Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nicole and Paula

Nicole Sherzinger nebo taky na PAULU Deandu na beyonce na celebrity kery jsou o 100 procent hezci nez Avril jako fakt sorry Avril je fůůůůůůůůůůůůůůůůů ůůůůůjjjjjjjjjjjjjj.Čus komu se líbí Avril nemá v kus a je to hašišák *3* *3* *3* *1* *1* *1*
    • Re: Nicole and Paula

hm....hlavně že ty si v poho.....

Víš co jseš ty? Velká nula.Neumíš nic jinýho než jenom urážet zpěvačky. *15*
      Takže ti radím aby jses zpamatoval ty nulo nulo nulo nulo nulo nulo nulo nulo nulo:

souhlasím!!! naprosto!!! *4* *4* *4* avril je děsně nafoukaná kráva! *13* *1* *5*
      • avril-nely

Re: Re: Nicole and Paula

To jseš jedině ty !
      • jojo72

Re: Re: Nicole and Paula

Správně!!! *1* *1*
      • Re: Re: Nicole and Paula

wow.... jej a seznámíte mě s Aw... když tu o ní píšete že je nafoukaná to se s ní dobře znáte... *5*
        Btw: jinak Nicole.. je možná "hezká" ae bez začátku swý kariéry s Pussycat dolls by se nikam nedostala
        *9* *1*
    • sharpay1995

Re: Nicole and Paula

No tak to by mě zajímalo co ste vy..... *16* *8* *10*
  • hahahaha Avril ze je nejlepsi?mozna ve snu

Čauky jako sorry ale Avril že je nejlepší sice má každej jinej styl ale to my nejsme nejhezčí a ani krásný ale rozhodně když ted vidime Avril tak si říkáme oni tady píšou že Avril je hezká tak to teda musíme bejt hodně hezký.Řeknem vám jedno Avril se může jít zahrabat koukněte se na Ciaru nebo Nicole S
    • Re: hahahaha Avril ze je nejlepsi?mozna ve snu

Avril je nejlepší.Asi se ti to nezdá ale mám takovou otázku.TY AVRIL NESNÁŠÍŠ ALE JSI NA JEJÍ STRÁNCE.VYSVĚTLI TO.
  • avrilie

jeětě něco

a widíte na konec ten koncert byl a vzpomínáte si na to jak ještě nebyl tak tady tvrdily samý krávy,že nebude a widíte on byl.....
  • veris-avril

COže??

jak jako 13 let???Hrabe ti??můj tatík ji třeba žere můj kámoš ji žere a to je mu 20 jako co??To že to není třeba Madonna která žije už x let??Jo fajn Avril má spíše fanoušky jako puberťáky ale to hned nemusí bejt že má jenom 13ti leté fanoušky každýmu s elíbí něco jiného..Jinak navštivte pls moji stránku www.verulinka-avril.blog.cz už má 1 rok a myslím že je dobrej *1*
    • nikola.saf

Ahoj

Ahojík Veris, to jsem já Nikča tvoje SBčko (purity.blog.cz)
      Tak jsem se zaregistrovala :) *3* *3* *3* *3* *3* *3* *1*

AVRIL FOREVEEEERR *14* *14* *14* *14* *14*
      • veris-avril

Re: Ahoj

jo Nikčo super :-) díky moc :-) konečně někdo kdo fakt rozumí Avril :D
  • AVRILKA je BESTOVNÍ

*4* Avrilka je uppa bestovní zpěvačka i herečka, filmy kde hraje hned ožijou je božííí *14* .Jsem sice holka ale sem do ní uppa moc zaláskovaná (mislím do její hudby *3* )
    P.S. pisněte mi jestli nevíte o nějakých bestovních stránkách avril
    • Re: AVRILKA je BESTOVNÍ

huh, napsala jsem myslím s měkkým i *8*
  • huh

Hehe, zajimalo by me, jakej je vekovej prumer fanousku tyhle slecinky, odhaduju ze tak 13 let... doufam ze z toho jeste vyrostete *5*
    • sharpay1995

Re: huh

Hm... co já vím tak se dost mílíš.*13* *13* Znám lidi kterým je 7 i lidi kterým je skoro 30 a poslouchajá Avril!!! *3* *9*
      • Re: Re: huh

to jo no *3*
      • honey15

Re: Re: huh

to neřeš zas je tu někdo kdo se do ní prostě musí závidět - nedokázal to co ona v tolika letech

Avrilka je a bude super a to pro všechny - já znám taky dost lidí hele od 10 tk 20 to pstě nikdo nepochopí že *1* *15*
  • Koncert

Čau sd,koncert byl uplně mega moc super,stála sem v druhé řadě uprostřed podia,takže super.Moc sem si to užila, i to teměř 5-ti hodinove stání,než avril začala zpívat,stálo určitě za to.Byla strašně hezká ,furt se usmívala a podávala fanouškům neustále ruku,mávala prostě si to užívala.Nedá se srovnívat s jejím prvním koncetem v ČR. *14* *3*
  • sd

Lidičky jakej byl koncert Avril prosim odepište hned dik
    *4* *9* *16* *3* *5* *1* *1* *3*
  • p4jk4

;-)

*14*
    • p4jk4

Re: ;-)

jj
  • p4jk4

Awrilkaa :-**

Lidičky, koncert bylk nejleoší na swětě!! *14* *14* *14*