-
Příběhy z lesa – Narozeniny – část třetí
Kačka ještě rozeslala pozvánky na Brodyho narozeninovou oslavu. V 16:00, se všichni pozvaní sešli na mýtině U smradlavýho skunka. Dort už je připravenej.
Kačka začíná proslov. „Tak Vážení přátelé a Brody, vítejte na oslavě Brodyho narozenin. Doufám že už poslední.“ Hanka Kalous Ušatá jako diskžokej už mixuje Avrilku k poslechu. Kačka si ještě na chvilku odskočila pro nůž na dort. „Ne že až přijdu, že ten dort bude sežranej. Budu zabíjet!“ Povídá Kačka. „Jasně, ani se ho nedotkneme.“ Jen co se Kačka vrátila, po dortu zbyly akorát drobky. Medvěd Michal, liška Miška, Brody, Starej Zajíc, a sova Hanka Kalous Ušatá mají z toho dortu svijáky. Hromadně se teď perou o kadibudku. Medvěd Michal si prorazil cestu a kadibudku si zabral sám pro sebe. Ostatní měli prostě smůlu. „Za vteřinku mám bláto na hřišti.“ Povídá Hanka Kalous Ušatá. „Já už jsem položila kabel.“ Říká liška Miška.
„Kačko, už radši nic nepeč! Žádný dorty, prostě nic. Ty kdyby si vařila ve školní jídelně, tak je z toho vyhlazovací tábor.“ Povídá medvěd Michal.
Ještě že to dopadlo všechno takhle, kdyby Kačka nedala to toho dortu pralinky, tak má všechny svoje přátele na triku. Brody tentokrát pod drnem neskončil, tak snad příště.
THE END -
:o)
Když jsem řekl, že sem příběh dám dřív, tak ho sem dám už teda dneska. :D Tu pasáž s kartama jsem chtěl původně vynechat, ale když to Kačka chtěla bez cenzury tak to má. :o) -
-
Re: :o)
Já ti dám cenzuru! :D žaludy zabily xDDD
-
-
......
Míšo, že ty dycky víš, kde mě najít! xDDDDDD -
-
Re: ......
Kačko, nevim jak to myslíš. :o) -
-
Re: Re: ......
Jůůůůůůůů ty se mnou dycky držíš basu! :D .... Taky ti odešel mozek? :D ..... mluvím o tom, že vždy, když mě tu chceš, tak jdeš na fb. I dnes jsi tam byl a hlásils mi, že jsi mi tu odepsal! :D -
-
Re: Re: Re: ......
Tak už chápu. :o) Já na ten Facebook jdu, pač vim že tam budeš. Když nejsi tady, tak tam. Jednoduchý :D A taky tu nechci čekat na odpověď 2 dni.
Jo mozek, ten jsem před chvílí ztratil, ale našel jsem ho v křoví hned vedle toho tvýho. A ten tvůj se tam zrovna hádal s tim Míši. :o) -
-
Re: Re: Re: Re: ......
Jupíí :D .. Já tu jsem, jen sem tu stránku neměla zapnutou xD ... tak to je super :D:D:D ... a k čemu ta hádka dospěla?
-
-
-
-
-
Koukám Kačko, že jste vedly s Míšou na FB zajímavou diskuzi :o) -
-
To myslíš tu s tím citátem? :D .. co je na ní zajímavého? :D -
-
Re: Re: :o)
Jo myslim tu s tim citátem a o mozkách. Opravdu ti ten mozek asi někdo kopnul někam do křoví :D -
-
Re: Re: Re: :o)
si hnusný!!!!! :D ... na tom nic zajímavého není!! :D -
-
Re: Re: Re: Re: :o)
Zapomeň na to. Jako kdybych nic neřek :o) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :o)
mlčím :D
-
-
-
-
-
-
Bravo
Poslušně hlásím, že zítra v Bravu bude krásný plakát Avrilky a RD .... zrovna ted jsou tam jen 2 plakáty!! Já byhc je zabila :-((((((((((((((( -
-
Re: Bravo
Tak že bych si poprvý v životě šel koupit Bravo? :) Kačko, jak je ten plakát velkej? -
-
Re: Re: Bravo
xDDD .... tak řeknu ti, že plakát je fakt ppci! ♥ ... no a je to skoro A3 .... ten časák je o něco menší, asi o 1 cm než A4, takže taková A3 :-) -
-
Re: Re: Re: Bravo
Super, tak to si pro něj hned zítra ráno běžim. :o) -
-
Re: Re: Re: Re: Bravo
já taky, už o půl sedmé, spíše před, ho budu mít ... já se zblázním blahem!!! ♥♥♥♥
-
-
-
-
-
Ahojky :-)
Ahojky všichni, jak se máte? :-))) Je něco nového? :-) .....Míšo, jak ti dopadl ten pohovor? Užs na něm byl nebo na něj půjdeš? ... Míšo st. mám pro tebe dobrou zprávu! :D:D:D .... S největší pravděpodobností ode mě obdržíš slohovku i po 25.6. xDDDDDDDDDD To jsi rád, že? :D:D:D ... Tak držte pěsti, snad to výjde! ♥♥♥♥♥♥ -
-
Re: Ahojky :-)
Ahojky, já mám nehorázně posranej ale i nehorázně skvělej den. :D Tohle má napsaný Míša na ICQ, ale na můj dnešek to sedí taky. :O) No tak dobře teď něco vlastního. Včera jsem byl na tom pohovoru, no řeknu vám hotovej výslech. Jako kdybych tam snad chtěl dělat ředitele. :o) Rejpali se v tom jestli mám dostatek praxe, no samozřejmě že nemám. Nakonec mi bylo sděleno, že bude probíhat výberové řízení, pravděpodobně nepostoupím do dalšího kola. V denšní době se dělá výberový řízení snad i na hajzlbábu, zjišťujou jestli má praxi s hadrem.
Výběrový řízení bylo asi hodně rychlý, takže dneska dopoledne mi volali, že se se mnou nepočítá. No nic zkusím jinde. Tak začal můj nehorázně posranej den, nehorázně skvělej den, začal v tu chvíli když jsem toho namyšlený panáka, co mi volal poslal do pr.... :D
No konečně nějaká dobrá zpráva. Slohovka jak prase jo? Tak to už se těšim. :o) -
-
Re: Re: Ahojky :-)
Týjo :D tak to je husté! ,,, To jsou hajzli! :D ... a cos mu řekl? :D to ti musely dobře ujet nervy! xDDDDDDD ... Jůůů to jsem ráda, že tě to potěšilo!! :-))) Fakt super! :-) .. No jestli vše klapne, tak by měla opět být slohovka jak prase! ;-) -
-
Re: Re: Re: Ahojky :-)
No a hajzlové nejsou jenom tihle, takových je víc. Ale zase se jim za to nemůže nadávat, můžou si vybírat. Třeba z dvaceti uchazečů vyberou pouze jednoho, zbytek ostrouhá. Ten kojot mi volal tohle: "Dobrý den, chci vám sdělit, že jste ve výběrovém řízení nebyl vybrán, vybrali jsme vhodnějšího uchazeče, který více odpovídal našim představaám." Ty pohádky o vhodnějším uchazeči neměl řikat. Původně jsem mu chtěkl říct, že na ty jeho předtsavy sere pes. Nakonec jsem ho jenom poslal někam.
Tohle tě Kačko čeká taky :O) Ale pokud máš nervy ze železa, tak ti neujede nic. :D
To mi neřikej že zase půjdeš na RD? Kde mají býti tentoktát? :) -
-
Re: Re: Re: Re: Ahojky :-)
Bože to jsou svině! ... a take kidy at si strčí do prdele! :D:D:D .. No čeká vím a bojím :D ... no to se pozná jestli mám nervy ze železa. :D:D:D ... Tohle bych si asi nedovolila. :D Nevím .... Jo jedu :D:D:D .. 25.6. do Vrbna pod Pradědem .. bude tam i Michal David, ale toho neuvidím, páč je hned po Mirovi a to už budu mít jiné starosti! :D:D:D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky :-)
No, možná by mě pustili ... Bětka tma bydlí, kousíček, ale takhle je to lepší :-) ... díky, ale toho nechám mamce, já budu u Mira a kluků :D:D:D .... jo a jedem new károu, páč ta strará odpočívá ve věčných lovištích :'( :D -
To je fajn :o) prootože tak daleko by tě nepustili a ještě k tomu by ses tam nedostala. To pojedete určitě tou novou károu? :o) "Míšu" :D, jak mu řikáš toho si nech ale když je to tvůj idol, tak to budu repsektovat. :D -
Já už to ale dovolené mám! :D jedem autem! :D ... a na Míšu mi nešahej! :D Já ho mám ráda a chtěla bych na něj, ale to by musel být před Mirem ... -
Do Vrbna to máš dost daleko teda :O) To se modli aby tě tam pustili.
Kdo by taky chodil na Michala Davida, to je takovej Mamrd :o)
-
-
-
-
-
-
:D Ta Kačka si snad ze mě dělá prdel. To je slohovka jak prase. :o)
No dobře, jdu si to přečíst....:o) -
-
Tak nakonec to bylo docela pěkný počtení :o) Líbilo se mi to, ale nejlepší tohle: "ááá Kačka Fišerová, ako sa máš?" .... já upe v pi*i!" :D Legrace s Váma.
Fotky na FB jsem už viděl, dobrý :P -
-
Děkuji, jsem ráda, že se ti to líbilo! xDDDDDDDDDDDD -
-
Všude možně budu lítat :o) Nejdřív si půjčim od vojáků stíhačku a shodim na Gymnázium Vodňany dáreček v podobě bomby. Míša si to přála :D -
-
Já si tě objednávám do Havru! xD -
-
jůůůů ty jsi poklad! Děkuji! :-**** -
Za to že si tu na mně čekala dva dni tak ti to dám grátis. :) -
Za ty pizdy nehorázné a debilní kecy, mi to stojí!!! -
Hodně, budeš se muset pořádně plácnout přes kapsu. :) -
cccc xDDDDDDDD a kolik? :D:D:D ... Jo už ji to vyřizuji! :D:D:D:D .. děkuji xD -
Kačko, to je ale za příplatek :D Ale že si to ty, tak udělám výjimku. :o) Celý Havířov bude srovnán se zemí, takže vzkaž Hance, že si bude muset sehnat novej bejvák. :o) :D -
Čekala jsem to xDDDD ... nn Hanča ne, ale jedny pizdy by se tam našly! ;-) -
Ale copak, copak? :o) Hanka ti něco provedla? :D
-
-
-
-
-
-
.
Ahojte všichni. Jak se máte dneska? :o)
Včera mi Kačka přála, abych si to na Svaté Hoře užil. Tak jsem si to opravdu "užil". :D Horko jako v pekle, každej je nejradši zalezlej doma ale já chodim po areálu s turistama. :o)
Meteorologové sice tvrdí, že přijdou bouřky a kroupy, ale Příbrami, se to určitě jako vždycky vyhne. :D -
-
Re: .
Ahojky, já se mám výborně!!!! Skvěle, úžasně, jsme v euforii, takže mi je fajn! xD
Aha, tak to ti nezávidím, ale co už, přežil jsi ne? :D .... Já jsem si včerejšek užila maximálně! Já ty kluky miluju! I Holky byly skvělé! ♥♥ ... Koncert ppci! ♥ .. na fb se koukni an fotky, aspon na ty společné! ;-) ... a pršelo! :D Ale nebylo to tak stršné, že to šlo i bez deštníku a po konclu už bylo dobře, tak jsme byly s kluky. Adam, Tomi, Jari, Miro, Adam, Miro, Tomi, Jari a pořád dokolečka, pak jsme měly řeč s Mirem dokonce i jedny pi*ky poslal do hajzlu, protže sme se zrovna o nich bavily a on, že jestli můžou odejít, že ted řešíme soukromou věc, takže paráda! ♥♥♥♥ -
-
Re: Re: .
Přežil jsem :o) Dnešek myslim taky. :D Ale nějak mi to lítání tímhle týdnem nekončí. Minimálně až do úterka.. Grrrrr.. :D -
-
Re: Re: Re: .
Tak to jsme ráda, žes dnešek přežil. :D .... Aha, tak to vydržíš s tím lítáním a kam budeš lítat? :D
-
-
-
-
Já už z toho normálně nemůžu...:o) Dneska mi přišel vzkaz: "Chceš si to dneska večer se mnou rozdat?"
Až později jsem zjistil, že to byl jeden kamarád, kterej si chce se mnou zahrát dobyvatele. :o)
Samozřejmě, že jsem v první chvíli zase myslel na úplně něco jinýho. :D A protože mám ještě na paměti toho kojota Kubu, tak jsem řekl: "Já toho kojota snad roztrhnu." :o) -
-
Tak tohle už je moc! :D:D:D ... Máme stejné myšlení. :D:D:D .... To mi připomíná historku, která se mi stala včera. :D ... Psala jsem si se Stevem a napsala jsem mu, že v sobotu budu s Mirem, jenže jsem místo "s" napsala "v." xDDD ... a Steve na mě: "V Mirovi? .. no možná bude Miro v tobě ale ty v Mirovi?" xDDDDDDDDDDDDDDDDDD Já z toho mám dost ještě ted! :D:D:D -
-
Ááááá Ták tos zabila xDDDDDDDDD -
-
já vím xD se stane :D -
-
Kačka to zabíjí často :o) -
-
Děkuji :-* :D
-
-
-
-
-
-
?
Koukal z Vás někdo na včerejší Britain's got talent? Avril tam v druhé části, kdy už vyhlašovali výsledky měla výstup s What The Hell a Smile. Ale nějak jí to zkrouhli, hodně krátký to bylo. Začínalo to ve 22:30, to už jste měli určitě půlnoc. :D -
-
Re: ?
Tak to jsem fakt nesledovala, i když jsem půlnoc ještě neměla. :D -
-
Re: Re: ?
Výjimečně jsem si nešel lehnout po večerníčku :o) tak jsem to mohl sledovat. :D Ale pokud si to opravdu neviděla, tak si o moc nepřišla. -
-
Re: Re: Re: ?
xDDDDDDDDDDD Prý po večerníčku :D .. dalí taky, co zabíjí :D:D:D ... nedívala, neměla jsme kde, díky ot mě těší, že jsme o moc nepřišla :D
-
-
-