Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

Já padáááám !!

Hey, já du na oběd a pak makat... tak čáááo :D :D :))
    • kvatro

Re: Já padáááám !!

Tak čááo Míšo. Zase někdy. :-*
  • kvatro

:o)

Teď tě Míšo asi naseru. Pokud si to ještě neviděla. Právě se mi dostáhnul Sucker Punch a večer se na to podívám na DVD.
    • puspuspusinka

Re: :o)

A proč by mě to mělo nasrat?? :D :D Hraje tam sice Nessy, ale jinak mě ten film absolutně nebere... myslím, že to bude kravina... jakmile jde o zbraně a tohle tak nechci to vidět!
      Jediný proč bych se na to koukla je Vanessa a Emily, jinak mě to nebere!
      Ale uží si to :D :D
      • kvatro

Re: Re: :o)

Já sem to ještě neviděl, ale myslel jsem že by tě to mohlo brát. :D
        No stejně, ty si můžeš stáhnout akorát tak roletu. :D
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: :o)

Hahaha... vtipný... :D :D
  • puspuspusinka

:D :D

Ale vyprskla sem smíchy z toho tvýho textu k tomu :D :D :D A na podpis, ti víš co... ten ti dám, až ze ě bude slavná zpěvačka !! :D :D Takže asi nikdy... i když nikdy neříkej nikdy... ale ze mě zpěvačka 100% nebude :D :D
    • kvatro

Re: :D :D

:D :D No to víš legrácky, na to mě užije. :D
      Já vim umíš zpívat jako vrata od chlíva. :o)
      A ještě jsem zapoměl dodat, že ten obalovej materiál z toho co jsem ti poslal, musíš poslat zpátky. :o)
      Poštovný za expresní službu a balný ti taky napálim, to se prohneš. :D :D
      • puspuspusinka

Re: Re: :D :D

No sice zpívám jak vrata od chlíva ale ty mi to nemáš co vyčítat když si mě ještě neslyšel zpívat ... :D :D A hádám že ty taky nejseš zpěvák světa... :D :D :D
        • kvatro

Re: Re: Re: :D :D

Já nevim jak zpíváš, ale to bych chtěl fakt slyšet.:D Ale já jsem učiněnej pavaroti, to zatim nevíš. :D :D
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: :D :D

Ujišťuju že nechtěl!!!
            Mě bys FAKT slyšet nechtěl!!
            Sice sem měla na hudebce vždycky jedničku a ze zpěvu jsem byla nejlepší a ségra tvrdí že zpívám dobře, ale já si myslím svoje a podle mě zpívám jak když taháš kočku za vocas !! Prostě děsně !!! :D :D :(
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: :D :D

:D :D :D :D :D :D :D D: :D :D
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: :D :D

Ty mě taky ne. :D Já zpívám asi jako kdybych dostal úder mezi nohy. :o)
  • kvatro

?

Míšo, co řikáš na ty nový písničky, co jsem ti poslal?
    • puspuspusinka

Re: ?

Nic. Říkala jsem, že mi nejde net, nevím jestli se mi to vůbec povede otevřít, zápasím s tím a furt nic. :// :(
      • kvatro

Re: Re: ?

Nejde ti net, tak jakto že seš tady? :D To mi musíš vysvětlit, ať sem zase trochu chytřejší.
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: ?

No vysvětlit to můžu, ale nezaručuju ti, že to pochopíš... :D :D :D
          Takže my máme internet, co má vždycky od 8. 8MB rychlost, no jenže nám neřekly když jsem to kupovaly že se to vyčerpává, takže my máme dycky kolem 1. v měsíci totálně pomalej net a nejde skoro nic otevřít, no a tak čekám vždycky půl hodiny než se načte jedna posraná stránka a nevýho toho je, že pošta na emailu ti nejde otevřít absolutně vůbec nejde ani nic stahovat a obrázky se načítají 15-20 minut... takže totálně v piči... ://
          Máme to super net co? No a když si stáhneš jeden jakej koliv film nebo jedne díl seriálu tak ti enjde internet absolutně vůbec celej měsíc !!! Takže já se nemůžu ani moc dáívat na videa a už vůbec nic stahovat písničky a videa abych to moc nevyčerpávala :(( Takovej super net máme my !! Debílní UFON :(
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: ?

Tak vcelku to chápu. To budou ty datové limity. Ty jsme měli taky. Stačilo změnit poskytovatele z Internet PB na UPC. Ješětě k tomu přes kabelovou televizi. Ale problém je u Vás, že vy si na vesnici myslim nemůžete vybírat poskytovatele. Choď na internet do knihovny v Křepicích. :D Je to hned vedle toho hypermarketu. :o) Co tam máte.
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: ?

Myslim že počítat umíš, jenom to tam někdo čísloval podle plotu. :D
            • puspuspusinka

Ne bydlíme v čísle 14 a babička v čísle 15 ale chalup je tu rpostě deset... :D :D :D a nebo neumim počítat... :D :D a to bdue pravděpodobnější :D :D :D
            • kvatro

A já myslel, že tam musíte mít minimálně 15 chalup. :D
              No já vim potom tak akorát tak velký.... autobusový nádraží. :D :D Ale to bylo HOVNO :D co si měla na mysli.
            • puspuspusinka

Moooc vtipný, až na to že tu máme 10 chalup a to je všechno, potom akorát tak velký ... no myslim že si domyslíš co... :D :D
      • puspuspusinka

Re: Re: ?

A už jsem se fakt ale fakt naštvala! Teď budu asi čarovat a přičaruju tomu e-mailu něco hnusnýho na ksicht... :// Jááá se z toho po**ru... !!! :// :D
        • kvatro

Re: Re: Re: ?

Přičaruj tomu e-mailu na ksicht podobiznu Lady Gaga, to by měl být dostatečný trest. :D
          A jaktože ti to nejde?
  • puspuspusinka

CD

No to asi akždej,... ale jako kdyby byla jako Eminem a každej rok měla nové CD, to by bylo taky super, ale nevim jestli si četl článek v Bravo, ale Avril se nechce věnovat jenom hudbě, že prý být jako Britney pořád na žebříčkách a pořád jenom zpívat by nechtěla, má ráda když může dělat víc věcí anjednou, vůně, oblečení, charitativní akce a pomoc, a k tomu i hudba, ale jenom hudba by prej nebylo nic pro ní!
    • kvatro

Re: CD

Avril neni jako Eminem. Ten totiž, ty písničky co má, ty se daji napsat jedna za tejden. :D Proto může mít album třeba každej rok.
      Já nevim ale jaký Bravo myslíš. Za celej život jsem si koupil jenom jedno Bravo a to, v kterym byl plakát Avril :D To bylo někdy v červnu.
      Avril nechtěla být nikdy jako Britney, takže v tom případě se nemůže věnovat jenom hudbě. A ještě k tomu když má čas se věnovat vůním, hadrům tak proč ne. Ale tu charitativní činnost oceňuju asi nejvíc.
      • puspuspusinka

Re: Re: CD

Tjn ...
        No tohle bravo co vyšlo teď... tak di na www.bravo.cz a tam si přečti článek o Avril aby sis ho nemusel kupovat, já si ho došla koupit kvůli plakátu Simple Plan :D :D
        • kvatro

Re: Re: Re: CD

Tak teď jsem tam byl. Já ale myslel, že už to neni mezi Avril Britney takový. Prootže o tom už článek byl taky.
          Něco jako, že už jí tolik Britney nevadí.
          Ale takhle je to dobře, jako dřív. :D

A máš tam taky plakát Ewičky Farný, ten si vylepíš hned vedle SP. :D :D
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: CD

Cože??? NIKDY §!!! Ewu Farnou NIKDYYYYY !!!!!!!!!! Tu mít na zdi tak tu zeď vyhodím z okna i s tím oknem... !!!!!!!!
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: CD

Nene Je to hroší :/// na druhý straně SP je Robík Pattinson, takže je to v řiti... :D :D Nemůžu si dát oba dva, ale jasná volba pro Simple Plan, Robíka už mám x-krát :D :D
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: CD

Ale prdel by byla kdyby byla na druhý straně toho plakátu se SP. :D Jako to bylo s Avril, na druhý staně jsou ti kojoti Rosemaid. Tohle si ale Kačka nikdy nesmí přečíst. :o)
  • kvatro

:o)

Do frasa. Zase se to seklo. Pošlu ti to, ty písničky po jednom. :D
    • vterinka
      Do "frasa" je moje slovo! :D:D:D
    • puspuspusinka

Re: :o)

Ju. OK :D :D. Pošli to po jednom ;) :D
      • puspuspusinka

Re: Re: :o)

Jo a DĚKUJU !! :) ;)
        • kvatro

Re: Re: Re: :o)

Nemáš zač. :D
  • puspuspusinka

5. ALbum :D

Míšo, to neříkej vůbec 2x :D :D :D 5. album, mohla bych se na něj začít těšit, a nakonec na něj budu čekat další 3 roky... D: :D :D :D
    • kvatro

Re: 5. ALbum :D

Já se teda těšim už teď, Prootže vim, že bude skvělý. Stejně jako jsem to věděl o čtyřce.
      Ale mohlo by vyjít třeba už za ty dva roky, klidně. Pokud to zase nebudou zdržovat ty kojoti z nahrávací společnosti.
      • puspuspusinka

Re: Re: 5. ALbum :D

Klidně za měsíc!! :D :D :D :D :D To by byl ale asi fofr :D
        • kvatro

Re: Re: Re: 5. ALbum :D

Kdyby to bylo za měsíc, já bych byl maximálně spokojenej. :D
  • puspuspusinka

Mail

Já mám jenom 2 tenhle a ještě jeden na gmailu, na seznamu už e-maily nevedu... :D D: :D :D
    • kvatro

Re: Mail

Takže puspuspusinka@seznam.cz už teda nemáš? To kdybchg tam náhodou něco poslílal, a bylo mi divný že to nikdo nečte. :D
      Tady pořád kecám a skoro jsem ti to zapoměl poslat. :D
  • puspuspusinka

:/

Sem hledala na karaoketextech texty těch nových songů, jsem myslela, že bych si aspoň přečetla o čem jsou, ale tam je nemají :(( Takže nemám ani texty ani písničky, to sem to dopracovala, zase se všechno dovím jako poslední... přiznávám jsem enhorázná OSTUDA ... :D :D Jako ta Kačka :D :D :(
    • kvatro

Re: :/

Míšo, Míšo. Ty máš asi bohatý rodiče :D Ti koupili dlouhý vedení. :D
      Psal jsem přec, že jsou to instrumentální verze, takže to žádnej text nemá. Proto nejsou ani na karaoktextech.
      No běžte s Kačkou do kouta nebo za dveře. :D
      • puspuspusinka

Re: Re: :/

Ahááá... sorry já to nepochopila..: :D :D Já si pletu instrumentální a akustický :D :D verze
        sem to debílek no :D :D
        Už běžím do kouta :D :D :D
        • kvatro

Re: Re: Re: :/

Instrumentální je bez hlasu, jenom nástroje.
          Ale třeba já si pletu akustický verze s těma normálníma. To nevim jakej je v tom rozdíl. :D Akustický maji možná míň hudby na pozadí.
          Do kouta ne! :D Kačku jsem poslal za dveře, a už je tam hodně dlouho. takže tam! :D
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: :/

Akustická je celá písnička jenom s kytarami a normální tam máš hafo nástrojů který tam má být... a akustická je jenom na kytaře :D :D Proto akustická podle názvu kytary Akustická Kytara :D :D Kapiš to? :D :D
            Tak sme si každej vysvětlily něco a sme o něco chytřejší ne? D: :D :D Apsoň já jo :D
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: :/

No tak už to chápu, taky mám asi dlouhý vedení. :D Akustická je teda jenom s kytarou. Díky za vysvětlení. A už jsem chytřejší.
  • puspuspusinka

Wild Rose !!!!!!!!

Jooooooooooooooo, konečně! K narozkám si jí koupím :D. Jinak už se šíleně těším na ten novej videoklip :))
    • kvatro

Re: Wild Rose !!!!!!!!

Tak jsem sem taky po dlouhý době zabruslil :o)
      No myslim, že já tu Wild Rose kupovat nebudu, teda vim že nebudu :D Ale na ten videoklip si rád počkám, už aby byl.

Už si Míšo, slyšela instrumentální verze těch třech nových písní od Avril? Kačce sem to musel posílat emailem, páč z YouTube už to smazali (Kačka je ostuda, nesleduje novinky) :D
      • puspuspusinka

Re: Re: Wild Rose !!!!!!!!

No jasně že slyšela !! Slyšela jsem všechny instrumentální verze... :D :D
        JAký že to byly písničky?? :D :D
        • kvatro

Re: Re: Re: Wild Rose !!!!!!!!

Bylo to: Gone, Complete Me a Candy. A Gone je z těch věech nejlepší. :o)
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Wild Rose !!!!!!!!

Cooo?? Avrilka má jako úplně nový songy?? Já myslela že myslíš, jako nějaký vylepšení těch z GL instrumentální... asi sem to trochu nepochopila... ale jako úplně nový songy, ty sem neslyšela :(( A stejnak mě teď nejde net... takže stáhnout odněkud taky nemůžzu... tak mi zbývá jediný... prosíky... :D
            Prosím prosím prosím prosíííím pošleš mi to taky na e-mail?? :))
            pudink.jarda@gmail.com
            Proos
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: Wild Rose !!!!!!!!

Co to máš Míšo za e-mail? pudink.jarda ten ještě neznám. :D
              KOlik máš těch schránek? Asi jako mi dole na chodbě v paneláku. :D :D
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: Wild Rose !!!!!!!!

Na net unikly instumentální verze třech nových písniček, jestli budou na pátém albu nebo kde, to nevim. Normální verze, nazpívané, zatim nejsou.

MInule jsem ti chtěl poslat celý album GL. Ovšem s Elis jste si to obstaraly samy. Takže si zavolej zásilkovou službu Elis a spol. Ta ti to pošle. :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit