-
Avril v Brodyho reality show...
http://www.starmagazin.cz/2010/07/1 5/avril-lavigne-v-reality-show/
No tak nevím no... nemyslím si že je to zrovna nejlepší nápad... vím že ho miluje, ale zase se nechat do všeho ukecat... doufám že si to pořádně rozmyslí... -
-
Re: Avril v Brodyho reality show...
to já taky protože bych řekla že Av do reality show nepatří *9*
-
-
Avril
She is so pretty -
-
Re: Avril
Yeah...!!!!xD
-
-
Návrat? Ne ...
AHOJ LIDÍÍÍÍ ..! *1* *14* Jo,jsem to vážně já ... *1* *15* *4* ...
Vím,že jsem se tady dlouho neukázala ... Ale bylo to taky převážně proto,že už mě Avril tak nějak omrzela ... Omrzelo mě poslouchat stále ty stejné písničky,už mě nebaví koukat se na stejné klipy ... Štve mě,že Avril pořád posunuje termín vydání alba ...
Sem už jsem přestala chodit jen kvůli Avril ... Né kvůli vám ,vy jste všichni moc super *3* *14* *14* ... Ale .. Avril už mě tak celkově nějak omrzela ... Njedřiv sem si říkala,že prostě budu čekat,než vydá to new CD ...
Vlastně ani nevim proč vám to sem píšu ... Asi .. jen sem vám prostě chtěla říct proč sem nechodím a proč sem ani chodit NEBUDU ... *9* .. Tak se tu mějte ... *3* *14* -
-
Re: Návrat? Ne ...
promiň, ale takovýhle puberťácký manýry fakt miluju...aby tě někdo "omrzel" jenom proto, že dlouho nevydal nový album... to jsi potom nebyla ta pravá fanynka... jako sorry, ale tohle fakt nesnáším... -
-
Re: Re: Návrat? Ne ...
Téééda, jako Barčo, já myslela, že seš best fanynka jedna z nejlepší, ale tohle si jakofakt vystihla, taky nesnáším když někoho někdo "omrzí" to je absolutní kravina, když tu hvězdu miluješ, tak tě nikdy omrzet nemůže to je prostě kravina !!! *8* *9* Je to škoda, že sem nebudeš chodit a že s prominutím ses přímo vysrala na Avrilku, jako bys nevěděla že za to nemůže ... *9* -
No... tak tohle bylo trefný.... -
-
Re: Re: Re: Návrat? Ne ...
jo to bylo
-
-
-
Re: Návrat? Ne ...
Mě Avril neomrzela a neomrzí... více ktomu nemám co říct... -
-
souhlas hanco asi k tomu toho vic taky nereknu
-
-
-
xD
http://www.youtube.com/watch?v=K4MJ tSl0494
Shlédla sem tak 15 vteřin... dál už sem nemohla...:D -
-
Re: xD
Možná, že kdybys shlédla víc, viděla/slyšela bys, že ta holka náhodou zas až tak špatně nezpívala. To je můj názor a nevnucuju ti ho, ale když píšeš 15 vteřin - to ani nezačala hrát hudba, takže tvuj úsudek je dost nepařičnej.
Můj názor. -
-
Re: Re: xD
Myslela sem tím cca 15 toho co zpívala...:) Ale jistě... já ti taky tvůj názor neberu..:)
-
-
Re: xD
tak tohle je uz i na me moc *15* *15*
-
-
forbidden rose
tak co má už někdo forbidden rose ?? *14* -
-
Re: forbidden rose
bouzel ne *9*
-
-
...
http://www.youtube.com/watch?v=KnBW GQK67R0
http://www.youtube.com/w atch?v=-ViK5cl2lxI
Že mě nešálí sluch... že je to to samý...????xD -
-
Re: ...
Myslím, že tahle písnička je pro Miley moc. Ona má dobrej hlas, ale na tuhle nemá. Avril jí zpívá skvěle, ale já si jí stejně vždycky nejradši poslechnu od Joan Jett =) -
-
Re: Re: ...
souhlas Miley na tu pisnicku nema Avril ji spiva 100x lip a posloucham ji jen od Avril jeji verzi mam nejraci
-
-
jak si taková popina muže vzít takovou rockovku *7* *9* .....jo a nevíte plosím plosím kde bych mohla bad reputation od Avrilky stahnout? *4* -
-
je už jí mam :) *14*
-
-
sluch te nesali je to to sami
-
-
...
Sem se dneska zase trochu nudila, a tak sem pročítala staré články a tak, a narazil jsem na recenci Avriliného posledního Pražského koncertu... vždycky když si to přečto tak si říkám co je to ten chlap, co to napsal, za debila.... no ale pak si přečtu některé ty komentáře a je to hned lepší....:D:D:D
http://musicse rver.cz/clanek/22753/Avril-Lavigne- Imodium-O2-Arena-Praha-8-7-2008/ -
-
jo tak tu sem cetla a souhlasim ten chlap je kreten -
-
To je ale kretén !!! *16* *8* *10*
Tééééda vidět ho tak mu nakopu do držky !!! *16* *8*
Jakooo ať si poslechne královnu Madonnu atd. Kámoška na ní byla a řekla že je to příšerný jak zpívá naživo a to zpívá 100 let, jako nic proti Dianno, ale to říkala kámoška že normálně jí jako miluje ale na živo zpívá hrozně a Avril na to že má za sebou chvilku hudební kariéry tak zpívá naživo, skvěle !!! *10* *8* *16* *10* Fakt to mě dokáže vytočit !!! *8*
Jinak ty komenty sou lepší ... *1* *14* -
-
Re: Re: Re: ...
miso prosim uklidni se me to taky sere ale nemusis kvuli tomu zbourat berlinskou zed i kdyz uz neni ok? takze udelame atentat na kretena a bude olid jo?
-
-
-
-
NEW TAPETA !!!
Lidičky za nás za všechyn za naší partu, sem přidala tapetu s Avril,... Elis říká že je hezká, tak nwm ... ale já jí mám na ploše ... *14* -
Loučení ... to je děsná věc ... !!! xD
Tak lidičky, sice sem poslední dobou chodí jenom Kajuška a vy ostatní ani moc ne, ale to je jedno, stejnak se rozloučím !!!
Jedu na dovču ... tak tu nebudu skoror dva týdny ...
Ale víc než cokoliv jinýho slibuju, že si koupím něco Avrilky a hned po dovče budu mít polštářek, jupííí ... To bude asi to jediný na co se nejvíc těším a potom potápění, to miluju ... Vždycky plavu s taťkou příšerně daleko a krmíme rybičky ... ááá ty sou táák sldaký ...
Miluju VÁS and Avrilušku,... !!! *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Loučení ... to je děsná věc ... !!! xD
Jo a máte všeci moje číslo??? Na mobil?? Kdo ho má tak plsky přes internet mi pište na mobil všecičky novinky ať nejsem pozadu ... *1* *14*
Třeba mi napíšete při potápění že je CD a já se utopím, jak budu štěstím bez sebe ... *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Loučení ... to je děsná věc ... !!! xD
nikam nejed prosim me se bude stejskat! skym tu budu kecat? hanca vzdicky raci zdrhne kdyz ji zacnu otravovat a ostatni na otravovani sou nekde v haji *9* a ty se na me netesis? ts si me urazila! abych na tebe neposlala zraloka *15* jo a nezapomnen mi neco koupit *15*
-
-
-
City ... :-)
Víte co doopravdy cítím k Avrilce? Tu největší lásku ... Když si uvědomím, že se jí nedavno mohlo stát tak strašlivá věc a že jí miluju na de vše ... tak bych vážně hrozně těžce nesla kdyby se jí jenom vlásek zkřivil, a proto sem ráda že má Brodyho, Avrilka je vyjímečný človíček, druhá taková Avrilka se na světě nikdy nenajde, je správně střelená a úžasná !!! A Já jí právem miluju ...a nikdy jí nechci ztratit a ten polštář bude snad to nejvíc co budu milowat ve svym pokoji ... Vážně je Avrilka pro mě ten největší a nejvzácnější poklad na celé Planetě !!! Je dokonalá ... a pro mě je to nejvzácnější co na světě vůbec existuje, je to nenahraditelný a úžasně praštěný stvoření ...!!! *14* *14* *14*
Avril Miluju Tě z celého SRDCE !!! Jsi vážně nejlepší ... *14* *14* *14* -
-
Re: City ... :-)
kdyz tohle ctu chce se mi brecet! jako nemam nic co bych mohla dodat naprosto stebou souhlasim.uzasnejsi a strelenejsi clovek neni a uz nikdy nebude. Avril je poklad nejveci a nikdy ji nechci stratit! prote miluju te!! *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: City ... :-)
Jonoooooooooo... *14*
-
-