.

To bylo když vydal TBDT... byly sme s kámoškama venku, a jedna přinesla Mp3 a půjštěla si pořád dokola, tehdy óóóóóóbrovkýýýýýý hit Girlfriend, no a já to jako tak zaslechla, a líbilo se mi to, tak jak sem přišla domů, tak sem řekla stréjdovi ať mi to stáhne, no a on mi stáhnul 2 CD- TBDT a LG, no a já si to od té doby prostě pořád pouštěla do kola, pak sem si stáhla i UMS, no a jako... zamilovala sem se..:D Ale nejlepší bylo, když sem si pouštěla ty staré songy, tak sem zjistila, že písničky jako Sk8er boi, Comlicated a tak, už dávno znám... byli to už kdysi moje oblíbené písničky, ale předtím sem nevěděla kdo to zpívá..:D
            • Re: Re: Re: Re: Re: Téma k diskuzi.

*3* tak já poslouchám Avril už osm let... prvně jsem ji viděla v klipu v medúze.. byl to sk8er boi... *4*
              od tý doby ji mám ráda i když se spousta věcí u mě změnila...ona rozhodně z mého srdce nezmizela a doufám, že se to nikdy nezmění *14*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Téma k diskuzi.

Hey to je hezký ... já když si stáhla Girlfriend tak mi tatka řekl že je to od ní jediná hezká písnička tak sem jí nějak nevnímala ale pak prostě sem se jako Hnača zamilowala i po klipu TBDT a to už nešlo z hlavy ... prostě už je to část mýho života a to neodlučitelná *14* *14* *14* MILUJU JÍ *14* *14*
            • fifinka7

Re: Re: Re: Re: Re: Téma k diskuzi.

mě se CD Avril dostalo do ruky asi když mi bylo 10 (takže v r. 2004), mno a pak už to nešlo dostat z hlavy :D, pak na další CD jsem narazila taky tak nějak náhodou mno a pak bylo TBDT mno a to je asík vše :D....prostě to byl osud :D :D navíc se z ní stala ne jen nějaká moje oblíbená zpěvačka, kterou si broukám při úklidu :) nebo kterou poslouchám kudy chodim.....už je to prostě samozřejmost a součást života *3* *1* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit