Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • novinkyyy

Avril na svém Twitteru a Facebooku oficiálně uvedla svůj vlastní charitativní projekt - Nadace Avril Lavigne! Poprvé jsme zaregistrovali nadaci Avril Lavigne ve spojení s Avrilinou spoluprácí s Race to Erase MS a jsme nadšeni, že je tu další charitativní projekt, na kterém bude Avril v budoucnosti pracovat. Av nám také dala vědět, že brzy spustí webové stránky theavrillavignefoundation.org.
    "Jsem nadšena, že mohu sdílet detaily z mého ne-hudebního projektu! Pracuji na něm už 6 měsíců a je blízko mému srdci."
    • sharpay1995

Re: novinkyyy

Super...:)
      • acdz24

Re: Re: novinkyyy

Tady jsou ještě podrobnosti přímo od Avril:

Ahoj všichni!
        Jsem nadšená, že s vámi konečně mohu sdílet to, na čem jsem pracovala uplynulých 6 měsíců: Nadace Avril Lavigne! Pomáhat pro mě bylo vždycky velice důležité a jsem šťastná, že mohu léta podporovat tolik úžasných nadací. Při vytváření Nadace Avril Lavigne se mohu soustředit na otázky o které se opravdu zajímám a hlavně je to smysluplné.Za celé ty roky jsem potkala tolik úžasných lidí a částečně jsem byla inspirovaná mladými lidmi, kteří se potýkají s život-ohrožujícími onemocněními nebo kteří mají trvalé zdravotní postižení. Vždycky jsem ohromena tím, jak lidé čelící nepříznivým okolnostem pracují tak tvrdě aby je to neomezovalo. Pořád mají velké sny a jako my velmi tvrdě pracují aby ty sny mohli naplnit. Vidět lidi překonávat překážky mě opravdu inspirovalo pracovat na Nadaci Avril Lavigne pro podporu dětí a mladistvých se zdravotním postižením a závažnými onemocněními. Právě jsme to spustili, ale máme spoustu plánů do budoucnosti a doufáme, že vás inspirujeme k podpoře naší práce.
        Podívejte se na: www.theavrillavignefoundation.org a twitter @avrilfoundation

Má prostě srdíčko na správným místě *3*
        • acdz24

Re: Re: Re: novinkyyy

Avril Lavigne Foundation R. O. C. K. S.
          Co je naším posláním?
          • Respektujeme potřeby všech dětí a mladistvých, bez ohledu na jejich situaci, a podporujeme ostatní, aby udělali totéž.
          • Vytváříme příležitosti pro děti a mladistvé se závažnými onemocněními a postižením, aby následovali svoje sny.
          • Nabízíme dětem a mladistvým možnosti a volby, aby viděli, že mají v životě mnoho možností; nikoliv jen jeden způsob definivaný jejich situací.
          • Poskytujeme znalosti o tom, jak je možné nápady pomoci dětem, mladistvým a jejich rodinám. Prostřednictvím nového programu Avril Lavigne Foundation je budeme podporovat a pomáhat rozšířit více nadací.
          • Dejte dětem a jejich rodinám sílu čelit jejich každodenním problémům.

Více než 9 milionů dětí ve Spojených státech potřebuje zvláštní péči. Prosíme, pomozte nám poskytnout dětem a mladistvím, kteří žijí se závažnými nemocemi či s postižením, podporu, kterou potřebují k překonávání jejich individuálních situací a dosáhnutí svých snů.
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: novinkyyy

tak k tomuhle nemam co rict snad jen ze Avril je vazne zlaticko a je to od ni strasne krasne ze se zajima o ostatni *14*
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: novinkyyy

souhlasím! *3* *14*
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: novinkyyy

Tak, tak..:D *14*
  • acdz24

novinky

Jestli pak jste četli tuhle zprávu:

1.Ahoj všichni na Bandaids,
    jen se chci s vámi spojit. Pracuji v LA na desce. Zkouším nové věci. Prozkoumávám. Jde o to, že píšu svoji vlastní hudbu a proto mi to trvá tak dlouho, musím žít svůj život pro inspiraci. V tomto okamžiku mám tolik materiálu, že by vystačil na dvě desky. Přibližuji se. Díky za následující podporu. Nemůžu se dočkat až se k vám brzy vrátím s vydáním nového singlu.

2.Předtím než začnete skákat radostí, tohle není vydání Avrilina čtvrtého alba! Sony plánuje vydat CD remixů předchozích nahraných songů. Avril je jedna z mnoha umělců tohoto projektu, takže brzy můžeme očekávat "Essential Mixes" , nové album remixů, které vyjde 20. září na Amazon

3.Brody si nechal vytetovat jméno Avril a ona zase jeho jméno..
    • sharpay1995

Re: novinky

1+2, už sem četla a obojí je to super...a 3... no a je to tady zase... předtím měla nebo teda ještě má písmeno D vytetované na ruce... teď když má vytetované celé jméno, tak to už snad mohlo vyjít..:D:D:D Protože všichni víme jak to dopadlo s Deryckem..:\
      • Re: Re: novinky

Byla by škoda to tetování pak mazat...přece jenom to není nejjemnější operace...
        Já věřím, že jim to vydrží *4*
        • Re: Re: Re: novinky

No aby to nebylo jako že poprvé to bylo D po druhé Brody a napotřetí láska do smrti a to už bude mít jméno i příjmení nee??? *15* *15* *15* Ale jinak byla bych ráda kdyby to Avrilce vyšlooo, a jsem fakt šťastná že je šťastná *14*
          • angel15

Re: Re: Re: Re: novinky

co maj s tim tetovanim pořád:)..až se jednou rozejdou,tak co pak s tim:D..a jinak at tak nebo tak hlavně at vyda už něco:)
    • xkostex

1. to by bylo dobry kdyby vydala 2 desky kdyz ma tolik napadu:D
      2. nic me nenapada
      3. to je laska
  • puspuspusinka

Avrilkaaaa

Takže lidi už se to blíži už to klepe na vrátky přichází den D a nám se nenarodily kotátka ale doufám že se nám zrodí konečně někdy ted na podzim CD Avrilky protože už mám z toho čekání pomalu nervák *15* *14*
    • xkostex

Re: Avrilkaaaa

nenapdi sem nam 4 nova mala kotatka ale narodi sem nam 4. nove malinke uzasne CD! se tesim jak nevim co twl
      • vterinka

Re: Re: Avrilkaaaa

to nejsi sama, já se taky moc těším! Cítím v kostech, že bude bestovní! *14* *14* *14*
        • Re: Re: Re: Avrilkaaaa

joo takhle se těšíme už dlouho *1*
          Ale teď už snad bude... a určitě skvělý *14*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Avrilkaaaa

SNAD... to je to důležité slovíčko..:D
            • Re: Re: Re: Re: Re: Avrilkaaaa

to teda je *3*
  • kladik

New song

Tak mě napadlo že by mohla Avril natočit videoklip před CD co si o tom myslíte vy ???
    • avrilka-aja

Re: New song

Tjn..To je skvělý nápad! *3*
    • sharpay1995

Re: New song

No... to by mohla..:D
      • Re: Re: New song

To by bylo super *4*
        • xkostex

Re: Re: Re: New song

jo to by bylo
          • angel15

Re: Re: Re: Re: New song

no ja si o tom myslim OMG...každopadně je to slovo do pranice a budem o tom dlouze diskutovat..jdu si pro kafe ahned začnem:D
            • avrilka-aja

Re: Re: Re: Re: Re: New song

Skvělý..:D
  • acdz24

účesy

Hodím vám sem zajímavý odkaz na Avriliny účesy:-)) Člověk si pomálu nepamatuje co všechno už měla s vlasama *4*

http://avril-lavigne-daysy.blog .cz/1009/ucesy-avril
    • avrilka-aja

Re: účesy

Fakt hezký..:))
    • sharpay1995

Re: účesy

*1* *1* *1*
  • xkostex

karaoke

pokud se schcete zasmat a nebo pobrecet tak si puste tychle 3 karaoke *15* sice jen jedno je Avril ale ty dalsi sou taky dobry *15* http://www.youtube.com/watch?v=lYmj1DPILbw&feature=channel
    http://www.youtube.com/watch?v=-UuDpqjmMgQ&feature=channel
    http://www.youtube.com/watch?v=8TZ0KPLiSc4&feature=channel
    • avrilka-aja

Re: karaoke

Dík,že jsi to sem dal..:D
      • sharpay1995

Re: Re: karaoke

Ehm... dalA...:D
        • avrilka-aja

Re: Re: Re: karaoke

Ježiš..Pardon..xD
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: karaoke

v pohode:)
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: karaoke

tak skoncis rovnou na hrbitove no! a jako miso naposled neser me!
            • Re: Re: Re: Re: Re: karaoke

Hele tak márnicí mi teda moc jako nevyhrožuj nebo tam skončíš tky =P
              a ty se Ájo neomlouvej dobře jí taaak *15* *15* *15*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: karaoke

Elis je částečně kluk *15* ,... takže to neřeš... *15*
          • Re: Re: Re: Re: karaoke

miso neser me! *15*
            • xkostex

ty pomlc jo! nebo taky skoncis v marnici:P a jak se semnou nebavis kdyz mi ted upa v poho pises?
            • puspuspusinka

No Hančooo chytráá,... máš pravdu v zájmu svýho přežití rači nekomentuj ... *15* *15* a Elis ty se sklidni jakoo se stebou nebawím já na tebe myslím a ty si dovolíš nemít škytku jak si můžeš něco takýho dovolit ... *15* *15*
            • sharpay1995

No já bych něco řekla, ale nebudu to rači dělat, v zájmu svého přežití...:D:D:D
            • xkostex

ne to teda nemuzes!
            • puspuspusinka

Kdo tě tady sere, to už ani nemůžu přuznat tvé pravé jááá ... *15* *15*
  • acdz24

novinky

Mám pro vás pár novinek.

http://a-lavigne.blog.c z/rubrika/avril-news

Nejlepší je podle mě ta o novém CD *4*

V nejnovějším čísle francouzského časopisu EEOC Avril mluví o novém albu:
    "Moje nová práce zahrnuje vše, co jsem cítila v posledních letech: radosti, starosti, veselé a smutné okamžiky. Mám ve zvyku o sobě mluvit a říkat, co se se mnou děje a to je přesně to, co jsem udělala při této příležitosti, i když to může znamenat, že zveřejním světu, jak jsem se cítila, když se můj manželský život rozpadl. Takže myslím, že moje nová práce bude mnohem intimnější a náročnější. Nyní, když mám něco říct, tak to prostě řeknu a je to: je zbytečné používat tisíce metafor, koncept zůstává stejný."
    • sharpay1995

Wooow... to je bezva..., ale nevím jestli je to z nejnovějšího čísla, protože jak sem byla ve Francii, zdá se mi že sem to tam viděla...:)
      • puspuspusinka

Re: Re: novinky

Yeaaahhh ... *14* ... o5 nádherný proslov od Avrilky ... tohle je vážně hezký od ní ... *14* *14* ... Noo a Hančooo jak píšeš asi se ti to jenom zdáloooo ... *15* *15* *15*
      • andrea3518

Re: Re: novinky

jůůůůůjky
        • xkostex

Re: Re: Re: novinky

juuuuuuuuu ja se tesim!!!!!!!:D
  • sharpay1995

..

Kdyby se tady snad ještě někdo náhodou zajímal o Avril..., a četl o ní nějaké články, třeba v Bravu, tak by už tady možná zaznělo téma, že Avril příští rok chystá tour a ráda by se stavila i v Praze...
    • xkostex

Re: ..

ja to cetla neboj a pokud to vyjde budu stestim bez sebe
      • vterinka

Re: Re: ..

to budem dvě! *3* *3*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: ..

Neboj se četli sme to všeci, ale proč to tady komentovat když sem stejně nikdo nechodí *9*
          • acdz24

Re: Re: Re: Re: ..

Super!!! skvělá zpráva!!! *14* Jenže já se tam asi sotva dostanu *9*
            • fifinka7

Re: Re: Re: Re: Re: ..

JOO, o tom už jsem někde četla...možná to uř bylo nějak někde oskeněný na netu :D....mám slíbeno, že tam určooo pojedem :D....aaa to bude super *1* *14* *3*
  • fifinka7

TO NÉÉÉ

LADY GAGA VYŠOUPLA AVRIL *10* *16* *8* *5* *9* *13* *9* *9*
    • Re: TO NÉÉÉ

Taky mě to naštvalo *16*
      • puspuspusinka

Re: Re: TO NÉÉÉ

Joo mě taky ... nějaká gaga na naší Avrilku teda zdaleka nemá ... *16*
        • dianna114

Re: Re: Re: TO NÉÉÉ

jak pro koho *9*
  • sharpay1995