-
Otázka !!!
Lidičky plosim nemyslete si že sem duševně nemocná, ale odpovězte mi ... Co cítíte když uslyšíte Avrilin hlas ??? *7* *1*
Já vim trochu moc divná otázka ale mě to zajímá, protože jí poslouchám už 100 let a když posloucham nějaký písničky a najednou mi tam skočí Avrilka tak já newim ale sem najednou tak nějak divně šťastná ... twl asi si pořídím psychiatra bude to jistější ... -
-
Re: Otázka !!!
vis ze ani nevim? jako nekdy kdyz ji slisim tak se mi hned zvedne nalada ale nekdy me dokaze i fakt rozbrecet. a miso nikoho neschanej ja sem nejlepsi psychopat vceli cesky republice! -
-
Re: Re: Otázka !!!
No to sem dopadla, ty mě dokážeš dostat do pořádný katastrofy ohledně citů a já bych si měla svěřit tobě svoje psycho problémy no díky ale přeci jenom radši pudu někam jinam *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Otázka !!!
mmnt jak to jako myslis? ja to trochu nepobrala! a jako proc se mi nechces sverit? ja bych se ti sverila! mozna no ale jako nasa pravnicka ti povrdi ze sem ten nejlepsi psychopat! ale budes se ji muzest zeptat az prijede z egypta a priveze mi mumiu *15* doufam ze to pochopila ze nechci dvd -
-
Re: Re: Re: Re: Otázka !!!
Beztak ti přiveze dokument o mumii *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Otázka !!!
nepriveze ona mi priveze piramidu a nebo nos svingy kterej ji urval obelix
-
-
-
-
-
-
Hanuše Eliše !!!
Proč jáá?? Proč ?? Kurňa proč ?? Proč zrovna já musim mít za příbuzný vás dvě ... *1* *1* Elišu za sestru a manžu a Hanuše koukej si mě přidat za ségru nebo dostaneš !!! *1* *1*
No nic ale jinak posloucham si tu v pohodě I can to better,... juknu na vaši diskuzi a chcípám tu smíchy ... tak tohle už tu dlouho nebylo ... zase se hladíte??? *1* *1* A pak kdo tu porušuje pravidlo, že to má bejt diskuze o Avril že? *1* *1* Já to asi nebudu ... *1* *1*
No niiccc ... tak vám přeju pěknou zábavu já si du zahrát no ještě newim co ale něco si zahraju už vim piškvorky *1* *1* *1* -
-
Re: Hanuše Eliše !!!
tekze za 1. nerikej mi ELiše nebo ti nakopu monitor! za 2. protoze me neuveritelne sere! nechce mi prozradit datum svadby a jeste si ze me dela prdel! a za 3. proc to teda ctes kdyz to tak jen zabije? za 4. kdo by te chtel porad jen zabijet to uz je stary a okoukany takze jako nevim proc bych te mela zabijet a za 5. mi se nehladime mi se kopeme a brzo hanuse dostane presty svi nevymachany prsty! tes se mistre hanuse! -
-
Re: Re: Hanuše Eliše !!!
Takže za 1. Sorry manžo ospravedlunujem se ti !!! *1* za 2. Jaká svatba kurwa? za 3. proč bych to nečetla když mě to zajímá já nejsem mistr Hanuše já všecko čtu *1* za 4. Mě chce zabít spousta lidí, víš? Boužel jim ještě nedošlo že už je to okoukaný a starý víš? *1* a za 5. Jen jí dej manžo a pořádně *1* *1* Nechce mě totiž za sestřičku *9* *1* -
-
Re: Re: Re: Hanuše Eliše !!!
takze za 1. omluva se mozna prima za 2. se zeptej ji ne? za 3. no to nevim tak tebe to zajima ale mistr hanuse ne takze novim za 4. tem kokotum rekni ze je to stary nebo dostanou lopatou! za 5. dame ji obe do drsky a ja ju za segru nechu ja se ji bojim! -
-
Re: Re: Re: Re: Hanuše Eliše !!!
*15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
šššš
lidi jako myslím si že u mě ve třídě jdou na propadu ptže ani pořádně nevjedí kdo je avrilka zač:) takže OMG.. *3* *3* -
-
Re: šššš
A do držky by třeba nechtěly, nic ve zlým, ale třeba by se probraly ... nevědět kdo je naše Avrilka zač to už si zaslouží teda pořádně ... no nic nebudu sprostá ... *1* -
-
Re: Re: šššš
mno to by zasloužily :-)
-
-
-
forbiden rose - v InStyle
v časáku Instyle píšou o parfémech které doporučují a je tam i forbidden Rose - Avril Lavigne Jemné růže s pralinkou a vanilkou odlehčené svěžím bílím lotosem a červenými jablky koupíte za 910Kč (50ml) *14* *14* *14* -
-
Re: forbiden rose - v InStyle
já ji viděla za 419, ale myslím, že to bylo 30ml podle velikosti a je tam opět prstýnek! Avril je opravdu originální a prstýnek je úžasný i jako ten parfém! *3* *3* -
-
Re: Re: forbiden rose - v InStyle
A já jí zase viděla v BG za 660,- 30 ml ... tak a teď si vyberte ... *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: forbiden rose - v InStyle
teda ti jsou drazí! *1* *1* *1* Já bych si ji koupila v shopping parku za 419 *1* *1* *1* je to výhodnější *15* *15*
-
-
-
-
Lidi, pomocte mi prosím !!!
Musím vám něco říct, jsem magor, jsem cvok a blázen a sem úplně tydýt ... a hádejte do čeho !!! Do Avrilky ... začala sem ji poslouchat asi v 8 nebo v 9 jak měla Complicated a Sk8er boy atd. pak sem ji nechala a když vydala CD the BEST Damn Thing tak sem jí začala mít total ráda ... jenže teď už to není láska ale posedlost, miluju Avril tak mooc bože ani vyslovit to nedokážu a stejně tak Ashley a Evánka !!! Už sem s nima až někde v magornici ... *1* Nechcete mi pomoc a trochu mě dostat z toho, nebo budu nakonec čumět celej den jenom na Avril Ash a Evana *1* *1* *1* -
-
Re: Lidi, pomocte mi prosím !!!
Tak že si magor, to mi už dáááááááááááááávno víme..:D Ehm... ale k tématu... nechceme ti pomoct se z toho dosostat, jenom si tak zůstaň... a opovaž se mi za tohle nadávat..:D:D:D:D:D -
-
Re: Re: Lidi, pomocte mi prosím !!!
hanco ty ses ale zla! to chces aby ji chudaka odvezli? pokud ji odvezou tak se tes ze te budu zase sradosti otravovat! me to desne bavi *15* -
-
Re: Re: Re: Lidi, pomocte mi prosím !!!
Hey lidi na kolik CD se vám vešly Avrilky songy? Já se všecky snažím natěsnat na 4 *1* Jako mám the best damn thing cd pak let go cd a pak under my skin cd a to je 13. písniček na jednom jenže si chci udělat ještě mix cd avril ty který nemám na cd a to se mi jich tam má vejít myslím 25. *1* nevíte jestli to tam narvu, protoř´že jinak musim mazat pro new cd mam jenom jedno *1* *1* *1* jo a Hančo díky, neboj zůstanu, ale asi mě fakt brzo vodvezou a pak tu budeš mít Elis na krku celičkej den a noc ... *1* *1* *1*
-
-
-
-
Avril je NEJLEPŠÍ!!!
Avril má nádhernej hlas a je i vzhledem moc hezká! No zkrátka NEJLEPŠÍ NEJLEPŠÍ NEJLEPŠÍ NEJLEPŠÍ!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *3* *1* *1* *1* *1* NEJLEPŠÍ!!!!! -
-
Re: Avril je NEJLEPŠÍ!!!
That's REALLY !!! *14* -
-
Re: Re: Avril je NEJLEPŠÍ!!!
OMG... this's a first time, when you're speaking (writing) ENGLISH...:D thats Good...:D:D -
-
Re: Re: Re: Avril je NEJLEPŠÍ!!!
a wíš co? strč si ty svoje moudrý kecy jinam, já mám svojí angličtinu =P a budu si psát blbě jak se mi zlíbí *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Avril je NEJLEPŠÍ!!!
But I don't say, that this what you wrote, was bad...:D
Elis... sorry..:D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Avril je NEJLEPŠÍ!!!
no co ty vis treba sem nemusela prelozit ten ! nebo ? tekze jako zadna Libuse nejses ses jen Hanuse -
To by uhodl snad každý, takže hned nemusím být vševědoucí..., ale na druhou stranu..:D -
jak si to sakra zase uhodla? uz me tou tvou sevedoucnosti zacinas docela srat! -
hádám že ty 2% co si nepřeložila bude "Still"....???xD -
to neni pravda! tak treba tuhle I..???? No...!!!! Still You...!!!!:D sem z 98% prelozila upa sama! -
A právě poto ste na tom blbě... že taky lehké "věty" překládáte na googlu..:D -
nejsme na tom blbe ale koho by bavilo pul hodiny premejslet nad kazdym slovem? jako me bych to prekladala jeste tejden -
Řeknu vám že ste na tom opravdu bídně se znalostmi cizích jazyků..:D -
miso ja to vyresila jednoduse proste ji ignoruju -
Kurwa mluv česky nebo slovensky, ale néé anglicky kdo má pak trávit u strýčka Google volný čas? *1* *1* *1* -
I..???? No...!!!! Still You...!!!!:D -
TY !!! =P *1* *1* *1* -
A pak kdo je tady debil...:D -
no a já četla hjenom to omg *1* -
mas stesti ze tomuhle sem z 30% procent rozumela!
-
-
-
Re: Re: Re: Avril je NEJLEPŠÍ!!!
mluvte cesky ja vam nerozumim:'-( jinak souhlas
-
-
-
Re: Avril je NEJLEPŠÍ!!!
YES..!!!!!!!:D
-
-
Avril Lavigne
Avril Lavigne je nejlepší zpěvačka *1* Mám ji strašně ráda *14* *14* ! *15* *15* *15* -
Sssssssssss
no... jelikož se tady zase nic neděje, tak zase nějaké videjko..:D
http://www.youtube.c om/watch?v=exTuZ48qEfk&feature=rela ted
Jak tam zpívají ti lidi... Great..!!xD -
-
Re: Sssssssssss
waw tam spiva fakt krasne *14* *14*
-
-
new video od Evana
hey lidi kdo ma rad Evana tak ma novy video k pisnicce pumpkin pie a je naprosto bozi! muzete se na nej kouknout tady: http://www.youtube.com/watch?v=sjJG 6xYmYME&feature=player_embedded *14* *14* *14* *14* *14* -
Making of Forbidden Rose commercial
http://www.youtube.com/watch?v=FOds -jqNFl4
Jak tam začne trsat u toho focení...:D:D:D -
-
Re: Making of Forbidden Rose commercial
hustý video a ten taneček je nejlepší *14*
-