-
Hňa
Tvl vy ste normálně jeblý obě dvě ... nebo už fakt nwm ... *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Hňa
jo a proc jako? co sme zase udelaly? -
-
Re: Re: Hňa
No...???? -
-
Re: Re: Re: Hňa
jaký noooo??? se na sebe jukněte, a že ste jeblý mi za pravdu dát musíte ... *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Hňa
ts sme jen trosicku mimo ale jinak naprosto normalni -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Hňa
Výmečně stebou souhlasím...:D:D:D:D
-
-
-
-
-
-
Co sem komu udělala?
Proč jááá? *9* *1* Proč zrovna já musím mít tak zlobivý holčičky ... *9* *1* Oni si spolu dokonce japonsky začly povídat ... OMG ... proč mě tak trestáš? Koho sem si to proboha vzala? *9* *1* Ale maminka mě varovala, sakra, že já jí neposlechla ... *1* *1* *1* *1* Mno nic ... tak za chvilku začnete i norsky neee? *1* *1* *1* -
-
Re: Co sem komu udělala?
Norsky... nó nevím... Weronica mi řekla: Hani, your norwegian is weird! :)"""" Bylo to když sme si chvýli psali norsky...:D -
-
Re: Re: Co sem komu udělala?
ach muj boze raci si piste anglicky jinak se nedomluvite to by byl trapas na svadbe kdyby ste si nerozumeli co rikate *15* jo a kdy bude? *15* -
-
Re: Re: Re: Co sem komu udělala?
Jo přešli sme zase na angličtinu..., ale nevím, nevím... dlouho se neozívá... má moc práce... ona totiž už pracuje narozdíl od někoho tady....:D:D:D -
-
Re: Re: Re: Re: Co sem komu udělala?
no tak to je dobre *15* hele ale bycha aby si tam nenasla nekoho jiniho *15* no hele ja taky makam sice jen kdyz sem u taty ale makam a je mi jen 15 tak co bys chtela? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Co sem komu udělala?
já bych taky potřebovala brigádu *10* -
Tss.... no dovol...:D:D:D:D -
axch boze tys to zase blbe pochopila no to je fuk *15* no skoda ze sem na tu telku zrovna nekoukala rada bych sez zasmala *15* -
Náhodou to nejsou idioti...:D:D:D Dokonce sme díky nim byly 3x v televizi...!!xD -
no tak jako za sezeni a cumeni jak idiot bych kilo bralo kdo ne zejo *15* -
Nechtěla bys 100 zato že tam hodinku posedáváš, a házíš těm ůžasným hráčům míče..:D A ještě se tváříš důležitě, protože máš na sobě pořadatelské "uniformy"...:D:D:D:D Ale teda jednou sem máem přišla o sluch... ostravší fanoušci s bubnama to není nic pěknýho....D:D:D: -
aha ttj to mas dobry ale to sekani by se k tobe hodilo vic *15* a jen stovku? to moc ne teda no ale lepsi nez nic -
Sekat trávu... no to určitě... na to musíš jít chytře jako já... začala sem totiž chodit na volejbal no a náš trenér on je takový významný(už né aktivně hrající) volejbalista v našem kraji no a jak se naši Havířovští volejbalisti dostali do extraligy, tak se tady každý týden hrály zápasy, no a trenér nám dohodil brigádu tam, že sme podávali míče a také ty capiny... mno a za každý zápas vydělaná 100... tak kdo by nebral.... sem si vydělala penízků....:D -
jo? a kdes makala? sekala si travnik sousedum? jako skus si v nasem meste sehnat brigadu -
Je ti 15 a co...:D Mě je 14 a už loni sem měla brigádu..:D:D:D:D A jako ona je jen o 4 roky starší jak ty tak co...:D:D:D
-
-
-
-
-
Re: Co sem komu udělala?
no to se me neptej a ja nejsem zlobiva! jasny? *15* no co tak kdyz to nepobere cesky tak snad japonsky to pobere *15* jo a jaky zes ji neposlechla? davej si bacha aby si neskoncila na gauci!
-
-
Adam Lambert
Děvčata, nařizuji vám, aby ste seokamžitě šli mrknout na Adamovu dizkuzi tady na Osobnostech, a konkrétně myslím na příspěvek "Re: Re: Re: =O*" od "katarina78"
a vše co je potom podtím... Bylo by to fajn udělat, ne?? A možná někdy v budoucnosti i nědo takovýho s Avril, co?xD -
-
Re: Adam Lambert
nic proti ale já nejsem děvče *4* -
-
Re: Re: Adam Lambert
No to oslovení bylo spíš na Míšu a Elis...:D Ale dobře...tak to pozměním na - Děvčata a chlapče..:) -
-
Re: Re: Re: Adam Lambert
co zase ja co sem komu zase udala? -
-
Re: Re: Re: Re: Adam Lambert
*1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Adam Lambert
よく -
tak fajn jak chces taty do mas japonsky 私は理由があるので、そ -
jó.. čínsky by se to hodilo.... a nebo třeaba japonsky.. *1* -
ty si debil ja je nepisu z toho duvodu ze nemam duvod je psat chapes nebo ti to mam rict cinsky? -
Nó, a já furt přemíšlela, proč ty nepíšeš ty smajlíky poslední dobou... a už sem na to přišla... no chudáčku, když stratíš protézu tak to musí být nepříjemné, co...?xDDDD *1* -
moc ty zuby neukazuj aby ti ta proteza nahodou nevypadla
-
-
-
-
-
-
Adam vs Bill
Pardon že s tím zase otravuju ale myslím že se nikdo po nikom neopičí a že jak to píšou v Bravu jen oba milují módu nic víc . -
-
Re: Adam vs Bill
Neotravuješ... vše kolem Adama je zde vítané..:D A ano, tak si myslím že je to tak...xD
-
-
Takže co jako? =O
Hey sou Lady Gaga a Avril Lavigne kámošky a nebo neee? *7* Já newíííím, já to opravdu newííím ... *9* *15* -
-
Re: Takže co jako? =O
jo to jja taky nevim *9*
-
-
jůůůůůůůůůů
tohle má bejt avrilky nová písnička
http://www.youtube.com/ watch?v=ylEgI7V-cf4&feature=player_ embedded#! -
-
Re: jůůůůůůůůůů
Ježíííš... to je nádherný.... doufám, že to je nová písnička, protože se mi to opravdu moc líbí..xDD -
-
Re: Re: jůůůůůůůůůů
ta je krasna!!!! -
-
Re: Re: Re: jůůůůůůůůůů
jojo to je takova krase,že to už někdo odstranil:( -
-
Re: Re: Re: Re: jůůůůůůůůůů
Tak nic mnoooo... *1* Oni to fakt odstranily ... ty máš ale smůlu *9* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: jůůůůůůůůůů
pěknéééééééééé.....já si asi pujdu hodit mašli, jesdtli to už brzo nevyjde :( *9* *9* -
jó je to nádherný... doufám že už to CD konečne dodělá a vydá ho... *9* -
to to to to je tak krásne *9* *9* ach jo at už to vyjde... -
Jééééva... to tu musím dělat všechno já...xD Tady to máte, na jiným videu, ale je to to samí..!!! ( tak doufám že se na to stihnete podívat, než to zase odstraní..xD) ...xDDDD
http://www.youtube.com/watch?v=c8df7brRKbk -
no já sem to taky nestihla *9*
-
-
Re: Re: Re: Re: jůůůůůůůůůů
*1* *1* *1* *1* No nééé kdo se nám to tu objevil *1* *1* A vymazal sis mezery? *7* *1*
Jinak jestli jo, tak máš prostě jenom smůlu ... *1* *1* *1*
Ale neboj je to hezká písnička, máš se na co těšit ... *1* *1* *1*
-
-
-
-
Re: jůůůůůůůůůů
Áááááááá... Yeaaaahhh... *14* *14* *14* *14*
-
-
The Best Damn Tour
Jakooo lidičky, Avrilku totálně miluju, ona je vážně božííí, koukněte jak umí úplně skvěle zpívat naživo, faktiš jak kdyby to zpívala ve studiu,... úplně nádherný ... !!! *14* *14* *14*
http://www.youtube.com/watch?v=xyuTfbi5WXM
A ještě miluju tohle video kvůli jedný věci ... Avrilky smích ... je vážně skvělej !!! *14* *14* *14* Směje se úplně totálně úžasně !!! áááá... *1* *14* -
-
Re: The Best Damn Tour
"To se mi líbí"...xDDD -
Re: The Best Damn Tour
jo ja ji taky upa totalne miluju! *14* *14* to video je uzasny ale ja mam nejraci jak hraje na bici a na klavir to je bozi *14* *14* -
-
Re: Re: The Best Damn Tour
Přesně..!!!!xD -
-
Re: Re: Re: The Best Damn Tour
http://www.youtube.com/watch?v=J6vX lkJ9SDo tady je proste uzasna *14* -
-
Re: Re: Re: Re: The Best Damn Tour
Yeah..!!!xD
-
-
-
-
-
A já říkám, že sou to hovada !!! :-/
Hey kdo máte to bravo??? Nebo je to v BG ... nwm ... tak co si myslíte vy opičí se Adam po Tokiáči a nebo Tokiáč po Adamovi??? *7* *1*
Já Tokiáče nesnáším, takže říkám, že on se opičí po Adámkovi ... mno řekněte, Adam aspoň umí zpívat !!! *1* *1* *1* -
-
Re: A já říkám, že sou to hovada !!! :-/
No tak Adamék mno... ten se neopičí určitě!! Spíš myslím že je to tak jak on to říká, že mají prostě stejný styl..::D -
-
Re: Re: A já říkám, že sou to hovada !!! :-/
A stejně je tokiáč kretén a BASTA !!! *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: A já říkám, že sou to hovada !!! :-/
Jo..xDDD *1* *1* *1*
-
-
-
-
Luxus Video !!! :-)
http://www.youtube.com/watch?v=yKOg paf9sOA&feature=related
Jakoooo já i manža sme se do něj zamilowali ... *1* *1* *1* -
-
Re: Luxus Video !!! :-)
Wow... nádherný video..:):D -
-
Re: Re: Luxus Video !!! :-)
jo to je *14* *15* -
-
Re: Re: Re: Luxus Video !!! :-)
Mě to video přimělo, podívat se na záznam z koncertu z Bonez tour 2005(myslím) podle mě to je její nejlepší DVD z tour, které z těch tří se vám líbí nejvíc? My world, Bonez tour nebo The best Damn tour? -
-
Re: Re: Re: Re: Luxus Video !!! :-)
no ja mam rada vsechny ale asi nejvic my world a pak the best damn tour a bonez nemam mam live in seoul neba jak se to pise -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Luxus Video !!! :-)
teda The Best damn Tour sem už blbá tvl ... *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: Luxus Video !!! :-)
Já The Best Damn Thing ... *14* *14* *14*
-
-
-
-
-
-
:D
Děvčata moje... mám pro vás zjevně špatnou zprávu... o prázdninách pojedu asi na měsíc, nebo na měsíc a půl do Francie, takže se tu asi dost dlouho neukážu..., ale budu se snažit, jestli tam bude nějaká internetová kavárna, se sem aspoň jednou za čas dostat...:) -
-
Re: :D
si delas prdel ne? a nas jako sebou nevezmes? y ses zla holcicka moc zla! to neni fer ja tam chcu taky paris si projdu leda tak na google:( -
-
Re: Re: :D
Ale já nejedu do Paříže, ale do Montélineru, taťka tam totiž pracuje, a my s mamkou tam jedem v létě...:) -
-
Re: Re: Re: :D
to je fuk to bylo prvni co me napadlo *15* no to mas dobry nechces me propasovat sebou? -
-
Re: Re: Re: Re: :D
No do kufru by ses asi nevlezla, jelikož mám limit pouze jeden kufr takže..., ale já ještě 100% nevím jestli pojedu..., vlastně mám na výběr jestli chcu jet nebo ne... nevím... budu ještě hodně uvažovat, moc se mi totiž nechce..: -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :D
No a co... to už sou jenom detaili...xxDDDD -
Ale jela sem tam na tejden ani ne na 5 dní, a ne na celý rpázdniny !!! *1* *8* *9* -
Ty si taky jela do Francie... na jaře nebo kdy to bylo... tak co tu na mě řveš..:D:D:D:D:D:D:D:D:D -
Tedaaaa Hančoooo... ty krutá holčičkooo... tady budeš !!! *1* *1* *1* A nikam !!! *1* *1* *1* -
Tak ale jako tam kde já zrovna pojedu moře není...:\ -
já bych jela hnedka,a bylo by mi jedno kam,ae hlavně někam kde je teplo,moře a krásní kluci *14* to je upe sen!! ještě nikdy sem u moře nebyla,možná tak u nás v rybníce *9* sem zvědavá jestli se tam někdy podívám..snad jo -
*9* tak vyhodte rezervu ja se tam nejak narvu ok? *15* twl ja bych do francie jela hned kdybych mela moznost ja byla jen na slovensku v polsku a v chorvatsku *9* *15*
-
-
-
-
-