-
Koncert
Našel jsem na internetu parádní video 1.h dlouhý koncert zde je odkaz http://video.google.com/videoplay?d ocid=1318489750353965909# -
-
Re: Koncert
ten koncert je fakt luxusni! *14* -
-
Re: Re: Koncert
Héj.. tak to je dost staré... to mám stáhnuté..., ale jako fajný koncert...x.D
-
-
-
Áááááááá.... xDDD
Hančo Elis !!! *8* *1*
Otázka: Chcete mě zabít hned nebo počkáte??? *7* *1*
Jakooooo ne malý výtlemy sem měla... a hééééč já už vím co vám manža chce dát za dárek *1* *1* *1* A musim jako vidět až to rozbalíte ... se asi pochčiju smíchy ... *1* *1* *1*
Aleee jakooo já mám taky úžasnej dárek, ale má to háček, ještě newím jakej ... ale na to se příde časem, diť se nebudete přece brát hned neee??? *1* *1* *1*
Jo a ty tvoje "čaty" nebolijinak šaty už mám ... a skvělý !!! A doufám že mají v Norsku rádi oranžovou ... *1* *1* *1* *1* Budu mít skvělý broskvový šatičky ... *1* *1* *1* -
-
Re: Áááááááá.... xDDD
boze co sme zase udelaly? jen sme se trochu provokovali takze nechapu proc bysme te meli zabit? a ne ze ji reknes co mam za darek jasny! jo a ja mam taky skveli saty ale jeste nevim jaky *9* *15* -
-
Re: Re: Áááááááá.... xDDD
Hodně se začínám bát.... Weronica i vy budete asi sklamaný, ale mám z těch dárků takové obavy, že to rači odložíme..xDDD *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Áááááááá.... xDDD
neeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!! to nesmis! ja uz ho mam odjednanej takze jako jestli to odlozis tak dostanes na tlamu! -
-
Re: Re: Re: Re: Áááááááá.... xDDD
*1* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Áááááááá.... xDDD
by me zajimalo ce j na tom nak vtipnyho:D -
Re: Re: Re: Re: Re: Áááááááá.... xDDD
Takže mě chcete zabít hned, fajn ... *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
A vyšlo vám to, celá mrtvá a pochacnmá se tu smíchy válím !!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
-
-
-
-
avril válí!!
avril si sedla lady gaga na záda !! http://celebrity-of-world.blog.cz/1 006/avril-sedi-na-zadech-ledy-gaga -
-
Re: avril válí!!
tvl hezky Avrilkoooo... *1* *1* *1* -
-
Re: Re: avril válí!!
to si na ni opravdu sekla nebo si myslim spravne ze to je fotomontaz? -
-
Re: Re: Re: avril válí!!
Tak tohle je jasná fotomontáž...! *3* -
-
Re: Re: Re: Re: avril válí!!
ja to vedela!!!!!!
-
-
-
-
-
:mavani:
Už vám začaly prázdniny, nebo budete až do středy ve škole? *4* My jsme dostali vysvědčení už včera. -
-
Re: :mavani:
ja tam budu trcet bouzel az do stredy *9* -
-
Re: Re: :mavani:
Já taky, ale vůůůůůůbec mi to nevadí..., jelikož se už týden neučíme...:D A aspoň si užiju ještě ty svoje lidičky, než se mi rozletí o prazdninách po světě...xD -
-
Re: Re: Re: :mavani:
mě by to právě proto nebavilo být ve škole, protože bysme tam nic nedělali a nudila bych se tam *1* -
-
Re: Re: Re: Re: :mavani:
No tak to my se tam nenudíme vůbec... máme absolutní volnost takže si můžem dělat co chcem... takže toho využíváme...xD Kdyby sme museli být zavření ve třídách, tak by mě to taky nebavilo, ale takhle..xD
-
-
-
-
-
Jako já se s váma nebavím !!! :-(
Jakoooo... vy ste se na mě vykašlali !!! *9* Vůbec tu nejste ... chodím sem pořád a jenom Hanča se zabouchla do Nora, a jinak nic ... *9* *9* *9* Zmetciii !!! ... *9* *9* *9* *1* *1* *1* *1* Sakwa, asi mi není dobře ... *1* *1* *1* -
-
Re: Jako já se s váma nebavím !!! :-(
Do Nora? Nééé... po dnešní večeru snima spíš do té Norky...xDDDD *1* *1* *1* Ale jako nemyslím to tak jak byste si mohly myslet...xD -
-
Re: Re: Jako já se s váma nebavím !!! :-(
Takže ses do ní zabouchla asi jako já do mojí manžy? *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Jako já se s váma nebavím !!! :-(
pozves nas na svadbu? *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Jako já se s váma nebavím !!! :-(
takze mu podekuj a mela bys mu napsatt dekovny dopis -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Jako já se s váma nebavím !!! :-(
*1* *1* *1* *1* -
*15* *15* *15* *15* *15* *15* twl tohle mi nedelej! jako malem sem se polila kvuli tobe! a jinak skvelej napad *15* -
Ano to já mu napíšu děkovný dopis... a anglicki ho napíšu hned po tom co si ho na něm do té angličtiny přeložím a potom mu ho pošlu a on si ho zase přeloží zpátky do čestiny...xDDD No to je nápad...xD
-
-
Re: Re: Re: Re: Jako já se s váma nebavím !!! :-(
Mno tak to už tu budou další manžy, akorát že vy se asi rychle rozvedete *1* *1* *1* Protože nwm jak ty ale mě vztahy na dálku moc nevydrží ... teda kromě mojí 20 letý lásečky ... *1* *1* *1* viť manžooo ... my sme absolutně šťastný ... *1* *1* *1* jenom se střdáme na gauči a máme krize jinak sme normální ... *1* *1* *1* -
-
No to jo...xD -
njn tak jo ale muzes byt rada za strejdu google kdyby nebyl mela bys po prdely:D -
Ale tohle není legrace... já to myslím vážně!!!! *1* *1* *1* -
no to bude tou tvou zamilovanosti *15* laskou ze sebe nevydas ani hlasku ooo to hje tak dojemne ze e mi chce brecet *15* -
ou super tak mam koupit ten darek? oo to bude tak krasne az si nebudete rozumet *15* no co ja vam to preju -
Neberu ti naděje... časem ti možná oznámím, ať si chystáš čaty na svatbu...xDDDDD -
no takze svadba nebude? ja to sem se tesila jak vam pudu za druzicku *9* uz sem mela i vymyslenej skvelej darek *15* no tak se koukej naucit anglicky at ji rozumis no a nebo ne strejda google pomuze -
A to myslím vážně...xD Dneska přijela domů do Norska a hned mi psala, a teda nebýt googlu a jeho překladače tak sem v hájíčku...xD -
N ojo... to já nevím... vy aspoň mluvíte jedním jazykem , ale ona je Norka, takže mluví norsky a teda naprosto úžastně anglicki... tak nás bude provázet překladač...xDDD -
no to asi bude moc vam to preju *4* vztah na dalku? my mame co rikat *15* taky nebydlime zrovna nejblis sebe ale nerezi se *15* no to stridani je dost caste a ty krize taky a jeste si zapomela dodat ignorovani sms *15*
-
-
-
-
-
Re: Jako já se s váma nebavím !!! :-(
hele jo ja sem chodim takze nekecej a try ses vykaslala na me! *15*
-
-
Norové...xD
Héééj... Norové sou nejlepší lidi na světě( teda až po Avril) dneska byli u nás ve škole norští dtudenti a oni byli upe úžastní...hlavně "Jarry" a "Veronika"...♥♥♥ sice sem dnima musela mluvit anglicki ale i tak...kdybyste je viděli.. hlavně jeho...xD *14* *14* -
song
nevíte kdy má vyjít celá písnička black star někde psali že v červnu tak nevím *4* odepište please -
-
Re: song
Ta pesnicka Black Star by mala byt na novom albume *3*
-
-
chjoo
Mě to tak strasně mrzí, že se Avril a Dereck Rozešli no spíš rozvedli :( strasne se k sobe hodili a miluuju jejich muziku...videli jste koho si má avril brát? fuj....taky byl casak a tam bylo jetsli se avril rozhodne pro svou novou lasku která o ni stoji a nebo dá prednost svemu expriteli. musim ten casak sehnat ale fakt bych byla strasne rada kdyby se k sobe vratili strasne to prozívam -
-
Re: chjoo
Možná tobě se líbily, ale mi tady Dericka zase extra nemilujeme, a náhodou ten tak zvanej novej přítel Avrilky je 100x lepší, víš tady nejde o to kdo se líbí tobě, ale jak se s kym cítí Avrilka a kdo se líbí jí !!!
A jako já mám Brodyho ráda, protože Avrilce nedavno zachránil doslova život a to je snad víc než podvádění v manželství nemyslíš,??? *7* *8* -
-
Re: Re: chjoo
souhlas s misou brody je mnohem lepsi nez deryck.
-
-
Re: chjoo
no tak jako Deryck jí podváděl..., tak to už bych jako mu nepřála aby ho Avril vzala zpátky...
-
-
WOW !!! :-)
Hey lidičky, věděli ste vůbec, že si Avrilka za všechny svoje alba vidělala přes 30 miliónů ??? Páááni ... za 4 alba 30 miliónů, chtěla bych vědět kolik jí vidělá to 5. když za každý vidělala kolem 7 miliónů ... *14* *14* *14* supééér ... *14* *14* *14* -
-
Re: WOW !!! :-)
Teda doufam, má 4 žejooo?
Let Go (2002)
Under My Skin (2004)
The Best Damn Thing (2007)
All You Will Never Know (2008)
A nemůžu si vzpomenout jestli sou to všecky, ale myslim že jooo ... pardooon, si řeknete že sem vadná, ale snad sem na nějaký nezapoměla !!! *1* *1* *1* Kurwa ja mam gulige v hlavě ... *1* *1* -
-
Re: Re: WOW !!! :-)
Oficialne zatial 3 (Let Go, Under My Skin, The Best Damn Thing) *4* Ale ked k tomu priratame Live DVD konerty, single, vsetky tie edicie albumov, tak to je slusny balik *3* -
-
Re: Re: Re: WOW !!! :-)
ale na oficialitu ti kašlu ... prostě má 4 alba ...
-
-
-
-
Slipknot-Paul Gray
Hele poslouchate nekdo hudeb.skupinu SlipKnoT?? 25.5.NAŠLI MRTVÉ TĚLO Paula Graya??bylo to pro mě hrozný když jsem se to dozvěděla!!! *9* *9* *9* -
-
Re: Slipknot-Paul Gray
Já sice skupinu sklipknot nesnáším, ale tohle mě mrzííí ... to si nikdo nezaslouží ... chudááák ... *9* *9* *9*
-