-
Chytáme se o5 Kubovo nápadu, takže heslovitě... xDD
Mno takže až se něco stane Avrilce tak si pudu zaplavat do kamenýho bazénu a skočím obrovskou šipku ... *1* *1* *1*
Lepšííí??? *1* *1* *1* -
-
Re: Chytáme se o5 Kubovo nápadu, takže heslovitě... xDD
Výborně... náš učitel Kuba by byl určitě spokojen, stímhle skvělým heslem.., ale to by se tu taky musel jednou za čas ukázat...xDD -
-
Re: Re: Chytáme se o5 Kubovo nápadu, takže heslovitě... xDD
Mno já už sem nedostala dlouho žádnou známku, takže nwm jestli je moje heslovitá řeč na dobré ba naopak na špatné úrovni, to je děsný, kde sou ty zalté časy, když sem si poprskala monitor čajem a mlíkem ... já si chci zase poprskat kompa smíchy, KubO Vrať se NÁM !!! a HNED !!! *1* *1* *1*
-
-
Re: Chytáme se o5 Kubovo nápadu, takže heslovitě... xDD
*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* ok lepsi
-
-
Chameleonka je zpět !!! xDD
Manžooo, chameleonka je zpět !!! *1*
Mám nápad až napíšeme sestry k pohledání tak začneme psát
Dobrodružství Chameleonky a Střelenky *1* *1* *1* *1* *1*
Hádejte kdopak je asi ta střelenka *1* *1* -
-
Re: Chameleonka je zpět !!! xDD
slavaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tot vse *15*
-
-
Úchylnost !!! Hančooo zabiju tě !!! xDD
Hančooo, kvůli tobě sem taky úchylná ... *1* *1* *1*
To A. L. je vážně nějaký zakletý ... tyhle iniciály by neměly bejt !!! *1* *1* *1*
Njedřív moje velká láska Avrilka a teď už i písničky od Adámka ... xDD *1*
To je jako J. B.
Od Jonas Brothers poslouchám snad všecko mají boží písničky, ale stejně tak dobrý i Justin Bieber ... *1* *1* *1*
To je děsnýýýýýýý ... HELP ME !!! *1* *1* *1* -
-
Re: Úchylnost !!! Hančooo zabiju tě !!! xDD
No jo Adámek... když on je tak užasnej...a opravdu není dobrá jenom ta jedna písnička... Má jich mnóóóhem víc...xD
-
-
Novinky
Tak zase pár novinek.. Teď nemám moc čas sem chodit..a taky příležitost, ale něco sem přece jen dám:-)
Avril má opravdového hrdinu. Brody Jenner ji zachránil před utopením v průběhu poslední surfovací lekce. Avril, která je spojovaná s Jennerem od února 2010 si užívala soukromou lekci v Malibu, Kalifornii, když byla sražena surfem. Ale byla v dobrých rukou - Jenner se k ní rozběhl a pomohl jí na břeh, kde se vzpamatovala ze zděšení, říká America's Star Magazine. Zdroj říká, "Velká vlna jí smetla do vody dnem vzhůru. Brody tam doplaval a odvlekl jí na břeh. Napila se vody a kašlala. Když si Avril uvědomila, co se stalo, byla tak vděčná, že tam Brody byl, aby ji zachránil."
V jednom rozhovoru Avril uvedla, že by si někdy ráda radikálně změnila barvu vlasů na hnědou nebo černou, ale prý by to nezapadalo do jejího stylu.
Zpráva od Avril o vítězství Black star...cena za nejlepší vůni pro ženy:
Hey Everyone!
I just found out that my fragrance, Black Star has won an award for "Best Fragrance" from Cosmetic Executive Women, which is one of the beauty industries biggest honors in the US!
THANK YOU for all of your support! I cant wait to share my next fragrance project with you soon!! -
-
Re: Novinky
Ježiši krisle....uvědomujete si že stačilo chvíly a Avril by už nebyla...? *9* -
-
Re: Re: Novinky
=Ono tak tohle bylo stesti chvilka a ona by uz fakt nebyla *9* -
-
Re: Re: Re: Novinky
Ani na to nemyslím... -
-
Re: Re: Re: Re: Novinky
Pane Bože !!! *7* *9*
Já se klepu a brečím štěstím, já fakt mám nějakou klepavku to je děsný, tvl, Elis postavíme rovnou tu sochu i Brodymu, tohle chce normálně sochu a pořádnou, ani newíte jak moc sem mu vděčná, nebýt tam, tak skáču z okna !!! *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Novinky
dobrá připomínka *3*
to mě ani nenapadlo *15* to určitě z toho žalu nad neštěstím *15* *15* -
lidičky to je VEŘEJNÉ připravování hromadné sebevraždy..., tak skuste aspoň mluvit trochu heslovitě, ať vá ještě nezavřou na psychiatrii...xDD -
skála nebo okno to je jedno *15*
okno bude nejspíš méně bolestivé. Ale jestli ze skály tak radši do lomu *15*
To se stihnem i utopit, když bude zatopenej *15* *15* -
no to hromadna sebevrazda fakt asi bude
miso zacni vybouravat *15*
ja bych to taky nejspis neprezila kdyby se Avril Evanovi Ianovi nebo komukoliv koho mam hodne rada stalo tak by to bylo desne tezky a jen tak bych se stim nesmirila no raci na to nebudu myslit. -
Tak mmnt to nám moje okno stačit nebude *15*
Takže budeme jako lumíci jak se valí ze skáli dolů jo? *1* *1*
Mno tak když ste to vy tak já si to okno vybourám mno ... *15*
Nebo chcete ze skály? *15*
Ale já to myslím vážně až se něco Avrilce stane tak nwm ... něco bych si rozhodně udělala, ale ze skály bych skočila až po Ashleynce, to už bych vážně nedokázala přežít, zčernal by mi celej svět *9* *9* *9* -
takže provedeme hromadnou sebevraždu *15* *15* -
ja skacu stebou -
Jak říkám, něco se jí stane a skáču z okna !!! *8* *9* *9* -
jo...asi tak nějak...:( -
souhlasim zacnete nekkdo delat navrh sochy! twl kdyby Avril uz nebyla tak bych to asi neprezila
-
-
-
-
-
-
...
Ahojky....tak jak se máte???.... *3* *3* -
-
Re: ...
BlBě... Mám zaracha... =((
Jo Hani ... tak já bych teda tu pomoc opětovala, budeš zejtra na ajsku? =))
Jinak jako zaplať bůh za Avril a Ashley a Evánka a Tomíka ... bez nich bych ten vejkend nepřežila *1*
Evánek, Av a Ashley = songy
Tomík = Kobra 11
Ashley = HSM
Jako moje spása ... *1* *1* *1* -
-
Re: Re: ...
No já sem na Icku, ale ty nejsi přihlášená...
-
-
-
CD
Ahojky, chtěla jsem se zeptat, zda Avril už bydala nové cd, jak je kategori diskografie tak toto cd: All you will never know není ani na netu ve zboží ani to druhé. Prosím odpovězte nemůžu se dočkat jak jí cd výjde :) Zatím se mějte krásně *3* -
-
Re: CD
Až prej někdy v září *9* -
-
Re: Re: CD
to snad nééééé *9* *9* *9* *9* *9*
-
-
-
A.L..
Musím se přiznat...asi sem úchylná na iniciály A.L. ...po Avril Lavigne teď přichází Adam Lambert...♥♥♥ On je úžastný...miluju hlavně tu písničku Whataya want from me..x.DDD -
-
Re: A.L..
héééj jáá takýý =D *15* adama miluju..doufám že přijede do ČR!!! -
-
Re: Re: A.L..
jóóó.... tak se dívám že máme úplně stejný vkuz na zpěváky i zpěvačky!!xDDD Adam je prostě úžastnej...♥♥♥♥ *14* *14*
-
-
-
co se dějé?:-O
čoveče se tady stoho stal spiš chat než debata o avril:)..žádny novinky ze světa avril?žádny flákáni zpátky do prásce jo:D...sem našel rozhovor avril s evanem na twitteru..nebo udajnej kousek pisničky s novy desky...a že ji nějako přibejvaj tetovani:D -
-
Re: co se dějé?:-O
No nevěřím svím očím...nevěřím tomu kdo se tu objevil...ale musím souhlasit...stává se tady z toho cat Míši a Elis... -
-
Re: Re: co se dějé?:-O
hey jako! no tak nezavid -
-
Re: Re: Re: co se dějé?:-O
není co závidět...:) -
-
Re: Re: Re: Re: co se dějé?:-O
fajn jak myslis
-
-
-
-
Re: co se dějé?:-O
Kubíčku kdyby si víc četl tak tohle všechno už tu dáááávnooo máme ... rači ty zapracuj a často nás navštěvuj !!! *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: co se dějé?:-O
a hele kubicekk se nam vratil z mlecne drahy *15* -
-
Re: Re: Re: co se dějé?:-O
no tak ja sem koukam že joa,el když vidim na prvni strance jen jak se bavite mezi sebou a žadny novinky,tak zase du:D...nějak se mě nechce mezi tim všim hledat co je novinka a co je rozhovor:D..a nepřišel sem proto,aby ste se hadali ,ale jen jak to vidim:P:D... -
-
Re: Re: Re: Re: co se dějé?:-O
zní to neuvěřitelně..., ale souhlasím s Kubou......:) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: co se dějé?:-O
no ja asi taky souhlasim *15*
-
-
-
-
-
-
Zarach ... už ZASE !!! :'(
Jooo a lidičky mám zase zaracha, protože sem blbá ... a neučím se vychází mi mooooc 3 a jednou 3/4 takže abych to vytáhla na ty dvojky a tak 4 trojky tak mám zaracha SORRY MANŽÍÍÍLKOOO... a ... SORRY ZLÁÁÁ HOLČIČKOOO *1* *9* .... a ... SORRY ... vy ostatní ... MILUJU VÁS VŠECHNY DO JEDNOHO ... *1* *1* *1*
A nechcete mi někdo pomoct??? Baruu? Haní??? *14* *14* *14* -
-
Re: Zarach ... už ZASE !!! :'(
a s čím bys chtěla pomoct? do jaký třídy chodíš??? já bych ti občas mohla helpnout,když to budu vědět =o) -
-
Re: Re: Zarach ... už ZASE !!! :'(
Jůůů,... to je od tebe hezký (sem sem vlezla na 5 minut tatka je ve sprše)
Mno chodím do 8. třídy na Gymnáuzium, a dcl i se vším xDD
Jako je chemie, němčina, ájina, fyzika, IVT a ty další docela zatím zvládám ... *14* A matika ... občas i když teď mi to zrovna de ... rovnice a slovnáky na ně už chápu a geometrie je lehká *14*
A děkuji moooc ... Chodíš na ICQ? Dyžtak mi ho napiš ... tam by to bylo asi nejlepší ... už sme se domlouvali S baruškou, že by sme se takle učily ale asi nemám moc čas semka chodit *9*
Seš Zlatííínko Janiiiičkoooo *14* -
-
Re: Re: Re: Zarach ... už ZASE !!! :'(
Je přípustné že bych ti taky byla ochotna pomoct...z doučkem přes ICQ mám za poslední týden až dost bohaté zkušenosti... kdyžtak potom napiš... *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Zarach ... už ZASE !!! :'(
No jasně, čím víc chytrých mozečků tím líp pro ten můj zárodek *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Zarach ... už ZASE !!! :'(
ja bych ti taky klidne pomohla ale s matikou nemcinou ajinou a fyzikou ti moc nepomuzu:D sama bych potrebovala pomoct:D
-
-
-
-
-
Re: Zarach ... už ZASE !!! :'(
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee proc proc proc zase kurva tenhle dejden nemuze byt horsi! *9* *9* *9* prosimte zlepsi se nebno to bude peklo bez tebe! jak dlouho musis mit zaracha?
-
-
Hádky xDD
Ale ty naše hádky nejsou hádky ale hlazeníčko, kdežto tohleto je trhání srdíčka *9*
U těch našich mám výtlemy ale u tohohle ... *9* *9* *9*