Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Manžooo...

Manžooo... ty nejsi normální manža ty seš stíhačkaaa... ani trochu volnosti mi nedopřeješ ... já počítala s tím že se juknu jenom na Kobru 11 *1* ... ale pak bylo eště Krok za Krokem a pak sem se koukala u ségry na dva díly Kouzelníků a pak sem musela na kroužek a teďka sem se teprve dostala ke kompu a to se mi ještě 4x sekl šmejd jeden a ty neumíš bejt vůbec trpělivá ... jenom atentáty na mě děláš ... *1* *1* *1* *1* Ale děkuji za krásnej citát, ten si našla z lásky pro mě na netu? *1* *1*
    • xkostex

Re: Manžooo...

hey tak jako kdyz reknes za hodinu sem tu a prides o nakych 3 hodin pozdeji nebo i vic tak se jako nediv ses jak misa ta mi jednou rekla mmnt a prisla za 5 hodin. ne ten citat sem vymyslela ve skole misto spani o hodine psychokravin jak si nazvala obcanku tak si toho vas *15*
      • Re: Re: Manžooo...

Óóóóó.... *14* Tak to Děkuji... *14*
        Mno tak twl ona prej mno za chvilinku budete dělat maturitu a tak vám powím něco z psychologie abyste byly moudří a nemlely kraviny ... a já si to psych a kraviny dala dohromady, protože to jediný sem slyšela.... *1*
        Takže psychokrawiny... *1* *1* *1*
        A k tomu všemu sem jí ale vážně nemohla poslouchat větší píčoviny sem neslyšela to rači budu maturovat z matiky (vychází mi 2 hurááá *1* ) než z tohohle a tak sem si pustila Avrilku a Evánka a kámoška mi omylem vytrhla sluchátka a ono to začalo řvát tam Evánek starbucks girl ne a já pardooon to je mobil ... *1* *1* *1* a ona že si vůbec nevážím psychologie že nás toho hodně naučí a já já se omlouvám zapoměla sem ho vypnout ... *1* *1* a ona dobře tak ted dávejte pozor ... my tam takový výtlemy twl ... *1* *1* *1* *1*
        • xkostex

Re: Re: Re: Manžooo...

*15* *15* no nemas zac to me napadlo kdyz sem usinala *15* rida tam celou hodinu kecal naky kraviny a uz vubec nevim co to mlel *15* a jak si my pslala tu sms tak bud rada ze rida jeste nebyl ve tride protooze sem chytla desnej vytlem *15* *15*
          jo ja taky nemuzu poslouchat ridu protoze to tam usinam a mam co delat abych neusla takze bud vymejslim kraviny nebo si ctu casak a nebo cmaru po lavici ale bouzel nemuzu mit mobil to by me zabil tem mam jen tajne kdyz sme o naky hodine na kompech nebo o vytvarce tam muzem mit sluchatka. dneska sme o zemaku cumely na nakou kravinu o rusku a misa na me at ji dam ruku sem sedela predni tak sem ji ji dala a ona me za ni zatahla a ja tam hodila tlamu cela trida tam vytlem ja nemohla pak sem ji malem zabila a pak mi to udala zase svina *15*
          • Re: Re: Re: Re: Manžooo...

*1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* TO JE VŠE CO K TOMU ODPOVÍM ... !!! ... *1* *1* *1* *1* *1* *1*
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: Manžooo...

jenom? a ja se stim tady pisu
  • fifinka7

ÁJM BEK :)

http://www.youtube.com/watch?v=KijH AJrYvjk.... čauky, tak po dlouhý době jsem zas zpět *4* .....a tedko sem přišla na tuto písničku, už ste jí ale asík slyšeli žhe?....nějaký novinky ohledně alba?......jo a normálně ta písnička nosí asík smůlu, páč mi vlítla vlaštovka do pokoje (mám střešní okna) a po*rala mi prostěradlo *1* to je neskutečný co si ty ptáci všechno dovolej *1* *1* *1*
    • acdz24

Re: ÁJM BEK :)

album vyjde asi až na podzim *9* bohužel...
      • fifinka7

Re: Re: ÁJM BEK :)

*16* *16* *16* *16* ....grrrrr....proč tu nemaj smajlíka co brečí *7* ......jo a co kytára? ...jak jsi pokročila? *4*
        • Re: Re: Re: ÁJM BEK :)

No moc sem nepokročila *9* Zatím jedna písnička pár polovin od ostatních jiných *15* Ale budu pokračovat *3*
    • fifinka7

Re: ÁJM BEK :)

a už zas nefachaj smajlíci *9* *8*
      • Re: Re: ÁJM BEK :)

ááááá... co si ty ptáci všechno nedovolí, zavřít by je měli co? *1* Mě zase posrali plavky ... když se sušily na zahradě ... *1* *1* *1*
        • xkostex

Re: Re: Re: ÁJM BEK :)

*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* to je vse co k tomu reknu *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • Kobra 11 nebo Krajta 4? xDD

Hej manžo, já se du juknout na Kobru 11 *14*
    (podle Beníka Krajta 4) je tedka na nově jí dávaj úplně od znova *1*
    Tak za hodinku sem tu jak na koničku *1* *14*
    • xkostex

Re: Kobra 11 nebo Krajta 4? xDD

ok tak di a pohni at tu ses hned ja kto skonci!
  • Áááááááááá....

Ááááááááá... všecko tu rozmlátím... áááá... *16* *16* *16*
    Fotky mi nejdou přidávat a když se mi to povede tak se mi tam nedaj .... tady na diskuzi už je málo lidí a žádná prčac ... a nějak posranej S... se hrabe na Avrilku *16* *16* *16*
    Sakra lidi poďte jí trochu víckrát denně navštěvovat ať jí dostaneme na horu *14* *8*
    • Re: Áááááááááá....

*1* *1* *3* *9* *5* *14* *7* *10* *4* *14* *3* *9* *9* *13* *5* *4* *5* *15* *8* *16* *8* ááá znováááá ... *8* *16* *8* *15*
      Já se vůbec nenudíííím... vůlbec.... *8*
      • xkostex

Re: Re: Áááááááááá....

*15* *15* *15* *15* *15* *15* miso uklidni se ja se pridavam
        • Re: Re: Re: Áááááááááá....

No hurááááá... konečně někdo nenormální sem připlul ... ááááááá ... *1*
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: Áááááááááá....

ja ti tam nenormalni ja sem totalne normalni opcas

Grrrr.... *8*
      Vy ste fakt zlý jako ...
      Hanšoooo, diť seš on-line tak proč nepíšeš kurňajs... *9*

Notáááááááááááááááá k.... dělejte.... je tu sakwa nuuudaaa.... *1* *9* *8*

Kdo se přidááá??? Haaa??? *7* *7* *7*
  • acdz24

Hádka

Páni...četli jste to? Jsem s Avrilkou *14*

Drsnou hádku vyvolala minulý týden zpěvačka Avril Lavigne! Došlo k tomu na zámečku Marmont, kde si zpěvačka užívala s přáteli a objektem její záště byla herečka Lindsay Lohan!

"Avril zrovna obědvala s přáteli a svým přítelem Brodym Jennerem, když do restaurace přišla Lindsay," vypráví očitá svědkyně incidentu.

Lindsay prý chtěla celý stůl jen pozdravit, dřív než se k nim ale přiblížila, Avril na ní spustila: "Táhni pryč! Jsi zrádkyně! Jsi loser! Nesnášim falešný lidi! Nepřibližuj se ke mě a k mým přátelům!"

Lindsay byla tak zaskočená, že se nezmohla na slovo, když ale naštvaně odcházela, hlasitě přemlouvala místní ochranku, aby Avril z restaurace vyhodila. To se jí ale nepodařilo!

Uuups! Hodně drsná scénka! Její původ? Lindsay prý Avril urazila...

Když se totiž hvězdy potkaly na tom samém místě před dvěma týdny, Avril nejprve Lindsay přehlédla a bez toho, aby ji pozdravila, si šla sednout ke svému stolu. Tam ji přátelé upozornili, že procházela kolem Lindsay, která se jí snažila pozdravit. Avril se ihned zvedla a šla za herečkou k jejímu stolu, aby situaci napravila. Lindsay jí ale na pozdrav neodpověděla, totálně jí ignorovala a dál se bavila se svou partou.

Avril se pak svěřila: "Takhle ponížená jsem se necítila od základní školy. Lindsay už není moje kamarádka!" Zdá se, že holčičí trable se nevyhýbají ani slavným stars!
    • sharpay1995

Re: Hádka

No...tak ktomu nemám co dodat...
      • Re: Re: Hádka

NEKECEJ .... *1*
        Ty jooo??? *1*
        To bych se sakwa divila... *1*
        Ale jakooo... sou obě trdla... takle se navzájem strapňovat atd. Ale jako řeknu vám to takle ... je mi líto Lindsay, protože si nejspíš myslela že jí Av ignoruje a pak za ní Av šla protože ... a teďka měla Lind nějakej důvod proč jí tu ignoraci oplatila (ale neměla, zbytečně zavinila hádku) a Avrilka chudák byla ponížená a ztrapněná a to není hezký, jenže když pak Lindsay po dvou týdnech jí chtěla pozdravit a tak, tak se podle mě Avril nezachovala zrovna nejlíp ano má právo být naštvaná, ale já bych to neřešila přímo takle hádkou ... nemám je ráda... ale jak říkám víc si asi vytrpěla Avrilka, takže sem na její straně, ale Lind mám taky moooc ráda !!!
        • sharpay1995

Re: Re: Re: Hádka

nééé y vůbec nemáš ráda hádky, néééééééé.....xDDDD
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: Hádka

taky si rikam hanco *15* manzelsky hadky a vase hadky ma nak moc rada
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: Hádka

jo! ve vlastnich se viziva a cizi nesnasi to je divny
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: Hádka

No žejo...xDDDD
    • Re: Hádka

*9* *9* *9* *9* *9* *9*
      Achjoooo, já chci aby se usmířily... *9*
      • xkostex

Re: Re: Hádka

twl no tak jako nevim co si myslet ale sem na strane Avril
        • Re: Re: Re: Hádka

Taky v tom mám trošinku gulige maglajs ... *9*
    • Re: Hádka

Pááániii... Jsem na Avrilky straně, ale snažím se pochopit i Lind... protože mám obě ráda, jako Lind si asi myslela že ji Av ignorovala a tak jí to chtěla jenom oplatit, ale zbytečně vyvolala nepříjemnosti a hádku ... *9*
      Takže jsem na straně Avrilky, chudák Lind i Avril ... škoda, protože obě sou skvělý ... *9*
      Tohle mě vážně rozhodilo ... *9*
  • xkostex

aaaaaaaaaaa

aaaaaaaaaaaaaaaa zabite sarku vankovou!!!!!!!!!!!!!!!!! ted sem se koukala na konzert z roku 2004 kde spivala Im with you boze toi bylo neco desnyho ta to total pohnojila! ta asni nevi jak se vyslovuje damn! twl a ty co tam ktomu kraly na ty trumpety nebo co to bylo tak to taky na zabity total se to k tomu nehodilo *10* no co to je muj nazor *15*
    • sharpay1995

Re: aaaaaaaaaaa

No tak to si slyšela brzo teda...ona to šárka zpívala i v Superstar někdy ve finále...i když ne, to bylo ještě před finálem..xDDD
      • xkostex

Re: Re: aaaaaaaaaaa

boze ja na superstar nekoukala. mati prinesla dvd superkonzert tak sem se chtela kouknout jak to spiva a malem sem rozflakala telku
        • Re: Re: Re: aaaaaaaaaaa

Hej najděte mi to a pošlete mi odkaz, já to chci vidět ... *16* *1*
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: aaaaaaaaaaa

boze z ceho mas zas vytlemi? tobe staci rict hele superman a mas vytlem twl to neni mozny! *15* jo to je fakt to je stokrat lepsi:D to si nemuzes na youtube zadat co chces a dat vyhledat? *15*
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: aaaaaaaaaaa

no tak to je dobre uz sem se lekla co sem si to vzala za neznalce *15* promin to byl vtip ja to nemyslela vazne *4* no to sem zvedava co mi snima pride *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: aaaaaaaaaaa

Ale néééé... jasně že znám, ale zaskočilo mě toooo... že už mě neposíláš na gauč ale rovnou na ještě nepohodlnější lehátka někde v trapáblázinci ... *1* *9* Seš ale zláááá ... teda pardooon seš hodnááá... *1* za ty DVD je vše odpuštěno ... a neboj bude i prémie ... *1* *1* *1*
            • xkostex

*15* *15* *15* *15* boze ty si zas hulila zejo? *15* jako neznas cvokhouse? to je blazinec ty pako *15*

Teďka sem měla zase výtlemy z toho zvláštního slovíčka CVOKHOUSE *1* *1* *1* *1* *1*
            • xkostex

boze to rikam twl fakt di se lecit ti zaridim pobit ve cvokhousu *15* no na youtube to nenajdes neni to tam

*1* *1* *1* *1* *1* Já z toho supermana měla fakt výtlemy ... *1* *1* *1* *1* *1* Já sem asi magor už fakt ... *1* *1* *1* Prej superman ... já se fakt tlemila jak debil ... *1* *1* *1* Mě to nechce najít to youtubíčko ... *9* *1*
        • Re: Re: Re: aaaaaaaaaaa

*1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* NEBOJTE SE budu možná někdy v pořádku, jenom co se DODUSÍÍÍM SMÍCHY !!! *1* *1* *1* *1* *1* Wole z vás dvou fakt člověk nemůže ... *1* *1* *1*
          A Hanšooo jedinej kdo tu čumí na to stpidní superstar seš asi ty !!! *1* *1* *1* *1* My sme vysoce inteligentní víš? ... *1* *1* *1*
          My rači Kouzelníky a Zacka s Codym a Jones atd. ... *1* *1* *1*
    • Re: aaaaaaaaaaa

áááááááááááááá.... to je ale píča... pošli odkaz .... se chci zasmát ... *1* jak nám kazí Avilku a prt umííí *1*
  • twitter

Tak nevím jestli to víte, ale Avril má twitter...:-) ALe já myslím, že nejlepší je její FB.
    Míšo, hezky si to napsala. Já osobně za sebe opravdu nemám čas...ale budu se snažit sem zaskočit jak to půjde.
    Můj názor na CD.... Je to škoda, že jí to RCA tak ubližuje protože takhle ztrácí fanoušky...začínají totiž třeba poslouchat někoho kdo to nový CD má a tak...
    Já ji teda rozhodně poslouchám stále
    Avril Lavigne Hey guys! I just joined Twitter. Follow me here - http://twitter.com/avrillavigne
    • sharpay1995

Re: twitter

Prosimtě...jaký je ten její oficialní Facebook? Napíšeš mi prosimtě odkaz...bo já sem ho měla, ale teď ho nějak nemůžu najít...:( *3*
      • xkostex

Re: Re: twitter

je napses mi jeji FB taky? prosim
        • Re: Re: Re: twitter

Wole normální, buď je tam jako Avril Lavigne a nebo jako Avril Lavigne Bandaids
          • acdz24

Re: Re: Re: Re: twitter

Tady je odkaz:-)
            Škoda že tam nepíše o novém CD

http://www.facebook.com/home. php?#!/avrillavigne?ref=ts

*3*
            • acdz24

Re: Re: Re: Re: Re: twitter

určitě mrknu *3*
            • xkostex

diky za odkaz
            • Re: Re: Re: Re: Re: twitter

No to říkám ... že normal Avril Lavogne ale jukni i na tu druhou, tam je taky Avril a píše si normal s lidičkama ... je tam i zmínka o Ewánkovi *1*
              To je jako cooo,?? Avril Lavigne Bandaids
            • acdz24

Odkaz bez toho. php?#!/home
              Prostě normálně Avril Lavigne:-)
              Profilovou fotečku má z toho focení ve stylu "poslušný panenky"
              To píšu pro kontrolu protože na FB je dost skupin na její jméno *3*
  • For Mišulku..:)

Napsala by jsi mi prosím do vzkazů znova tvoje číslo na mobil?? *4* *14*
    Jsem ho měla v opravně a oni mi všechno z mobilu vymazali.. *9*
  • jana291995

HOKÉÉJ

Tak sem se tady objevila po několika měsících =D prosíím nekřičet a nenadávat *15* díváte se/dívali jste sena hokej? já se dívám a je to napínavý jak kšandy *14* ae vedou si dobře kluci..zatím vedem 2:0 *15* a je to 3.třetina,což si myslím že už nedoženou!!!

Jinak když sem tady,Avril má novej shoot- http://a-lavigne.blog.cz/1005/photoshoot-by-mark-liddell-for-inked-magazine

A nevím jestli jste slyšeli písničku "think about it " poslechnout si ji můžete tadýý - http://www.youtube.com/watch?v=KijHAJrYvjk
    • sharpay1995

Re: HOKÉÉJ

Hokej...no jasně že sem se dívala..., ale napínavá už byla jenom ta posledno minuta, když nám dali ten gól a hráli 6 na 3..
      Ale jinak k Avril...ta písnička(je skvělá) ta je nová? A nebo nějaká stěch starších co nebyla na albu???
      • Re: Re: HOKÉÉJ

Ta bude stará já jí mám v MP4 asi 4 měsíce *14*
        A hokéééj... jasný... sme nejlepší a rusáci sou arogantní a namyšlení idioti ... takle s těma medajlama jak to udělali bych jim hned dala do držky ... blbečci ... *10* *1*
        • Re: Re: Re: HOKÉÉJ

Přesně tak.. *1*
          Jsme prostě nejlepší!! *4*
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: HOKÉÉJ

ja koukala asi na poslednich 10 minut a byla sem z toho celkem vystresovana *15*
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: HOKÉÉJ

jo ten tvůj dnešní příběh...ten už sem si četla předtím, ale fakt dobrý no...xDDD
            • xkostex

no to ja taky sem mela nervy v kyblu ale kdyz sme vyhraly a hraly ceskou hymnu tak mi zacly tict slzy dojetim. a souhlas tak sem hrda ze sem ceska i kdyz no raci nic *15* no jako dobry no *15* prej I am not czech *15* nerikej ze si nikdy nebyla v praze
            • jana291995

já sem ke konci měla už blato na hřišti..jako sem se bála že nás doženou,ptž bylo 30 sekund do konce a oni nám ještě dali gola.to mě vyděsilo,ae bylo to v poho..sem pyšná že sem češka =D přečtěte si,co se mi dneska stalo..je to ten první článek - http://www.facebook.com/#!/profile. php?id=1414969606
  • DOBROU NOC !!! :(

Tak manžílko a vy ostatní (duši) co tu jste s námi a Avrilko a Ewánku ... musím vám zdělit příšernou informaci ... musím spát ... lucifer burácí a žene mě do postele ... má zase luciferskou náladu ... takže papa ... manžílko, duši a Avrilko a Ewánku ... *9* *14* *1*
    • Re: DOBROU NOC !!! :(

Vídíš to jak sme tu sami dvě, tak mě z toho pak už hrabe a povídám si i s duchama ... *1* *1* *1*
      • xkostex

Re: Re: DOBROU NOC !!! :(

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee proc rikam lucifer je to hrozny!!!!!!!!!!!! ty si proste andel! no koukam ale bud klidna me hrabe celej tejden!:D takze dobrou noc MT! *14* *14*
        • Re: Re: Re: DOBROU NOC !!! :(

Ááááááách můj bože ... *1* Tak už to pochop nwm jak jinak ti to vysvětlit ... *1* *1* *1*
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: DOBROU NOC !!! :(

*15* *15* *15* *15* boze a co my musis vysvetlit? co sem zas nepobrala? vzdit vis ze sem nechapava

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit