-
jééééééééééééééééé ééééééééééééééééé
každý sem může psát názor aji když je urážející!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!každý má právo nebo ne????????????????????????????????? ??????????????????????????????????? ??????????????????????????????????? ??????????????????????????????????? ????????????????????????????????div né!!!!!!!!!!!! *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* -
-
Re: jééééééééééééééééé ééééééééééééééééé
Asi máš problémy s prsty co *4* že ? a ! držíš tak dlouze *3* -
-
Re: Re: jééééééééééééééééé ééééééééééééééééé
né nemám to je schválně *1* -
-
Re: Re: Re: jééééééééééééééééé ééééééééééééééééé
tak si sem piš urážejci nazor,ale ty pak seš za blbce ne my:)... *3* -
Re: Re: Re: jééééééééééééééééé ééééééééééééééééé
hmm
-
-
-
-
Evropa 2
Psala jsem do EVROPY 2 co je pravdy na tom 4.cd..tohle mi odepsaly:
Ahoj Jančo,
Děkujeme za pochvalu!
Zjišťovala jsem nějaké informace o novém albu Avril Lavigne, a skutečně by mělo vyjít v roce 2009. Takže se můžeš těšit
Lenka Sýkorová
music manager
SUPER....SE TĚŠÍM *14* *4* *14* *4* *14* *15* -
-
Re: Evropa 2
fíha ale ja nekde cetla ze si chce dat tedka dva roky pauzu.no nevim nevim stat se muze hodne veci *4* -
-
Re: Re: Evropa 2
eee Danielo *15* jen tak pro zajímavost cd The best damn thing vydala někde na začátku roku 2007 a ted je rok 2009 *15* jinak v poho *4* -
-
Re: Re: Re: Evropa 2
aj jo *1* ale ja to cekla asiv roce 2008 *1*
-
-
-
-
wau :D
Angel5 co máš domluvíný ho já tě nák nepochopil :D dit nemužeš poznat co to je za lidi *15* -
honza
Pavle máš pravdu miley je krásnááááááá ale avril?????bleeeeeeee blonska *9* *15* -
-
Re: honza
hmm zajimavej názor,ale krása neni vše,ikdyž Avril je krásná...a kdyby něco,tak Avril neni blondyna,al Pšš je to tajemství!...jen by mě zajimalo *7* jesli by si mě to řekl do očí,že je Avril ble *15* ....a ty neznámej JJ seš asi hodně velkej srab co?a ještě někdo napíše sprostej nebo urážejcí komentář!!tak něco uvidite..mam to domluveny s adminama a jestli nevěříte..jen pište,ale pak se nedivte co bude...vás milujci Angel15 *3* *1* *3* -
-
Re: Re: honza
co máš domluvenýho?? *7* -
-
Re: Re: Re: honza
časem uvidite snad *1* -
-
Re: Re: Re: Re: honza
Já vím co máš domluvený...je to to o čam už jsme tady kdysi psali, že??? a nebo ne????xD
-
-
-
-
-
Abbey dawn :D
Ty wole lidi já jsem upa happy protože jsem dostala k narozkám tričko Abbey dawn!! *14* (to černý s tou koskovanou kravatou!!) *14* -
-
Re: Abbey dawn :D
tj já už mičku Abbey Dawn mám a přesně tu co mám v ikonce!! *15* *1* *3* *4*
-
-
bože
danielo je tu nák dusno neuděláme tu naboženský mír *15* -
-
Re: bože
fajn ten kdo si to bude číst ať se posadi do klina,stiskne si ruce a rekne si : VÍTR ODVANE a nezapomente pritom dychat zhluboka *1* pomaha to -
-
Re: Re: bože
ale to fakt jo chodím k daniele na lekce *15* jinak nevíte něco nevého o avril ? *15* -
-
Re: Re: Re: bože
ze je obarvena na blond a ma meliry na ruzovo a podbarveny cernou ale to uz asi vsichni vite -
-
Re: Re: Re: Re: bože
Nóóó...to víme!!! *15* *15* *1* *1*
-
-
-
-
-
A dost
popravdě musím říct že jsem měla Miley ráda a to docela dost..., ale potom co vy tady předvádíte už jí teda fakt nemusím....Opravdu řeknětemi popravdě jakej z toho máte pocit, když nám tady urážíte Avril a cpete nám Miley....no podle mě teda musíte mít IQ někde hodně hluboko pod nulou!!!!!fakt bych chtěla vidět vás jak by ste se chovali kdybi Vám někdo přišel na dizkuzi Miley a dělal tam to samý co vy děláte tady nám.....Opravdu tady se poznaj inteligentní lidi....Vím že jsem to tu už jednou psala, ale prostě to musím napsat znovu....-vám tam někdo napíše k Miley něco hnusnýho( A vy ani nevíte kdo to byl) a vy hned sem lezete jak malé děti a nadáváte tady na Avril, ale když vy nám tady napíšete něco hnusnýho o Avril chodíme my vám urážet Miley???NE!!!! protože my jsme normální lidi narozdíl od vás!!! Fakt tohle....jako sorry ale tohle není normální!!!!! *16* -
-
Re: A dost
Tak heled´te,vy zase v diskuzi Miley jí tam taky pomluváte!! *13* Ale lidi když se budete pomlouvat tak třeba jenom ve vašem mozku!! *8* Mě taky vadí že kluci ve škole pomlouvají Hannu Montanu!! *9* Takže prosím vás u své celebrity(stars:D)
*16*!!!!!NEPOML OUVEJTE!!!!!*16* Já mám ráda Miley Cyrus i Avril Lavigne a myslím si že sou obě dobré,*4*takže nwm co tady řešíte!!*1* -
-
Re: Re: A dost
My v dizkuzi Miley jí tam pomlouváme???Tak jako nwm ale podle mě to nebude nikdo z nás(kdo tay chodí pořád)!!!Nevím teda proč všichni chodí sem...?! ani nevíš jak by sme byli rádi kdyby tohle všechno skončilo!!!!
-
-
-
hhh
no jo měla jsem ráda avril ale nějak se mi hnusííí ale miley neeeeeeeee -
-
Re: hhh
fakt????tak to je husty..tohle chtělo odvahu napsat..musíme zatleskat...ale musim ti něco říct!tady to je diskuse o Avril a jejich fanoušcich,ale pšššš..at to nikdo neslyší! -
-
Re: Re: hhh
Dobře...!!! *1*
-
-
Re: hhh
a co máme jako dělat..máme tě litovat nebo se snad posrat...????:????????????????????? ??????????????????????????????????? ??????????????????????????????????? ??????????????????????????????????? ??????????????????????????????????? ??? -
-
Re: Re: hhh
hhh choude neboj ono se to spravy ale avril muzes nechat na pokoji *16*
-
-
-
avril???
panebože smiřte se s tím že miley je populárnější hezčí ale avril *9* *9* *9* -
-
Re: avril???
mi jsme s tím smíření,jenže vy se pořád do nás navážíte Miley je hezčí,a mladší,ale pro tebe..jednou Miley bude taky 24,a jsem zvědavá co na ni budeš potom říkat -
-
Re: Re: avril???
ale avril už bude staršííí *9* -
-
Re: Re: Re: avril???
Bože tohle je fakt inteligence.... -
-
Re: Re: Re: Re: avril???
pavle ty ses fakt uplne blbej vis co dej si priklad tebe a tvyho taty taky bude starsi a ty pak taky no boze!!!! *5* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: avril???
ježiš a mě bude 21..to abych si šel uzavřít životni pojistku a vybrat duchod *1* ...a Avril je starší než Miley,ale to znamena,že je chytřejší a zkušenější a neni tak najivní jako je Miley..muhaha ted sem tě dostal pavle co *1* -
Hmm,ale to pak znamená,že moje ségra je stará,protože jí je taky 24 *1* -
tý jo nechápu co je tak strašnýho na tom když jí je 24 *14*
-
-
-
-
-
-
Tohle jsem jim tam napsala!!
Ahoj,vím že všichni nesnášíte Avril Lavigne,ale proč nás nenecháte?copak tady někdo srovnává Miley s Avril..POCHOPTE:!:pro vás je nejlepší na světě Miley,ale mi žijem zase pro Avril..my na Miley nenadáváme,neuráříme ji,tak proč nás nenecháte..nechápu proč nedokážete pochopit že se někomu pstě Miley nelíbí..jste tak blbí nebo chcete být zajímavý?..něco vám řeknu...v životě jsem na diskuzi Miley nechodila,a už vůbec ne abych sem něco psala,ale vy jste si nás přivolali tím,že jste nám naádvali že urážíme Miley,a to bylo poprvý co jsem tu byla...když jsem sem šla poduhý,a hledala ty výhružný dopisy,žádný tu nenašla..dali jste pokoj,jenže najednou jste zase začali..jako prominte,já sem byla fanynka Miley,ale tak jste mi ji zhnusily,že to ani není možný..a doufám že to bylo naposled co jsem sem musela jít..čau -
-
Re: Tohle jsem jim tam napsala!!
dobře Jano!!!
-