-
Avril je nej!!!
AhojQy všichni,jukněte se plís na moje sránky o avril: www.avrilkala.estranky.cz :) budu vám vděčná i za komentář :o) *3* -
pravda
hej lidičky já avril moc nemusím ale nepíšu jsem že je fůj ale pro mě je miley nejlepší zpěvačka herečka miluji ji tak ji nepomlouvejte *14* a ten její koncert v USA byl nejlepší byl jsem v první řadě. *14* *14* *14* -
-
Re: pravda
jo já mám jet v létě -
paráda,ale příště to běž napsat do diskuse Miley..tam ti to oceni ,jak ji máš rád...tady to nikoho nezajímá,protože je tady nejlepší svril *14* -
-
Re: Re: pravda
Tak ale musíme ocenit že to napsal slušně...!! *1* -
-
Re: Re: Re: pravda
šak jo....a ja jedu v letě do frncie,italie,anglie a USA nna koncert *1*
-
-
-
jo,jseš hodnej že na ni nenadáváš,ale mi na diskuzi Miley fakt nechodíme...to nepíšem my...nás Miley nezajímá..snažíme se aby tu byl klid,a bavily se tu rozumní lidi,jenže pstě to nejde...mně přijde jako by si to vymysleli..nebo já nevím!! *4* -
Tys byl na jejím koncertě v USA ???tj
-
-
hejky krása...
http://www.youtube.com/watch?v=DLEn nMfa8aE
Mrkněte na to,je to ze Stardance,a Avril tam zpívá písničku Complicadet,a pár přitom tančí,ale upe krásně..fakt se kukněte... *14* -
ploším
AHOJ,pokud chcete vidět video ze stardancu,pak fotky z tour...a další věci..mrkněte na www.blogoav.blog.cz a zanechte koment...děkujůůůůůůůůůů všem *4* -
máš pravdu
jo máš pravdu avril fůůjjjj zvedal se jí kýbl v bravu *1* -
-
Re: máš pravdu
me spis prijde od BRAVA hnusny ze ty fotky a komentar tam vubec davaji je to nechutny *5* -
no a co?dospělá je,občanku má..tak nevím co řešíš....je plnoletá,může si dělat co chce. -
-
Re: Re: máš pravdu
A proč jako Avril může pít a Britney ne?? *16* -
-
Re: Re: Re: máš pravdu
ježiši,co sem zase taháte Britney..vám už fakt hrabe nebo co? -
-
Re: Re: Re: Re: máš pravdu
helejo i kdyby zvracela,tak na mě nemá *1* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: máš pravdu
Dobrá....!!! *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: máš pravdu
*15* hej ty dobře.. *14*
-
-
-
Re: Re: Re: máš pravdu
Promiňte ale to bravo mám a je tam poznat že nezvrací ale žvejká žvejku a má zrovna bublinu u pusi ... *3* A i kdyby zvracela tak co ztoho děláte? myslíte si že miley nebo koho s avril srvnáváte se nikdy neopila?? *3*
-
-
-
Jo máš pravdu SI fůůůůůjjjjjjjjjjjjj!!!!!
-
-
fujjjjjjjjjjjjjj
fujjjjjjjjjjj *9* *9* *9* -
-
Re: fujjjjjjjjjjjjjj
jo seš fujjjjjjjjjjjjjj..máš pravdu *4* -
-
Re: Re: fujjjjjjjjjjjjjj
Jj *1* *1* *15*
-
-
Re: fujjjjjjjjjjjjjj
co je fuj?..snad sis nepšoukl,ale to se neděla!!! *1*
-
-
new fotky
viděli jste ty nový fotky ? Jak je tam s tím modrým pajdulákem ? Mě to připadá, že má nějaký tmavší vlasy..ty vrchní ...co si myslíte vy ?? Je to jen těma fotkama, nebo fakt odchází od blonďatých vlasů *7* -
???
máte někdo to album avril : will never know ? já ne .. ani ho neznámm a vy ? -
-
Re: ???
teda : all you never know nebo coooo -
-
Re: Re: ???
já taky ne.. -
-
Re: Re: Re: ???
all you never know album neni je to pouze skladba ale od avril nejspis neni *3* -
-
Re: Re: Re: Re: ???
jj -
Re: Re: Re: Re: ???
ale na youtube.com se na ni muzete kouknout nebo spis poslechnout *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ???
Mě se taky zdá, no!!!! -
Re: Re: Re: Re: Re: ???
jo,ted jsem ji doposlechla...není to moc hezká písnička..ale zdá se mi,že to zpívala jako hnědovláska že? *4*
-
-
-
-
-
-
jupíííí
Hej,nechci se chlubit,ale mám tuhle tašku..tady máte odkaz..a najdete tam i víc věcí s Avril..je to uplně best obchod..http://www.metalshop.cz/xVP -taska_mensi_avril_lavigne_3___zakr
*14* -
j
kdyby něco tak kdo fandí miley tak slyší pořád nadávky a má na profilu pořád mile fůj tak to je teda sila já jsem o avril etla různé věci........nebudu to komentovat