Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • angel15

hele co sem nasel

http://www.youtube.com/watch?v=rWL4 Of2CcXE pleas prelozte to nekdo *9* tam dava avril otazecky co jim poslali lidi pleas:)
    • angel15

Re: hele co sem nasel

http://www.youtube.com/watch?v=rWL4 Of2CcXE oprava:)
      • angel15

Re: Re: hele co sem nasel

este oprava:D tam jak je na konci pismenko O tak prdnim je mezere ktera se tam objevi ani nevim proc jelikoz tam nema bejt:)
  • angel15

drazi pratele:D

*13* nenene *13*AVRIL jeeeeeeeee nnnnneeeeeeejjjjjjlepsi a nnnnneeeeeeejjjjjjhezci na svete.!?: *14*
  • simpsons-rijad

Avril Lavigne

je nejlepší a nejhezčí a prostě nejlepší *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • avril lavi

týjo holky každej tady máme rád avrilku ale máme pravdu holky je moc hezká a moc krásná *14* *1* *5* *14* *3* *4* *15*
  • angel15

nahazuju tema:D

tady mate tema::co by ste delali kdyby ste potkali avril na ulici,jak de normalne po chodniku:D *3*
    • jana291995

Re: nahazuju tema:D

No tak zaprvý:CO BY AVRIL DĚLALA TADY V TOM ZAPADÁKOVĚ *15*
      2.JÁ BYCH NA NI SKOČILA A UŽ BYCH Z NÍ NESLEZLA *14*
      3.ASI BYCH SE ZBLÁZNILA...no a pak bch ji pozvala k nám *14*
      jéé holky a kluci to je sen
      • Re: Re: nahazuju tema:D

Avril je ta nejtrapnější nána,jakou jsem v životě viděla!!! Je sice fakt,že když jsem byla malá,tak jsem ji chvíli poslouchala,ale už se mi nelíbí. Kdo ji má rád,at' ji klidně poslouchá,ale mně prostě nesedí. Její písně mi lezou na nervy a její vzhled mi přijde směšný!! Myslím tím ty černě namalované oči a k tomu blond vlasy s růžovým melírem,to je podle mě strašidelná kombinace. Avril se asi snaží vypadat jako rockerka a princezna zároven',ale taky by se občas mohla podívat do zrcadla!! Neříkám,že neumí zpívat,ale nemám ji ráda. *9* *8*
        • Re: Re: Re: nahazuju tema:D

pěkná blbost..to právě že vypadá sqvělle!!!Blond vlasy a zbytek černej *14*
          Má nejbestovější styl!!!A songy tky
          • Re: Re: Re: Re: klit je KLID

No jak myslíte,já jsem jen chtěla napsat svůj názor!! Nemám nic proti jejím fanouškům,ani jí neodsuzuju,ale já už jsem to prostě musela napsat a to vám zaručuju,že už víckrát sem nepolezu a nic sem psát nebudu.Nedivím se vám,že vás můj komentář naštval,já jsem taky vzteky rudá,když jdu na diskusi o Madonně,a někdo tam o ní napíše,že je děvka,kurva,atd.Mně ale nepřijde,že bych byla trapná,ten kdo dá najevo svůj názor,přece není trapný,pokud neříká nic sprostého!A svůj názor nezměním a nikdo mi nemůže vyčítat,že nemám ráda Avril Lavigne,své názory si nenechávám pro sebe a navždy budu fanynkou Madonny. *14* *4*
            • leila00

Re: Re: Re: Re: Re: klit je KLID

Já osobně Madonnu nesnášim *9*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: nahazuju tema:D

Jj přesně tak už tady byl konečně klit a ty tu musíš otravovat- si fakt trapná!!! *16*
        • avrilie

ĐaŁší takovej co sem Łeze!!co tu sem Łezeš wůbec kĐyž ji nemáš ráĐa!! *7* *10* *16* jáj!!!jsi trapná! *1* *15*
    • sharpay1995

Re: nahazuju tema:D

No tak já bych v tu chvíly byla nejšťastnější člověk *14* *15* a vůbec si nedokážu představit co bych v tu chvíly dělala...
      • veris-avril

Re: Re: nahazuju tema:D

já bych na ní asi skočila *15*
        • veris-avril

a zabalila do batůžku a odnesla domů :p
  • sharpay1995

Pište...!!!

Hele lidi vy tady zas nepíšete- je tady nuda!!! *9* *16*
    • avrilie

Re: Pište...!!!

jj přesně je tu nuĐa!! *1* nahoďte nějaký téma!! *15*
  • Koncerty na jaro 2009

Teď sem našla seznam koncertů na jaro 2009 !!!!!!!!!Avril bude zas v Torontu atd.kde byla tento rok:-(Tak ať s estaví i do Prahy!!!!!!Kdyžtak se podívejte-je to na wild-girl.blog.cz *8* *8* *8* *8* Já chcu aby to měla alespoň v Německu:-(
    • Re: Koncerty na jaro 2009

No tak sem na to koukala a má koncert v Londýně 9.4 a já jedu do Anglie-ale až 15.4..tak s etěsně mineme:-(to je konec...hned bych šla zase na koncert,ale jinak pochybuju,že by jela opět do ČR za necelej rok...ale aspoň někde blízko,nooo
      • avrilie

Re: Re: Koncerty na jaro 2009

promiň ale i tak London, Ontario je taky z Ameriky!!!fakt jo,já wím zhe taky máme jeden Londýn v EU aŁe fakt to tak je!!!takže i tak no,snad bude mít i koncerty i v Evropě - teda hlavně ať jede zase do Prahy!!!!! *1* *3* *14* *14* *15*
        • Re: Re: Re: Koncerty na jaro 2009

aha takže v evropským Londýně vůbec nebude,jo???TNo toe taky dobře aspoň mě to numusí mrzet *15* *15*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Koncerty na jaro 2009

Jj přesně tak!!! *15*
        • Re: Re: Re: Koncerty na jaro 2009

tam bývají dobří hokejisté-v tom kanadském
    • avrilie

Re: Koncerty na jaro 2009

koukla jsem se na tvůj blog,pokud umím dobře zeměpis tak ti řeknu zhe ten seznam koncertů na léto je myslím jen z Ameriky *3* což je možná dobrá zprava,protože může být pak další seznam koncertů na Evropu *15* teĐa snaĐ!!!Musí sem přijet,ten koncert v Praze byl zatím můj největší zážitek *14* *14* *1* *3*
      • Re: Re: Koncerty na jaro 2009

tak aspoň jste ji viděli, to já ne *9* *9*
  • AVRILKA

AVRIL LAVOGNE JE TA NEJLEPSI ZPEVACKA NA CELYM SVETE...JE TO I DOBRA HOLKA...MA SUPROVY PISNICKY A JE VZDY SAMA SEBOU NIC ZE SEBE NEDELA JE TO PROSTE ROCKERKA. MAM JI MOOC RADA A FANDIM JI JE TO MUJ VZOR. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1*
    • jana291995

Re: AVRILKA

Avrilka je vzor náš všech co tu jsme...je to takový naše zlato..viděla jsem video kde se jedna holka s avril setkala,a strávila s ní den..byla z toho uplně vedle *9* ..to já bych byla taky...najedli se,pak se šli vyfotit,pak si šli zajezdit na formule..a ještě šli na avrilcen koncert.. *4* to upplně boží..kéž by se to stalo mně..
  • KamčaAvril

Máte někdo doma nějaký oblečení Abbey Dawn??????Chtěla bych si to objednat přes net,ale nwm jak drahý je poštovný až z Ameriky..Nevíte to někdo??? *7* *7*
    • Re: KamčaAvril

ad mi pride triko
      da se to objednatna ebay,ale vice zjistis tu:
      http://forum.lide.cz/forum.fcg i?akce=forum_data&auth=&forum_ID=76 181
    • jana291995

Re: KamčaAvril

No na www.aukro.cz to tam zezeneš z ČR...ale je to drahý..ted ale nevím jestli tam něco bude... *8* ale snad jo..jo a já abbey dawn doma nemám,ale chtěla bych ty ryfle hodně popsaný..sou boží *3*
  • Plakát v Bravu

Dneska vyšlo nový Bravo a je tam plakát Avril a ještě málej článek o tom,že se s Deryckem nerozvádí. *14* *15*
    • jana291995

Re: Plakát v Bravu

Já už ho mám doma *14* to je ten nejlepší plakát avril co jsejm kdy viděla...je krásnej *14*
      • sharpay1995

Re: Re: Plakát v Bravu

Jj Bravo už mám taky doma a ten plakát je super i ten článek o tom že se s Deryckem nerozvádějí je dobrý a ještě úplně vepředu je Avril taky!!!! *14*
        • jana291995

Re: Re: Re: Plakát v Bravu

JO..ale jak je ta avril uplně vepředu,tak sem ji tam nemohla vůbec poznat...ale ten plkát je božíí *4*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Plakát v Bravu

já sem jí tam poznala hned, i díky tomu oblečení a taky sem tu fotko už předtím viděla na netu!!! A máš pravdu ten plakát je super!!! *15* *14* *14* *14* *14*
  • veris-avril

Avril Lavigne - All You Will Never Know (2008)

Mám pro vás úžasnou novinku našla jsem nové cédečko od Avril na rok ¨2008 jsou tam ty písničky které nazpívala a nejsou na žádném CD :-)

01. I Don-t Give
    02. Why
    03. Get Over It
    04. Take Me Away
    05. Headset
    06. Falling Into History
    07. Falling Down
    08. Tomorrow You Didn-t
    09. Things I-ll Never Say
    10. All You Will Never Know
    11. Once And For Real
    12. Make Up
    13. Not The Only One
    14. I Will Be
    15. Move Your Little Self On
    16. You Never Satisfy Me
    17. Let Go
    18. Alone
    19. I Always Get What I Want
    20. The Scientist
    21. Imagine
    22. Knockin- On Heaven-s Door
    23. Oh Holy Night (featuring Chantal
    24. I Can Do Better (Acoustic)
    24. When You-re Gone (Acoustic)
    25. Nobody-s Home (Acoustic)
    26. Girlfriend (Dr. Luke Remix)
    27. Girlfriend (The Submarines...)
    28. I Will Be (featuring Leona Lewis)

Více najdete na moji stránce www.verulinka-avril.blog.cz *4*
    • Re: Avril Lavigne - All You Will Never Know (2008)

Faakt??? To je super!!! *14* Jen kde ho sehnat *7*
      • angel15

Re: Re: Avril Lavigne - All You Will Never Know (2008)

jj dvd je mrte dobry *3* hlavne,když tam ma pak avril vytlem *1* a ty pisničky už mam staženy a je to cooool *5*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: Avril Lavigne - All You Will Never Know (2008)

Jj já už mám to DVD taky doma a musím říct že se my líbí nejvíc ze všech těch co mám...!!! *14*
          • Re: Re: Re: Re: Avril Lavigne - All You Will Never Know (2008)

jo to dvdcko mam taky,ale uz mi hrozne blbne
            muzes sehnat tady
            bontonland.cz
    • fuckingprincess

Avril Lavigne - All You Will Never Know (2008)

Jůůůů já se tešiiim jestli to vydá :)
      Helee mate nekdo DVD The Best Damn Tour Live in Toronto ?

jo já jemám...je to upa super divko,to ti doporučuju...a je to hrozně podobný koncertu v Praze *14* *14* *14*

A nevíš prosím tě jestli se to dá už někde sehnat ?????? Já se tak těším..a na její.CD ještě víc *14* *14* *14* *14*
      • veris-avril

Re: Re: Avril Lavigne - All You Will Never Know (2008)

tak určitě to jde někde stáhnout na netu až to někde najdu dám tu odkaz :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit