Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hňa

Tvl vy ste normálně jeblý obě dvě ... nebo už fakt nwm ... *1* *1* *1* *1* *1* *1*
    • xkostex

Re: Hňa

jo a proc jako? co sme zase udelaly?
      • sharpay1995

Re: Re: Hňa

No...????
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: Hňa

jaký noooo??? se na sebe jukněte, a že ste jeblý mi za pravdu dát musíte ... *1* *1* *1* *1*
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: Hňa

ts sme jen trosicku mimo ale jinak naprosto normalni
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: Hňa

Výmečně stebou souhlasím...:D:D:D:D
  • Co sem komu udělala?

Proč jááá? *9* *1* Proč zrovna já musím mít tak zlobivý holčičky ... *9* *1* Oni si spolu dokonce japonsky začly povídat ... OMG ... proč mě tak trestáš? Koho sem si to proboha vzala? *9* *1* Ale maminka mě varovala, sakra, že já jí neposlechla ... *1* *1* *1* *1* Mno nic ... tak za chvilku začnete i norsky neee? *1* *1* *1*
    • sharpay1995

Re: Co sem komu udělala?

Norsky... nó nevím... Weronica mi řekla: Hani, your norwegian is weird! :)"""" Bylo to když sme si chvýli psali norsky...:D
      • xkostex

Re: Re: Co sem komu udělala?

ach muj boze raci si piste anglicky jinak se nedomluvite to by byl trapas na svadbe kdyby ste si nerozumeli co rikate *15* jo a kdy bude? *15*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: Co sem komu udělala?

Jo přešli sme zase na angličtinu..., ale nevím, nevím... dlouho se neozívá... má moc práce... ona totiž už pracuje narozdíl od někoho tady....:D:D:D
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: Co sem komu udělala?

no tak to je dobre *15* hele ale bycha aby si tam nenasla nekoho jiniho *15* no hele ja taky makam sice jen kdyz sem u taty ale makam a je mi jen 15 tak co bys chtela?
            • dianna114

Re: Re: Re: Re: Re: Co sem komu udělala?

já bych taky potřebovala brigádu *10*
            • sharpay1995

Tss.... no dovol...:D:D:D:D
            • xkostex

axch boze tys to zase blbe pochopila no to je fuk *15* no skoda ze sem na tu telku zrovna nekoukala rada bych sez zasmala *15*
            • sharpay1995

Náhodou to nejsou idioti...:D:D:D Dokonce sme díky nim byly 3x v televizi...!!xD
            • xkostex

no tak jako za sezeni a cumeni jak idiot bych kilo bralo kdo ne zejo *15*
            • sharpay1995

Nechtěla bys 100 zato že tam hodinku posedáváš, a házíš těm ůžasným hráčům míče..:D A ještě se tváříš důležitě, protože máš na sobě pořadatelské "uniformy"...:D:D:D:D Ale teda jednou sem máem přišla o sluch... ostravší fanoušci s bubnama to není nic pěknýho....D:D:D:
            • xkostex

aha ttj to mas dobry ale to sekani by se k tobe hodilo vic *15* a jen stovku? to moc ne teda no ale lepsi nez nic
            • sharpay1995

Sekat trávu... no to určitě... na to musíš jít chytře jako já... začala sem totiž chodit na volejbal no a náš trenér on je takový významný(už né aktivně hrající) volejbalista v našem kraji no a jak se naši Havířovští volejbalisti dostali do extraligy, tak se tady každý týden hrály zápasy, no a trenér nám dohodil brigádu tam, že sme podávali míče a také ty capiny... mno a za každý zápas vydělaná 100... tak kdo by nebral.... sem si vydělala penízků....:D
            • xkostex

jo? a kdes makala? sekala si travnik sousedum? jako skus si v nasem meste sehnat brigadu
            • sharpay1995

Je ti 15 a co...:D Mě je 14 a už loni sem měla brigádu..:D:D:D:D A jako ona je jen o 4 roky starší jak ty tak co...:D:D:D
    • xkostex

Re: Co sem komu udělala?

no to se me neptej a ja nejsem zlobiva! jasny? *15* no co tak kdyz to nepobere cesky tak snad japonsky to pobere *15* jo a jaky zes ji neposlechla? davej si bacha aby si neskoncila na gauci!
  • sharpay1995

Adam Lambert

Děvčata, nařizuji vám, aby ste seokamžitě šli mrknout na Adamovu dizkuzi tady na Osobnostech, a konkrétně myslím na příspěvek "Re: Re: Re: =O*" od "katarina78"
    a vše co je potom podtím... Bylo by to fajn udělat, ne?? A možná někdy v budoucnosti i nědo takovýho s Avril, co?xD
    • kladik

Re: Adam Lambert

nic proti ale já nejsem děvče *4*
      • sharpay1995

Re: Re: Adam Lambert

No to oslovení bylo spíš na Míšu a Elis...:D Ale dobře...tak to pozměním na - Děvčata a chlapče..:)
        • xkostex

Re: Re: Re: Adam Lambert

co zase ja co sem komu zase udala?
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Adam Lambert

*1* *1* *1* *1*
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: Adam Lambert

よく
            • xkostex

tak fajn jak chces taty do mas japonsky 私は理由があるので、そ
            • sharpay1995

jó.. čínsky by se to hodilo.... a nebo třeaba japonsky.. *1*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Adam Lambert

ty si debil ja je nepisu z toho duvodu ze nemam duvod je psat chapes nebo ti to mam rict cinsky?
            • sharpay1995

Nó, a já furt přemíšlela, proč ty nepíšeš ty smajlíky poslední dobou... a už sem na to přišla... no chudáčku, když stratíš protézu tak to musí být nepříjemné, co...?xDDDD *1*
            • xkostex

moc ty zuby neukazuj aby ti ta proteza nahodou nevypadla
  • kladik

Adam vs Bill

Pardon že s tím zase otravuju ale myslím že se nikdo po nikom neopičí a že jak to píšou v Bravu jen oba milují módu nic víc .
    • sharpay1995

Re: Adam vs Bill

Neotravuješ... vše kolem Adama je zde vítané..:D A ano, tak si myslím že je to tak...xD
  • puspuspusinka

Takže co jako? =O

Hey sou Lady Gaga a Avril Lavigne kámošky a nebo neee? *7* Já newíííím, já to opravdu newííím ... *9* *15*
    • xkostex

Re: Takže co jako? =O

jo to jja taky nevim *9*
  • andrea3518

jůůůůůůůůůů

tohle má bejt avrilky nová písnička
    http://www.youtube.com/ watch?v=ylEgI7V-cf4&feature=player_ embedded#!
    • sharpay1995

Re: jůůůůůůůůůů

Ježíííš... to je nádherný.... doufám, že to je nová písnička, protože se mi to opravdu moc líbí..xDD
      • xkostex

Re: Re: jůůůůůůůůůů

ta je krasna!!!!
        • angel15

Re: Re: Re: jůůůůůůůůůů

jojo to je takova krase,že to už někdo odstranil:(
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: jůůůůůůůůůů

Tak nic mnoooo... *1* Oni to fakt odstranily ... ty máš ale smůlu *9* *15*
            • fifinka7

Re: Re: Re: Re: Re: jůůůůůůůůůů

pěknéééééééééé.....já si asi pujdu hodit mašli, jesdtli to už brzo nevyjde :( *9* *9*
            • sharpay1995

jó je to nádherný... doufám že už to CD konečne dodělá a vydá ho... *9*
            • angel15

to to to to je tak krásne *9* *9* ach jo at už to vyjde...
            • sharpay1995

Jééééva... to tu musím dělat všechno já...xD Tady to máte, na jiným videu, ale je to to samí..!!! ( tak doufám že se na to stihnete podívat, než to zase odstraní..xD) ...xDDDD

http://www.youtube.com/watch?v=c8df7brRKbk
            • jana291995

no já sem to taky nestihla *9*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: jůůůůůůůůůů

*1* *1* *1* *1* No nééé kdo se nám to tu objevil *1* *1* A vymazal sis mezery? *7* *1*
            Jinak jestli jo, tak máš prostě jenom smůlu ... *1* *1* *1*
            Ale neboj je to hezká písnička, máš se na co těšit ... *1* *1* *1*
    • puspuspusinka

Re: jůůůůůůůůůů

Áááááááá... Yeaaaahhh... *14* *14* *14* *14*
  • puspuspusinka

The Best Damn Tour

Jakooo lidičky, Avrilku totálně miluju, ona je vážně božííí, koukněte jak umí úplně skvěle zpívat naživo, faktiš jak kdyby to zpívala ve studiu,... úplně nádherný ... !!! *14* *14* *14*
    http://www.youtube.com/watch?v=xyuTfbi5WXM
    A ještě miluju tohle video kvůli jedný věci ... Avrilky smích ... je vážně skvělej !!! *14* *14* *14* Směje se úplně totálně úžasně !!! áááá... *1* *14*
    • sharpay1995

Re: The Best Damn Tour

"To se mi líbí"...xDDD
    • xkostex

Re: The Best Damn Tour

jo ja ji taky upa totalne miluju! *14* *14* to video je uzasny ale ja mam nejraci jak hraje na bici a na klavir to je bozi *14* *14*
      • sharpay1995

Re: Re: The Best Damn Tour

Přesně..!!!!xD
        • xkostex

Re: Re: Re: The Best Damn Tour

http://www.youtube.com/watch?v=J6vX lkJ9SDo tady je proste uzasna *14*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: The Best Damn Tour

Yeah..!!!xD
  • A já říkám, že sou to hovada !!! :-/

Hey kdo máte to bravo??? Nebo je to v BG ... nwm ... tak co si myslíte vy opičí se Adam po Tokiáči a nebo Tokiáč po Adamovi??? *7* *1*
    Já Tokiáče nesnáším, takže říkám, že on se opičí po Adámkovi ... mno řekněte, Adam aspoň umí zpívat !!! *1* *1* *1*
    • sharpay1995

Re: A já říkám, že sou to hovada !!! :-/

No tak Adamék mno... ten se neopičí určitě!! Spíš myslím že je to tak jak on to říká, že mají prostě stejný styl..::D
      • puspuspusinka

Re: Re: A já říkám, že sou to hovada !!! :-/

A stejně je tokiáč kretén a BASTA !!! *1* *1* *1* *1*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: A já říkám, že sou to hovada !!! :-/

Jo..xDDD *1* *1* *1*
  • puspuspusinka

Luxus Video !!! :-)

http://www.youtube.com/watch?v=yKOg paf9sOA&feature=related
    Jakoooo já i manža sme se do něj zamilowali ... *1* *1* *1*
    • sharpay1995

Re: Luxus Video !!! :-)

Wow... nádherný video..:):D
      • xkostex

Re: Re: Luxus Video !!! :-)

jo to je *14* *15*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: Luxus Video !!! :-)

Mě to video přimělo, podívat se na záznam z koncertu z Bonez tour 2005(myslím) podle mě to je její nejlepší DVD z tour, které z těch tří se vám líbí nejvíc? My world, Bonez tour nebo The best Damn tour?
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: Luxus Video !!! :-)

no ja mam rada vsechny ale asi nejvic my world a pak the best damn tour a bonez nemam mam live in seoul neba jak se to pise
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: Luxus Video !!! :-)

teda The Best damn Tour sem už blbá tvl ... *15* *15* *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Luxus Video !!! :-)

Já The Best Damn Thing ... *14* *14* *14*
  • sharpay1995

:D

Děvčata moje... mám pro vás zjevně špatnou zprávu... o prázdninách pojedu asi na měsíc, nebo na měsíc a půl do Francie, takže se tu asi dost dlouho neukážu..., ale budu se snažit, jestli tam bude nějaká internetová kavárna, se sem aspoň jednou za čas dostat...:)
    • xkostex

Re: :D

si delas prdel ne? a nas jako sebou nevezmes? y ses zla holcicka moc zla! to neni fer ja tam chcu taky paris si projdu leda tak na google:(
      • sharpay1995

Re: Re: :D

Ale já nejedu do Paříže, ale do Montélineru, taťka tam totiž pracuje, a my s mamkou tam jedem v létě...:)
        • xkostex

Re: Re: Re: :D

to je fuk to bylo prvni co me napadlo *15* no to mas dobry nechces me propasovat sebou?
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: :D

No do kufru by ses asi nevlezla, jelikož mám limit pouze jeden kufr takže..., ale já ještě 100% nevím jestli pojedu..., vlastně mám na výběr jestli chcu jet nebo ne... nevím... budu ještě hodně uvažovat, moc se mi totiž nechce..:
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: :D

No a co... to už sou jenom detaili...xxDDDD
            • Re: Re: Re: Re: Re: :D

Ale jela sem tam na tejden ani ne na 5 dní, a ne na celý rpázdniny !!! *1* *8* *9*
            • sharpay1995

Ty si taky jela do Francie... na jaře nebo kdy to bylo... tak co tu na mě řveš..:D:D:D:D:D:D:D:D:D
            • puspuspusinka

Tedaaaa Hančoooo... ty krutá holčičkooo... tady budeš !!! *1* *1* *1* A nikam !!! *1* *1* *1*
            • sharpay1995

Tak ale jako tam kde já zrovna pojedu moře není...:\
            • jana291995

já bych jela hnedka,a bylo by mi jedno kam,ae hlavně někam kde je teplo,moře a krásní kluci *14* to je upe sen!! ještě nikdy sem u moře nebyla,možná tak u nás v rybníce *9* sem zvědavá jestli se tam někdy podívám..snad jo
            • xkostex

*9* tak vyhodte rezervu ja se tam nejak narvu ok? *15* twl ja bych do francie jela hned kdybych mela moznost ja byla jen na slovensku v polsku a v chorvatsku *9* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit