Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a.r.lavigne

avrilka ve filmu!

cauky hej lidicky vite ze avrilka bude hrat ve filmu?:)ten film se jmenuje Twist of Fate (Zpletitý osud)

neco o nem:
    Osou příběhu jsou Chrissie (Mandy Moore), dělnická dívka a Joe (James McAvoy), kteří se intenzivně milují. Jejich životy se nenapravitelně změní po automobilové nehodě, při které zabijí snoubenku vysoce postaveného muže a zločin neohlásí.

Drama, Thriller

Premiéra v roce 2008

Režie: Jennifer Elster

Produkce: Mark Damon, Alessandro Camon, Alexandra Milchan

Scénář: Wendy Riss

Hrají: Mandy Moore, James McAvoy, Avril Lavigne

newim co je na tom pravdy jestli si zas nekdo nevystrelil ale uz to koluj po blogach kazdopadne jsem vedava
    *4*
    • avrilie

Re: avrilka ve filmu!

aŁe jo mysŁím zhe je to tak.už Đřív jsem si četŁa v časopisu zhe Avrilka bude hrát přesně v tymhŁe fiŁmu jak si popisovaŁa!!! *15* takže nakonec to fakt asi buĐe!!!! *4*
      • avrilka279

Re: Re: avrilka ve filmu!

tak to je super *14* určitě si ho koupím.
        • jana291995

Re: Re: Re: avrilka ve filmu!

Jů..to sem taky četla no,ale ten film bude lžasbej určitě....ALE CHTĚLA BYCH FILM,KDE BUDE AVRIL V HLAVNÍ ROLI,TO BY BYLA BOMBA CO VY NA TO?
      • sharpay1995

Re: Re: avrilka ve filmu!

Tak to je sqjelí!!!!!!! *15* *14*
  • Nuda

Tak jak vidím tady už se nic neděje *9* *9*
    • sharpay1995

Re: Nuda

no to teda jo!!! Mě zrovna nic nenapadá tak skuste někdo nahodit nějaký dobrý téma!!!!!
  • sikulka16

:)

Vím,že to tady určo je minimálně milionkrát...ale prostě díky Avril za TBDT...za Prahuuuu...za nejlepší a nezapomenutelný koncert mého života.. *4* *14* *14*
    • Re: :)

hej holky nechci vám skazit naladu ale víte že avril má problémi s pitím?? jestli ne tak je to tak,ale ipřesto je fajn a mě se líbí a vam?? *3*
      • jana291995

Re: Re: :)

JEDINEJ KDO MÁ PROBLÉMY S PITÍM JE IVETA BARTOŠOVÁ,MY WINEHOUSE A BRITNEY SPEARS...TAK TADY NEROZŠIŘUJ KLEPY
        • dianna114

Re: Re: Re: :)

Britney Spears už dávno nemá problémy s alkoholem!! To už je minulost!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • sharpay1995

Re: Re: :)

No tak próblémy s pitím.... Avril si ráda vypije asi jako hodně lidí!!!!*15* Ale není to žádná alkoholička!!!!!!*13* Je i přesto naprosto úžastná!!!!!!!! *14* *14*
  • Cd

Lidi nevíte jestli už se dá někde koupit to CD All You Will Never Know ???? Já bych si je chtěl akoupit, alenikde sem je nemohla najít :( *7*
  • kiki.nnka

Stará

Její písničky jsou už ohrané...co na ní furt vidíte? *15*
    • Re: Stará

Ohraný jo ??? Avril budu věrná na vždy!!! *14* *14* *14*
    • avrilie

Re: Stará

ty asi neznáš sŁovo věrnej fanoušek!! *1* pro mě její hudby nebuĐe nikĐy ohraná!!!!!!!!má nejŁepší jakou jsem kĐy sŁyšeŁa!!!!!!! *15* AvriŁka je prostě skvěŁá!!!!!! *14*
  • avrilie

Praha

heY všichni fanoušci AvriŁky!!!našŁa jsem Đneska normáŁně stráku kĐe se dá pár videý stáhnout a co je nejlepší je to z Prahy!!!:)úpa sqvěŁý!!!!!není to moc veŁká kvaŁita,aŁe stojí to za to!!! *1* *15* *14* *14* *3*
    • kaca007

Re: Praha

Jo je to dobrý ale dýl to trvá.A taky moc pěkný stránky *1*
    • Re: Praha

A já našla stránku kde si můžete stáhnout celý koncert z The Best Damm Tour v fakt pěkný kvalitě.... Máte někdo zájem? *4*
      • avrilie

Re: Re: Praha

a je to ten koncert z Toronta???jestŁi jo tak ho už Đávno mám!!!NejŁepší je míti "Ares" z toho mám někoŁik Łive vystoupení,pár set koncíku Avril!!!Tam nejraĐší stahuju!!!!! *1* *15* *14* *4* *14* *3*
        • Re: Re: Re: Praha

Ares? Co to je?
          • avrilie

Re: Re: Re: Re: Praha

to je takovej soubor,na kterým se dá stahovat: mp3,videa,obrázky,softwary,dokumen ty skoro prostě vše!!!!úplně skoro vše ti vyhŁedá co potřebuješ třeba svýho obŁíbence atĐ a já na tym nejraĐši stahuju Avril - videoklipy,přeĐevším koncerty ti taky pár najeĐou,aŁe Đlouho se stahujou,sou tam i pár filmů s českým dabingem atd!!prostě BEST!!!hodně ti ho doporučuju,mysŁím zhe by si měŁa najít na seznamu....ti to vyhŁeĐá a to si pak stáhneš.... *15* *1*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Praha

Tak uz sem to nak rozchodil, diky za pomoc :-)) Je to fakt dobry .

A nema tam bejt stahovani az kdyz to najde ??? Me to porad jen hleda , uz sem z toho na vetvi........ *9*
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: Praha

Ono tam má být stahování!!!!

jj, to zkousim ale za 20hodin mi to nic nenaslo. Sem zoufalej , Budokan schanim uz dlouho, je to asi nej koncert AV. Jo a nahore mi to pise pripojuji, nema tam bejt pripojeno ??? Diky za pomoc Venda.
            • sharpay1995

Musíš dát Avril lavigne live budokan!!! *15*

Jaky je klicovy vyraz pro Budokan ??? dal sem "avril live budokan" a za 15 min mi to nic nenaslo. Dikes V.
            • sharpay1995

Jj díky! Avril live Paris už mám a teď stahuju live Budokan!!!
            • avrilie

jj nemáš zač!!!Doporučuju ti aby ses poĐívaŁa na: Avril live Dublin,Avril live Paris,Avril live budokan!!!to sou koncerty ve velmi dobré kvalitě!!!!A samozřejmě je jich tam mnohem víc,aŁe musíš správně zadat klíčová slova atĐ!!HoĐně štěstí!! *15* *1*
            • sharpay1995

Jj díky moc!!!! Je to fakt dobrý!!! Už stahuju Avril!!! Fakt moc dík!!! *15*
            • avrilie

musíš si ho najít někĐe na seznamu *1* do vyhŁéĐavače napíšeš třeba ares download a někde v těch stránkách ti to najĐe... *3*
            • sharpay1995

Napiš tady na to pls www adresu!!!

hmmm *1*
      • marketqa2

ja jo pls napisej *4*
        • Re: Re: Praha

Chvilku strpení musim to najit a určitě dneska
          • Re: Re: Re: Praha

Tak tady to máš http://www.4shared.com/dir/8571326/ acb037cc/sharing.html klikni na 3.složku a pak u každého dílu na zelenou šipku a pak download now. Musíš to teda stahovat každé zvlášť ale určitě to stoji za to!! Veselé Vánoce *4* *4* *4*
            • Re: Re: Re: Re: Praha

4sharedu ve vyhledávači musíš napsat Avri Lavigne,když dáš avril lavigne,tak se ti nic neukáže
    • sharpay1995

A kde sto našla??????? *14*
      • avrilie

Re: Re: Praha

na www.avril-only.com - hoĐně štěstí *15* *1* *4*
  • Popcorn

Máte někdo novej Popcorn..na leden 09 ??? Prej je tam plakát Avril ! Je to pravda ? A jak velkej ? *7*
    • kaca007

Re: Popcorn

No....prostě...MEGA plakát *14*
    • Re: Popcorn

Jj je tam a je upe pěknej!!! Doporučuju *3* sice nevím, jestli je na leden, ale neva *1* a velký je docela dost, sice to není ten upe maxi , ale je dost velký, super..a Avril je na něm strašně krásná, určo si ho kupte... *14*
  • angel15

avril je nejjjjj

Přeju všem pěkný svátky *14* a hlavně Avril *14* *14* *14*
    • Re: avril je nejjjjj

I too *3* *3*
  • avril-nely

Avril

Jooooo Avril je super , moc jí to sluší jak ma ty blond vlasy a růžovej pruh , nemyslíte ? *14* *3* *14*
    • Re: Avril

Mě se asi nejvíc líbila s podbarvenýma vlasama. Když se přebarvila na blond, zpočátku jsem si na to moc nemohla zvyknout, připadala mi jiná, ale teď jsem ráda, že je na blond, protože jí to moc sluší!! *14* Ona je prostě nejlepší!!!
      • avrilie

Re: Re: Avril

hey přesně moje sŁova!!! *1* *15* *14* *3*
    • Re: Avril

Jo Avril s blod dospěla. Je sexy! *3*
      • jana291995

Re: Re: Avril

Je sexy..ale i s hnědejmě vlasama to nebylo špatný *4*
        • Re: Re: Re: Avril

Avrila bude vždycky nádherná..snad i kdyby si dala vlasy na zeleno:D
  • avril-nely

Avrilkl

Avrilka je ta nejj zpěvačka a i herečka , navrhuje super oblečení je prostě Nejj !!!!!!!!!!!!!!!! *14* *1* neznám nikoho kdo je lepší něž avrika *4*
    • avrilka279

Re: Avrilkl

naprosto souhlasím *14* .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit