Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Happy B-day

Všechno nej, hodně štěstí a zdraví, už se těším až ti vyjde cdčko <3 *14*
  • všechno nejlepší.....

Všechno nejlepší Avril hodně štěstí zdraví. *14* *14* *14*
  • kuritkovi

narozky

všechno nejlepšíí
  • xkostex

B-day

Avril vsechno nejlepsi k tvim 26tim naroskam! *14* *14*
    • lucy-bieber

Re: B-day

přidávám se vše nej Avril
      • Re: Re: B-day

Taky se přidávám.. *4*
        Všechno nejlepší Avril k tvým 26-tým narozkám *4* *14* Hodně úspěchů, fanošků, štěstí, zdraví, lásky a hodně splněných přání *3* *14*
  • i-lowe-music

..

Dneska má naše Avrilka narozeniny :) Takže kdybyste byly tak hodný a přestali se tu hádat o blbostech :P
  • puspuspusinka

Blond vs. Brunet

Já newim,... já miluju tu Avrilku v 18 letech v klipu sk8er boy, s hnědýma vlasama, to byla prostě nej ... ale nějak už sem si zvykla na ty blond,... a teďka když už jí bude 26 let jí podel mě víc sluší blond s černým podbarvením, ale stejně si myslím že v 18 to měla nejhezčí ... ale ty blond s černýmy pruhy sou taky bestový ... *14* *15* *14*
    • xkostex

Re: Blond vs. Brunet

ono je celkem jedno co na ty hlave ma ji slusi vsechno!
  • dianna114
    Nevíte, jestli to nový album vyjde v říjnu, jak se psalo?
    • puspuspusinka

Re:

Mělo by na konci října ale newíme to jistě ale doufáme v tooo *15*
  • acdz24

:-oo

Tak jsem četla, že Avril se nám přebarvila na brunetku!!!Nevím jak vy, ale mě se to celkem zamlouvá *4* Možná se vrací starý časy....
    Když tak odkaz na fotečku:
    http://avril-lavigne-day sy.blog.cz/1009/avril-brunetka-x#ko mentare
    • xkostex

Re: :-oo

ja rikam ze ji to fakt slusi!!!!!!!! a tahle fotka to dokazuje http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos -ak-snc4/hs665.snc4/60532_146422168 733245_132796556762473_198974_63792 20_n.jpg
      • sharpay1995

Re: Re: :-oo

Ano Ano Ano Ano ano ano ano ano prostě 1000000x ANO...!!! Tohle se mí líbí uplně nejvíce ze všech jejích barev...!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
        • vterinka

Re: Re: Re: :-oo

souhlasím! vypadá báječně, prostě senzačně! Jako za starých časů! *14* *3*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: :-oo

Ještě líp... předtím to měla takové obyčejné, ale teď má uplně nádhernou barvu, nobo aspoň na téhle fotce to tak vypadá...:D
            http://sphotos.ak.fbc dn.net/hphotos -ak-snc4/hs665.snc4/60532_146422168 733245_132796556762473_198974_63792 20_n.jpg
            • fifinka7

Re: Re: Re: Re: Re: :-oo

moooc jí to sluší....ale myslim, že i kdyby tu hlavu měla na modro tak jí to bude taky pořád slušet *3* *1* ....snad se vrací staré časy :)
            • vterinka

Takže sehnala sem toto: http://afrilqa.blog.cz/1009/avril-c linton-global-initiative-new-york-2 2-09-2010
            • vterinka

škoda *9* já se taky zkusím kouknout, ale nic neslibuju *1*
            • sharpay1995

no... zatím nemám vůbec žádný úspěch...:D :(
            • vterinka

jj běž *1* doufám, že najdeš nějaké krásné! *14* *14* *14* *3*
            • sharpay1995

jj.... strašně moc jí to takhle sluší...♥♥♥ Jdu zkusit najít další fotky, protože ty dvě sou málo...:D
            • vterinka

tuhle jsem taky viděla a tu je má báječné! Moc ji to sluší!!! *14* *3*
  • vterinka

Bravo girl

Ahojky včera vyšlo Bravo gorl a je tam fotka Avril a u ní je napsáno, že je in když se fotí s rukou ve vlasech, že se sice nerada fotí, ale vždy ví, jak má pózovat. A v dalším čísle bude bezprstá rukavice ve stylu Avril. *3* Bude černá se stříbrnými proužky, tak už se těším. *3*
    • acdz24

Re: Bravo girl

To je fajn *3* Jednou byla taková rukavice i v Bravu.
      • vterinka

Re: Re: Bravo girl

já vím, sem si ho koupila hned dvakrát *3*
  • acdz24

další novinky

Avril prý napsala společně se sedmi dalšími skladately písničku na nové album Rihanny
    Song by se měl jmenovat "Cheers" a mimo Avril se na něm podíleli: Christy Lauren, Barthe Stacy, Edward Graham, Gibson Corey, Harr Andrew a Jackson Jermaine.
    Z nového alba Rihanny jsou zatím potvrzeny názvy jen dvou songů - Only Girl a již zmiňovaný song Cheers. Rihanna na albu spolupracovala (stejně jako Avril) s Alexem da Kid a jejich cílem bylo vytvořit song, který by překonal Thriller od Michaela Jacksona.

Podle webu IMDb Avril propůjčí svůj hlas do nově připravovaného pokračování animovaného hitu Doba Ledová.
    Film nese v angličtině název "Ice Age: Continental Drift" a do kin by se měl dostat v roce 2012.
    Avril zde bude údajně dabovat Shelly, což je jeden z dinosaurů.
    • sharpay1995

Re: další novinky

http://www.youtube.com/watch?v=WnIb qpWulw4

Myslíte, že je to tohle..?:D
      • vterinka

Re: Re: další novinky

Myslím, že to není ona, protože to vůbec nezpívá Rihanna a její hlas poznám 100000% a ani v té písničce není slovo Cheers zmíněno, někdo to jen tak pojmenoval, lae písen je zcela jiná a od někoho jiného, si myslím
        • sharpay1995

Re: Re: Re: další novinky

No tak já ti věřím..., jelikož já jakože Rihannu nějak neposlouchám, ikdyž její hlas bych možná poznala, ale já sem si tu písničku sice pustila, ale dělala sem přitom věci do školy, takže sem ani nepostřehla jestli ro zpívá ona nebo ne..:)
          • acdz24

Re: Re: Re: Re: další novinky

taky myslím, že to není ona
    • vterinka

Re: další novinky

Novinka o songu je bezva! *3* a tu o době ledové jsem už taky slyšela. *3* Škoda, že ji v češtině bude mluvit někdo jiný. *9* *1*
      • sharpay1995

Re: Re: další novinky

Jo.. ot om songu je to super a o té době ledové už sem tady kdysi dávno taky psala...:D
        • acdz24

Re: Re: Re: další novinky

docela bych se na to ráda podívala v originále *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit