Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

Lidi, to ste pře prázkama chcípli nebo cooooo???

Jako lidi mi už se neučíme už hrajeme jenom hry a nebo někoho ještě baví nám říkat přednáškoblafy, a vy tady si zrovna chcípnete !!! Tsss.... Jako já budu o víkendu učit Elis aby měla místo 6 čtyřek jen 2 a potřebuju, abyste tu byly a pomohli ste mi sezotavit, jinak mě klepne !!! Jo a jako ten náš výlet plánujete jako až na prázky hebo co??? Já myslela že se ulejem ze školy kvůli prácičce ... !!! *1* *1* *1*
    Jako musíme k těm RCA, aby sem měla CD na dovču !!! *1* *14*
    Ááááááááááááááááááááááááááááá !!! Ožijte !!! Ááááá... Manžooo, neříkej že si je zabila všecky do jednoho, tos mi nemohla nechat aspoň světoběžníka a zlou holčičku??? *7* *8* *1* *1*
    • jana291995

Re: Lidi, to ste pře prázkama chcípli nebo cooooo???

VY SE UŽ NEUČÍTE?:?????
      My ještě pořád jo!! je to hrozný,taky sme to už říkali,proč se ještě učíme,když čtvrtletky máme za sebou,na školy nás přijali..nechápu to!
      Je to neféér jakooo *9*
    • xkostex

Re: Lidi, to ste pře prázkama chcípli nebo cooooo???

no ja asi brzo chcipnu!!! jako porad se ucime v pondeli pisu pololetku z fyziky v utery ctvrtletku z matiky a pololetku z ajiny ve stredu pololetku z dejaku a nejspis i z literarky! ja nejsem schopna se naucit jeden predmet natos 5 boze raci chipnu nez mit 6 4rek! jako lidi budete mi muset pomoct! miso se mas ze se neucite nam tam porad neco melou a my tam chcipame vedrem *10* *15*
      jo ozit byste mohlly a nesvadej to na me ja je nezabila
      • sharpay1995

Re: Re: Lidi, to ste pře prázkama chcípli nebo cooooo???

Jeva vy píšete pololetky z fyziky a dějáku??? Kam to chodíš panebože..x.DDD To my píšem tyhle velký písemkyy jenom z Matiky, čejáku a někdy z ajiny jinak vůbec...xDDDD
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: Lidi, to ste pře prázkama chcípli nebo cooooo???

Žejoooo *1*
          Taky sem se divila, co to nepíšou, mi píšeme větší testy z těhle předmětů, ale pololetky jenom z matiky a češtiny ... a někdy i z tý ájiny a něminy ale jinak vůůůbec ... *1*
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: Lidi, to ste pře prázkama chcípli nebo cooooo???

tak to muzete byt radi ze nechodite do stejny skoly *15* take kraviny tam vymejslej!
        • xkostex

jo jen kdyz to mame nerozhodne takze sem v prdely protoze se nedokazu naucit cely pololeti! a chodim do toho nejvetsiho ustavu co muze bejt!! ale stesti ze tam sou skveli lidi
      • puspuspusinka

Re: Re: Lidi, to ste pře prázkama chcípli nebo cooooo???

Mno kdo víííí... přee jenom seš smrtka z povolání ... tak na koho to mám svádět ... *1* *1* *1* *1* *1*
        • xkostex

hey jako vis ze bych je nezabila aspon ne ted ted mam naplanovani zabiti nekoho jineho:D zejtra budu vrazdit dvojnasob *15* zejtra budem chodit 2,5 km po pardubicich v tehle vederech
  • kladik

New cd

Please moc neví někdo o té její desce něco nového ?? kdy víjde a tak *7* *7*
    • puspuspusinka

Re: New cd

Promiň, ale přesně to newíme máme typy, našli jsme že by snad už mohla konečně vyjít teďka 1. července nebo prostě teď na začátku prázdnin, ale jinde zase bylo že snad až v září, takže je to spíš takový hádání ... *9*
      Ale jestli to klapne v červenci, tak mám new CD na dovču jupíííí !!! *14* *14* *14*
  • Elissss... ten seriál... to prostě budeee... xDD

*1* *1* *1* *1* *1*
    • xkostex

Re: Elissss... ten seriál... to prostě budeee... xDD

jeste pred chvili si rikala ze ne
  • Hip Hip Huráááá !!! xDD

Takže tady je pár nivinek ohledně mé nálady *1* *1* *1*
    1) Zase mi trošinku HRABE !!!
    2) Konečně jsem doma z nemocnicéééééé... hurááá !!! *14*
    3) Jupíííí. Jestli budu mít new CD už na dovče, tak to nebudu dělat pomalu nic jinýho než poslouchat Avrilku *1* *1* *1* , už aby to bylo !!! *14*
    4) Hančoooo, ty seš ta chytrá, tak koukej zamakat na slovníku, já totiž taky nwm jak to bude vypadat, teď máme s manžou příliš práce s naším Seriálem ségry k pohledání !!! *1* *1* *1*
    5) To je asik tak všechnooo, jo a ještě jsem šťastnááá !!! A jooo ještě něcooo... MILUJU VÁS ANI NEWÍTE JAK MOC STE MI CHYBĚLY !!! *14* *14* *14* *14* *14* Ste nejlepší partička na světě !!! *14* *14*
    • xkostex

Re: Hip Hip Huráááá !!! xDD

1) tobe hrabe porad tak nekecej:D
      2) twl uz bylo nacase jinach bych pro ten tank fakt sla *15*
      3) kurva najdete nekdo ty moje prachy at si to CD muzu koupit jestli vazne vyde o prazdninach
      4) presne tak Hanco koukej makat ja nemam cas budu tocit novej film Elis v risi divu *15*
      5) tys nam taky desne chybela! *14*
      • Re: Re: Hip Hip Huráááá !!! xDD

*14* *14* *14* MILUJU VÁS !!! *14* *14* *14*
        • xkostex

Re: Re: Re: Hip Hip Huráááá !!! xDD

napodobne *14*
      • Re: Re: Hip Hip Huráááá !!! xDD

Óóóóóóóóóóóóóóóóó
  • andrea3518

new cd

četla jsem že by nový cd mělo vyjít snad už 1 července tak snad no *3*
    • Re: new cd

To by bylo fajn! *4*
      Můžu se zeptat, kde jsi to četla?
  • jana291995

sem ŠOKOVANÁÁ!!! =(

Ted mi přišel mail že sme se už rekordní 3 MĚSÍCE nepřihlásili na blog TEAM-AVRIL a tak jsem tam chtěla jít a něco tam přidat,ae někdo nejspíš změnil heslo,desing..a vlastně celý ten blog!!!Můžete mi říct kdo to byl? dcl mě to zklamalo že o tom nevím *9*
    • xkostex

Re: sem ŠOKOVANÁÁ!!! =(

blog je porad stejnej aspon myslim a heslo nevim kdo zmenil me ho nidko ani nedel
      • jana291995

Re: Re: sem ŠOKOVANÁÁ!!! =(

no já se tam zkoušela přihlásit,a nejde mi to..někdo změnil heslo..ae mě nenasere *15* udělám nový a je to! *15*
  • jana291995

reklama pro forbidden rose+něco dělšího =o)

Ahojky,tak sem zase tady po několika měsíci,ptž jsem sem vůbec nechodila a moc mě to mrzí,ptž nevím o co jsem všechno přišla,tak doufám že mi to dopustíte..ae aby jste neřekli že jsem přišla jako jenom tak s prázdnou,tak s sebou přináším hoodně novinek..možná že už jste je tady měli,ae radši 3x než vůbec *15*
    NOVINKY.
    1)Message by Avril #18

Ahoj všichni!
    Jsem tak nadšená, že se s vámi konečně budu moci podělit o můj druhý parfém jménem Forbidden Rose!
    Do obchodů v Evropě se dostane v červenci a letos v srpnu bude exklusivně v Kohls. Můžete si zdarma objednat vzorek na avril-lavigne-perfumes.com
    PS:kouknite se na ty stránky..už tam není BS ae FR =o)

2)hlasujte pro nej canadský song vůbec
    http://www.theprovince.com/entertainment/music/canadian-song-playlist/index.html

3)produkty FR
    http://a-lavigne.blog.cz/1006/forbidden-rose-products

4)OFICIÁLNÍ KLIP K NOVÉ VŮNI
    http://www.youtube.com/watch?v=AaQ-Ez96-Qs
    PS:hrozně mi připomíná reklamu na black star,čekala jsem něco jinýho..čekala jsem trochu víc,ae jinak je to krásně udělané..a fialová je nádherná,což je další PLUS =O)

Snad sem na nic nezapoměla..užívejte si *1*
    • xkostex

Re: reklama pro forbidden rose+něco dělšího =o)

to je dost ze ses tu ukazala *15*
      sem si chtela obednat vzorek ale zistala sem ze tam neni ceska republika cos me teda dost sere *10* ted sem hlasovala pro Avril a ma to vyhrany *4*
      • sharpay1995

Re: Re: reklama pro forbidden rose+něco dělšího =o)

Přímo...Avril to má jasně vyhrané...xD
  • sharpay1995

2. reklama

Vzhledem k tomu jak je tu mrtvo, pochybuju že ste už tuhle reklamu viděli...
    Reklama na 2. Avriliin parfém:
    http://www.youtube.com/watch?v=Aa Q-Ez96-Qs
    • puspuspusinka

Re: 2. reklama

Já taky... :P:P:P *15*
    • xkostex

Re: 2. reklama

ja ju videla:P *15*
  • puspuspusinka

RILBA

Mno ahojky, jak ste se dneska měli?
    Já sem byla v ústavu zase na přednáškách a po škole chci naplánovat výlet za opičkama, na vejkend, ale nwm jak ste na tom, jestli vám daj doma volno? *7* *1*
    • puspuspusinka

Re: RILBA

Kurňa ... ta škola se mi do rilby vloudila ... *9*
      Budu muset na svým znalostech více zapracovati ... *1* *1* *1*
      • sharpay1995

Re: Re: RILBA

No jak to tak pozoruju, tak by sme měli vypracovat nějaký: RILBA SLOVNÍK" jelikož se vtom sama moc nevyznám...xDDD
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: RILBA

Mno Hančooo, teďka si na to, ale FAKTICKY kápla !!!
          "RILBA SLOVNÍK" to je úplně super nápad
          a hlavně pro new fanoušky to bude absolutně, supééér, protože až se k nám někdo přidá, tak mu dáme test cvoklosti do Avril a když správně odpoví, tak mu dáme slovník a přidáme si ho do party, protože nemůžeme náš pracně vypracovanej slovník (až ho vypracujeme) dát někomu koho neznáme a ještě hůř někomu kdo nezná Avril !!! *1* Takže já s Elis, si vezmeme část A-R, protože sme blbý a ty tvládneš sama S-Z protože seš chytrá ...
          *1*
          Kuba s Avril stvořily RILBA SLOVNÍK, my ho vyrobíme a vynaleznem, a ostatní ho budou používat ... *1* *1* *1* *1*
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: RILBA

*15* *15* *15* super miso pod na icq dem pracovat na slovniku *15*
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: RILBA

Cožé???? Ne, ne ,néééé... já sem tenhle skvělej nápad vymyslela a vy ho uskutečněte.... já totiž nemám ani páru, jak by to měo vypadat...xDD
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: RILBA

Joooooo... *1*
  • puspuspusinka

Název... !!!

Hele lidičky musíme dát název naší šupa řeči ... takže vymyslel to Kuba, ale je to řeč na úkor Avrilky ... takže co vás napadá?
    Pravděřečeno mě NIC !!! *1*
    • puspuspusinka

Re: Název... !!!

Co třeba,... RILBA ??? *1* *1* (Ril - konec AvRIL a ba - konec KuBA !!!) *1* *1* *1*
      Joooo RILBA JE HUSTÝÝÝ !!! *15* *15* *15* *15*
      • sharpay1995

Re: Re: Název... !!!

takže odedněéka jako všichni mluvíme v "rilba" řeči???xDDDD
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: Název... !!!

Jasněěěě. Hanííí. Pochopilas to... *1*
      • xkostex

Re: Re: Název... !!!

*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
    • xkostex

Re: Název... !!!