Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahojky xDD

Ahojky, jak se dneska máte? Po krásném odpočinkovím víkendu? *7* *1* (teda jak pro koho, viť Manžílko)
    Já skvěle (i když ehm... mno viť manžílkoo *1* )
    Co budeme dneska probírat? *1*
    • xkostex

Re: Ahojky xDD

cau ja sem mam dobre:D a ten vikend by mohl byt delsi dneska rano sem si myslela ze je sobota *15* no jasne manzilko my vime *15*
      • Re: Re: Ahojky xDD

Manžo, to si tam nemůžeš dát Ewánka, ty newíš že se mi změnily hormony? *1*
        • xkostex

Re: Re: Re: Ahojky xDD

fajne du si upravit evanka
          • Re: Re: Re: Re: Ahojky xDD

Hezký *14*
          • Re: Re: Re: Re: Ahojky xDD

Hodná manža ... *1* *14* *1*
            Ještě že sem tu maminku neposlechla a vzala si tě ... *1* *1* *1*
            Kdo by mi pak stahoval stahováky a upravoval Ewánka ... *1* *1* *1*
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky xDD

nooooo abych pravdu rekla tak ani moc ne *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky xDD

Ani jednu ... *1*
              Takže moje maminka je duch
              moje pravá maminka je Marfuška
              a moje společná maminka je Míša
              už v tom máš jasno??? *1*
            • xkostex

jo to mam a poradnej! takze ktetou myslis ducha nebo misu?

Máš v tom ale pěknej guláš ti powím ... *1*
            • xkostex

kurva tak sem hned myslela ducha ktery mi nahani hruzu

Ne Míšu ... kurwa už já myslím svojí maminku ... Marfušku ... *1*
            • xkostex

jo jasne takze misu jo? no ta ma co rikat ta si vzala sviho syna

Ale já nemyslela ducha, já myslela svojí maminku a ne tu naši maminku ale svojí maminku ... *1* *1* *1*
            • xkostex

*15* *15* *15* tak sem si ji uz ¨znmenila snad se tu brzo obevi a bude se vam libi *14* manzo ja sem hodna vzdicky! no to mas stesti nikdy neposlouchej bilou pani! *15*
  • Ahojky! =)

Ahojky..:) Nějak jsem si začala oblibovat Avril. *4* Má úžasný písničky.. *4* *14*
    • Re: Ahojky! =)

No to brzy Zuzi *1*
      • xkostex

Re: Re: Ahojky! =)

*15* super dalsi fanousek
        • Re: Re: Re: Ahojky! =)

Míšo, já za to nemůžu.. *1*
          • Re: Re: Re: Re: Ahojky! =)

Ok..Děkuju.. *1* *4*

Jo a máme i svoje méno jsme parta BTA = Best Team Avril ... a máme i blog ... www.best-team-avril.blog.cz
            Jen škoda, že ste se na něj všichni vykašlali *9*
            Já wím sama tam nicmoc nepřidávám, ale já nwm co bych tam dala všechno ste zastali vy ... a teďka ... *9*
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky! =)

fajne nebudu se vam do togo srat a stahovat budu az zejtra det uz to de pomalu
            • Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky! =)

Manžo nepleť se do soudní hádky a rači stahuj stahuj *1* *1* *1* *1*
            • xkostex

hey ty zla holcicko neser mi manzilku manzilko neser zlou holcicku holky neserte se obe

Ne nwíme, ty zlááá holčičko, nic newíme, jakmile nás kritizuješ sme hluchý a slepý ... tě nevnímáme ... mi si tu píšeme skvěle a vše se týká Avrilky ... tak se di vyspinkat z tý opice jo? *7*
              *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
            • sharpay1995

Však víte jak sem to myslela...

A zase sme u toho, že Hanča jenom kecááá *1*
              A je to pravda. zase si to potvrdila Hančoooo... *1* *1* *1*
            • xkostex

samozdrejme manzo mi o ni mluvime porad takze hani nekecej! *15*

JO??? *7*
            Zajímavý a kdo teda za to může??? *7* *1*
            Já snad??? *7* *1*
            Mno tak aspoň žes na to vůbec přišla... budeš semka s námi chodit že jooo??? *14* Avrilka je úžasná a super a pro mě nejlepší (mám jí s Ashleynkou na 1. místě - nemůžu se mezi nimi rozhodnout, obě miluju až k zbláznění *14* ) A my tady tě o tom přesvědčíme *14*
            Musím ti říct že tohle je jedna z nejlepších part na světě... miluju i tebe a Kajušku a holky od Vashley všechny,... ale tohle je asi moje nejlepší partička,... chodím teda chodila jsem sem příšerně ráda vážně mooooc ráda, a milowala sem to tady, ale pak začaly ostatní sem míň a míň chodit, a mě už to tu tolik nebaví ... *9*
            Tak doufám že sem budeš chodit taky ty ... aby to tu nabralo novej směr ... a Hančooo... copak tu nemluvíme o Avril? My tady o Avvrilce mluvíme neustále ... jen o ní ... tak promiň že se chceme zasmát a vymýšlíme ulítlý témata na cestu za opičkama, ale pořád se to týká Avrilky i když se tam její méno tolik neobjevuje ... je to jedině o Avrilce !!! *14* *14* *14*
            Diť je to diskuze o ní ... mluvíme a sníme tady jenom o nííí... *14* viť manžííílkooo ... My u ní chceme i bydlet ... *14* *14* *3* *14* *14*

Mno konečně taky nekecáš ... *1* *1*
            • sharpay1995

my víme všechno a ještě víc...xDDD

Tak stačí se nás zeptat, mi víme všecko ... *1*

Ne, ty za to určitě nemůžeš.. *4* Tak dobře, můžu za to já.. *1* *3*
              Tak já nejvíc chodím na diskuzi Nessynky, ale budu se snažit chodit i sem, jestli budu moct.. *4*
              Ale, musim si sehnat co nejvíc informací o Avril, abych nebyla pozadu.. *1* *4* *14*
  • ???

Tak co Hančo? Co ty na to? A ostatní? Co si o tom myslíte vy? *7*
    • sharpay1995

Re: ???

myslíš na ten příspěvek pod tím... no... upřímě bych i věděla jeden z důvodů proč sem někteří přestali chodit...ale jako...asi takhle... mělo by se tady zase rači začít psát o Avril, než o jiných věcech...
  • Mě už tohleto prostě nebaví !!! :(

Hele lidičky, mě už tohleto prostě nebaví !!! Dneska sem sehnala odvahu a musím vám tu něco říct !!!

Koukněte se na tuhle diskuzi a řekněte mi kdo všechno si tu píše poslední 3 měsíce??? No Kdo???
    Jenom já, Elis a Hanča sem tam přidá něco Lucka a nebo Barča a Kubu už tu třeba vůbec nevidím jenom málokdy, a třeba Werča nebo Janča tu nebyly ani nepamatuju ... *9*
    A to mě právě hrozně štve, copak to má cenu jenom ve 3???
    NE!!! Proto si asi zruším icq a skype a FB a budu jenom tady. Protože copak to nebylo fajn dřív? Chodili sme sem všichni každej den a kecali a byly neskutečně úžasný výtlemy, ale dneska dneska je to na NIC !!! *9* *9*
    Já chci vrátit z5 straý časy....
    Já newím jestli sem ostatní nechodí jenom kvůli tomu CD a nebo protože nemaj čas, ale jako aspoň na 5 minut denně by se tady mohl ukázat každej z vás, brobrat co bylo atd. Diť já už Werču nebo Janču skoro neznááám... *9* *9* *9* *9*
    Lidi přestaňte být na Mléčný Dráze a jinde a vraťte se zpátky na zeměkouli k nám !!! Prosíííím copak chci tak moooc??? *9* *9* *9* *9* *9*
    • xkostex

Re: Mě už tohleto prostě nebaví !!! :(

miso me to taky stve kuba si nam zdrhnul a uz tu nejsou jeho skvely pribehy. vsichni sem prestaly chodit driv sme stihli popsat 3 stranky za den nekdy i vic kdez bylo naky tema jako treba hlazeni opicky a goril to byly neskutecni zachvaty smichu jeste ted z toho mam vytlemi kdyz si na to spomenu. no a diky tomu sme mohli nastvat Hancu tim ze sem ty slohovky sepsala a pak sem jito poslala z ceho mela hroznou "radost" a c¨htela sem udelat novou knizku pro hancu jenomze uz neni nic tak vtipneho co by tam mohlo byt cos me dost mrzi *9* a miso prosim nemas si aspon skype at stebou muzu nekdy o vykendu kecat prez webku a dat novej rekord *3* a vas ostatni prosim vratte se nejenom kvuli Avril ale i nam a bud me zas ta skvela parta jako driv
      • Re: Re: Mě už tohleto prostě nebaví !!! :(

Přesněěě. Byly sme přece nejlepší parta - BTA = Best Team Avril, ale teď, teď sme ztroskotanci... *9*
        Jako Elis víš proč nejsem chameleon? Protože nemám čas si měnit fotešky, sem totiž neustále na skypu! (dobře mazat si ho zatím nebudu)
        A jako vraťte se aspoň kvůli Avril !!! *14* *9*
        Copak už jí nemáte rádi? A rozhodně mě štve že sem nechodíte protože jí dávíte za vinu to CD (teda doufám že to nikdo z vás jí za vinu nedává) by mě vážně štvalo, protože ANO je už to vážně děsný, ale jak se říká v nouzi poznáš přítele, tak tady si to obrátíme a podle týhle nouze se pozná pravý fanoušek a jak tak to vypadá tak sme to jenom mi 3 Elis já a Hanča ... mi jediný sem chodíme pořád, protože Avrilku opravdu milujeme... *14* *9*
        A vy ... já nwm ... tak má prostě problémy s tou vypatlanou společností RCA, a co mi můžeme dělat? NIC? To není správná odpověď, mi můžeme Avrilce věřit a neopustit jí!!!
        Mi sme její jediná opora a naděje, protože jestli si všichni potom nekoupíme to CD, tak bude ta pitomá společnost RCA dělat Avrilce akorát peklo ze života, !!! *9*
        Možná vám příde že tu hloupě žvaním (asi jooo) ale mě vážně záleží na naší partě a hlavně na naší Avrilce, díky který tahle parta vlastně vznikla, za vše bysme jí měli děkovat a milowat jí! Avrilka je prostě nejlepšíííí !!! *14*
        • xkostex

Re: Re: Re: Mě už tohleto prostě nebaví !!! :(

vis co vratime vsechno do starejch kolejich ty but zas tady a nekdy bud i na tom skypu ale hlavne tady bud zas chameleon sice je to nekdy na zabiti ale prece ti to nebudem vycitat *15* no a udelame atentat na RCA uz me fakt serou se divim ze ma snima Avril trpelivost. a ja ssi jeji CD rozhodne koupim i kdyby to znamenalo ze bych si musela prestat kupovat casaky cos je pro me tragedie protoze sem na nich zavisla ale pro Avril cokoli proste kdyz mam blbou naladu staci si pustit jeji pisnicky a hned se mam lip proste ona je takove slunicko v mem zivote a bez ni by to proste neslo! a prosim ostatni at se vrati a ukazou ze ji maj porad radi protoze takle to vypada ze jen kvuli tomu ze ti zasrani RCA ji dela peklo tak ji nemamte radi ja vim zas melu kraviny ale proste je t tak.. myslim
          • Re: Re: Re: Re: Mě už tohleto prostě nebaví !!! :(

Tak a meleme krawiny obě ... *1*
            Mě příde že sme řekli pravdu a všechno co nám leželo na srdci, ale neumíme to normálně napsat !! *1*
            Takže BTA vraťte se prosíííím !!! *14* *9* *14*
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: Mě už tohleto prostě nebaví !!! :(

ja melu kraviny porad jak uz si za tu dobu zjistila
  • Kill Hanča and Elisa !!!! ááááááááá....

Já vás normálně zabijůůů... manžííílo přiznej se kam si schovala tu svojí kosu??? Já wím že každej večer se proměníš ve smrtku tak teď ti vezmu práci, tak dělej přiznej se kam si jí schovala ... *16* *8* *16* *10* *1* *16* *8* *16* *8*
    • xkostex

Re: Kill Hanča and Elisa !!!! ááááááááá....

hey manzo co se deje? proc nas chces zabit a me slohnou kosu mas smulu prave si ji nechavam nabrousit
  • Koukali ste se na pravou blondýnku 2 ??? :-O

Čauky, jako poprvý v životě sem viděla 2 pravý blondýnky, taťka mi to nikdy předtím nedovolil, a jako byly tam písničky od Avrilky (božííí, lepší použít nemohly *14* )
    A newíte někdo jak se menuje ta která byla úplně na konci s titulkama, plosííím spomeňte si někdo, já bez ní nedokážu žít... *1*
    • xkostex

Re: Koukali ste se na pravou blondýnku 2 ??? :-O

jo ja na to taky koukala ale ne na tytulky nebo sem je spis nevnimala ja si myslela ze tam byla od avril jen nobodys fool
      • sharpay1995

Re: Re: Koukali ste se na pravou blondýnku 2 ??? :-O

já taky sem tam poztřehla teda tu jednu- nobodys fool..
        • Re: Re: Re: Koukali ste se na pravou blondýnku 2 ??? :-O

Néééé... sakwa... jo ta byla uprostřed filmu ale na konci byly titulky a pak asi po 5 minutách titulků začala hrát písnička a já hned poznala hlas Avrilky ale tu písničku boužel neznám, ale byla božíííí.... vy ste úplný magoři fakt... nechápu inteligenci vás dvou proč přepínáte titulky kurwa... už... ste mě teda naštvali *9* *1* *9* budu brečééééééét *9* *9* *9*
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: Koukali ste se na pravou blondýnku 2 ??? :-O

ja na titulky zasadne nekoukam teda pokud tam nejsou naky vystrizeny sceny ale ted sem si ty titulky pustila a Avril sem tam teda nezaregistrovala
            • Re: Re: Re: Re: Re: Koukali ste se na pravou blondýnku 2 ??? :-O

Hmmm... *9*
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: Koukali ste se na pravou blondýnku 2 ??? :-O

Teď sem si to pustila znuvu ty titulky, a tam v těch titulkách je i seznam písní co ve filmu zazněli, kdo je napsal a tak...a od Avril je tam jenom Nobodys Fool...
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: Koukali ste se na pravou blondýnku 2 ??? :-O

http://petra777.blog.cz/0709/prava- blondynka-2-soundtrack tady mas seznam pisnicek co v tom filmu byli a myslim ze ta z titulku jeta druha ale nwm
  • Ááááááááááááá.... xDD

Ááááááááá... teda manžo takle mi urazit Simple Plan ... to je moje velká lásečka po Avrilce a Vashleynce ... a ty mi je urazíš ... Tssss.... *1* *1* *1*
    A Hančo pokochej se další novomanželskou hádkou po 20 letech ... *1* *1* *1*
    • xkostex

Re: Ááááááááááááá.... xDD

hey jako ja je neurazila ja je taky posloucham. ja ti dam hadku ze budes tejden spat na gauci
      • Re: Re: Ááááááááááááá.... xDD

Mnojoooo simtě... *1*
        • xkostex

Re: Re: Re: Ááááááááááááá.... xDD

co simte? jako dalsi hadku uz nechci zvlast ne tady!
  • Líbí se ti foteška??? xDD

Tak co říkáš na fotešku??? *1* *1* *1* *1*
    • xkostex

Re: Líbí se ti foteška??? xDD

nwm mas jeste stejnou
      • Re: Re: Líbí se ti foteška??? xDD

Panebože tak zmáčkni F5 *1*
        • xkostex

Re: Re: Re: Líbí se ti foteška??? xDD

jo uz dobry pekna
          • Re: Re: Re: Re: Líbí se ti foteška??? xDD

*1* *1* *1* *1* *1*
            Tak jooo tak já si du dát zase jinou *1* *1* *1* *1* *1*
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: Líbí se ti foteška??? xDD

*15* *15* *15* jen di chameleonko
  • Stejnakk... xDD

Stejnááák nejlepší je písnička ... Láska stala se nám osudem od Vlastíka ... *1* *1* *1* *1* a už si slyšela tu bestovou pařbu??? *1* *1* *1* *1* menuje se Buchet je spousta ... stáhni si jí *1* *1* *1* *1*
    • xkostex

Re: Stejnakk... xDD

miso fakt uz nehul nebo to nedopadne dobre *15* *15* *15* *15* zachvili zacnes poslouchat miho dedu
      • Re: Re: Stejnakk... xDD

*1* *1* *1* *1* *1* Mno to rači ne, oni stačí bohatě ty moji dva *1* *1* *1* a plus taťka kterej si spívá kabáty ve sprše *1* *1* *1* a to je teprv pařba na to by sis měla jít semnou zatrsat... *1* *1* *1* *1*
        • xkostex

Re: Re: Re: Stejnakk... xDD

*15* *15* *15* no to deda spiva kdyz je ozralej to se neda poslouchat. nekdy si prijedu zatrsat my ve skole parime na smouly a jednou i na bilou orchidej
          • Re: Re: Re: Re: Stejnakk... xDD

To říkááám, bíla orchidej je prostě nejlepšíííí *1* *1* *1* *1* *1*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Stejnakk... xDD

Neboj, nikomu to neřekbnu ani Hanče ... se neboj ... *1*
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: Stejnakk... xDD

jo to je kdyz se nudim tak si ji spivam ale pss
  • Já budu asi brzo úplně debilní ... xDD

Hej du si asi změnit fotešku ... *1*
    • xkostex

Re: Já budu asi brzo úplně debilní ... xDD

jooooooooooooo si spatky *15*