-
SUPER VZOR
Avril Lavigne je podle mě nejlepší zpěvačka na světě.Má výbornej hlas a navíc skvěle vypadá...je to můj vzor.Jednou chci být jako ona!! *3* *1* *1* -
Ty krááásoooo... xDD
Tak to sem teda nemohla, jako splést si Avril s nějakou Markétou, to je i na mě moooooc *1* *1* *1* *1* *1*
A Kubíku cože že se tu taky ukážeš *1* -
-
Re: Ty krááásoooo... xDD
Nějakou Markétou??? Ty neznáš konvičkovou nebo co???xD -
-
Re: Re: Ty krááásoooo... xDD
NE!
Já žádnou posranou konvičku neposlouchám, pro mě jenom Avrilka Ashleynka Vanessa a pak třeba SP a nebo GD ale nějaká česká konvička je mi ukradená *1* -
-
Re: Re: Re: Ty krááásoooo... xDD
no neříkej mi že zrovna ty si nesledovala ČeskoSlovenskou Superstar??? -
-
Re: Re: Re: Re: Ty krááásoooo... xDD
Já nemůžu, u nás je dj u telky tatka a ten superstar nesnáší !!! *9*
-
-
-
-
-
Ehm.... xD
Takže jak sme se tu pořád dohadovali, jak a komu se Avrlka líbí nejvíc, tak já už v tom mám teda sakra jasno...
Dala sem si vedle sebe fotky,
Na jedný blond s růžovým proužkem na druhý blond s černým podbarvením a na třetí hnědovlasou a víte co mi vzniklo, že se nemůžu rozhodnout *1* *1* *1*
Mě se na všech líbí úplně totálně mooooc... sakwa lidi pomooooc... *1* *1* No neříkala sem vám že v tom mám jasno? ... *1* *1* *1* -
-
Re: Ehm.... xD
Růžovej melír vypadal debilně. Ale v hnědých vlasech jí to slušelo a v blond bez růžovýho nebo jinýho melíru taky. *4* Navíc má hezkou blond, ne tu nepřirozenou bílou. -
-
Re: Re: Ehm.... xD
jo má hezký blond...ale mě se třeba teď stím černým melírem libí...:)
-
-
Mno super a eště přibila fotka kde má jenom blond, já už se na to vyseru, pomocte mi někdo ... *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Ehm.... xD
Neboj, nejsi sama...já v tom mám jasno asi tolik jako ty...xDDD
-
-
*15* *15* *15* hele ja se taky nebmuzu rozhodnout
-
-
Sem tu na chvíli !!! xD
Sorry Elis mohla sem přijít dřív, ale bavilo mě sledovat ty tesknoucí smsky *1* vzala sis to ale mrchu co? *1* -
-
Re: Sem tu na chvíli !!! xD
tak ja ti poslu tolik smsek a ty se na tom bavis? no ty ses ale mrcha koho sem sito vzala boze -
-
Re: Re: Sem tu na chvíli !!! xD
Mnojooo, plomiň, ale mě bavilo číst si tooo *1* *1* *1*
prej áááááááá dělej mě už tu jebne z toho sem nemohla *1* *1* *1*
Fakt k popukáníčku *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Sem tu na chvíli !!! xD
hele bacha jio ja sem citove labilni clovek! i kdyz nevim co to je *15* ja ti napisu za pul hodiny nakych 5 smsek a ty se na tom plavis? tos prehnala spis na gauci! -
-
Re: Re: Re: Re: Sem tu na chvíli !!! xD
No dobřééé, tak už neplakej,... *1*
Já ti dojdu koupit černýho slona *1*
A na gauči nespím, to budu spát radši na tý zemi *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Sem tu na chvíli !!! xD
no jako budu kdyz to ani neocenis *8* a spi si kde treba traba i ve vane me je to jedno
-
-
-
-
-
-
Už toho mám akorát tak plný zuby, až po krk, a dost !!!!
Tak vy dvě se tu hádáte o to kdo mě zabije? Víte co? Zabiju já vás, !!! A nebo budete spát na sobě na gauči obě !!! Abyste nesrali !!! *10* *1* -
-
Re: Už toho mám akorát tak plný zuby, až po krk, a dost !!!!
hey jako ja chctala jen aby te nechala bejt a ty mi to vycitas? vis co spis na gauci do konce tejdne! -
-
Re: Re: Už toho mám akorát tak plný zuby, až po krk, a dost !!!!
Já ti dám že spím na gauči do konce tejdne ta jedna noc dneska mi bohatě stačila. Zapoměň. Spi si kde chceš, já už tě nebudu nutit na gauč, ale v posteli spím já !!! Víš jak mě bolí záda a za krkem. Teda manžílo, takle mě mučit !!! *1* *1* *16* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Už toho mám akorát tak plný zuby, až po krk, a dost !!!!
no tak vidis jaky to je tam spat *15* ja se stehuju do vany nebo na pudu tam nejses ty :P *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Už toho mám akorát tak plný zuby, až po krk, a dost !!!!
Teda Eliso Koštětová Lavignová !! *10* Teda a jestli mi přídeš do postele tak tě schodím až budeš spát a vyspíš se na zemi *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Už toho mám akorát tak plný zuby, až po krk, a dost !!!!
no ty ses ba me ale zla twl to je neskutecny! je videt jak me mas "rada"
-
-
-
-
-
-
Bravo
Avrilka několikrát v new Bravu...xD -
A mám to!!xDDD
Bylo mi trochu divné že se Avril umístila ve zlatém Ottovi až 7, a tak sem se dívala na výsledky..., schválně se podívejte na 7. a 18. místo...!
1. místo: Miley Cyrus
2. místo: Lady GaGa
3. místo: Pink
4. Lucka Vondráčková,
5. Ewa Farna,
6. Rihanna,
7. Avril Lavigne,
8. Selena Gomez,
9. Beyoncé,
10. Ashley Tisdale,
11. Demi Lovato,
12. Taylor Swift,
13. Beyoncé,
14. Ke$ha,
15. Britney Spears,
16. Vanessa Hudgens,
17. Kelly Clarkson,
18. Avril Lavinge,
19. Monika Bagárová,
20. Katy Perry
Zajímavé...sem nevěděla že máme 2 Avrilky.... -
-
Re: A mám to!!xDDD
to je naky divny kdo je ta druhaq Avril ze o ni nevime -
-
Re: Re: A mám to!!xDDD
já myslím že oni ty hlasy všechny její jakože omylem rozdily jako na dvě části, jakože jedna část ty co jí posunuly na to sedmé místo a druhá ta menší to osmnácté.... takže kdyby to sečetli tak se Avril určitě dostane výýýýýše... a nebo se prostě jenom spletly a na tom osmnáctém místě měl být někdo jinej...nwm, nwm...ale asi jim tam pošlu email...xDDDD -
-
Re: Re: Re: A mám to!!xDDD
Já wímmm, Já to wííím, To bude Kubovo Avrilka z Marsu, mimozemštani mu stvořily jednu jenom pro něho *1* á začínám na něj žááááárlit *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: A mám to!!xDDD
Jó...to bude určitě ono...xDDD -
-
Re: Re: Re: Re: Re: A mám to!!xDDD
No...tak to je teda dost velkej sek...splést si Avril s Markétou...xDDDD -
no tak mě přišlo tohle....díky za upozornění, jde o chybu, na 18. místě se umístila Markéta Konvičková...:) -
http://www.bravo.cz/zlaty-otto/prav idla
tady máš ten odkaz, na tu anketu...xD -
ten otta byl v bravu? dejtemě odkaz ja tam udělam fičák
-
-
-
-
-
-
Hmmmm
Hmmmm...Míša nám tu nějak dlouho nenapsala a dle posledního přízpěvku usuzuji že to není dobré, takže pro zlepšení nálady se ti převelice omlouvám za můj absolutně nevhodný vzkaz vůči tvé osobě.... -
-
Re: Hmmmm
Hmmmmmmmm... To je jedno, stejně budeš spát na gauči ... *1*
-
-
Víííííííídejkoooooooo....xD DDD
http://www.youtube.com/watch?v=Sj0P CYqT9wA
Videjko ze soboty 8.5. 2010....Avril zpívá jakousik písničku, ještě z někým....bohužel neznám...xDDD
Ale dávám to sem protože tam má av upe nádhernou kytaru..xDDD -
BLOG !!!
Takže mám pro vás pár důležitých připomínek ohledně mojeho blogu!
1) Hledám spolumajitele (někoho, kdo mi bude pomáhat hledat infa (Barčo a Lucko) *14*
2) Každý den přidávám něco new, ale nejde to všecko najednou takže budte na mě hodní Hančo !!! *1*
3) Hledám dalšího spolumajitele, který je šikovný na grafiku (dessy, tapety atd. Elis, Hančo a Jani *14* )
Tak a to je všecko a jestli nikdo nechce, tak newadí mno ... *1*
Potřebuju jenom menší pomoc v grafice, a jestli nechcete být spolumajitely *1* tak si budu brát fota a tapety a infa odtud *1* a mám to *1* a nebo se zabiju eště lepší *1* -
-
Re: BLOG !!!
Zabij, zabij, zabij.....jéjej sory ono se to tak nějak napsalo asama to já ne...rozhodně stím nesouhlasím...xDDDDDD -
-
Re: Re: BLOG !!!
*9* *9* *9*
Seš na mě hrozně zlá a zrovna dneska když nemám dobrou náladu a sem nemocná !!! (protože sem si nezměnila už tejden obrázek, takže musim bejt nemocná nebo divná) a ty mě chceš zabít, vrahu !!! *9* *9* *9* *9*
Abys věděla tak sem smutná !!! *9* (kdyby si nepochopila ty smajly) !!! *9* *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Re: BLOG !!!
ty zla holcicko jako co proc mi chces zabit manzelku? to je moje prace! *15* jako nech mi ji napokoji nebo ti nakopu! du si nabrousit kosu jestli mi primrzne k rameni tak si me neprej! zbohem vase smrtka -
-
Re: Re: Re: Re: BLOG !!!
oukej...xDDD Tak si ji zabij sama...já to někak už přežiju...xD -
-
Re: Re: Re: Re: Re: BLOG !!!
no fakt -
jasný... -
hey jako to sem rekla jen abys ji nechala byxt jasny -
Tak to pozor...cituji tě: Proč mi ji chceš zabít? To je moje práce...takže jí chceš někdy zabít sama a basta...xDDDD -
jen proto ze sem smrtka neznamena ze ji chci zabit i kdybych chtela tak ty des prvni! *15* -
No vidíš a tady to máš...to ona tě chce zabít...xDDD -
jo to by metaky zajimalo a nekradte mi praci jako smrtka sem tady ja! -
Tak jako co to měleš, to ona psala že si tě zabije sama!!!!xDDD -
hey jako tak ja te necham zabit od hanci jak chces ale na gauci nespim tam se blbe spi -
Elis dobrá řeč, ale spíš na gauči *1* *10*
A Hano ty mě neser !!! Nebo si tu kosu pudu nabrousit taky !!! *10* *16* *1*
-
-
-
-
-