Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • katushka.04

KaTuShKa.04

Ahojky..Přesně..Taky to nechápu.. *7* Je to bestovní zpěvačka.. *3*
  • ilze

Nechápu...

Řekla bych že jestli se nepletu tak je to fanklub Avril Lavigne!Tím pádem by sem měli chodit její fanoušci!!! Potom ale nechápu proč sem lezou lidi kteří Avril nemají rádí a píšou tady nějaký stupidní urážky? *7* Tohle mi teda vysvětlete!! *7* Jestli ji někdo nemá rád a píše že třeba Nicole Sherzinger je lepší tak jde na její fanklub a sem ať neleze!!! *16* Jo a mimochodem Avril je SUPER!!! *14* *1* *15*
    • Re: Nechápu...

naprosto s tebou souhlasim *3* *4* avril je neeeeeeeeeej *14* *14* *14* *1* *1* *14* *7* *3* *3* *3*
    • gregorka001

Re: Nechápu...

Já ani nechápu co proti Avril maj vzdyt kazdej neni dokonalej..
  • radule

coze?

achoooj vsici!ted sem cetla ze jedno avrilinich povolani je modelka!nejni to trochu blbost?avril a modelka?tomu se mi nechce nejak verit.......... *7*
    • ilze

Re: coze?

Sem na to taky koukala a Avrilinim modelingu sem nikdy neslyšela!!! To bude blbost!!! *7*
      • scrow

Re: Re: coze?

neni za prwý dost fotek w galerce modeligowejch agentur... a za druhý si sama dělala modelku na její modní kolekci *7*
  • Je super!

Avril zpívá nejlíp! *1* *1* *1* *1* *1*
    • miss.nikca

Re: Je super!

jj,avrilka zpívá nej a ej nej
  • AvrilQa273

I *14* Avril Lavigne...........
    • Re: AvrilQa273

já já já jenom já
  • miss.nikca

Čr

Nevíte please někdo o stránce,kde je nějakej rozhovor s Avrilkou???Dík *14*
  • ahoj

avril je moje druha nej zpevacka, a libi se mi na ni to ze je hezka, umi zpivat,hraje na kytaru, hraje na klavir a taky pisnicky sou bozi! a taky si myslim ze ten kdo ji nema rad nemusi pouzivat vulgaritu a uz vubec sem nemusite lezt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! uvjedomujete si vubec jak by avril bylo kdyby umela cist v ČJ a precetla si tu o sobe ze je treba krava nebo horsi veci, zkuste si v te situaci predstavit sebe a teprve pak neco piste!!!!!!!!!!!!!!!!!! *13*
    • fuckingprincess

Re: ahoj

ete hraje na bicí *1*
    • miss.nikca

až druhá,moje první *14*
    • scrow

to je možný ale Aw česky neumí a tady si nic číst nebude když už tak možná offico fanclub ne? *7*
  • ancoolka

avril

kdo ma vetsi cenu muz nebo zena?
    jednoznacne zena!!!!
    MUZ:dve vejce 6kc, jeden parek 10kc
    ZENA:jedna koza 1500kc,druha koza 1500 a bobr je chraneny zakonem!!!
    a stejne je avril lavigne nejlepsi *14* a nejhezci *4* *1*
    • Re: avril

to bych rád viděl,to její chráněné zvířátko,to musí být hezké *1*
    • cajushka

Re: avril

hej tož to sa mě líbí *1* fajná hláška... *5* *1* Jinak... Avril forever, gutovní borka... sem byla na koncertě, mrtě šlehák...zážitek na celý život... *3* *1*
  • Kočka

Avril je největší kočka co znam, pořád posloucham její nejnovější album *14* Na koncertě jsem bohužel nebyl, asi byl super, co? *15*
  • a.ll

Avril;)

Avril..super zpěvačka;) a líbí se mi její vláský *14*
    • jana291995

Re: Avril;)

No to je pravda avrilka má pěkný vlásky a hlavně taky pěknej hlásek *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit