Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Avril

ste se lidi zbláznili.. Avril je uplně supéér.. *3* tak držte huby.. Avrilka 4ever!! *14*
    • nikca12

Re: Avril

Jj,moje řeč,ti co ju nesnášej at sem nechoděj! *8*
  • ?!

asi sem se ocitla v zemi křupanů,jelikož nepochopím lidi,kteří tak strašně nesnáší avril a chodí na její stránku a říkám si proč????já nemám ráda spoustu zpěváků,ale v životě by mě nenapadlo jít na jejich stránku a pomlouvat je tam.To je trošku zcestné ne?K čemu by mi to bylo?Takže si myslím že tihle lidi jsou buď zamindrákovaní blbci,které uklidiní jen to že někoho pomluví anebo jí závidí tu slávu,krásu atd.. co ona má a oni ne! *7* A jen tak mimochodem koncert TBDT byl uplně moc super! *1* I LOVE YOU Avril *3*
    • avrilie

Re: ?!

úplně ve všem s tebou souhlasím!!!!!!!!!!Avrilka je úpa božíííí!!!!!!!!! *14*
      • nikca12

Re: Re: ?!

jj,souhla s áma,kdo ju nesnáší at leze jinam né sem
  • ...

**Proti***
    • Re: ...

Všem fanouškům Avril jse omlouvám za to jak se jsem Avril nadávala. *14*
  • Nowé stránky

Mno jinak nowé fórum Awril ->> http://avielavigne.cz ...... takže pls registruj te se a přidejte se *5*
    • Re: Nowé stránky

jsem tam *1* *3* *3*
  • :-(

Jako nechapu vas lidi...nelezte sem když teda Avrilku nemáte rádi...a nepomlouvejte ji tady *8* *8* ...radsi si bezte polouvat nekoho jinyho *8* *8* Avril je BEST *14* *14* *14*
    • avrilie

Re: :-(

jj přesně!!!!!!!!
    • nikca12

Re: :-(

jj,ti co nemaj Avrilků rádi at dou jinam *16*
      • Re: Re: :-(

ale nam se nechce!!
  • JE SUPPER

je super *1*
  • koncert

Koncert byl strasnej duvod je ten ze nepridala ani jednu písničku!!!! AVRIL STYD SE BYLAS V PRAZE A ANI SI NEPRIDALA PISNICKU!!!!! Uz nejsem tvoje fanynka zklamalas me hodne moc!!!!:-(((( To že si nabarvila vlasy no co kazdej se musi menit! Ale tohle byl des ja byla na tom koncertu a hned po nem vsude psla ze to BYL PROPADÁK!!!! *13*
    • Re: koncert

ale zlatíczko to sme asi nebyli na stejnym koncertě jelikož přídawky byli dwa... GF - Remix.. a poslední písnička... hm... He wasn´t nebo sk8er boi... *1* *1* ae jak řikám asi sem byla jinde *7*
      • Re: Re: koncert

Nepoučuj mě jo bud tak skromná a nech si pro sebe mockrat díky!! *3* Já o tom vim že mela dva koncerty *16* !!!
      • avrilie

Re: Re: koncert

koncert byl úplně nééééj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!úpa božíííí!!!!!! *14* *1* *15* a navíc zpívala 2 přídavky bad reputation,kde byly přece ty kousky záběrů,který nedala do klipů a taky samozřejmě Girlfriend remix,tam zpívala i sloku od Lil-mamy!!!!!na ten koncert nikdy nezapomenu!!!!I love you,Avril!!! *14* 4ever!!!!!
      • veris-avril

Re: Re: koncert

přesně tag měla dva příspěvky
        • scrow

Re: Re: Re: koncert

a ještě ke wšemu by přestala bejt fanoušek kwůli takowý prkotině... to pak nebyla nikdy fanoušek a nikdy nebude *13*
          • Re: Re: Re: Re: koncert

jj presně tak *3*
    • Re: koncert

Si trapná... *8* náhodou to bylo skvělý *14*
  • j.jurik

nazdar

Deryck a avril se prostě k sobě hodi avril je nejlepši punkova zpěvačka všech dob *16*
    • Re: nazdar

spís popová nemyslíš?? *1*
  • Avrrilka je moc nejlepsi

jako Avrilka je moc hezka a hezky zpiva me se ty jeji pisnicky libeji
  • Avril je super!

Avril je fakt super má hrozně moc pěkný písničky *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit