Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dianna114

top smajlíci

1. *15*
    2. *3*
    3. *1*
    4. *8*
    5. *14*
  • david16

Do hajzlu

Tak hele všichni mileynáci vypadněte si na její diskuzi sem můžete klidně napsat co si myslíte o avril ale ne tak aby ste tu všechny vyprovokovaly! *4* Prostě táhněte k miley a držte ty svý najivní tlamy *10* prostě myslím že všichni fanoušci by byli ráda abyste táhli jinak řeknu Daniele a ta vám všem něco udělá *15* holky propleskne a klukům ho vykousne *15* viděl sem to na vlastní oči *15* jinak vás všechny žeru aloha *3* *13* *15*
    • leila00

Re: Do hajzlu

Máš pravdu ale že to říkáš zrovna ty *15*
      • david16

Re: Re: Do hajzlu

proč ne já fanidím avril *4*
  • hdj

Avril = hnus
    Miley = super
    • leila00

Re: hdj

A řekneš mi prosím tě, jak můžeš srovnávat Avril s Miley? OMG *15* Pořád dokola.
      • angel15

Re: Re: hdj

leila00...to víš těmhle lidem musíš vyhulákat do hlavy díru,aby to pochopily *1*
    • dianna114

ty= *9*
    • dianna114

nn,obě jsou stejně ubohý
      • angel15

Re: Re: hdj

hm..ja bych řekl,že spíš závidíš *1*
        • dianna114

Re: Re: Re: hdj

ty si jasnovědec? *1*
          • angel15

Re: Re: Re: Re: hdj

ne to ne,ale mam IQ nad 115 takže alspon nejsem tak blbej jak vy co sem píšete ty ubohy věci *1* *3*
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: hdj

Dobře!!!!! *1* *1* *1*
    • Re: hdj

*9* nudíš mě ...a myslím , že nebudu jediná
    • angel15

hah nic proti,ale je to trapny!!!proč to nenapíšeš do jedny věty a napišeš tu 5 přispěvku???stejnak to seš pořád ty,kterej má misto mosku asi prázdno,ale muže tě těšit,že takovy jako ty to dotáhnou,tak doprdel... *3*
  • miley11cyrus

k

taky bych řekla s ní nikdo nevydrží
  • ngfxb

je blbá stará hnusná a její hudba je nuda
    skrátka AVRIL JE FUJJ
    • leila00

Re: ngfxb

Já zapomněla, že jsi její BFF a znáš jí dokonale.
    • angel15

Re: ngfxb

je chytrá,mladá a jeji hudba je coool
      skrátka Avril je nejlepší.....PS..a příště až budeš psát o sobě takovy věci,tak nás to nezajíma a hlvně to o tobě víme *3*
  • mhgv

jo rozvedla se s tím nosáčem ta kravka
  • miley11cyrus

k

avril????tá se mě nelíbí *9*
    • angel15

Re: k

fakt,tak to je super a co kdyby si šla psát do diskusi celebrit,kterym fandíš?to neni tak špatnej nápad ne?nebo si zabloudila mařenko?mužu ti říkat mařenko?nebo libuše?
      • miley11cyrus

Re: Re: k

jooo at si tu ´řekne každý svůj názor
        • angel15

Re: Re: Re: k

jasny,ale ten názor má smysl,když tě lidi znaj tady nebo máš profil,aby si přečetli něco o tobě a komu fandíš...takhle akorád nasereš,protože si myslíme,že sem chodíš jen provokovat a už začněte zapojovat mozky dík...
          • miley11cyrus

Re: Re: Re: Re: k

já mám profil ale nepíši s něho ale neberte mi názor miley je lepší
  • kaca007

Rozvod??

Avril se rozvedla s Deryckem??Je to pravda??
    • leila00

Re: Rozvod??

Ne, opravdu to pravda není.
    • miley11cyrus

joooooooo asi se rozvedli k do by sní vydržel
    • sharpay1995

no myslím že se ještě nerozvedly..., ale nwm....
      • jana291995

Re: Re: Rozvod??

ne nerozešla, na mém blogu(www.blogoav.blog.cz)najdete nové fotky s Deryckem..a drží se za ruce.,. *15* *14* *4*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: Rozvod??

Nó jo už sem se vlastně na ty fotky dívala..!!
  • jaký bude...

jaký myslíte ,že bude 4.CD Avril ??? Docela je o tom teď slyšet..baví se o tom v jakým stylu bude ... Zaslechla jsem i hip hop ..no to bych asi nepřežila :( ale myslim,že to se nestane snad...já bych řekla,že to bude něco jak TBDT ...veselý a svižný...co vy ??????????
    • angel15

Re: jaký bude...

nevim nevim,ale jelikož se ji rozpadlo vztah s tim blbem,tak asi tam bude polovyna pisniček o lásce a tak a určo tam přidá nějakej novej styl...interpret musi experimentovat co mu sedí..nemuže hrát pořád to stejny *3* *3*
      • Re: Re: jaký bude...

Jak si na to přišel prosím tě ??!! Vždyť to vbc není pravda. Neviděl si snad new paparazzi fotky ? Šla s Deryckem po ulici a drželi se za ruku ...takhle nevypadá rozpadající se vztah ...to píšou leda tak v Bravíčku ...! Oni sou pořád spolu ... *3* *14*
        • angel15

Re: Re: Re: jaký bude...

ja nevim..jen si to myslim...a jestli to klape nebo ne,tak to věděj jen oni dva...a vubec mě to je jedno jakej styl tam dá..hlavně že to nazpíva:D
          • Re: Re: Re: Re: jaký bude...

to máš pravdu ...už aby to bylo :)
      • sharpay1995

Re: Re: jaký bude...

jo naprosto souhlasím...te´d když se údajně rozvedla s deryckem tak asi bude něco o lásce a celkově ve stylu pop/rock a asi tam bude zas něco úplně novýho...přecejenom Avril pořád něčím překvapuje..!!!
    • david16

Re: jaký bude...

Já si myslím že to bude zas něco jako pop a byl bych štastnej za EMO nebo METAL ale to se asi nestane *15* *15* *15* a myslím že lidi co by ho pak poslouchali by asi nepřežili *15* *15* a nedivim se avril a metal to tu ještě nebylo *4* *15* *15* *15*
      • Re: Re: jaký bude...

Tý jo tak to by bylo fakt hustý *15* *15* *15* Avril a metal *1* ..ale nebylo by to špatný *3* ,no jako já si myslim,že to bude ten pop/rock ,ale zatím měla každý CD originální a něčím jedinečný, takže i teď si myslím, že to něčím obohatí..ale Hip-hopem snad nééé !!!
  • david16

Vivi a Avril = bomba :D

čau lidi hele taky si myslíte že avril a vivi z AFH jsou docela mrtě stejný ve stilu hudby ? *15* a možná i vzhledu mě příjdou pomalu jak příbuzný mohly spolu založit kapelu *15* *15* *15*
    • avrilie

Re: Vivi a Avril = bomba :D

jen to ne proboha aby spolu měli kapelu *13* *9* nemám proti AFH nic ale jejich hudba je slabá(jednoduchý texty) *8* a ta Vivy mi nepřijde pěkná,Avril je o 10000000x lepší *1* *3* *14* *15*
      • dianna114

Re: Re: Vivi a Avril = bomba :D

Podle mě má Vivien lepší hlas než Avril. *5* *4* *8* *8*
        • jana291995

Re: Re: Re: Vivi a Avril = bomba :D

od AFH se mi líbí písničky walk away a dont gimme that...to jsou nej písně...ale jsou si podobný..Vivi je hezká,každej je hezkej,ptž každej má něco na víc..:)
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Vivi a Avril = bomba :D

jo mě se taky nejvíce líbí Don´t gimme that a Walk Away!!! A opravdu obě sou hezké..., ale přecejenom Avril je Avril...!xD
            • jana291995

Re: Re: Re: Re: Re: Vivi a Avril = bomba :D

janýýý *14*
        • david16

Re: Re: Re: Vivi a Avril = bomba :D

možná že ho má lepší no ale avrilin hlas se mi nejvíc líbil když jí bylo 20 a vydala uder my skin *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit