Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já sem magoooor... xDD

Já sem magoooooor... *1* *1* *1*
    Já tu poslouchám od Vodráčkový - Dlouhá noc xDD Newíte proč??? *1* *1* *1*
    Ale jako dobrá pařba ... *1* *1* *1*
    A teďka Le Monde ... lidi já sem asi vážně magoooooor ... *1* *1* *1* *1*
    • xkostex

Re: Já sem magoooor... xDD

*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* boze to te to nase manzelstvi natolik poznamelo? kdybys poslouchala lucku vondrackou tak to je v pho ale tuhle starou vykopavku tak takle to dotahnes na evu a saska
      • Re: Re: Já sem magoooor... xDD

Mno hele ... to je fakt ... já si asi stáhnu i bílou orchidej *1* *1* *1*
        • xkostex

Re: Re: Re: Já sem magoooor... xDD

*15* *15* *15* *15* *15* *15* nezabijej me prosim
          • Re: Re: Re: Re: Já sem magoooor... xDD

Tak promiň mno ... *1* *1* *1*
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: Já sem magoooor... xDD

*15* *15* twl nekdy kvam musim zajet pokud trefim. neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee zas ten kokot bobr
            • Re: Re: Re: Re: Re: Já sem magoooor... xDD

Ta je hezká *14*
              Sem jí dneska slyšela na óčku ale tak dobrej jako můj taťka není... *1* *1* *1*
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: Já sem magoooor... xDD

*15* *15* *15* *15* no v pohode ja si tu ted posloucham jason derulo in my head
  • Manžíííílooo... xDD

Hej manžo nedáme dneska 6000 komentů??? *1* *1* *1* *1*
    Musíme přece pořádně do detailu naplánovat ten náš vejlet na Mléčnou dráhu s mapu a kompasem a potom cestu do RCA *1* *1* *1*
    • xkostex

Re: Manžíííílooo... xDD

no milasku to nevim jestli to stihnem dneska musem to skusit
      • Re: Re: Manžíííílooo... xDD

Mno tak budeme muset *1* *1* *1*
        • xkostex

Re: Re: Re: Manžíííílooo... xDD

tak zacni psat
  • Nemoooc... xDD

Elis my sme obě děsně nemocný ... mi už nepíšeme slohovky ... kurňa ... *1* *9*
    Musíme to zlepšit ... musíme to vylepšit ... musíme to napravit a já sem eště víc nemocná ... už nejsem chameleooooon ... ááá ... to je zlééé ... ááá ... *1* *1* *1* *9* *1* *1* *1*
    • xkostex

Re: Nemoooc... xDD

pisem slohovky sice ne tady ale na skypu. miso di se lecit to neni mozny aby si nebyla chameleon zachvili si budu muset u tebe smenit jmeno
      • Re: Re: Nemoooc... xDD

Ale já myslela diskuzní slohovky, ty na skypu sou naše, ale já myslela diskuzní *1*
        A mno sem divnááá, tady na tomhle účtu sem si fotku změnila ani nepamatuju a na puspuspusince se mi to už nějak měnit ani nechce *9* *1*
        Kurňa to je situace ... *1* *1* *1*
        Musím se napravit, prostě musím *1* *1* *1*
        • xkostex

Re: Re: Re: Nemoooc... xDD

no tak tady moc slohovek nepisem ale muzem to napravit a ty se koukej napravit!
          • Re: Re: Re: Re: Nemoooc... xDD

Budu se snažit, a můžu si nechat tiuhle Avrilku a nebo mám jít měnit? *1* *1* *1* *1* Slohovky dneska píšu na tomhletom.... *1* *1* *1*
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: Nemoooc... xDD

tuhle fotku si klidne nech a zacni psat
  • acdz24

Novinky CD a tetování

Novinky....Tak to vypadá že se toho CD nedočkáme....

Avril a Brody mají další shodná tetování.
    Pár, který si nechal minulý měsíc udělat stejné tetování ve tvaru blesku během jejich společného výletu do Las Vegas, se rozhodl nechat si udělat víc stejných kérek na těle. Proto si nechali vytetovat slovo "fuck" na jejich žebra v tetovacím salonu "Mark Mahoney's Shamrock Social Club" v Hollywoodu.
    Zdroj řekl: "Strašně se smáli a říkali, že nespali dva dny. Byli úplně mimo! Potom nemohl nikdo z přítomných uvěřit tomu, když řekli, že chtějí vytetovat na žebra slovo
    fuck. Avril se dokonce ani nestarala o to, že jediná dostupná osoba v salonu, byl učedník. Prostě řekla: 'Je mi to jedno.' Ani jeden z nich zřejmě nepřemýšlel o tom, co dělají. Byl to prostě jeden velký smích."
    Ačkoliv si tentokrát dvojice, která se dala dohromady v únoru, zvolila své nové tetování na stejnou část těla, jejich předešlé totožné tetování (blesk) je na různých částech těla. Zatímco zpěvačka si nechala energetický symbol vytetovat na předloktí, hvězda reality show se rozhodla pro design za ucho.

* Oficiální twitter brazilského Sony potvrdil, že bude nové album Avril odloženo na říjen!
    Avril řekla v březnu v rozhovoru pro Chelsea, že nové CD vyjde v červnu a další singl v dubnu. Je však zřejmé, že se tyto plány neuskuteční. To vše nejspíš kvůli jejím konfliktu s nahrávací společností.
    * Nové album se prý bude jmenovat "Nice Demons"
    Jeden hudebně velmi uznávaný redaktor redaktor časopisu Rolling Stone poslal na svůj twitter zprávu, ve které sděloval lidem, aby si dávali pozor na červencové vydání, které bude věnované "návratu punkové princezny". Uvedl, že Avril prozradila následující: "Rozhodla jsem se ho pojmenovat Nice Demonds a song Scars je tvář, kterou prezentuju světu."
    POZOR - tyto zprávy byly z twitteru velmi brzo smazány!!
    * Poslední dodělávky?
    V dubna řekla Avril Ryanovi Seacrestovi v rozhovoru pro KISS-FM, že nové album je skoro hotové, ale ještě na něm dodělává poslední drobnosti. Řekla, že je to 'velmi vážné album', ale pracuje i na pár legračních nových songů, aby album bylo kompletní.
    Pokud album tedy vyjde v říjnu 2010, tak to budou přesně a tři a půl roky od vydání jejího posledního alba The Best Damn Thing. *9* *9* *9*
    • sharpay1995

Re: Novinky CD a tetování

já, já, já, já...já sem taka rozčílená že si to ani nedovedete představit!!! Vážně holky, zbalte věci, sežeňte Kubu *1* a jedem na ně!!!!xD
      • Re: Re: Novinky CD a tetování

Teda pokud ho ti pramagoři neobjetovali Slunci *1* *1* *1* Mno snad ne nooo... *1* *1* *1*

Dej nám adresu na Mléčnou Dráhu a možná ho ve zdraví přivezeme *1*
    • puspuspusinka

Re: Novinky CD a tetování

Já to RCA už snad opravdu zabiju !!! *16* *16* *16* *16* *16*
      Avrilkooo najdi si jiný, větší debily už snad ani nepotkáš !!! *16* *16* *16*
      Diť je to už o rok a něco odložený jestli to vyjde v ten říjen ... jako to už je vážně moooc !!! *16* *16* *16* *16*
      Chudák Avrilka *9* já bych je už fakt někam nakopala pitomci debilní !!! *9* *9* *9* *8* *10* *16*

Hlavně to zase nesvádějte na Avrilku !!! *14* Za všecko může to vypatlaný RCAčko *9* *16*

miso klid me to taky desne sere ja se na to CD tesim od te doby co sem se dozvedela ze na nem pracuje uz si na nej strim ale mam jen 50kc *15* no co ale to RCA me fakt sere twl bych tam nejraci jela a nakopala jim prdel jestli to takle pude dal tak budem radi kdyz se ho dockame do vanoc
        • Re: Re: Re: Novinky CD a tetování

Mno v pohodě že??? Vůbec není problém!!! Já se tu jenom podělám z netrpělivosti asi zabiju vše živé co mi příde do cesty do toho čekání na CD... a ty seš tady úplně v pohodě??? Mno počkej spíš na gauči !!! Já to do Vánoce nevydržím ... to je x měsíců xx týdnů a xxx hodin ..... ááááááááááá *10* *10* *10* *9* *1* *9* *8*
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: Novinky CD a tetování

miso ja nejsem v pohode nikdy ale ty sis toho asi nevsimla *15* a na gauci nespim jasny to je horsi nez lehatko v base
  • MRKNĚTE PLS NA MŮJ WEB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Čau lidi,udělali byste pro mě něco pls??Mrkli byste se pls na můj blog?Je o Miley Cyrus,mám ho skoro rok a kdybyste chtěli tak klidně napište svůj názor ohledně toho,co bych mohla změnit nebo,co bych na blog mohla přidat.
    P.S.Nezapomeňte přidat komentář *3*
    DÍKY VŠEM!!! *5*
    • sharpay1995

Re: MRKNĚTE PLS NA MŮJ WEB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

opravdu sem netahej Miley...!!!!!!
    • puspuspusinka

Re: MRKNĚTE PLS NA MŮJ WEB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sorry, ale tohle je diskuze o Avrilce Lavigne, nás tu Mileyna nezajímá, takže se běž ptát na diskuzi Mileyny !!! *8* *16* *3*
      • xkostex

Re: Re: MRKNĚTE PLS NA MŮJ WEB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tak hele ty az budes mit blog o Avril tak se ozvi ale s Miley nas tu neotravuj diky
  • je skvela

ahojky,vite jak se rika ta nova avril a stara avril no me osobne se libi s kazdeho trochu ze stareho ty rockove pisne a z noveho ten jeji vzhled skolacky.ona se zmenila protoze vyrostla.no neni ona proste dokonala??? *3* *4*
    • puspuspusinka

Re: je skvela

JoJo *14*
      Máš pravdu, Avrilka je dokonalá a skvělá a úžasná *14* Je to prostě naše Avrilka *14* A že se ti líbí z každýho trošku je super aspoň v tom máš jasno *1*
      Já v tom mám příšerný gulige *1* Já se pořád nedokážu rozhodnou všude je tááák božííí, ale asi se mi nejvíc líbí s tím černým podbarvením co má teďka a ta špinavá blond a pak se mi i strašně moooc líbí blond s růžovým proužkem to byla úplně totálně supééér ulítlá ale božská Avrilkaaa *14* *14* *14*
      • Re: Re: je skvela

myslis ze jeste prijede do prahy????nekdy????ja totiz na tom jejim koncertu byla a byl úžasný(jako ona)..... *7* *3* *4*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: je skvela

Všichni doufáme že sem ještě přijede...když teďka bude nový album, tak by kněmu mělo být i tour (nejlíp celosvětové)a to by znamenalo že by mohla opět dojet i sem knám...xD
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: je skvela

Ježiši Hančo, fakt jo??? *1*
            Já myslela že když je celosvětové, tak se jezdí jenom po Americe *1* *1* nás by tu ale vůbec nenapadlo že je ČR taky světová metropole *1* *1* *1*
            • Re: Re: Re: Re: Re: je skvela

Álealeale..... tady je někdo pěkně naštvanej ... copak nebawí tě už plavání? *1* *1* *1*
              A nebo je to kvůli těm blbečkům z RCA? *1* *1* *1*
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: je skvela

nech si ty blbý připomínky pro sebe, Michalo!!§xDDDDD
  • puspuspusinka

xDD

Elis když tam máte ten mega vítr, taky nosíš domů ty užasný účesy jako z reklamy na banku??? *1* *1* *1* *1*
    • xkostex

Re: xDD

jo zdicky dneska sem prisla jak rakosnicek *15*
      • Re: Re: xDD

Jedu tam ... !!! *1*
        Jo a Elis už wím kam se odstěhujeme ... *1* *1* *1* ... k Avrilce nebo k Ewánkovi *1* *1* *1*
        • xkostex

Re: Re: Re: xDD

jooooooooooooo souhlas kup letenky
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: xDD

Jasně du na to ... pošli mi prachy ... *1*
  • puspuspusinka

Mě se zdál ale děsnej sen ...

Mě se zdál příšernej sen, že je Hanča pod vodou, a že sem nebude chodit, mno teda, jako řeknu vám že to bylo něco strašnýho, taková noční můra, fůůůj !!!

Mmnt co to tu vidím ... mmnt ... néééé ... co sem komu udělala ... ona ta můra obživla do prdele Hančo? Co... ne...co...jaks... počkej...to... jako.... Jaks si mohla obživnout mojí můru ... néééé ...
    Kurňa... pod ke mě mi tu máme úpa sucho tak poď tě tu na chvíli ubituju a myslím že se vůbec nesežerem za živa *1* teda pardooon neuhladíme ... *1*
    A co škola je zavřená ??? *7* ¨
    • sharpay1995

Re: Mě se zdál ale děsnej sen ...

No tak to je dobré no..., ale mě se tady náhodou líbí...vždycky sem se bála toho že tady přídou povodně, že se vilije řeka i přehrada přímo nad městem...teď se to všechno stalo a mě se to líbí...jr to fajnééé..xDDDD Ale škola zatím zavřená není, ale chybí nějaké učitelky co sou až z Karviné a nemůžou se sem dostat...xD
  • sharpay1995

Míšo, Elis

loučím se...ráda jsem vás poznala...xDDD ale ta vode je silnější než my... sme skoro pod vodou...my v Havru na tom ještě nejsme tak špatně, ale už tady taky máme dost vody, takže teď nwm jak moc tu budu chdit..xDDD
    pápá...xD
    • xkostex

Re: Míšo, Elis

mmnt to nechapu to tam mate zaplavi nebo co? kurva pokud tak se nam neutop skym bysme se pak hadaly? *15*
      • sharpay1995

Re: Re: Míšo, Elis

Ty fakt nesleduješ televize...dyť se nemluví pomalu oničem jiném, než o pohromě na Severní Moravě...xD
        • xkostex

Re: Re: Re: Míšo, Elis

jezis koukam ale ne na spravi ale ted sem to vimecne videla kdyz sem sla kolem no mate tam fakt pekne *15*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Míšo, Elis

no máme tu strašně hezky..., ale to to víš po těch našich chateh...nechápu vůbec proč bys odsud utíkala...xDDD
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: Míšo, Elis

no to my tu máme taky vítr...xD
            • xkostex

tak fajn se prijedu nekdy kouknout mi tu mame jen mega vitr
            • sharpay1995

no určitě by se ti tady líbilo, ale i teď když tu je tolik vody...xDDD Jw tu nádherně i stou vilitou řekou...xD
            • xkostex

ja bych zdrhla protoze je tam vsude voda a vodu ted nechci videt ve vetsim mnozstvi *15* ale jako jinak by se mi tam urco libilo *15*
  • k-a-ro-l-ink-a

Cédéčko

má někdo nějaký novinky o new CD Avril?? vyjde vůbec někdy? *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit