-
top smajlíci
1. *15*
2. *3*
3. *1*
4. *8*
5. *14* -
Do hajzlu
Tak hele všichni mileynáci vypadněte si na její diskuzi sem můžete klidně napsat co si myslíte o avril ale ne tak aby ste tu všechny vyprovokovaly! *4* Prostě táhněte k miley a držte ty svý najivní tlamy *10* prostě myslím že všichni fanoušci by byli ráda abyste táhli jinak řeknu Daniele a ta vám všem něco udělá *15* holky propleskne a klukům ho vykousne *15* viděl sem to na vlastní oči *15* jinak vás všechny žeru aloha *3* *13* *15* -
-
Re: Do hajzlu
Máš pravdu ale že to říkáš zrovna ty *15* -
-
Re: Re: Do hajzlu
proč ne já fanidím avril *4*
-
-
-
hdj
Avril = hnus
Miley = super -
-
Re: hdj
A řekneš mi prosím tě, jak můžeš srovnávat Avril s Miley? OMG *15* Pořád dokola. -
-
Re: Re: hdj
leila00...to víš těmhle lidem musíš vyhulákat do hlavy díru,aby to pochopily *1*
-
-
ty= *9* -
nn,obě jsou stejně ubohý -
-
Re: Re: hdj
hm..ja bych řekl,že spíš závidíš *1* -
-
Re: Re: Re: hdj
ty si jasnovědec? *1* -
-
Re: Re: Re: Re: hdj
ne to ne,ale mam IQ nad 115 takže alspon nejsem tak blbej jak vy co sem píšete ty ubohy věci *1* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: hdj
Dobře!!!!! *1* *1* *1*
-
-
-
-
-
*9* nudíš mě ...a myslím , že nebudu jediná -
hah nic proti,ale je to trapny!!!proč to nenapíšeš do jedny věty a napišeš tu 5 přispěvku???stejnak to seš pořád ty,kterej má misto mosku asi prázdno,ale muže tě těšit,že takovy jako ty to dotáhnou,tak doprdel... *3*
-
-
k
taky bych řekla s ní nikdo nevydrží -
ngfxb
je blbá stará hnusná a její hudba je nuda
skrátka AVRIL JE FUJJ -
-
Re: ngfxb
Já zapomněla, že jsi její BFF a znáš jí dokonale. -
Re: ngfxb
je chytrá,mladá a jeji hudba je coool
skrátka Avril je nejlepší.....PS..a příště až budeš psát o sobě takovy věci,tak nás to nezajíma a hlvně to o tobě víme *3*
-
-
mhgv
jo rozvedla se s tím nosáčem ta kravka -
k
avril????tá se mě nelíbí *9* -
-
Re: k
fakt,tak to je super a co kdyby si šla psát do diskusi celebrit,kterym fandíš?to neni tak špatnej nápad ne?nebo si zabloudila mařenko?mužu ti říkat mařenko?nebo libuše? -
-
Re: Re: k
jooo at si tu ´řekne každý svůj názor -
-
Re: Re: Re: k
jasny,ale ten názor má smysl,když tě lidi znaj tady nebo máš profil,aby si přečetli něco o tobě a komu fandíš...takhle akorád nasereš,protože si myslíme,že sem chodíš jen provokovat a už začněte zapojovat mozky dík... -
-
Re: Re: Re: Re: k
já mám profil ale nepíši s něho ale neberte mi názor miley je lepší
-
-
-
-
-
Rozvod??
Avril se rozvedla s Deryckem??Je to pravda?? -
-
Re: Rozvod??
Ne, opravdu to pravda není. -
joooooooo asi se rozvedli k do by sní vydržel -
no myslím že se ještě nerozvedly..., ale nwm.... -
-
Re: Re: Rozvod??
ne nerozešla, na mém blogu(www.blogoav.blog.cz)najdete nové fotky s Deryckem..a drží se za ruce.,. *15* *14* *4* -
-
Re: Re: Re: Rozvod??
Nó jo už sem se vlastně na ty fotky dívala..!!
-
-
-
-
jaký bude...
jaký myslíte ,že bude 4.CD Avril ??? Docela je o tom teď slyšet..baví se o tom v jakým stylu bude ... Zaslechla jsem i hip hop ..no to bych asi nepřežila :( ale myslim,že to se nestane snad...já bych řekla,že to bude něco jak TBDT ...veselý a svižný...co vy ?????????? -
-
Re: jaký bude...
nevim nevim,ale jelikož se ji rozpadlo vztah s tim blbem,tak asi tam bude polovyna pisniček o lásce a tak a určo tam přidá nějakej novej styl...interpret musi experimentovat co mu sedí..nemuže hrát pořád to stejny *3* *3* -
-
Re: Re: jaký bude...
Jak si na to přišel prosím tě ??!! Vždyť to vbc není pravda. Neviděl si snad new paparazzi fotky ? Šla s Deryckem po ulici a drželi se za ruku ...takhle nevypadá rozpadající se vztah ...to píšou leda tak v Bravíčku ...! Oni sou pořád spolu ... *3* *14* -
-
Re: Re: Re: jaký bude...
ja nevim..jen si to myslim...a jestli to klape nebo ne,tak to věděj jen oni dva...a vubec mě to je jedno jakej styl tam dá..hlavně že to nazpíva:D -
-
Re: Re: Re: Re: jaký bude...
to máš pravdu ...už aby to bylo :)
-
-
-
jo naprosto souhlasím...te´d když se údajně rozvedla s deryckem tak asi bude něco o lásce a celkově ve stylu pop/rock a asi tam bude zas něco úplně novýho...přecejenom Avril pořád něčím překvapuje..!!!
-
-
Re: jaký bude...
Já si myslím že to bude zas něco jako pop a byl bych štastnej za EMO nebo METAL ale to se asi nestane *15* *15* *15* a myslím že lidi co by ho pak poslouchali by asi nepřežili *15* *15* a nedivim se avril a metal to tu ještě nebylo *4* *15* *15* *15* -
-
Tý jo tak to by bylo fakt hustý *15* *15* *15* Avril a metal *1* ..ale nebylo by to špatný *3* ,no jako já si myslim,že to bude ten pop/rock ,ale zatím měla každý CD originální a něčím jedinečný, takže i teď si myslím, že to něčím obohatí..ale Hip-hopem snad nééé !!!
-
-
-
Vivi a Avril = bomba :D
čau lidi hele taky si myslíte že avril a vivi z AFH jsou docela mrtě stejný ve stilu hudby ? *15* a možná i vzhledu mě příjdou pomalu jak příbuzný mohly spolu založit kapelu *15* *15* *15* -
-
Re: Vivi a Avril = bomba :D
jen to ne proboha aby spolu měli kapelu *13* *9* nemám proti AFH nic ale jejich hudba je slabá(jednoduchý texty) *8* a ta Vivy mi nepřijde pěkná,Avril je o 10000000x lepší *1* *3* *14* *15* -
-
Re: Re: Vivi a Avril = bomba :D
Podle mě má Vivien lepší hlas než Avril. *5* *4* *8* *8* -
-
Re: Re: Re: Vivi a Avril = bomba :D
od AFH se mi líbí písničky walk away a dont gimme that...to jsou nej písně...ale jsou si podobný..Vivi je hezká,každej je hezkej,ptž každej má něco na víc..:) -
-
Re: Re: Re: Re: Vivi a Avril = bomba :D
jo mě se taky nejvíce líbí Don´t gimme that a Walk Away!!! A opravdu obě sou hezké..., ale přecejenom Avril je Avril...!xD -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Vivi a Avril = bomba :D
janýýý *14*
-
-
-
Re: Re: Re: Vivi a Avril = bomba :D
možná že ho má lepší no ale avrilin hlas se mi nejvíc líbil když jí bylo 20 a vydala uder my skin *4*
-
-
-