Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

Hlavní Foteška!!!

Hey lidičky, chtěla sem se zeptat, jestli nechcete změnit hlavní fotku, a nebo jestli jí necháme změnit až na její narozeniny?? *7* *14* *4*
  • puspuspusinka

Avril vs. Ashley

Já newííím ... Já opravdu newííím ... Hey jakoo, já vždycky myslela že mám radši Ashley než Avril, jenže dneska sem zjistila, že je mám asi stejně ráda, stejně moooooooooooooc, stejně je miluju .... a nedám na ně dopustit ... ale kdybych to měla rozhodnout ... tak možná přece jenom mám radši Avrilku, ale nééé to nejde já je miluju obě, sakra .. *1* *1* *1* ¨

Jo a Hančooo ... musíš si koupit tohle, my s Elis si ho koupíme ... *14* http://www.metalshop.cz/polstare/p/polstar_avril_lavigne_3___zakr/
  • sharpay1995

Tak ještě něco, no...:D

1*--> Paparazzi vide, 8.7. Av a Brody
    http://www.youtube.com/watch ?v=UI410HOHuTY
    http://www.youtube. com/watch?v=UI410HOHuTY
    • puspuspusinka

Re: Tak ještě něco, no...:D

Hančo, proč mi to děláš, já se chci zbavit svojí mega závislosti na youtube, a ty semka přidáváš samý videa, sakra ... to potom kvůli tobě na Avrilku čumim celej den a seká se mi pak net ... *1* *14* *8* *1*
      • sharpay1995

Re: Re: Tak ještě něco, no...:D

Ty se chceš zbavit závislosti... no nevím kdo tu přidává samý videa... hm.... žeby TY...xDD
        • Re: Re: Re: Tak ještě něco, no...:D

Asi prooto se tý závislosti chci zbavit ne??? *1* *1* *1*
  • sharpay1995

Tak taky něco přidám..:D

Nejsou to sice už moc velké novinky, ale našla sem nějaké články a tak..:D

1*--> Butch Walker mluví o Avril !
    V minulosti jsi několikrát pracoval s Avril Lavigne. Někdo o ní špatně mluví jak o osobě tak o jejím hlasu na živo. Jaké jsou tvé dojmy?
    Jak už jsem řekl, pracoval jsem s mnoha lidmi se skvělými hlasy a také s těmi, kteří ho nemají, a upřímně, ona umí zpívat. Ta kritika na její osobu, měli by jste být opatrní jak zacházíte s lidmi kolem sebe a se svými fanoušky, protože vždycky nemáte tu moc a když ji ztratíte, nebudete mít nikoho. Vidíte ty samé lidi jak stoupají vzhůru a pak zase dolů a měli byste opravdu být opatrní. Já osobně jsem měl co dočinění s lidmi, kteří si neváží svých fanoušků, lidí, kteří jim pomohli dostat se tam, kde teď jsou. To ale samozřejmě neříkám o Avril!

2*--> Avril propůjčí hlas 'Shelly' v nové Době ledové !
    Všichni jsme byli nadšení když před čtyřmi lety, v roce 2006, propůjčila Avril hlas mladé vačici 'Heather' v animovaném filmu Za plotem. Podle IMDB bude Avril na stříbrném plátně znovu jako hlas postavy 'Shelly' v nové Době ledové. Budeme doufat, že 'Shelly' bude tak roztomilá a zábavná jako Heather a naše Avril! :)

3*--> Video ze 4.7- Avril a Brody surfují v Malibu
    http://www.youtube.com/watch?v=O0cMbEG-PF0&feature=player_embedded

4*--> Nedávno tady někdo dával odkaz ať v té anketě hlasujem, já sem tak učinila a vyplatilo se to...
    Complicated je nejlepší Kanadský song !
    Dobře, pro většinu z nás to byla jednoduchá volba, ale jinak byla soutěž "Nejlepší Kanadský song" docela vyrovnaná. I přesto Complicated válela tak jako před lety. Avrilin první hit vyhrál s velikým náskokem! Kdo říká, že minulost je minulost? Pogratulujte Avril, Complicated je nejlepší Kanadský song!
    1 "Complicated," Avril Lavigne (1,533 votes)
    2 "How You Remind Me," Nickelback (763 votes)
    3 "Summer of '69," Bryan Adams (258 votes)
    4 "We're Here for a Good Time," Trooper (221 votes)
    5 "Life Is a Highway," Tom Cochrane (194 votes)
    7 (tie) "Tom Sawyer," Rush (171 votes)
    7 (tie) "Working for the Weekend," Loverboy (171 votes)
    8 "Taking Care of Business," BTO (145 votes)
    9 "New Orleans is Sinking," The Tragically Hip (131 votes)
    10 "Heart of Gold," Neil Young (120 votes)
    • xkostex

Re: Tak taky něco přidám..:D

wow vypadato ze se poprve zivote s radosti kouknu na dobu ledovou *15* a tom songu moc musim avril pogratulovat pekne je prevalcovala *15* complicated proste nej song! *14* *15*
      • sharpay1995

Re: Re: Tak taky něco přidám..:D

Přesně ták... *1*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: Tak taky něco přidám..:D

Supéééér ... To říkám pořád že je Avrilka s Ashleynkou nejlepší a vy mě neposloucháte ... *1* Ale jako zpěvačka je nejlepší Avrilka na celým světě !!! *1* Víte co je zvláštní, že u ostatních cellebrit, poslouchám písničku tak měsíc a pak mě omrzí, ale Avrilku poslouchám pořád a pořád a pořád a ještě mě žádná písnička ani trochu neomrzela třeba i ty z roku 2002, vlastně ty sou nejlepší !!! *14* *14* A jinak ... je prostě nejlepší zpěvačka na celým světě, miluju jí !!! *14*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Tak taky něco přidám..:D

Souhasím stím že ty starší písničky sou nejhezčí...:)
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: Tak taky něco přidám..:D

taky souhlas stare dobre nejlepsi pisnicky nikdy me neomrzi bracha a sousede potvrdi *15* kolikrat je slisej i oni asi se jim libi jeste si nestezovaly *15*
  • puspuspusinka

Video ... krásaaa .... :-)

Jo a ještě sem našla tohle video, možná ste ho už viděli, nwm, ale je hrozněěě kwásný !!! *14* Mě se teda líbí moc, je to zrekapitulování Avrilky za rok 2010 co se zatím stalo a změnilo tenhle rok od roku 2009 a je to fakt hezký *14*
    http://www.youtube.com/watch?v=vY64xl6EQnA&feature=fvsr
    • sharpay1995

Re: Video ... krásaaa .... :-)

Wooow... super video...:D
    • xkostex

Re: Video ... krásaaa .... :-)

to video je fakt uzasny *14*
  • puspuspusinka

Novinky !!!

Takže, chci smazat to předtím, tím že se začnu věnovat Avrilce a jinak sem chodit nebudu pokud to nechcete ... *9* Tady je pár novinek ...

Od Avril
    Ahoj všem,

Jsem nadšená, abyste věděli, že moje nová vůně, Zakázaná Růže je nyní k dispozici v obchodech po celé Evropě! Rovněž bude k dispozici v Severní Americe už letos v srpnu, a to výhradně v Kohls.

Podívejte se na zakázaná Růže webové stránky: www.avril-Lavigne-perfumes.com

s Láskou vaše
    Avril xo

Wow, Takže vůně už by měla být letos v Srpnu v obchodech, mno to abych začala šetřit mám teprve jenom na CD *1* *14*
    Jinak už se moooc těším !!! *14*

Potom se taky rozpovídala o CD s Evanem Taubenfeldem ...
    vzkaz od ní:
    Jsem tak hrdá a nadšená, sdílet, že po pěti letech tvrdé práce, můj nejlepší přítel, Evan Taubenfeld vydává své debutové album "Welcome To The Club Blacklist" na iTunes 18.května do světa "

*14* *14* *14*
    • puspuspusinka

Re: Novinky !!!

To s tím Evanem je sice starší, ale vzakz se objevil až teď ...
      • xkostex

Re: Re: Novinky !!!

wow to abych zacla vic setrit zatim mam jen na to novi cd *9* no ale snad do srpna budu mit i na vonavku *4* ja se na to cd i vonacku mrte tesim *14* *14*
        jo a to cd od Evanka je naprosto uzasny!! fakt vam ho doporucuju *14*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: Novinky !!!

Jo skvělý faktcky jeee... *14* A na to Avrilky CD se taky total těším... *14* jakooo fakt moooc ... a přibude další do pokojčku *1* *1* *1* na poličku ... a na tu voňavku, ježiši ani nwm jak se dočkám ... jenže já budu muset čekat do narozenin na BS, to už sem si řekla, dřív a do Vánoc na FR ... *9* *9* *14* *14* Ale co stejně se těším ... jo a lidičky, taky si schováváte lahvičky? *14* *14* *14*
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: Novinky !!!

to Cd se tesim strasne moc! a miso klid ja na BS cekala do vanoc a na FR asi taky pokud nesezenu prachy *15* jo uz asi 4 mesice planuju ze drogerce na namesti slohnu mega reklamu na BS ale vzdicky sem sla kolem jen se skolou *9* no ale pokud tam budou mit reklamu i ta FR tak ji asi fakt slohnu *15* a lahvicky si schovat 100% prece je nevihodim a abych rekla pravdu tak smam set BS a pouzila sem z toho jen vonavku takze ten zbytek mi tu bude jeste hodne dlouho ozdobovat policku *15*
  • puspuspusinka

Můj Názor !!!

Jako, takže, můj názor, tohle je tady pořád, někdo sem příde jednou za měsíc a jenom sem napíše Hmmm nuda tady si jenom píšete vy, ale o Avril tu nic nepíšete, už mě to tu nebaví, jenže tady není nic new a tak sem píšeme aspoň aby asúpoň někdo semka chodil ... a vy si sem napíšete jenom tohle, ale co kdybyste si taky přidali něco, vy??? Hmmm?? Možná by se tu začalo mluvit jenom o Avril ... si myslíte že sem musíme mluvit a přidávat o Avril věci jenom vy a vy si semka pak budete jenom chodit? Já denně hledám něco new a snažím se tu o Av mluvit ve všech souvislostech, ale sme tu jennom 3 občas sem příjde třeba Janča a Kuba, ale kde je Barča, Werča a Lucka a další Hmmm??? Nechodí sem ... *9* Protože tu není nic o Avril, jenže o ní taky musíte mluvit vy a neházet viinu jenom na nás ... *9* *9* *9*
    • puspuspusinka

Re: Můj Názor !!!

Klidně si mě pomlouvejte a nwm co všecko, ale todle je teda jako můj názor !!! *9*
      • xkostex

Re: Re: Můj Názor !!!

jo misa ma pravdu porad tu pisete jaka je tu nuda a ze tu o Avril nic nepisem ale jak muzem neco psat kdyz nejsou zadny novinky? a taky muzete neco vymyslet ne prijit jednou za mesic nebo i dil a rict jen at tu nepisem kraviny a raci se bavime o avril ale kdyz neni nic o cem by se o ni dalo psat tak si aspon vymyslime neco a bavime se. a jestli se vam to nelibi tak neco sezente.
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: Můj Názor !!!

Jako asi sem moc vyjela, ale díky Elis, ale jinak sem sama zastánce toho, že by se tu o Avrilušce mělo mluvit víc, ale přijděte taky s něčím vy ... *4* *3*
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: Můj Názor !!!

nz.j ja taky chci aby se tu o ni vic mluvilo
  • kladik

A dost

Tohle je diskuse o Avril a ne o vašich hádkách *8* *8*
    • sharpay1995

Re: A dost

To už dávno není pravda..:D
      • xkostex

Re: Re: A dost

my se nechadame mi se hladime! *15* a co mame asi jiniho delat kdyz sme tu 3 a sem tam se tu obevis but ty nebo nekdo jinej?
        • sharpay1995

Re: Re: Re: A dost

Mluvíme o Avril, ale když ono se pořát nic neděje tak co máme dělat..:D
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: A dost

presne! je to divny souhlasit stebou v necem
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: A dost

Upřímně.... taky se mi to moc nelíbí, že se tu bavíme furt jenom o nějakejch kravinách a ne o Avril..., ale když ono o Av teď není nic nového... až vyjde to nové album tak snad to tu zas bude lepší...:(
            • angel15

ja souhlasim tato diskuse stratila kouzlo...o avril ani slechu a u se bavite o všem možnym jen ne ak o avril párkrat tu zazni jeji jmeno,ale vic asi nic no:)...sry,že to říkam takhle,ale proto sem už ani moc nechodim
            • sharpay1995

Vždyť to vůbec nevadí..:)
            • kladik

Máte pravdu nic nového se neděje a možná jsem to nemusel nazývat hádkama tak pardon *9*
  • Anketa

http://diskuze.libimseti.cz/kdo-je- lepsi-905756?SID&uid=0cfcb2d682d80a 2d7a763d319189b1c5
  • puspuspusinka

New Blog !!! xDD

Hey lidičky, jestli tu někdo z vás vede blog a chcete dess ... tak já mám blog kde si ho můžete objednat a já vám ho udělám ... *14* www.blends-shop.blog.cz

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit