-
Trapnost nejvetší na světě!!
Takže jste s tim trapný!! strčte si tu svoji Miley do prdele a už nám ji necpěte!!! Píšem tady o Miley že je hnusná ??? NE!! Tak se na nás už prostě vyserte a nechte avril a její fandy konečně na pokoji!! Nechápu proč nemůžete pochopit že někdo prostě Miley rád nemá!! Já jápu že vy třeba Av nemusíte já taky třeba nemám ráda Miley ale rozhodně vám to tady necpu!!! Zamyslete se prosím a jestli to nechápete tak máte asi v hlavě leda tak h***o!! Každej má jinej vkus a do toho našeho nezapadá Miley ale Av tak si radši bežte prás na diskuzi Miley jak ji zbožňujete, milujete, uctíváte, žerete ... blablabla! A nás nechte žít!!! díky!!! ale nechápu proč vám to tady musíme psát 100 000 000 000 000x!! A stále to nedokážete pochopit!!! *16* *8* -
fufjhadfjksjdfg
avril je blbá máte pravdu lidičky že miley je nej nej nej zpěvačka ve vesmíru :-) -
-
Re: fufjhadfjksjdfg
víš čím seš blbá ty?že ses posraná až za ušima..proč si neuděláš pořádnej profil?proč se přihlásilas jako sims...blablabla?..hm?ptž by jsme se do tebe pustili co?sračko -
Re: fufjhadfjksjdfg
uz toho fakt nech!!!ses s tim fakt trapnej!! *16*
-
-
,jhtyd
avril = nejhorší zpěvačka ve vesmíru
miley = nejlepší zpěvačka ve vesmíru -
-
Re: ,jhtyd
trochu tě opravím
avril=nejhorší zpěvačka ve vesmíru
madonna=nejlepší zpěvačka ve vesmíru
miley=dobrá zpěvačka -
-
Re: Re: ,jhtyd
ze te to bavi -
-
Re: Re: Re: ,jhtyd
to předtím jsem já nepsal -
-
Re: Re: Re: Re: ,jhtyd
Ty si nejdřív založ profil,aby jsme taky věděli jak tě máme oslovovat,nebo sand chceš abychom ti říkali 34689217
vždycky když kliknu na nějakej odkaz tady těch magorůů..hádejte co se mi objevíl:profil neexistuje..toje sranda vidte *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ,jhtyd
Ale když to je podtrhnutý,tak je jasný,že tady ten dotyčnej má profil *13* Prostě když je to podtržený,tak to nemůže psát někdo neregistrovanej!!!! Mě taky docela serou ty,co píšou pod neexistujícíma profilama,tím docela ukazujou,jací jsou srabi!!!! *1* A když si čtu ty dnešní příspěvky(od hhh,tuyenj,pavel,sim...),tak mě napadá,že větší IQ než sláma asi nemají.... jedině můžou vyhrát cenu o největšího magora na světě,ale tu už má mileyiik,takže i tady smůla *1* -
tak nak *1*
-
-
Re: Re: Re: Re: ,jhtyd
jezisi kolik ti je ze si tak blbej a nechapes to ze sem nemas lizt kdyz chces nekoho pomlouvat?milujes madonu?tak jdi na jeji stranky a ne na avril -
-
ježiši a kolik je tobě nikoho tady neurážim,nepisu tady fujjjjjjjjjjjjjjj,jen píšu,kdo je pro mě nej,nejhorší a dobrej tak si nadavej tem co si to zaslouzej a ne mne *13*
-
-
-
-
-
-
fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
at žije miley ale avril je nejhorší hnus na světě fujjjjjjjjjjjjjjj hnussssssssssss bleeeeeeeeeeeeee odporrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr je nulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaa0000000000000000 00000000000000000000000000000000000 00000000000000000000000000000000000 000000000000000000000000fujjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjble eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee blbáááááááááááááááá ááááááááááááááááá -
-
Re: fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
jako nechapu co to tady predvadis s tim svym blééééééé a fůůůůůůůůůůůůůůj co ti na tom prijde IN???me teda nic a jestli se ti to nelibi tak proc sem lezes a rikas tohle o ni!!!uz toho vsichni s tou miley nechte!!!tohle je stranka jenom o avril a ne o miley a o tom jak je nej!!!prestan sem lízt!!!! *16* *10* *8* -
-
Re: Re: fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Nechápu proč jsem teda lezete když nemáte rádi Avril tak jsem nelezte co pak nevíte že tohle je stánka pro Avril to musíte bejt asi slepí ....=DD *13*
-
-
-
fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
at žije miley ale avril je nejhorší hnus na světě fujjjjjjjjjjjjjjj hnussssssssssss bleeeeeeeeeeeeee odporrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr je nulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaa0000000000000000 00000000000000000000000000000000000 00000000000000000000000000000000000 000000000000000000000000fujjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjble eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee blbáááááááááááááááá ááááááááááááááááá -
kkkkkkkkkk
jo pravda fujjjjjjjjjj je staráááááá a hnusnááááááá bleeeeeeeeee ale miley cyrus je nádhernááááááááááááá -
hggh
je ta nejhorší zpěvačka na světě ikdyž možná ne ......... je nejhorší ve vesmíru
Fuuuuuuuj!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bleeeeeee!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
h
fůjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj -
Avril Těhotná....
Janči: jen se tě chci zeptat....jak máš na svém blogu ten dost věrohodný článek o tom že je Avril těhotná - http://blogoav.blog.cz/0905/tehotna-avril je to pravda nebo ne.... Popravdě teď sama nwm.....A co vy ostatní na to...??? -
-
Re: Avril Těhotná....
no,já sem to sice na blog dala,ale myslím si že je to udělaná fotomontáž,ptžkdyž se na to břicho mrknete,tak to není vůbec kulatý..pstě je to fotomontáž podle mě.. -
je tam prostě napsáno,že se Avril s Dereckem zučastnili jednoho pořadu co dělá boudu pro novynáře a další...prej to vede Ashton Kutcher,kterej je tim známej a prvni epizoda se prej natočila o Avril a dereckoj,takže kdo ví:D -
no hele našel sem zajimavej článek,ale je v angličtině,ale určo si to přečtěte a přeložte:)....http://avrilgroupie .com/2008/03/10/avril-lavigne-ashto n-kutcher-made-up-pregnancy-story/
-
-
Ahoj lidi víte asi jak se tady pře nedívnem objevilo to icq a email na Avril?? tak ona si mě normálně (teda jestli to je ona) uložila a zrovna sem ji napsala teda řekla bych že mi asi nenapíše ... *9* Ale přece jenom jsem to chtěla zkusit *14* kdo ne že ? *14* -
-
Re: ICQ
prosimtě:D...a já sem činskej buch srandy:D -
-
Re: Re: ICQ
sme 2 -
-
Re: Re: Re: ICQ
no podle mě to neni její icq klidně mi nevěřte ale prostě na to icq co tu bylo npasaný tak si mě přidala napsala jsem jí a ona mě ne mno ale to je jedno mno .... *3*
-
-
no tak to teda nwm... *15* *1* *1* *15* *1* *15*
-
-
Re: ICQ
*9* já icq nemám -
-
*9* *9* To je škoda...! *9* *9* *9*
-