-
jj
přesně nechce být každej jako ona..třeba ja neznam ani jednu holku která by chtěla být jako ona... *3* -
Avril
Nevím proč chce být každý jako ona *1* -
-
Re: Avril
a kdo říká,že chce bejt jako ona?Avril je jenom jedna....ach jo *3* -
-
Re: Re: Avril
no ano...Přesně tak!!!
-
-
-
AFH
Ahoj....tak sem projížděla dizkuze a zjistila sem že na dizkuzi Vivien Eileen Bauernschmidt ( Aloha From Hell) jí srovnávají s Avril...tak jen doufejme že se sem zase nenahrne milion zhrzenej fanoušků a nezačne tady zase hádka...jako to bylo s Miley....!!! -
-
Re: AFH
no to snad ne a jestli jo,tak si pudu už hodit mašli:) -
-
Re: Re: AFH
no tak doufám že oni budopu rozumní....a jestli ne...notak mašli si nehodím bo to bych potom byla mrtvá a byla bych bez naší Avrilky...!!! *1*
-
-
-
Aloha :D
čau lidi mam dotaz nevíte co ma dělat aby se místo avril zlepšilo v top osobnostech *7* -
-
Re: Aloha :D
ježiši chápeš že s tím nic neuděláš..podívej,Avril je možná tady 9,ale vyhrála první místo Zlatého Otty,a taky to byla absolutní vítězka..tak co ještě chceš?..promin,nechci ti nadávat,ale to neznamená že když je TADY na devátým místě,že je doopravdy 9.a i kdyby,na místě nezáleží..záleží na tom,kdo ji jak moc má rád,a kdo ji půjčil srdce.. *4* tak si to pamatuj hm..hoy *15* -
-
Re: Re: Aloha :D
jo máš pravdu!!! tady je možná 9. ale to že se stala absolutní vítězkou Zlatého Otty znamená že je pořád 1. .... pořád nejlepší!!!! -
-
sharpay1995
Takže to chceš říct,že kdyby v tom blbym Ottoj byla 17.,tak by nebyla nejlepší?! *16* -
-
Re: sharpay1995
proč to pořád řešíte...zpěvák je dobrej jen tehdy,když zpívá pro lidi a ne pro ceny a vubec proč to komentuju..už mě z toho bolej jen prsty *1* -
-
Re: Re: sharpay1995
*1* *1* *1* *15* *15* *15*
-
-
Ne Avril zabila dvě mouchy jednou ranou...kdyby byla 17.tak je nejlepší pro ty nej fandy,když je první tak je první,a za to že tam nebyla ta tvoje MADOOONNA... já nemůžu...
PS:máš dobrou přezdívku:víš co mi připomíná?PEDOFILA *15* -
-
možná ti to tak vyznělo, ale 100% to tak myšleno nebylo!!!!! *1* -
Jo já sem čekal nějakou takovou odpověd' ale když ta sharpay napsala,tak to tak vyznělo...jako že kdyby nebyla první,tak nebude nejlepší... a že tam není MADONNA je mu úúúúúúplně jedno,že se čtenářům českýho Brava nelíbí *1*
P.S. ještě víc je mi jedno,co ti připomíná moje přezdívka
ty jano296841356841575847123654791995 *15* nebo jak to je
ale nemůžeš mi psát,že tu nemám profil(ta vaše oblíbená hláška na ty co tu napíšou něco proti avril) *15* -
Dobře...!!!!xD *15* *1*
-
-
kdyby v tom Ottovy byla třeba 17. tak možná není nejlepší pro české teenageri( kteří vté anketě hlasovyli nejvíce) Ale pro nás byla, ja a navždy bude nejlepší, ikdyž se v takovýhle anketách třea vůbec neumístí!!!
-
-
Re: Re: Re: Aloha :D
jo,přesně tak...ale david16,je taky fanda tak mu nebudu nadávat..patří mezí nás.. že? *4* ale fakt,mně přijde že prvně mluvíš a pak přemýšlíš..ale to se někdy stane i mně,,hlavně ve škole *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Aloha :D
jo patří mezi nás!!!A stím " prvně mluvím a pak přemíšlím" to se mi taky občas stane....no většinou teda ve škole...a pak s toho sou blbý známky....xDxDxD *1* *15* *15*
-
-
-
-
-
Avril Lavigne - chatovací místnost
http://mistnost.xchat.cz/avril-lavi gne-fans choďte si tam poklábosit o Avril *3* -
VÝTLEM :D
Tak hle lidi tohle musíte vidět *15* http://www.karaoketexty.cz/texty-pisni/lavigne-avril/avril-lavigne-hot-81997 -
-
Re: VÝTLEM :D
hm co jako????????????? *9* -
Re: VÝTLEM :D
davide ty si pako *1* az te uvidim tak te zazenu do kouta a tam se zlibam *15* -
-
Re: Re: VÝTLEM :D
už sem celej na tebe hot *15* (nažhavenej) *14* *15*
-
-
-
z
co na ní vidíte? *8* -
-
Re: z
Taky si říkám...odpoví mi už konečně někdo? *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* (teda krom toho,že se neschovává za nickem z:) -
-
Re: Re: z
víš co???už budu sprostá!!!táhněte do prdele!!!!prostě na ní vidíme zpěv,to jak se oblíká,jak hraje ve filmech,jaký má zábavný konzerty a sposutu dalších!!!když ji nemáš ráda tak sem doprdele už nelezte!!!všichni!!! *16* *10* -
-
Re: Re: Re: z
omg jen sem se zeptala *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: z
To sice jo..., ale na dost trapnou otázku! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: z
..vymaštěnci -
A to říkal kdo!!! To je trapný a mnohem více než ta tvoje otázka....to totiž můžou napsat jen úplní ****!!! -
hahaha hlavně,že když tady někdo napíše avril fujjjjjjjj miley je nejlepší tak to trapný neni
-
-
-
-
-
Re: z
co n ni vidime?..no tak asi to,že se umi chovat narozdíl od vás!a neschováváse za nějakym nickem "Z"....a vubec když ji nemáte rádi,proč sem lezete??to je fakt jen provokace a je jen vidět,jak ste ubohy *3* -
-
Re: Re: z
jo tak to máš pravdu!!!!
-
-
-
wowono se to nějak nevešlo
ale je tam psáno jediné!!!!!!!!!! áva je kráva:) *3* -
tákže dotáz
co na ní vy zabedněnci vydíte???????? ta vaše evryl je blbá!!!!!! evrilka je nádho namyšlená což taky můžete zjistit dle překladů ávinčiných písniček!!!!!!
fujky fujky škaredá opička!!!!!!!!! anti evryl do hnoje!!!!!!!!! hurá hurá hurá! do boje proti největším snobovi a egooo všech dob.......jestliže je královna, tak jedině hnoje!!!!!!!! a jestli mi někdo chcete zase trapácky nadávat že ZÁVIDÍM tak at si nadávku sežere! já jí nezávidím protože nemám proč! *3* *3* *3* *3* *1* *1* *5* -
-
Re: tákže dotáz
chudáčku..je mi tě upřímně líto *9* , protože takový hňupa jako seš ty není vidět každej den ... -
-
Re: Re: tákže dotáz
Nóóó tóóó jóóó´!!!!
-
-
co ti je do toho co na ni vidíme???a radši sem nic už nepiš,jelikož neumíš psát *1* ...hlavně to i a y .....vrat se radši do školy a neotravuj nás !!!dík!!!a pro tvou informaci AVRIL se píše takhle a ne tou azbukou co si napsal! -
-
angel15 nwm,ale myslim,že ty nejsi zrovna ten,kdo tu bude psát něco o pravopisných chybách *1* -
-
Re: Re: Re: tákže dotáz
tak..ja ani netvrdim,že pišu bez chyb!!!ale alspon mam slušnost psat normalně a ne sprostě!!!a názory od někoho,kdo se neumi ani představit nebo tu nema profil...mě sou u prdel...
-
-
ähoj, tak mimochodem tvoje evrylka je my naprozto ukradená........jen mně vadý, že jy fšichni náprozto sbošnujete paní češtynářko *14* *3* *4* -
-
tak to sorry ale angel ma pravdu..zaprve ta tvoje cestina... xD a zadruhy tebe zere ze ji vsichni zboznujem?no a tak jeji fanousci ji proste maji radi ... ty treba mas rad/a jiny zpevaky....boze lidi proberte se kdyz ji nemate radi ja chapu ze kazdej ji nemusi zrovna milovat ale tak to ji musite nadavat? tak myslet si muzete ci chcete ale nadavat tady nemusite x/ -
asi ktomu máme nějaký důvod že ty...**** -
najs....akdyž ti je ukradená Avril,proč sem lezeš?a vadit ti to muže,ale s tim nic neuděláš,protože si jen chudák co sem píše a prd udělá...a kdyby něco ty si nám taky ukradenej! -
-
Re: Re: Re: Re: tákže dotáz
FAJN..... ŠTVU VÁS A JAKO CO? MĚ TO BA *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: tákže dotáz
hm tak to je fajn...jen by mě zajimalo,jak by tě to bavilo,kdybych byl vedle tebe? -
Re: Re: Re: Re: Re: tákže dotáz
ty seš úplně blbej!!!jdi si buzerovat někam jinám!!!
-
-
-
-
-
-
tákže dotáz
co na ní vy zabedněnci vydíte???????? ta vaše evryl je blbá!!!!!! evrilka je nádho namyšlená což taky můžete zjistit dle překladů ávinčiných písniček!!!!!!
fujky fujky škaredá opička!!!!!!!!! anti evryl do hnoje!!!!!!!!! hurá hurá hurá! do boje proti největším snobovi a egooo všech dob.......jestliže je královna, tak jedině hnoje!!!!!!!! a jestli mi někdo chcete zase trapácky nadávat že ZÁVIDÍM tak at si nadávku sežere! já jí nezávidím protože nemám proč! *3* *3* *3* *3* *1* *1* *5* -
-
Tak se nám líbí no a co . Ale kráva teda není . a taky není evryl ale Avril *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
-
No ale ty její překlady jsou někdy zajímavé no *15* třeba sem dostal výtlem u textu hot vid dádo *15* zaženu tě do kouta *15* a zlibám tě *15* jinak nic v poho *15* -
-
davide musime si to zopaknout *1* *1* *1* sice nevim jak ale to je jedno *15*
-
-
-