Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • BLOG

Lidi nechcete někdo blog o Avril??? Já ho nechci rušit ale ani nemam na něj čas ... *9*
  • angel15

??

tak kdy bude to CD sakriš:)
    • Re: ??

Jo a CD nemá vyjít na začátku října nebo na konci Září??? Ono to bude až na konci října?? Já to měla posunutý ... *1* Škoda nooo ... o měsíc dřív by se šiklo ... *14*
      Jo Kubo a už máš Forbidden Rose ??? *1* *1* *1* *1* *1*
      • angel15

Re: Re: ??

zase odložili jo..ach jo no snad teda do toho noveho roku to bude no...a zavital sem častějš neni čas a ani nalada sry:/
        • Re: Re: Re: ??

No podle mě se ti spíš fakt nechce ... proč by sis taky povídal s 15 holkama že ... *9* *9*
          No niccc... měj se čau ... *9* *9*
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: ??

*9* tohle bych od tebe necekala ale co je to tvoje vec no *9* takze se mej a zase nekdy snad
            • fifinka7

Re: Re: Re: Re: Re: ??

*1* *1* *1* ...no to nám taky ne :D *1*
            • xkostex

*15* *15* *15* holky nechte se! a zabijeni je moje prace miso *15* to CD by mohlo vyjit uz ted a nebo 5. rijna to mam svatek *15* narozky mam az 8.3. a tak dlouho se mi cekat nechce *15*
            • fifinka7

*1* ....já wím :)....ale já mam i jiný satrosti :)....navíc tady teď 3 dny stála konverzace a každej den z tech tří jsem tu byla :)....ale to už je jedno :)...
            • Re: Re: Re: Re: Re: ??

Noo to říká ta pravá *1* Ty tu taky nejsi denně ... no a pokud de o to CD tak je hezký že máš narozky 21.11 ale já je mám 28.9. a mam jistotu že nevyjde tak máš smůlu a rači tě zabiju ... *15* *15* *15* *15* Jááá chci CD hned a těch pár dní věř že by mě zabiloo...
            • fifinka7

lidi, já vím, že mě zabijete za to co těď řeknu, ale já bych si to moc přála...aby CD vyšlo 21. 11. to budu mít narozky :D....samozřejmě, že ho chci co nejdřív, ale chápejte mě :D *1* (čekám už rok a jestli má vyjít na přelomu října a listopadu, tak by mě tech pár dní už nezabilo :D )....jináč čumím, kdo se nám to tu taky ukázal :) *3* *4*
            • puspuspusinka

No když to řekneš takhle, tak to už aspoň pochopím *1*
              Já myslela že nemáš náladu na nás malý dětičky, ne že nemáš náladu po práci !!!! *4*
            • angel15

si tu vystačite i beze mě když na to koukam mam plno jinech starosti a nalada pak neni sem chodit..počkejte až vam bude přes 20:D
    • Re: ??

No néééé ... ty máš čas semka taky zajít ... ??? *1* *1*
      A nechceš své návštěvy udělat méně vyjímečnými a zavítat semka častěji? Třeba bys věděl víc věcí ... mi už se tu totiž nehádáme už píšeme jenom o Avrilce *14* *4*
    • xkostex

Re: ??

cau kubo to je dost ze ses ukazal *4* CD by melo vyjit na konci rijna nebo zacatku listopadu takze snad se konecne dockame
  • Ty Krásooo

Lidi tak kdo tohle newí tak koukejte číst, sem našla a pracně si přeložila a musim vám říct to je ale něco ... *14*
    Koukla sem se na stránku kde je něco o Napanee, rodném městě Avrilky a mam to všecko i s fotkama kde Avrilka vyrůstala na svým blogu tak se tam jukněte, je to fakt bomba ... www.avrilka-the-best-star.blog.cz *14* *14*
    • Re: Ty Krásooo

dala sem tam jenom tohle protože mě týží čas ale jestly chcete něco víc tak tady sem to našla http://www.niemegker.de/napanee.htm *14*
  • anett96

Ahojky

ahojky plsky lidi nevíte kdy bude mít avrilka koncert u nás v Čechách??
    • puspuspusinka

Re: Ahojky

Jo tak to fakt newim ... *9*
      Ale doufám že u nás udělá Koncert až jí vyjde to new CD,... tak by měla mít TURNÉ po celém světě tak doufam že zamíří i k nám do Prahy ... moooc bych chtěla jít ... *14* *4* *14*
  • xkostex

Avril v casaku

cau lidi pokud o tom jeste nevite v intouch je clanek o Avril tak sup sup do trafiky!
  • puspuspusinka

Novinky ....

Avril Lavigne a její přítel Brody Jenner byly spatřeni včera v Beverly Hills ... šli k autu, pravděpodobně z večeře v BH restauraci ... *14* Škoda že sem nenašla ty paparazzi ... *9* *14*
    • xkostex

Re: Novinky ....

a je to tady milenci se milujou
      • puspuspusinka

Re: Re: Novinky ....

Jo Elis, nechceš semnou na večeři?? Zajímalo by mě co bys tvrdila pak ... *1* *1* *1* *1* *1*
        • xkostex

Re: Re: Re: Novinky ....

jako klidne ale prlatis momentalne sem svorc:D tekze kdy a kam pudem? a pak jeste nevim co bych tvrdila kdyz nejsme milenci ale milujem se *15* *15*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Novinky ....

Noooo .... *1* *1* *1* *1*
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: Novinky ....

to nechapu! vic co pudem na obed a bude to vyreseny ne?
            • puspuspusinka

Nooo newim newim ... pokud požiju Kofolu tak je to ještě OK, ale jakmile Coca Colu Zero ... tak sem vožralá jak moje babička ještě nikdy ... *1* *1* *1* *1*
            • xkostex

coje? pokud tam nebudem chlastat kofolu tak je to v cajku
  • puspuspusinka

TEST !!!

Lidičky zajímá mě jak dobře znáte Avrilku tak mě zajímá jestly byste věděly tenhle test *14* *1*
    celé její jméno je Avril Ramona Lavigne
    narodila se 27. 9. 1984 v Belleville
    domovské místo Avril je .......
    je vyznáním .........
    aktuální barva vlasů: blond s černým podbarvením a proužky
    barva očí: .........
    výška: kolem 157 cm
    piercingy: .........
    má tetování - ?????
    její rodiče se jmenují ..... a .....
    její sourozenci jsou Michelle a .....
    její přítel: ..............
    má psa ......
    oblíbené kapely: Goo Goo Dolls, Green Day, Matchbox 20, SUM 41, The Darkness, Alanis Morissette
    oblíbený film: ......
    oblíbená herečka: .........
    oblíbený herec: Tobey Maguire
    oblíbené jídlo: pizza s olivami
    oblíbená sladkost: pixi Sticks
    oblíbené pití: cola
    oblíbená píseň z Let go!: Losing grip
    oblíbená píseň z Under my skin: Together
    oblíbené album: Jagged little pill od Alanis Morissette
    řidičák udělala až na .......
    má astma
    je vegetariánka
    deska "Let go" se měla jmenovat ..........
    střední školu opustila kvůli hudbě
    sestra Michelle hrála v klipu Losing grip
    ve škole nebyla populární
    bála se létat
    jezdí na sk8tu
    hraje na kytaru, piano a .....
    miluje psaní písní a koncerty
    kdyby nebyla hudebnicí, byla by .....

Jááá to všeckooo víím *1* jenom mě zajímá jak moc znáte naší Avrilku místo teček doplnte správný infa .... a pokud něco newíte tak se to aspon dozvíte ... *1* *1* *14* Ale nemusíte to vyplnovat *14*
    • puspuspusinka

Re: TEST !!!

Jakooo fakt si toho nemusíte všímat .... ale sem nikdo nic nepíše, tak sem sem dala aspon tohle
      *14* *14* *14* *14*
      • xkostex

Re: Re: TEST !!!

domovske misto: co tim myslis?)
        je to krestanka
        oci: krasny modry
        piercing: ma nebo aspon mela v uchu a pupiku
        tetovani: tech ma fakt hodne hele
        rodice: john a judy
        sourozenci: michelle a matt
        pritel: brody jenner
        ma psa sama
        oblibeny film: 8 mile
        herecka: sandra bullock diky miso:D
        ridicak udala na po 2hy
        let go se melo menovat: Anything But Ordinary
        hraje na kytaru piano a bubny
        byla by slecna drsnak:D ne byla by polda
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: TEST !!!

1) Domovské místo tím myslím domov Avrilky *1* a bylo to v Napanee
          2)tetování - ty bys měla znát *1*
          hvězda na vnitřní straně levého zápěstí, na pravém zápěstí srdíčko s písmenem D, hvězda na levé noze v zadu pod kolenem a malá hvězdička na pravé paži a další nová na ruce Abbey Dawn, a potom má ještě dvě nové tetování se svým novým přítelem Brodym.
          no a pak si nemůžu zpomenout jestly ještě nějaký ... *1* ale jo má jich dost *1*

3)Jako jak sem měla vědět že to zrovna vyplnuješ sem cekla o Sandře a ted se trestám *1* *1*
          4) jo jinak všecko dobře *1* *1* *1* ale musim říct že sem se pobavila ... *1* jo a tedka bonusová otázka: Kterou část svýho těla má Avrilka nejradši *1* *14*
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: TEST !!!

1) kdo mel vedet jestli myslis kde bydlela nebo kde bydlis?
            2)tetovani vim jaky ma ale nechce se mi to tu vypisovat kdyz sotva pisu!
            3) kdyz sem pakon tak ses pakon *15* jako diky
            4)jooooooooooo sem dobra!!!!!!!! a sem rada ze ses bavila kdyz ja sem se trapila! ale moje uvazovani bylo spravne! *15* no tohle by nidko jinej tak blbej jako ja neprisel!
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: TEST !!!

jo u toho videa sem se valela smichy *15* *15*
            • puspuspusinka

Joo dámy a pánové ... Avrilky nejoblíbenější část těla je zadek ... *1* a jak ho ještě v tom videu předváděla ... *1* *1* Já z ní nemohla ... *1* *1*
            • xkostex

jo a zapomela sem odpovedet na tu pridanou otazku. je to zadek ne? *15*
            • puspuspusinka

A co bonusovka??? Víš??? *1* *1* *1*
              To video sme viděly spolu ... jak Avrilka říkala kterou část svýho těla miluje nejvíc ... víš??? *1* *1* *1*
  • sharpay1995

Zbohem..:D

Takže... zítra odjíždím na min. 3 týdny, takže se tady dloooooooouho neukážu...:D Ale až přijedu, doufám že mě tady bude čekat podrobné info o všem, co Avril za tu dobu prováděla..:D:D:D
    Zbohem..:D *1*
    • xkostex

Re: Zbohem..:D

zbohem hanuse nechame te jit bude svaty klid *15* neber si to osobne ale zrovna sem si spomela na jednu pisnicku *15* no jinak zbohem a seres me! koho ted budu otravovat? *9*
      • kladik

Re: Re: Zbohem..:D

máš tu plno lidí na otravování ne ??? *4* *4*
        • xkostex

Re: Re: Re: Zbohem..:D

javim ale me bavi otravovat ji ale tyy muzes byt nahrada *15*
  • xkostex

oznameni

lidi mistr Hanuše se klidne vdala a nas ani na zranici nepozvala! co ja ted budu delat stema hadrama a stim darkem? *9* no asi v nedeli pojedu na trchy a tam to strelim. no tekze jako Hanuše dost si me nasrala! pockej v patek!
    • sharpay1995

Re: oznameni

Proč v pátek...? v pátek už budu na cestě do Francie...:D Takže tímto vám i oznamuji že se vracím až někdy na začátku září, takže se dlouho neuvidíme..:D
      • xkostex

Re: Re: oznameni

si rikala ze v patek jedete ne? no ale ja te klidne muzu odprasknout hned jestli chces
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: oznameni

Teda Hanuše tohle sis podělala ... už nikdy nikdy nikdy ti nedám ... (ted newim co ti nedám ... pomozte mi ...) no to je jedno prostě máš to u mě podělaný ... !!! *1*
  • fifinka7

???

čauky Avrilomaniací :), tak po dlouhý době sem zas něco píšu :D...nemáte prosím někdo nějaký new info o CD nebo prostě o něčem co se týká Arvilky?... *3* *3*
    • xkostex

Re: ???

cau *15* cd by melo snad vyjit posledni tejden rijnu nebo prvni tejden v listopadu tak snad to zase neposune
      • fifinka7

Re: Re: ???

no to doufam :)....už začínám šílet *5* ...a hrozně se těšííííím....by sme pak mohli udělat nějakou párty, jenom jakože tady z tý diskuze a celej večer by frčela jen Avril :)....a samozřejmě by zlatým hřebem bylo to nový CD :) *3* *1*
        • andrea3518

Re: Re: Re: ???

to je cool nápad ale jestli to posune tak tady už nebudu protože mě z toho odvezou do Bohnic a tam nebudu mít comp protože abych se s nim náhodou neumlatila *3* protože když si vezmete že to už je skoro rok co furt zveřejnujou že to cd bude tak už šílim *16*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: ???

Wow ... BEST IDEA *1*
            No jako souhlasim, ještě jenom o pár dní to posune a jedu s tebou, ale kompa nějak propašuju ... *1* *1* Snad si neublížím ... *1* *1*
            Jakooo fakt už rok sme natěšený jak svině na CD, který ani newim jestly vůbec hodlá vyjít ... *1* *9*
            No tak snad už to konečně budee tutovka !!! *14* *4*
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: ???

No tak to aby sis sehnala plyšáka velikosti busu ne?? *1* *1* *1* Chci vidět jak se ti vejde takovej plsyšovej medvídek do pokoje *1* *1* *1*
            • xkostex

dobrej napad zejtra to skusim
            • fifinka7

nebo ho mužeš nacpat do extrémě velkýho plyšáka :) *3*
            • xkostex

pojedu svama *15* a neni to jeji vina za to muze ta zasrana RCA! no a nevim jak do cvokhousu propasuju svuj mega komp uz jen ten monitor pod trikem by vypadal jako kdybych byla tehotna. no takze asi slohnu notas brachovi *15*
            • fifinka7

příjde mi to strašně krutý od Av, že to tak natahuje....možná jenom zkouší svoje fanoušky :D *5* *4* *1* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit