Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

Telefonistka má zase pravdu =(( xDD

Je tady živo jak v márnici ... fakt jakoo ... nechcete někdo to tady zase trochu rozepsat ... nebo sem budu psát i třeba kraviny, jenom aby to tu žilooo ... *15* *15* *15*
  • avrilka123

Adia

Chtěla bych se zeptat na píseň "Adia" z kterého roku tato písnička pochazí prosim *3* *3*
    • kvatro

Re: Adia

V originále od Sarah McLachlan je z roku 1998.
  • Neeeeeeeee

Hanule ty telefonistko jedna já tě zabiju !!! Tys to zase přivolala, že se to CD pposune ... JÁ TĚ UŽ FAKT UABIJU !!! Tohle mě teda nasralo úplně totálně že to zase posunula to CD na rok 2011 ... já už na CD seru tohle nemá cenu ... *8* Teďka se jako s Avril chvíli nebudu bavit ... až vydá CD budu zase šťastná ... Avril miluju, ale koukám že přišla na to jak mě nasrat !!! *8* *9* *9* Já sem nešťastnááá ... to CD už je faktt jako tohle nemá cenu proč vůbec rozhlašovala že má CD když ho nehodlá vůbec vydat ... *9* *9*
    A pokud jde o Brodyho a Avril, tak to vůbec neřešim ... jakooo mě by taky vadilo aby mě furt pronásledovaly,... se asi hezky bezpečně ukryli a je tooo ...

Áááááááááááá denska je dfakt den, sem nemocná učim se na pisemku a chci konečně dobrou zprávu tak automaticky zamířím sem, a sem nasraná jak babča když narazí na krtka na zahrádce.... *8* *8*

Avrilkoooo proč mi tohle proboha děláš ... vyser se na chlapy a vydej nám CD .... ááááááá ... *9*
    • sharpay1995

Re: Neeeeeeeee

hmmm... no jo..., tak jako... sorry že to říkám, ale čekala sem to, že se to nevydá ani teď...no nevím... tak já už ani nedoufám, ni se netěším, protože pak příjde vždycky sklamání... Ale budu čekat, Avril mě NIKDY neomrzí...
      • Re: Re: Neeeeeeeee

Mě taky neomrzí, ale naštvalo mě too,... už se fakt hrozně těším,... diť to neni normální ... skoro o rok a půl *9* Jakoo jestly jí to zase skazily RCA, tak ty gorily asi zabiju !!! *9*
  • kvatro

Novinky

1. Na Twitteru avril_bandaids se objevila informace že by nové album mohlo vyjít až v první polovině roku 2011. *16*
    Původně přitom mělo vyjít v listopadu 2009, potom na začátku 2010, v dubnu, na konci července, říjen/listopad. A vzhledem k tomu že zatim nebylo potvrzeno jediné datum, jak singlu tak ani alba, tak to berte jako jednu z možností. *9*
    2. dále se mluví o možném rozchodu Brodyho s Avril, nebyli spolu dlouho vidět, a zároveň Brody chyběl její narozeninové oslavě.
    3. na http://avrilonline.org/ je k dispozici celý text k písni Won't Let You Go. *3*
    • fifinka7

Re: Novinky

COŽE COOO?....AŽ PŘÍŠTÍ ROK?....A TO JE TEPRVE ZAČÁTEK ŘÍJNA....UUUUUUUAAAAAAAAA JÁ SE PUJDU ZABÍT *9* ....KDYŤ TOHLE UŽ SNAD NENI MOŽNÝ :( *9* *9* *9* *9* ......JSEM TAK NEVÝSLOVNĚ NASRANĚ SKLAMANÁ ŽE TO ANI ŘÍCT NEJDE......JÁÁÁÁÁ CHCI TO CD *9* *9* *9* *16* *16* *16* *8* *8* *8* *10* *10* *10*
    • Re: Novinky

*9* *9* *9* *9* nemám co dodat *16*
    • xkostex

neeeeeeeeeeeeee proc twl takle se ho nedockame *9*
    • vterinka

1. To s tím cd už mě pěkně štve! Už jsem měla v plánu si ho přát loni na vánoce, pak letos a jak toak koukám, tak se toho asi nedožijem!! *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* Už by s tím měla něco dělat! Fanoušci přece nebudou čekat věčně, i když má plno jiných aktivit jako jsou parfémy, Abby dawn, nadace apod. tak by přeci jen mohlo už konečně dojít i na album! *9* *9*
      2. to jsou pouhé spekulace, takže to moc vážně neberu
  • sharpay1995

Páni..:D

No páni....:D tady je živo tak asi jako na hřbitově..:D
    • xkostex

Re: Páni..:D

asi tak a sranda jak v marnici
      • sharpay1995

Re: Re: Páni..:D

Chtělo by to zavést nějaké téma... třeba....:D To album měli vyjít na konci října/začátku listopadu že.... to už je ale za chvíli, a pořád to nikdo nepotvrdil, tak se mi zdá že se to zase posune...
  • terineczqa

ahoj

ahojky lidicky jak se vubec mate vsichni?
    • sharpay1995

Re: ahoj

po sto letech zpět..?? :D jo vlastně ve škole že..? :D Jo a Tekro, na trenál u tebe budu ve čtvrt, jako obvykle, OK..?:D
  • nickeysunset

:)

No nestacila sem čučet... koukam v žebričku kde je Avrilka a ona nikde rikam no prece nemuze byt niz :) a ona je pata :D me nenapadlo se podivat vejs *14* skvely skvely skvely :*
    • sharpay1995

Re: :)

Ono to je hlavně kvůli těm narozeninám... když byla oslavenkyně chodilo na jají profil ten den mnohem více lidí..:)
      • nickeysunset

Re: Re: :)

To jo ale stejne mi to prijde skvely *14*
        • avrilka-aja

Re: Re: Re: :)

To ptže je to skvělý! *4*
          • nickeysunset

Re: Re: Re: Re: :)

Pravda pravda :D
      • vterinka

Re: Re: :)

jo to je pravda, lae i tak je to paráda! *14* *14*
      • Re: Re: :)

Ááááááááááááááááá
  • Narozky

Včera jsem byla na nákupech, a nestihla jsem si popřát. Moc se za to omlouvám, a dodatečně ti přeju všechno NEJLEPŠÍ, hodně úspěchů, spoustu nových skvělých songů, a spoustu nových vůní a parfémů!!!! Miluju Black Star a Forbidden rose!!! Takže prostě všechno nej!!! *1* *1* *3* *5* *14* *4* *14* *3* *4* *15*
  • p.petulkaa33

:)

Všechno neeeeeeeeeeeeeeej
  • lucin..ka

Všechno nejlepší

Všechno lejlepší k narozeniná Avril!:))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit