-
narozeniny
happy narozeniny *1* přeju všechno nej nej nej *3* -
Happy Birthday
všechno nejlepší k narozeniám. jsi užasně talentovaná zpěvačka a můj vzor. zůstaň tak skvělá, jak jsi. právě vydávám své první album, a za trpělivost můžu poděkovat jen a jen tobě, protože ty jsi vždy byla mým vzorem a doufám, že se jednou setkáme "face to face" *3* *4* *3* *4* *14* -
wendy
všechno nejlepší k tvým narozkáám-jsi super *3* -
HB !!!
Vše nej Avril,...
žiju tebou,...
jseš nejlepší,...
Miluju Těěě,...
*14* *14* *14* -
Vše nej
všechno nejlepří k narozeninám Av :* -
Všechno nejlepší!
Přeji Ti vše nej k Tvým dnešním narozeninám. Hodně štěstíčka, zdravíčka, ať máš pořád tolik fanoušků, ať se Ti daří v soukromí i v profesi, skládej pořád, tak super písně a dělje stále, tak úžasné věci! PS: Děkuji za to, že jsi a co děláš! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
...
Všechno nejlepší. *4* -
:-****
Přeju ti vše nejlepší Avrilko, a mám na jazyku i na srdci to samý jako Míša (puspuspusinka) prostě si jedna z nejlepších zpěvaček na světě !!! *14* *14* *14* *14* -
Avrilkoooo :-*
Avrilkooo, přeju ti k 26 narozkám úplně to nejlepší co ti jenom můžu přát, a snad si vyslišela mééé přání když sem si ho v duchu říkala a víš že si pro mě nej rocko-popo-punkovou zpěvačkou na celým světě,... prostě bez okolků,... MILUJU TĚ a ty si tohle všechno zasloužíš, zasloužíš si mít miliony fanoušků, protože jseš fakt nejlepší,... nemyslíš na sebe ale hlavně na ostatní a to víme z tvých písniček,... áááá PROSTĚ I LOWE YOU AVRIL !!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Narozky
Nechápu jak jsem mohla zapomenout..Všechno nejlepší Avril..A naše Diskuse.. *1*