-
What The Hell – část čtvrtá – Když jsem já sloužil….
Lucifer drží osobní kartu Kačky. „To jste vy na tý fotce?“ „Že se ptáš rohatče, to jsem já, jsem hezká co?“ Říká Kačka. „Ano jste hezká, ale jak záchodová deska.“ Povídá rohatej. „No vidim že jste se činila. Máte na kontě 754842 prohřešků. To vidim na takovejch pár stovek let u nás. Teď s Váma vyplnim přihlášku do pekla.“ „Na to ti sere pes ty kojote ušmudlanej.“ Povídá Kačka, která právě ostře pustila to doho pekelníka.
Nakonec ale vzala Luciferovo péro, a psala:
Titul: Přebornice prvního stupně v lektvarech a hubení skunků Brodyho trenkama.
Jméno: Kačka Blátotlačka
Příjmení: Hovnotlačka Fišerová
Celoživotní úspěch: Zlikvidování Brodyho paličkou na maso.
Poslední neúspěch: Způsobení výbuchu ve školní laboratoři.
Nejvíce emotivní zážitek: Brodyho pohřeb (obrovská radost)
„Jo a ještě mi tam připiště, že ten výbuch v laboratoři jsem udělala úmyslně. A že ten letící kahan měl urazit učiteli kebuli. Se nedivte, chtěl mi dát pětku na výzo.“ Lucifer nic neřiká, jenom nevěřícně kroutí hlavou.
„Za chvilku si pro tebe přijde hlídač Míša st., Kterej s tebou zatočí…..
….. chodbou doleva do dílen. Tam budeš 210 let makat jak šroub. Budeš šít na zlatém kolovratu svatební košile. Ale neboj se nebudeš tam sama, budou tam s tebou šít všichni čerti. Ve volném čase můžeš spísat Čert a Káča, druhý díl. Ha ha ha háááá.“ -
What The Hell – část pátá – I’m just a dreamer
Za chvilu klepe kdosi na dveře. „Cojéééééééééééé?“ Zařve Lucifer. Byl to Míša st., „Tak už jí máte hotovou?“ Povídá. „Jo, už si ju zober.“
„Ty si tu nová?“ ptá se Kačky trol Míša st. „Jo“ Povídá Kačka sklesle. Zrovna když jdou po chodbě procházejí kolem jednoho monstra. Tim monstrem je Lady Gaga, která tu zrovna drhne podlahu rejžákem. „Tempo, drhneme, drhneme, neflákat se nebo to vytřu s tebou.“ Komanduje Míša st. Lochnesku.
„Tohle co ti teď povim, je jen mezi námi, pokud se chceš odsud dostat, počkej přesně o půlnoci před prádelnou, přiváží tam ve vozíku posraný pleny čertovských batolat, který vozí potom na povrch. Budeš se tam muset schovat, to je jediná možnost jak odsud zmizet.“ „Díky moc za pomoc.“ Povídá Kačka Míšovi st. „Rádo se stalo.“ Přesně o půlnoci vyčkává Kačka příjezdu té smradlavé káry. Už je tady. „Kurwa to je tak nehoráznej puch, ti čerti snad žerou hadry na podlahu.“ „No co naplat, Brodyho trenky jsem taky přežila, a nic už horšího být nemůže.“
V tom okamžiku se Kačka probudí zpátky ve vlaku domů, veze dárky pro rodinu a kamarády. Všechno to byl jenom sen. Nebo snad ne……?
THE END -
:o)
Ahoj všichni, nebo zatim jenom ahoj Kačko. :O) Jsem tu pár dní nebyl, tak co je u vás novýho?
Ten včerejší koncert Bryana Adamse v O2 areně byl úžasnej, nikdy jsem na žádném podobném koncertu nebyl. Takže jsem z toho vyplesklej ještě teď. :D Jsem přijel dneska ráno z práce a spal jsem až do teďka. 3 noční za sebou udělaji svý :D :D -
-
Re: :o)
Ahojky Míšo, týýjo to muselo být super!! :-))) .. a by jsi s ním soosbně? Jak to probíhalo? to muselo být bezva!! -
-
Re: Re: :o)
Tak snad tii to Kačko bude stačit takhle ve "stručnosti" popsané, jak to všechno probíhalo. :D -
-
Re: Re: Re: :o)
Týýýýjo, to je úžasné!!! Prožívám to plně s tebou! To by se mi taky líbilo tohle prožít! A potkat se s ním osobně, wow! :D ... Víš co? Až tu bude Avril, tak mě tam vemeš s sebou, že jo?! :D:D:D Moooc prosím! :D ..... Fakt bezva!! :-)))) ... Tohle by mě bavilo hlaavně u Mira! :D:D:D .... Akorát bych asi neplnila svou povinnost, až bych se s ním a kluky zakecala xDDDDDDDD .... Fakt super! :-))) -
-
Re: Re: Re: Re: :o)
Je to až neuvěřitelná shoda náhod, že jsem měl možnost tohle všechno zažít. Zrovna mě vzali tři dni před tím než měl Adams přijet do Prahy. Zrovna jsem si našel práci tady v O2 a zrvna na mě vyšla ta směna na neděli. :o)
No jasně :P
Až tu bude Avril, ikdyž to teď vůbec není jasný jestli tenhle rok přijede nebo ne. Ale kdyby jo, tak počkej u služebního vchodu a já tě pustim na koncert zadarmo. :D
To by si měla dobrý, dělat ochranku Šmajdovi. Ale myslim že to pro holky neni :o) Ale pokud si ještě pamatuju, tak si řikala něco takjovýho, že by si chtěla dělat manažerku, něco kolem managementu nějaký známý osobnosti, nebo něco takovýho. Zkus se o to ucházet. Nikdy nevíš co budeš dělat. Já že budu dělat tohle, to mě ani ve snu nanapadlo. :o) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :o)
Týjo, tak to je fakt husté! :D:D:D -
Před sedmi lety jsem rozflákal zrcadlo, no. Takový to velký v koupelně. Stane se, ale těch keců na to. "Jaktože tohleto, támhleto... Proč nedáváš pozor..." :o) Schválně jsem si zapsal kdy to bylo abych mohl odpočítat sedm let :D -
Jo jo, konečně si sedlo i na tebe. :-) Týýjo, tys rozflákal zrcadlo? Tak to je maras, ale možné to je! :D:D:D .... Hej to není vůbec špatný nápad!! Díky za tip xD Měla bych ho realizovat! :D:D:DD -
To sem ti zapoměl říct. V úterý 28.6. jsou tady v O2 nějaký Heavy-Metalisti. Judas Priest nebo jak se to jmenuje. :o) A zase budu u toho. Do Prahy to máš "kousek", tak se můžeš přijet podívat. :D -
No tak náhodou si sedlo štěstí i na mě. :o) Nebo o bude možná tim, že mi minulej měsíc vypršelo 7 let smůly od rozbití zrcadla. :D Tomu ale nevěřim. :o)
Jo dělej sekuriťačku Mirovi, jak tam přijdou ty dvě pipky z Havru, tam je vemeš a vyhodíš za hrazení. :o) Začni taky navštivovat posilovnu. -
Jsi klikař! :D:D:D Fakt shoda jak prase! :D:D:D .... Jééééééééééééééééé éééééé já tě miluju! :D:D:DD Tak to beru hned!! :D:D:D:D ..... A proč ne? Na těch acích jak jsou sekuritáci, tak jsou i baby xDDD .... jo chtěla, prostě co je se Šmajdou xDDDD .... no uvidím :-) ... No to věřím! :D Mě o tež nikdy nenapadlo! :D
-
-
-
-
2. část
Krátce po 20. hodině začal samotný koncert. Na lidech bylo vidět že jsou už nedočkavý. Za pár okamžiků se na scéně objevil hlavní aktér dnešního večera, kanadský zpěvák Bryan Adams. Publikum kupodivu nešílelo radostí, páč tu náctiletých fanynek bylo pomálu. Během celého koncertu se nepoužívalo žádných speciálních efektů, převážně bílé reflektory, všeho poskromnu, rozhoně nic ve stylu Lady Gaga. I přesto že tohle všechno bylo obyčejný, mělo to tam výbornou atmosféru. KOncert byl dvouhodinový, převážně akustický, hlavně ve druhé části. Pár písniček jsem poznal, hlavně "Heaven", "Summer of 69", "Everything I Do". Tyhle od Adamse bezpečně znám. pár dalších jsem už taky slyšel ale neznám název. Poslední zmiňovanou skladbu si zazpívalo s Adamsem celé publikum. To byl podle mě vůbec největší zážitek z celého koncertu. "See you soon" to byla poslední Adamsova slova dnešního večera. Potom jsem ho už neviděl. Já nadmíru spokojen. Publikum určitě taky. Bylo to prostě super. Následující půl hodiny potom jsem ještě dohlížel na odchod všech diváků, uělal obchůzku všech pater a vrátil na stanoviště ostrahy. Na noc přebírám funkci nočního hlídače. Ráno po sedmý hodině mi končí směna a já jedu domů. -
Celá ta moje "slohovka" se mi sem nevejde takže je to na dvě části. :D
Opravdu to byl zážitek. Osobně jsem s ním podstatě byl, ale přímo ochranku, bodyguarda, nebo jak to nazvat, jsem mu nedělal. K tomu by mě zatím nepustili a taky na to nemám spešl výcvik. :o) Minuli jsme se na chodbě v zákulisí, někde mezi šatnama a pódiem asi tak půlhodiny před začátkem koncertu. Měl doprovod dvou goril, podle toho jsem předpokládal, že to bude on. Ale potom když jsem procházel přímo kolem něj, už mi to bylo jasný. Kdybych ho neznal, tak bych řekl, že je to jenom nějakej obyčejnej chlápek, rozhodně ne celosvětově známej zpěvák.
No a jak to vlastně všechno probíhalo? Když jsem přijel do práce, kolem 18:35 před O2 arénou už byly davy diváků, fanoušků. Různé věkové skupiny. Od takových patnácti a až klidně do 60 let. Před tím než začali pouštět lidi, jsem převzal směnu a udělal obchůzku celýho hlediště, zajištění všech vchodů a tak. Potom jsem ještě udělal obchůzku celýho objektu. Mezitím se už zaplnilo hlediště. Řeknu vám, nikdy jsem neviděl pohromadě takovejch lidí. 17 nebo 18 tisíc hlav tam bylo. Scházim dolů, do střední části hlediště, do prostoru mezi 1. a druhou kategorií pro stání. Malý oplocený prostor mezi divákama bude následující asi dvě hodiny mým pracovištěm. Budu zde dělat funkci ostrahy a dbát na pořádek, pokud bude někdo dělat bordel, mám ho vyhodit nebo předat kolegům. :D :D
-
-
-
Smile
http://www.youtube.com/watch?v=17j9 YM6PG4w&NR=1 -
-
Re: Smile
Klip ke Smile sleduju každej den, ale tohle video jak se vlastně vyráběl, jsem ještě neviděl a to sleduju novinky. :o) Úžaasný. Aktuálně můj nejoblíbneější vodeoklip vůbec. -
-
Re: Re: Smile
Jak je možné, žes ho neviděl? :DD:D:D -
-
Re: Re: Re: Smile
Sám nevim, moje nedbalost. :o) Už jsem to ale napravil. Zřejmě mi tahle novinka unikla, to bude tim že si nenechávám posílat novinky na FB. :D -
-
Re: Re: Re: Re: Smile
Aha. :D ... Týjo xDD že by to bylo tím? xD -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Smile
Prosím? :D Sprostáku :D -
Kolaborante :D -
To si piš že se ho budu zastávat xDDDDDDDDD -
Ještě se ho zastávej Fejsbuka jednoho. :D -
Chudák FB ani bránit se nemůže! xDDDDDDDDDDD -
Třeba jo, třeba za to může Facebook. :o) Já na něj tu vinu klidně hodim. :D
-
-
-
-
-
-
;)
Tahle pisnicka se mi moc libi. Zpivaji tam Avril Lavignr, Treble Charger, Sum 41 a jeste nekdo. Je to starsi pisnicka takze ste ji mozna videli ale i tak vam sem dam odkaz ;) http://www.youtube.com/watch?v=K6mH HnbunYQ -
Kačko, ty už si se někdy na kole vymlela? Já jsem teda už pár kopřiv projel. :D Se přiznám. -
-
No tak když nepočítám takové ty dětské úrazy na kole, tak jsem jednou spadla z kola na křižovatce přímo před autem, když jsem levou rukou ukazovala že odbočuju a do dneška to prostě nechápu! Z ničeho nic jsem spadla .... já fakt nevím, co se stalo, já jen vím, že jsme najednou byla na zemi, před autem. :D ... Navíc to bylo mamčino kolo, které má znamení do ted. :D Ty odřené řídítka a hlavně přehazovačky! :D -
-
Před pár lety jsem měl taky dvě menší nehody. Nebyly sice na kole ale nabil jsem si pořádně. :D
První bylo v zimě u potoka. Byl jsem na výletě a cesta vedla přes metr širokej potok, kde nebyl most. S rozběhem jsem chtěl skočit, ovšem těsně před okrajem mi to klouzlo po listí. Skončil jsem v potoce.
Druhý bylo při slejzání kopce na Bezdězu. Drobnej koříneček se mi připletl do cesty a já jsem jel z kopce rukama napřed. :o)
Člověk by se málem zabil. :D -
-
o jéééje :D ... Tak ta první by se dala přežít, ale tu druhou bych fakt zažít nechtěla! :D ... Fujky .... to mi připomíná, že já tež skáču přes potoky a když sem byla malá a kámoška do něj zhučela, tak jsme jako velký borec, že ji pomůžu, za ní skočila tou nejdelší cestou a šup to do potoka. :D:D:D Tak jsme si obě sušily ponožky a gumáky. xDD
-
-
-
-
Ahojky :-))))
Ahojte všichni, teda zatím Míšo st. xD Jak ses dneska měl? Dělals něco zajímavého? .. U mě je vše při starém. -
-
Re: Ahojky :-))))
Ahoj Kačko. Dneska se mám dobře. :o) Vstával jsem v 11 hodin. Potom jsem byl ve sklepě dát do pořádku kolo. Provést takovou drobnou údržbu. Příští týden mám v plánu na něm někam vyrazit, tak abych si někde nenamlel. :D Jinak vše při starém. Chvilku jsem tady nebyl, psal jsem příběh. :D -
-
Re: Re: Ahojky :-))))
Aha, tak to máš super! :-) .. a kde bereš tu jistotu, že se na něm i tak nevymeleš? :D:D:D .... Jůů příběh? a kdy bude? ... Už se nemůžu dočkat!! :-))) ... a nepřekvapilo by mě, kdyby byl na včerejší téma. :D -
-
Re: Re: Re: Ahojky :-))))
Si myslíš, že to kolo spravuju jako Pat a Mat? Potom bych se na něm možná někde vymlel. :D Budu tě inforomovat, jestli jsem přijel z cyklovýletu vcelku.
Příběh bude jak jistě víš až 25.6. A ujišťuji tě, že na včerejší téma to nebude. Hoven mám plný zuby. Hm... To je nechutný :D -
-
Re: Re: Re: Re: Ahojky :-))))
To ne, ale stačí nějaá dírečka z kopečka a jsi namletý nato tata xDDDDDD ... super, děkuji za info :D:D:D
Takže to je ten příběh jo? Tak to už se těším!! :-)) ... Hoven plné zuby? Ty jsi nechutný! :D:D:D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky :-))))
xDDDD .. ano, co bych pro tebe neudělala, že? :D:D:D .... Pro otecka :D:D:D -
Já ti dám koříčenek. :D No podívejme se, ty by si za mnou šla do špitálu? To je
od tebe srdečné. :o) -
no, nebo ten koříneček xDDDDDD ...... nejsem zlomyslná! D: Já jen říkám, co se může stát! :D Jako, ne že mě poslchneš a zjá za tebou budu lítat po špitálech! xDDDDDDDDD -
Dírečka z kopečka, nebo nějakej kořen a už se válim v kotrmelcích a kolo se mnou. :O) Že ty mi to přeješ? Abych se někde vymlel. Si zlomyslná. :D
-
-
-
-
-
-
Dneska už tady budu končit. Takže ahoj Kačko, měj se hezky a dobrou noc. Snad zase zítra. -
-
Škoda :-( .. Tak se měj krásně, dobrou noc, ahoj :-))) ... zítra ;-)
-
-
Ta Kačka si snad nedá pokoj: "Bý u mě, tak tě biju!!! :D .. a hážu po tobě teplé hovna! xDDDDDDDDDD"
Už mě chce dokonce i bít! To už je moc. :o) To si budu pamatovat a řeknu to tvojí matce Míše. -
-
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD sis brzo přečetl teda! :D .... bonzáku! :D:D:D -
-
Pozdě ale přece, mě nic neunikne. :o) -
-
To jsem ráda teda xDDDDDDDDD
-
-
-