-
Tss...
Já ti dám že to moc velká legrace nebyla ... :D :D No tak fajn nebyla no ... :D Ale asi už mi došli fajn nápady a už nemám takový fajn příběhy jako dřív, nejlepší byl ten Cirkus jak sme si sháněly u Avril nimrusák 1700 ten se mi asi povedl nejvcí :D :D :D -
-
Re: Tss...
Příště ti to Míšo vychválim až na strop. :o) Jsem jenom napsal co si o tom myslim.
Ale blbost, fajn příběhy máš pořád. Jenom tenhle byl jiný, ale to neznamená že byl špatnej, to jsem neřek. :D -
-
Re: Re: Tss...
V klidu, je piš co si myslíš, ale jde poznat, že nemáš ok náladu. :D -
-
Re: Re: Re: Tss...
Neměl jsem OK náladu, tak si to poznala, no. :o) Já to u tebe teda nepoznám, u Míši třeba jo. :D -
-
Re: Re: Re: Re: Tss...
No poznala .. a víš jak ty to můžeš poznat u mě? ... Když nepíšu smajly ... viz. můj příspěvek nahoře .. ta slohovka, to poznáš! ;-) .. Protože já ji mám taky dost blbou! :-(
-
-
-
Na strop ti sere bílej tesák, já chci chválu až do 7. nebe ... :D :D :D :D Ale klid já mám pořád happy náladu :D :D -
-
No to máš něhjaký vysoký požadavky. :D To nevim jestli splnim. :D -
-
Jak vysoký to vůbec není vysoký, mohla sem říct do 100 nebe ... buď rád že chci jen do toho 7. :D :D : :D :D :D
-
-
-
-
Re: Tss...
Míšo, Michal má dneska rýpavou náladu, bacha na to! Budu do smrti litovat, že jsem mu poslal google RD video!!! .... jo ten byl super! xD -
-
To víš Míšo, pan Fišer mi poslal video, který mi nic neřiká, a pan Fišer to ví, že z toho nebudu mít Vánoce. -
-
Paní Bir-Nošková čekala, že i když to nejsou tví miláčci, tak řekneš, že je to pěkné, že se ti to bude líbit a neeeeee ty děláš jak kdybys je vůbec neměl rád! ... Mi taky když někdo něco pošle a mě ty lidi nezajímají, tak řeknu, jo máš to hezké nebo tak .. protože se mi to líbí, jen z toho nemám vánoce, ale řeknu, že se mi to líbí ... néééééé tobě se to nelíbí! páč to není Avrilka!
A ty se Míšo nesměj! :D -
-
Ještě řekni že jsem ti nikdy Mira nepochválil. Ty tvoje videa na YT se mi třeba líbí. To jsem ti i psal.
Ale nějakej Miro na googlu to mě prostě nebrere. Promiň, že jsem to tak napsal, ale já už to tak dělám. Prostě jedna z mých špatných stránek. Moje snaha být upřímnej je vždycky potrestána. :o) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Tss...
To jsem neřekla .... ale tak třeba ... mi se to zdá jako dobrý nápad, ta posloupnost a gradace a tak ... taky jsme nečekala, že to bude takové, jakože jedna holka mi napsala "WOW ♥" .... tak to jsem fakt nečekala ... tak jsme si říkaal, že bys mohl ocenit nápad a tak ... ale ok, nebudu to už řešit. :-* .... já jsem sice taky upřímná, ale když vím, že tomu člověku to udělá radost, tak mu to pochválím, ale to po tobě nechci, chci abys byl upřímný. :-*
-
-
-
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
-
-
-
-
Příběh
Míšo, to je síla! xDDDDDDDDDDD ..... Fakt super! :D:D:DD -
-
Re: Příběh
Fakticky?? :D :D A mě se to zdá nic moc ... na dnešek ... :D -
-
Re: Re: Příběh
nééé dobré to je! :DDD
-
-
-
2. ČÁST
Hned na to se tam objevil vzkaz. Zítra v hotelu u Posránka ve 14:00 bych tě mohl doučit španělštinu :D A Kačka se teda mrkla na jeho profil a vypadalo to že by to mohl být fajn chlap. Tak teda Kačka odepsala budu tam. A šla domu celá vděčná Míše, za to co pro ní udělala. Druhej den byl 13:30 a Kačka se strojila, Brody se ptal kam jde? A Kačka že nakoupit a potom na hodinu španělštiny a Brody jí řekl, že asi taky někam vyrazí, třeba do města jne tak, a Kačka souhlasila. Bylo už skoro 14:00 a Kačka se celá žhavá hrnula do hotelu u Posránka.
Vešla do pokoje, kde měla domluvený rande a když vešla tak nejdřív nehorázně zařvala potom se poblila a pak zírala jak debil, právě se koukala na svého manžela Brodyho, jak je nehorázně hezky vyfiknutej, a jakmile spatřil Kačku tak se nejdřív podělal a potom se začli hádat. Jakto že si hledají milence a jakto že si to mohli udělat a tak. Ještě ten večer, se udobřily a zase to bylo jako dřív. A Kačka šla ihned za Míšou, a pořádně jí seřvala potom jí strhla ceduli a šla domů. Míša byla smutná asi 5 minut že jí nevyšel novej kšeft a po 5 minutách si šla lehnout, a zase dostala praštěnej nápad. Co kdybych lidem radila, jak se udobřit. Jak to s Miškou a jejím novým plánem dopadlo, už ani rači nechtějte vědět, ale řeknu Vám, že Míša měla pořád jenom nápady, ale nikdy se jí nic nepovedlo.
THE END :D :D :D :D -
-
Re: 2. ČÁST
Pěkný příběh, to se ti Míšo povedlo. Moc velká legrace to teda nebyla. Dobře se ten příběh čte, zajímavý téma, já jsem se bavil. takže za mně výborný. :o)
-
-
1. ČÁST
Příběh z Lesa - Poradna u Lišky Mišky jak na něj
Tenhle příběh, je vskutku pravdivý a velice zajímavý, je to příběh o lišce Mišce, jak si vydělávala na živobytí, a jak pomáhala svým přátelům z lesa. Miška se jednoho večera probudila o půlnoci a přemýšlela a napadlo jí, že by si mohla založit poradnu. A tak neváhala a svůj praštěný nápad hned začala uskutečňovat … :D. Nejdřív běžela do sklípka, a tam našla pár krabic, z nich si slepila a upatlala nějakou ceduli a pak vyštrachala vodovky a začala na ní malovat. Poradna u lišky Mišky - Jak na něj. Když měla ceduli hotovou, dala si jí ven a šla zase spát, když se ráno probudila a šla si tu ceduli prohlídnout, zděsila se, protože na ní stálo, jen na něj. Míša si řekla, že to je určitě zase nějakej hloupej žertík medvěda Michala, a šla ceduli předělat, potom jí přicvakla na svoje super dveře co vypadaly že se smaou radostí rozpadnou a šla dovnitř a čekala a čekala jestli se někdo chytí. Už byl skoro večer a Miška furt čekala a už jí to přestalo bavit a řekla si že, když nejdou zákazníci za ní, půjde ona za nima. :D :D. Tedy navštívila svoji kamarádku Kačku a když vešla tak jako vždy Kačka ležela u valchy a Brody běhal po zahradě a hnojil kytky. Míša, šla za Kačkou a řekla jí o svém novém nápadu a Kačka hned jestli by jí neporadila, že by si jako zařídila kurzy španělštiny na každej den třeba 2 hodiny a našla by si nějakého milence, protože Brody jí už neskutečně sere … :D. Míša řekla, že by neměla pomáhat v nevěře, ale když se podívala na Brodyho, tak rači řekla Kačce ať příde večer, že jí dá první lekci, jak na něj.
Kačka se tedy večer vydala za Míškou. První co udělaly, že Kačce založily seznamku na seznamu, Kačka tam vyplnila své údaje a pod to napsala hledám hezkého učitele španělštiny na 2 hodiny denně … :D :D Kdo nepochopil, tak ať se rači ani neozývá :D :D. -
:D :D
Teda vy ste fakt nechutný ... já tu jím lipánek s kakaem, a jak to mám sakra dojíst, když mi to tu tak znechucujete?? :D Koukej rychle změnit téma na něco slušnýho, nebo Vám dám zarach :D :D :D -
-
Re: :D :D
Já za to nemůžu, že Kačka je sprostá jak dlaždička.
Toho lipánka si dojíst můžeš, ale nemysli na to, že to kakao, je ten dárek od Kačky, :o)
Dobře teda, změníme téma. Už máš tu pohádku? -
-
Re: Re: :D :D
Michale!!!!! :D Už mě dneska fakt sereš! :DD:D:D:D ... Ne, tak já za to nemůžu, že když ty, tak já! :D Jen ti platím stejnou mincí :-P -
-
Re: Re: Re: :D :D
Vždycky se to prostě nějak rozjede. :D Já začnu, ale ty mě v tom ještě podporuješ. Takže se to potom rozjede ještě víc. :o) -
-
Re: Re: Re: Re: :D :D
No to máš pravdu, že u nás se to dycky nějak rozjede! xDDDDDDD ... tak to nejde tě v tomhle nepodpořit! xDDDDDDDD
-
-
-
-
Re: :D :D
Míšo, začal s tím Michal! :D .. a já sme zas dneska jedla špagety a s mamkou sme se bavily o srčce a ... no rači nic xD -
-
To jsou témata u jídla teda *1*
-
Re: Re: :D :D
Tady to dneska někdo zabíjí. :o) "Bavily jsme se o sračce" to jsou takový komenty že by se z toho člověk posral. :D -
-
Re: Re: Re: :D :D
Já už se asi taky z toho poseru! xDDDDDDDDDDD až ste mi tím zlepšili náladu! xDDDDDDDDD
-
-
-
-
Jááááááj :D :D :D
Lidičky, já Vám, asi napíšu pohádku .. :D :D :D Na dobrou noc ... mám takovej nápad ... :D Míšo, nebude ti vadit, když si vypůjčím, něco od tebe jako třeba maxipudinkovský les a tyhle termíny ... :D :D Prostě pohádka z lesa :D :D :D -
-
Re: Jááááááj :D :D :D
Liško Miško, napiš nám pohádku. :D Budeme rádi. Pokud se ti Maxipudinkovský les líbí, tak ho klidně použij. :o)
Máš povolenku... :D -
-
Re: Re: Jááááááj :D :D :D
Super, jedu na to ... :D :D
Jinak tak co Míšo?? Dorazil ti balíček? :D :D :D .D :D -
-
Re: Re: Re: Jááááááj :D :D :D
Balíček s hovnem jsem práve rozbalil, potom jsem se byl vysrat a přidal jsem tak svoje. Právě ho posílám do Vodňan. Místo na tichou poštu si budeme hrát na smradlavou poštu. :D -
-
Re: Re: Re: Re: Jááááááj :D :D :D
OMG! :D:D:D:D Michale ty jsi nechutné hovado fakt že jo! xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDD -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Jááááááj :D :D :D
ha ha ha xDDD -
Sakra, tohle mě opravdu málem zabilo. :o) :D :D -
Jooooooooooooo si ustup třeba do prdele! :D:D:D -
Nehádej se :D Moudřejší ustoupí, takže já dobrovolně ustupuji. :o)
Jede jede Kačka, Jede jede do Rokycan. :D -
Já řekla, že se na to vyseru! :D Tys pak řekl at ti to pošlu!! :D -
Ty sis s tim začala, poštovskej panáčku. :o)
-
-
-
-
-
Re: Jááááááj :D :D :D
Já z vás nemůžu! xDDDDDDDDDDDDDD Vy zas perlíte! :D:D:D -
-
Re: Re: Jááááááj :D :D :D
Co já zase? Všechno se svede na mě. :D Nevim kdo tu dneska perlí. Já nejsem ten, kdo posílá ještě teplý hovna expresní poštou. :D -
-
Re: Re: Re: Jááááááj :D :D :D
Já nwm kdo ho chtěl poslat!! :D:D:D -
-
Re: Re: Re: Re: Jááááááj :D :D :D
Nemáš posílat Šmajdu. :D -
-
Tak ty toho nenecháš?! :D:D:D ... mám i foto na fb, ale to sis jaksi nevšiml ... jsi zlý!!! Kluci ti nic neudělali a ty proti nim tak jedeš!!! .. Vím, ž bych tě měla ignorovat,a le to nejde! ... Bý u mě, tak tě biju!!! :D .. a hážu po tobě teplé hovna! xDDDDDDDDDD -
Tak to by šel monitor z vokna.... :D -
Nevypnu, páč je mám na ploše všecky miláčky :-PPPP -
Já proti RD nic nemám. :o) Takže vypni motor. -
víš co?! :D Co máš do prdele proti RD?! :D:D:D Nechtěj mě nasrat!! :D:D:D -
Šmajdovskýho panáčka mám na plakátu z Brava, takže to mi bohatě stačí. :D
-
-
-
-
-
-
:D :D :D
Dooost dobrej příběh ... :D
Hey lidi mám pro Vás novinku ... :D :D
Mám přítele ... nebo kluka ... nebo jak tomu říkáte ... :D Prostě, proto sem tu teď moc nebyla ... takže se moc omlouvám, ale sem šíleně zamilowaná a šťastná ... :D :D :D A mám pořád skvělou náladu ... :D :D :D No a co jinak jak se máte? :D -
-
Re: :D :D :D
No to je teda Míšo novinka. :D Ale hlavně že si šťastná, to rád slyšim. A toho kluka nebo přítele, ti přeju.
Jinak já se mám celkem v pohodě, až na pár drobných neúspěchů v poslední době. :o) -
-
Re: Re: :D :D :D
No joo ... díky mooc ... :D :D :D
-
-
Re: :D :D :D
:D:D:D ....... Drsnééé :D:D:D .. tak to jo! :-) To ti přeju!! :-)) At vám to vydrží! ;-))) ... No já sme právě dneska zjistila, že mi kluk chybí ..... -
-
Re: Re: :D :D :D
To je teda závažné zjištění :D Tak si Kačko, taky nějakýho vykouzli, přesně podle tvých představ. Míša jak je vidět, tak už to udělala. To se ta kouzelná pánev ale musela pěkně zapotit. :D :D -
-
Re: Re: Re: :D :D :D
No, už se jeden takový našel ve škoe, jen vědět jak na něj xDDDD -
-
Re: Re: Re: Re: :D :D :D
V Maxipudinkovském lese u liški Mišky je světoznámá poradna jak na něj ... tak neváhej a přiď .. :D :D : D. :D :D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :D :D :D
Teplý hovno si nadhodila ty. Takže si je zase odvez, přistav si hovnocuc a do práce. :D -
Míšo: to vidím xDDD .... Michale co máš furt s těmi teplými hovny?! :D ... Ony nemůžou za to, že se mají rádi a padají do stejné kanalizace a stejného hajzlu! :D -
Co se z tebe sype? Snad ne teplý hovna? Kačka by měla aspoň co posílat. :D -
Já, když má dobrou náladu tak se to ze mě sype samo :D :D :D -
si zabila! xDDDDDDDDDDDDDDDD
-
-
-
Re: Re: Re: :D :D :D
Tak to si zabil, nee... normálně se zapotil akorát facebook ... :D :D a mobil ... :D :D
-
-
-
-
Příběh
Míšo, ty mě chceš zabít! :D:D:D Sviják jak prase, opět! :D:D:D Páč ty použité výrazy! :D Např. ten od Adama ... pak stojí ... xDDDDDDDDDD a celý příběh od 2. části je po piči! xDDDDDDDDD Konec s tebou! :D:D:D:D a Děkuji za úžasný příběh! :-** -
-
Re: Příběh
Za 14 dní budu mít další příběh, teda pokud bude "slohovka jak prase". :D -
-
Re: Re: Příběh
Dobře! :D .. a neboj, o slohovku jak prase se postarám! xD
-
-
-
Příběhy z lesa – Narozeniny – část první
Medvěd Michal, liška Miška, Kačka Zajícová, Brody, Starej Zajíc, a sova Hanka Kalous Ušatá, to jsou obyvatelé Maxipudinkovského lesa. V chaloupce pod modřínem bydlí Michal a Míša, hned vedle v chaloupce „U smradlavých trenek“ bydlí Kačka se svým Brodym. O kus dál v údolí má ještě chalupu jeden starý zajíc, který chodí za Kačkou, když Brody není doma. Zrovna včera spolu hráli karty. Starej zajíc nejprve hrál se spodkama, Kačka opětovala svrškem a sedmičkama, no a nakonec starej zajíc vytáhl žaludovýho krále.
Brody má dneska narozeniny a Kačka chce pro něj připravit něco velkolepého, něco na co do konce života nezapomene. Ale jak známe Kačku, určitě připravuje něco nekalýho. Všichni už víme, že se Kačka chce za každou cenu Brodyho zbavit, na dnešní narozeniny tomu není jinak. Smůla je ovšem v tom, že všechny jedy vyrobené Kačkou, na Brodyho nefungovaly.
Kačka už delší dobu čekala na Brodyho narozeniny, věděla, že Brody vždycky sežere dort jak kyselina a je mu jedno co do toho Kačka dá.
Tentokrát mu tam dá extra silnej jed, doma ale nic takovýho nemá, takže musí navštívit lékárnu.
Kačka přijde do lékárny, vytáhne Brodyho fotku. lékárník Elis Jezevec povídá: Bohužel pani Zajícová, na arzenika a jiné jedy musíte mít předpis, fotka Vašeho manžela opravdu nestačí. „No mě z toho snad střelí.“ Kačka má naštěstí v záloze, ještě jednu osobu. Její bývalý učitel lektvarů čaroděj Zvratko Poblijovič, ten měl vždycky v zásobě nějaký utrejchy. Kačka se tedy vydala do Krnova, kde čaroděj bydlel. -
Příběhy z lesa – Narozeniny – část druhá
Čaroděj vítá Kačku: „áááá Kačka Zajícová, ve škole si měla přezdívku Fišulín, ako sa máš?“ „Upe na piču.“, odpovedá Kačka. „Já už jsem starej a slepej, nevidim ani to hovno. Před týdnem jsem ještě k tomu ohluchnul, takže už neslyšim ani jak to hovno padá.“ Povídá čaroděj. „Čo potrebuješ Kačka?“
„Znáš Brodyho? No tak právě potřebuju něco na něj, zlikvidovat ho. Budu dělat dort takže… Zatím mi všechno selhalo.“ „Chápu“, říká čaroděj. „Dám ti svůj takový speciální přípravek, ten určitě zabere. Ale důležitý upozornění! Nesmíš do toho dortu přidat pralinky, ty výrazně omezují účinek toho jedu!“
Kačka Zajícová rychle sbalila lahvičku aby už Brodymu mohla upéct dort. V tom spěchu přeslechla poslední větu. Jen co se Kačka vrátila domů, pustila se do pečení. Po půlhodině:“ Tak a ještě přidáme rumový pralinky, ty má Brody tuze rád.“ „Ach Brody, Brody! Proč jsi Brody? Každopádně tohle bude tvoje poslední večeře.“ Říká si Kačka pro sebe.
Brody se vrací z práce a volá Kačce domů: „Ahoj ty můj medvídku, už máš pro mě dortíček?“
„Nazdar Brody, Teď nemůžu telefonovat, starýmu zajícovi po dlouhý době stojí….
……. před barákem červený Hyundai ix20, měl ho zabavený od policie, to jak tehdá rozdrtil na lesním palouku tu veverku s holí. Jo a dort už mám pro tebe hotovej.“ Kačka se málem prokecla, co vlastně právě dělá.