Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sharpay1995

Pište!!!

Hej lidi pište!!! Poslední dobou je tady strašná nuda. Navoďte nějaký dobrý téma!!! *15*
    • Re: Pište!!!

A proč nehodíš něco do placu ty, Sherpay??
      • sharpay1995

Re: Re: Pište!!!

Ráda bych něco do toho placu hodila, ale opravdu mě nic nenapadá!!!
  • Fans

Ahoj chtel jsem se zeptat kolik kluku tady je fanouskem avril.
    • angel15

Re: Fans

jaaaaaaaaaaaa a sem na to hrdy *3*
      • Re: Re: Fans

však zpívá dobře
    • Re: Fans

asi mnoho
  • tak

ten váš Deryck ,je ten 41letý sumista
    • sharpay1995

Re: tak

41letý jak něco ty.... *16* *13* *9*
      • Re: Re: tak

já myslím jako,že je členem -Sum41-respektive bývalým *1*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: tak

Sorry asi nejsem v obraze, ale bývalý???
          • Re: Re: Re: Re: tak

tak ne,je jím dodnes-to jsem nějak špatně pochopil z článku
  • Avril

Škoda jen že se z užasny punk-rockovy zpěvačky stala popova kralovna....když ji poslouchaj samý "ružovy" 13 tak se ani nesmim divit...je to škoda co provedla.....měla na to bejt dobrou zpěvačkou *9* ale žadnou girlfriend poslouchat nebudu!! *1*
    • Re: Avril

taky mě sere že se tak změnila..jko není to nejhorší ale přdtím to bylo lepší...a punk rock to teda nebyl, se tak jen oblíkala, ale styl hudby to teda nebyl...

Mě je 18 růžovou beru jako každou jinou barvu a Avril je pro mě BEST. Ale je fakt že s novým CD změnila styl a to se nemůsí každému líbit. Ale kdyby byla furt stejná tak by to byla nuda *4*

*1* *1* *1* *1* *1* Avril,že je popová královna???? *1* *1* *1* *1* Já teda myslím že je rocková princezna !!!! A neposlouchají ji růžový 13..já jsem 16 a nosím nejrači černorůžový hadry a to je velkej rozdíl!!!Avril fans jsou drsní!!!A né růžový vypatlaný barbie...To že někdo nosí černorůžovou kombinaci barev ještě neznamená že je sladkej!!A má best spngy!!Všechny!!!
    • avrilka279

Re: Avril

si ty vůbec normální? *10* avril byla taková prtože byla pubertačka víš jak by vypadala kdyby měla děcko a byla ještě pubeták.
      • sharpay1995

Re: Re: Avril

Jo přesně tak!!!
    • sharpay1995

Re: Avril

Hele tak mě je 13 a opravdu nejsem žádná růžovka, naopak takový lidi nemám moc v lásce, no ale jsou tu a tak je beru a já jsem tedy důkaz toho že jí jen "růžový"13 neposlouchaj a Avril je dobrá zpěvačka a neměla bys jí odsuzovat za to že se zmněnila- naopak si myslím že je to dobře, ale obě dvě Avril jsou sqjelé!!! *14* *14* *14*
  • avril-nely

avril vs. madonna

Madonna je stará , a víte proč je tak pořád hezká ?!!!!!!!! prtože měla 100000000000 plastických operací ! *8* *5*
    • avrilka99

Re: avril vs. madonna

Já si myslím , že každej má jinej názor. Někomu se líbí Avril , někomu zase Madonna. Ale je nesmysl se tady hádat , kdo je lepší.Stejně to nikam nevede. *13*
      • Re: Re: avril vs. madonna

Přesně! Každý má jiný vkus, každýmu se líbí někdo jinej, ale tady se vždycky objeví nějakej blb(ka), který se musí hádat, srovnávat a nadávat. Lidi, pochopte, nám se líbí Avril, když vám ne, tak sem n-e-l-e-z-t-e!
      • avrilka99

Re: Re: avril vs. madonna

jjjjjj
  • nejsledovanější video

Girlfriend je nejseldovanější video na Youtube.com !!!!! *5*
    • sharpay1995

Re: nejsledovanější video

http://www.stream.cz/video/39/18406 8-hudebni-archiv-nejsledovanejsi-kl ipy-internetu Na tohle se opravdu podívejte každého pravého fanouška Avrilky to opravdu potěší- je to žebříček mejsledovanějších klipů na Youtube a Avrilka je samozdřejmě první!!!! *14* *14* *14*
    • sharpay1995

Re: nejsledovanější video

oooooooouuu mastne no tohle fanouška vždycky potěší když z těch tisíců videi je zrovna Girlfriend je nejsledovanější!!! *14* *14* *14* *14* *15*
  • angel15

jj je sexi

:)mala,ale sikovna.....:D
    • sharpay1995

Re: jj je sexi

Jj přesně tak!!! *15*
  • Avril je SEXY!!!

Avril je hrozně sexy holčina *14* *3* .
  • leila00

NEJLELPŠÍ

Avie je nej *14* a koncert to bylo prostě něco úžasnýho. Doufám, že znovu přijede XD A nevíte někdo něco o tom, že prej měla v Praze před koncertem Meet and Greet??
    • avrilka

jů koncert bil v praze fakt moc skvělej *1* fakt jsem dostala od avril autogram a taky mám s ní fotečku *3* a bilo to tam fakt moc super bil to nejlepší koncert jakej jsem kdy viděla viděla jsem jich hodně a ěště to je lepší než nějakej večírek hele holky bili jste už na nějakým večírku já hodně krát s kámoška a jedna holka má fakt velikej dům a velikej bazén a bili tam i kluci a jeden tam bil fakt hezkej *14*
    • veris-avril

Re: NEJLELPŠÍ

no já vím měla v praze Meet and Greet
      • leila00

Re: Re: NEJLELPŠÍ

Nevíš o tom něco víc?
        • jana291995

Re: Re: Re: NEJLELPŠÍ

Co to vlastně je to meet and greet?No já sem právě na koncíku nebyla tak nevím... *9* ale měla by tu být zase za tři roky...a já pojedu..mám to už domluvený.. *15*
          • Re: Re: Re: Re: NEJLELPŠÍ

setkání a přivítání
          • avril-nely

Re: Re: Re: Re: NEJLELPŠÍ

Ahoj já jsem taky nebylaa na konciii mno...škodaa byl to ale super koncertttttttttt a těším se zase příště
          • veris-avril

Re: Re: Re: Re: NEJLELPŠÍ

no já o tom nic víc newím jenom že to nemělo být že se to zrušilo ale pak to asi bylo protože se na druhej den objevili na internetu fotky s Avrilkou takže to nakonec porběhlo...Jinak Meet and Greet to je sraz s Avrilkou že se fanoušci s ní mohou vyfotit
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: NEJLELPŠÍ

Jj všimla jsem si toho je to super když tu žádnej takovéj idiot nepíše!!! *15* *15* *15*
            • jana291995

Re: Re: Re: Re: Re: NEJLELPŠÍ

Jůů to je paráda...snad to bude příště..jo a podpisi v Praze dávala? *4* ..já pojedu přííště na koncert avril..už moc moc moc hrozitánsky těším..mám to domluvený se ségrou..je to super...a všimly jste si že tu nevotravuje žádnej blbej pacholek...ani žádnej anti fanda avril..super že? *15*
  • angel15

a dalsi videjko:)

http://www.youtube.com/watch?v=JzOT t2VMufw chudak avril musela zdrhat na pred nejakym natvrdlim fandou co nedal pokoj a to nemela tenisky:( (ja tam bejt tak mu dam asi podrzce) na nasi avril nebude takhle vulgarne delat natlak
    • angel15

Re: a dalsi videjko:)

zase ta mezera sakra:D dela vam to taky?:D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit