-
a ještě jednou Tamara
http://www.youtube.com/watch?v=f-yh jdPMGaM&NR=1 -
-
Re: a ještě jednou Tamara
to je ale kra.... *9* jedna věc je někoho napodobovat,ale druhá věc je se stim eště takhle chlubit *16* *16* *16*
-
-
Tamara Angel -kopírka Avril
http://www.youtube.com/watch?v=T8Jc U_3dLSg -
-
Re: Tamara Angel -kopírka Avril
jo to o ní vím!!! *1* *9* *5* -
-
Re: Re: Tamara Angel -kopírka Avril
Tak sem zkoukla nějaky videa..omg ta holka je tragédie *9* Tamara Angel wannabe Avril Lavigne... *7* *10*
-
-
-
Avril!!
Avril oooo besttt *14* *14* *14* *14* *14* *15* *15* MILUJU JEJÍ HUDBU !! -
Simca
ja ti tak zavidim si hezka mas vsechno *14* *14* ja te tak miluju *4* *14* *14* *7* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Cover na Girlfriend
Tak tohle je prostě drsný video jak nejvíc..Dvě holky napodobujou Girlfriend remix..někdo si řekne,že je to uplně trapný,ale mě se to líbilo..Sanžily se
*1*
http://www.youtube.com/watch?v=YM pMYJ25e0M&feature=related -
-
Re: Cover na Girlfriend
docela husty *4* ale na avril nemaj *14* -
-
Re: Re: Cover na Girlfriend
jj přesně na Avril nemaj :-) -
-
Re: Re: Re: Parodie na Girlfriend
Nevím,co vám na tom přišlo tak drsnýho,bylo to super video,nejlepší video,jaký jsem kdy viděla-parodie na remix Girlfriend.Bylo to úplně super!!!!!!!!!!!!!! *3* *3* *3* Úplně dokonalý! *1*
-
-
-
-
caw
MA TADY NEKDO RAD HIGHT SCHOOL MUSICAL?? *9* -
-
Re: caw
No ani né -
Re: caw
Jo já a hodně, ale né zas tolik jako Avril!!! *14*
-
-
avril
Avril je skvěla narozdil od nějaky Nicole S. *9* *8* *1* -
Miley nová Avril??
Co říkáte na Miley Cyrus? Nová Avril nebo jen hvězďička co si brzo nabije čumáček? Myslím že spíš to druhý... -
-
Re: Miley nová Avril??
jj přesně to 2 než to 1 *1* -
Re: Miley,nová Avril??Hlavně to ne
No...doufám,že Miley bude alespon o něco lepší,než ta pink-rockerka Avril Lavigne! *15* -
ja bych taky rekla *5* *5* -
noooo ja si myslim ze ta miley si spis ziskava fandy svou krasou nez pisnickama *1* takze taky to druhy -
-
Re: Re: Miley nová Avril??
Ona se mi teda moc krásná nezdá. Ale pro děti dobrá *1* -
-
Re: Re: Re: Miley nová Avril??
Jj přesně tak!!!!!! *15*
-
-
-
noooo ja si myslim ze ta miley si spis ziskava fandy svou krasou nez pisnickama *1* takze taky to druhy -
No já si taky myslím spíše to druhý!!!
-
-
Blond
Hej holky šly jste některá kvůly Avril na blond a jak to dopadlo? Ona má totiš nádhernou blond *14* a já bych chtěla taky ale minule jsem vypadala jak pomeranž *15* *15* -
-
Re: Blond
já jo!!fakt k vůŁi Avril sem si obarviŁa na bŁonĐ!! *3* poprvé sem to neměŁa jak ty říkáš pomeranč,protože zhe jsem měŁa svoje vŁasy bŁonĐáté,aŁe tmavší! *1* byŁi doceŁa trchu zŁatý,aŁe pak jsem si vŁasy podbarviŁa černou jako to měŁa v Under my skin a to jsem toho později litovala,sice všichni mi říkaŁi zhe mi to tak sŁuší,aŁe ta horní barva byŁa až moc světlá skoro jak bíŁá,to mě mrzeŁo,naštěstí až přeĐ pár měsíci se mi ty vŁasy podařiŁi dát skoro jako Avril a jsem za ně ráĐa!!!!! *14* *15* tobě bych ti doporučiŁa kadeřnici jestŁi máš od přírody tmavší vŁasy! *3* -
-
Re: Re: Blond
Já jsem tmavší ale jěště jsem šla načerno. Já jsem fakt ...! A to ti to kadeřnice udělala tak hezky na poprvé nebo si tam musela jít víckrát? Já bych tam musela chodit asi celý rok! Avril je fakt krásná když je na blond *14* Ne že by ji hněda nebo černá neslušely ale teď víc vynikne *4* *4* -
-
Re: Re: Re: Blond
na černo?aha tak to se ti nedivím zhe ti ty vŁsy chytŁi jak pomeranč,mě poprvé na bŁonĐ obraviŁa mamka a doceŁa to byŁo dobrý na to zhe to byŁo poprvý,aŁe teďka si ty vŁasy barvím sama a fakt neŁžu,mysŁím zhe je mám i jak AvriŁ,aŁe AvriŁka jé má samozřemjě nejhezčí,bože já ty její vŁysy miŁuju moc bych je chtěŁa!!! *14* *1* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Blond
To jsem byla ještě na hnědo,ale měla jsem zbytky červené a u kořínků kde jsem měla vlastní to chytlo dobře. Ale potom jsem se nějak zhlédla do Billa... *3* -
A máš i růžovej melír ??? A jestli jo tak dole a nebo nahoře ? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Blond
no jen tak..o nic nejde *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: Blond
proč? *7* no ségra mi možná koupí za 200Kč růžovou extra barvu,teĐa snaĐ a jestŁi jo tak si zase uĐěŁám hoĐně růžových pramínků,to kdysi měŁa taky Avril! *15*
-
-
-
Re: Re: Re: Blond
úplně s tebou souhlasím,že jí to slušely všechny varianty,ale ta blond je fakt kráásná *14* -
-
Mně se teda víc líbila s hnědými vlasy!
-
-
-
-
Re: Blond
zbytečně si ty vlasy pořád přebarvuje,měla si to nechat jak to měla původně
-
-
nuda