-
KaTuShKa.04
Ahojky..Přesně..Taky to nechápu.. *7* Je to bestovní zpěvačka.. *3* -
Nechápu...
Řekla bych že jestli se nepletu tak je to fanklub Avril Lavigne!Tím pádem by sem měli chodit její fanoušci!!! Potom ale nechápu proč sem lezou lidi kteří Avril nemají rádí a píšou tady nějaký stupidní urážky? *7* Tohle mi teda vysvětlete!! *7* Jestli ji někdo nemá rád a píše že třeba Nicole Sherzinger je lepší tak jde na její fanklub a sem ať neleze!!! *16* Jo a mimochodem Avril je SUPER!!! *14* *1* *15* -
-
Re: Nechápu...
naprosto s tebou souhlasim *3* *4* avril je neeeeeeeeeej *14* *14* *14* *1* *1* *14* *7* *3* *3* *3* -
Re: Nechápu...
Já ani nechápu co proti Avril maj vzdyt kazdej neni dokonalej..
-
-
coze?
achoooj vsici!ted sem cetla ze jedno avrilinich povolani je modelka!nejni to trochu blbost?avril a modelka?tomu se mi nechce nejak verit.......... *7* -
-
Re: coze?
Sem na to taky koukala a Avrilinim modelingu sem nikdy neslyšela!!! To bude blbost!!! *7* -
-
Re: Re: coze?
neni za prwý dost fotek w galerce modeligowejch agentur... a za druhý si sama dělala modelku na její modní kolekci *7*
-
-
-
Je super!
Avril zpívá nejlíp! *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Je super!
jj,avrilka zpívá nej a ej nej
-
-
AvrilQa273
I *14* Avril Lavigne........... -
-
Re: AvrilQa273
já já já jenom já
-
-
Čr
Nevíte please někdo o stránce,kde je nějakej rozhovor s Avrilkou???Dík *14* -
ahoj
avril je moje druha nej zpevacka, a libi se mi na ni to ze je hezka, umi zpivat,hraje na kytaru, hraje na klavir a taky pisnicky sou bozi! a taky si myslim ze ten kdo ji nema rad nemusi pouzivat vulgaritu a uz vubec sem nemusite lezt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! uvjedomujete si vubec jak by avril bylo kdyby umela cist v ČJ a precetla si tu o sobe ze je treba krava nebo horsi veci, zkuste si v te situaci predstavit sebe a teprve pak neco piste!!!!!!!!!!!!!!!!!! *13* -
-
Re: ahoj
ete hraje na bicí *1* -
až druhá,moje první *14* -
to je možný ale Aw česky neumí a tady si nic číst nebude když už tak možná offico fanclub ne? *7*
-
-
avril
kdo ma vetsi cenu muz nebo zena?
jednoznacne zena!!!!
MUZ:dve vejce 6kc, jeden parek 10kc
ZENA:jedna koza 1500kc,druha koza 1500 a bobr je chraneny zakonem!!!
a stejne je avril lavigne nejlepsi *14* a nejhezci *4* *1* -
-
Re: avril
to bych rád viděl,to její chráněné zvířátko,to musí být hezké *1* -
Re: avril
hej tož to sa mě líbí *1* fajná hláška... *5* *1* Jinak... Avril forever, gutovní borka... sem byla na koncertě, mrtě šlehák...zážitek na celý život... *3* *1*
-
-
Kočka
Avril je největší kočka co znam, pořád posloucham její nejnovější album *14* Na koncertě jsem bohužel nebyl, asi byl super, co? *15* -
Avril;)
Avril..super zpěvačka;) a líbí se mi její vláský *14* -
-
Re: Avril;)
No to je pravda avrilka má pěkný vlásky a hlavně taky pěknej hlásek *14*
-