-
Nové CD
tak co třeba probrat chystané CD ?? -
-
Re: Nové CD
jo,to je good nápad....a co si myslíte?bude to zase 3.nejprodávanější cd?..já myslím že se Av zlepšila ne? *14* -
-
Re: Re: Nové CD
no mě by se líbílo kdyby to CD bylo více rockovější
-
-
-
bravo
Kopil jsem si časopis BRAVO a tam byl výsledky soutěže zlatý otto a AVRIL byla první jak mezi zpěvačkama tak celková vítězka jo a Miley je na místě třetím *5* *5* -
-
Re: bravo
Haha,ale Miley je zase první v kategorii herečka. *15* -
-
Re: Re: bravo
vidíš jako herečka je na prvnim a u toho by měla zustat!:)a nehnat se do zpívání *4* -
tak tadyk tohle téma už tady bylo probírané dost...takže tohle už radši ne jo!!! Ale jinak nevadí že si to tady napsal( Pro kladik) Jen ať to všichni ví!!!!xD *1*
-
-
mi už to víme..ale v poho,nevadí.. *14* -
-
aha ja jen aťo ví ti co to neví
-
-
třetí mezi zpěvačkama
-
-
děti
Mám takovej pocit, že tady píšou jen samý děcka ...tady nejsou žádný inteligentní diskuze o sqvělé zpěvačce jakou Avril určitě je ! Vy tady ale řešíte jen samý blbosti..jako kdo je lepší a nebo se jen hádáte a melete uplný sračky.. *8* Kdyby tohle Avuš viděla *9* -
-
Re: děti
tato diskuse neupada..jen prostě sem choděj někteří provokovat a urážet a tak se hádáme.....a pocit mužeš myt,ale nevim nevim..děcka sem píšou ty co jen urážej a pletousi diskusi s Miley diskusi...a udělej si profil ,at vidime kolik ti je taky *1* *1* -
taky s tím asi souhlasím,tato diskuze upadá *9* -
no tak jako k tomuhle fakt nemám co dodat!!! -
jaký dítě?pak i ty si dítě,když tady píšeš takovýhle kraviny!!!nic proti *1* -
-
Re: Re: děti
a jestli chces inteligenci tak si zajdi za prezidentem
-
-
no já možná souhlasim s tím AvrilForever *7* -
-
Re: Re: děti
no taky si myslím,že na tom něco pravdy bude *7* -
-
Re: Re: Re: děti
jo,takže podle vás jsme malí děcka?..podle vás si začínáme s hádkama?..já teda nevím,ale ona pravdu nemá... *9* -
-
Re: Re: Re: Re: děti
Hlavně,že ty jí máš vždycky. *16* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: děti
já pravdu vždycky nemám,ale snažím se ji říkat...a když tady někdo lže že mi nadáváme Miley,a přitom nadávají oni Avril-..-tak to je na mě moc
-
-
-
-
-
víš co,starej se o sebe...tohle je diskuze o Avril,a taky o to jde...a mi nejsme rozhodně děcka..takže drž ticho jo..? *4*
-
-
ještě něco:(
JEŠTĚ něco vám řeknu...ANI JEDNA Z NICH NENÍ NEJ,A MI NEMŮŽEME SOUDIT KTERÁ JE LEPŠÍ...ANI JEDNU TOTIŽ NEZNÁME,TAKŽE NEMŮŽEM POSOUDIT JAK SE CHOVAJÍ...já taky můžu říct že angel 15 je sympaták,ale nevím jakej je doopravdy...takže každej z vás kdo píše že je Miley nej je prostě pičovina... -
-
Re: ještě něco:(
ty jo jano29 ty si tu všechny pěkně podáváš *15* *15* *15* tvé životní moto je asi "nabrousim si sekášek a všichni půjdou do sraček " že ? *15* *15* *15* -
-
Re: Re: ještě něco:(
jo,ptž už mě všichni štvou,jak si pořád stěžujou na nás,a přitom oni nadávají nám..kdo by se nenaštvaůl..asi každej správnej mega fandy Avril... *4*
-
-
Já uplně souhlasim ... to že jsou dvě zpěvačky které se předbíhají která vyhraje zrovna tu Nej cenu ještě neznamená že i fanynky se musejí předhánět která je ta nej ... stejně si každá bude hájit tu svou... -
-
Re: Re: ještě něco:(
Jo!!! kaýdý si pořád bude hájit tu svou!!!Ale nemyslím že Avril s Miley by se nějak předháněli!!!! -
-
Re: Re: Re: ještě něco:(
lidi vidim to takhle nejlepší je náš angel15 *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ještě něco:(
tak co je tady!!už jednou sem to řekl at fanoušci Miley zustanou na jeji diskusi a fanoušci Avril tady a hotovo..to že se najde občas nějaky/á hnup co to vyprovokuje za to nemužou všichni,tak proč trestáte za to všechny...prostě ho ignorujte!!
-
-
-
-
Máš pravdu,je nesmysl napsat Avril je nej. -
pořád si stěžujete(vy od Miley)že mi nadáváme na Miley...ALE SCHVÁLNĚ,mrkněte se všichni an tu diskuzi,zatím jsem tam našla příspěvky jako že Avril je fuj..Miley je 10000000000000000000000000000000000 000000000 lepší...zatím VY urážíte Avril ne mi Miley..takže držte klapačky.. *16*
-
-
jste trapní!
Srry že to musím říct,ale jste už trapní jak sem pořád lezete,a píšete nesmysly o tom,že nadáváme Miley...kdyby jste se radši podívaly kdo to píše,tak uděláte líp...mě by zajímalo,jak víte že jste to byly zrovna mi..z diskuze Avril..jak to víte?..co když to byl nějakej vůl od Rihanny,Britney nebo Tokio Hotel?..jak to víte hm?...já už na to nemám sílu..serete mě.. *16* -
-
Re: jste trapní!
já plně souhlasim :D -
jo přesně tak!!!! -
pěkně ty *15* *15*
-
-
hor
miley je lepší než avril *10* -
-
Re: hor
Jo miley je krásnější umí víc zpívat atd.....avril fůjjj neurážejte miley *16* -
-
Re: Re: hor
je mi tě líto když si přišla o zrak i o sluch *1* chudinko *15* -
-
Re: Re: Re: hor
( pro Miley která napsala že je Miley krásnější a umí líp zpívat :-) )
-
-
Re: Re: hor
ty wole už mě neštvete my vám taky nic nepíšem na diskusi miley už jste s tim trapný jak av pořád urážíte!! *10* *16* -
-
Re: Re: Re: hor
jo???vždycky se nějaký najde kdo nadává na miley a má rád avril já jsem na avril nechodím ale když nadáváte na miley tak se fanoušci miley asi zastávají ne?? -
-
Re: Re: Re: Re: hor
tak se nejdřív podívej kdo to píše!!!určitě to není nikdo znás(těch co tady na dizkuzi jsou pořád), ale nějakej debil co vás prostě jenom provokuje!!!!Tak proč to tady za něj zchytáme my???? nadávejte jeme a né tady na Avril!!!! Stejně vím že aspoň někdo z vás by to nikdy nenapsal, že to píše jenom proto že někde tam nějakej debil napsal něco k Miley!!! jo a ještě něco- tady de opravdu poznat kdo je inteligentní: vám tam někdo napíše k Miley něco hnusnýho a vy hned sem lezete jak malé děti a nadáváte tady na Avril, ale když vy nám tady napíšete něco hnusnýho o Avril chodíme my vám urážet Miley???NE!!!! protože my jsme normální lidi narozdíl od vás!!! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: hor
jo debil,kterej provokuje a ani neni reglej a vy hned dete oplácet jak malí....co dodat asi to tak bude *9*
-
-
já bych řekl,že to píše pořád ta sama osoba všechno,jelikož to je neregli...a necjápu ,proč když ste takoví fanoušci,tak si neuděláte profilek...prostě jen chtěj provokkovat...ještě snad ani jeden fanoušek od miley co je tu reglej a ma profil tu snad ani jednou nebyl a nic nenapsal!!!!!a těm inteligentum co sem pořád píšou o Avril neslušnosti,tak přeju dobrou inteligenci -
No tak se někomu líbí Miley . S tím asi nic nenaďěláme.
-
-
-
-
-
Koncert
to by asi nešlo zařídit protože nejsem dospělý -
:-D
Avril ve 24 stará,co já se tady ještě nedozvim.... *1* -
-
Re: :-D
tak nějak no ale není stará
-
-
s
no no no miley je lepšíí je mladší avril neumí zpívat a je stará *3* -
-
Avril a stará?
Avril a stará?To tak Miley se proslavila Hannou Montanou a né zpěvem!Avril je když to tak řeknu logicky lepší než Miley! *4* *3* *4* *3* A myslím že skoro všichni tady semnou souhlasí! *4* -
-
Miley a špatná?
A to je Miley horší jen proto,že se proslavila něčím jiným než Avril? Jako je sice pravda,že se proslavila Hannah Montanou,ale to neznamená,že nemá talent na zpěv! A kdyby roli v Hannah Montaně odmítla,to by byla docela blbá,nemyslíš? -
-
Re: Miley a špatná?
blbá by byla,ale ona tu nabydku dostala,ale avril nic nedostala musela čekat až si ji všimnou....ale Miley to měla už od narození nařádkovany,že bude slavná...chápeš!!!
-
-
-
Re: s
Co si říkal??Avril neumí zpívat?ta tvoje skurevná zpíčená vypatlaná Miley neumí zpívat!ona taky brzo skončí *1* di radši někam s tou Miley!Já Avril žeru!je to můj vzor!A tu Miley kvůli takovým krávám jako jste vy začínám nenášet!A co sme vůbec leze když enmáš ráda Avril!!!!!! *16* PíčO!!!!Miley měla jenom štestí a spoutu lidí co znám říkaj že ona neumí moc zívat!!!A to že má Mily hezčí vlasy a tak!LoL to mě bere nemá!Maj je stejný!Každej bude říkat ale ona j má hezčí a tak!A proč máš jí ráda a já zas Avril!Nelez sem kdžy Avril nemáš ráda!Twe já tě znát tak bych tě zabila!!!!!Krávo!Avril je stará jo??Ne není!ty se i léčit krávo postižená!Miley je namyšlená píča a brzo skončí zásím na to za 3 roky ani nebudou vědět kdo to byl *1* Takovej talent zas nemá!Udržet kariéru zpěvačky není lehká věc! -
-
Re: Re: s
No tak to ne!!!!! Jako ne,že bych dvakrát souhlasila s tím,co napsal/a s,Avril zpívá dobře,ale neurážela jí nijak sprostě,ale ty hned o Miley píšeš,že je spíčená,vypatlaná a namyšlená!!!!!! To spíš ty by ses měla léčit! A jak můžeš vědět,že za 3 roky o ní nikdo nebude vědět,to o Avril se taky mohlo v roce 2002 říkat,že brzo zapadne a nezapadla,tak proč by Miley měla? Jako je sice pravda,že to s tím proslavením měla jednodušší než ona,ale na mě působí míň trapně než Avril! Mil si nikdy nehrála na žádnou rockerku a prostě! A zpívat umí!
Ale tohle je můj názor,hádat se nechci,jo? -
-
Re: Re: Re: s
Ono by tě taky naštvalo kdyby si Avril milovala a od Miley by se ti líbili nějaký písničky a ted se mrknu sme a co nevidim!prost mě to nasralo!Pochop tebe by to nenasralo!A souhlaism se všema co říkjaj že Avril je super a každej bude hájit to co má rád! -
Re: Re: Re: s
nevim jak ty ale mě se Mileyin zpěv nijak zvlášť nelíbí a kdyby neměla slavnýho tátu tak o ní nikdo teď neví !!!! Avril se alespoň proslavila díky sobě tak se klidni laskavě !!! *13* -
-
Re: Re: Re: Re: s
já se tady do toho radši nebudu zapojovat, ale musím jen říct....Avril se opravdu prosadila sama a tu slávu kterou teď má si podstivě vydřela!!!miley to podle mě měla až moc snadný....prostě měla jen štěstí že dostala hlavní roli v Hannah Montaně....a to se píše všude.... Ale aby to nevypadalo že miley nějak nesnáším...myslím že je dobrá, ale Avril je PRO MĚ 100x lepší...!!!! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: s
mam stejnej názor na Meley.......měla to zadarmo a na to muže doplatit....jelikož nikdo to snad nikam daleko nedotahl co znam z těch zpěváku a zpěvaček..co měli snadnou cestu k tomu..ten co přitom spadne na hubu a musí se tam vyškrábat..ten tam vydrží..jako například třeba Madona,jak tu o ni dianna114 mluvila čim si prošla a dalši nebo britney čim si prošla a zase je na vysluní a je jich víc...aby si Meley při prvni takovym náznaku nesložila nebo s tim nesekla..... *3*
-
-
-
-
-
-
AVRIl v Česku
CHtěli byste aby měla koncert opět v česku?? -
-
Re: AVRIl v Česku
Kdi tady z nás by nechtěl, že???? Óóó prosím ať přijede!!! -
Re: AVRIl v Česku
jo..já chci a moc...ještě jsi ji neviděla live...PROČ SE PTÁŠ?TY TO MŮŽEŠ ZAŘÍDIT?...pls...at přijede.. *9*
-