Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vterinka

Něco málo na počtení. :-)

http://www.t-music.cz/magazin/bep-v -brazilii-avril-na-ulici-jak-a-kde- se-natacely-novinky-aktualni-t-musi c-chart--4002/
    • kvatro

Re: Něco málo na počtení. :-)

Po dlouhý době zase nějaký odkaz, ale na čtení tam toho opravdu moc neni :o) Díky za poslání. :D
      • vterinka

Re: Re: Něco málo na počtení. :-)

To není, ale co už. :D ... Za nic. :D
  • vterinka

:-)

Čauky bando! Jak se tu máte? Je něco nového u vás? :-)))
    • kvatro

Re: :-)

Ahoj Kačko, já se mám dneska dobře. Před hodinou jsem přijel od tety z vesnice, Byli jsme tam na návštěvě celej den, takže fajn. Co si prováděla dneska ty? :D
      Jinak asi nic novýho ti nepovim :o) Zítra jsem doma a v sobotu a v neděli jdu zase na Svatou Horu.
      • vterinka

Re: Re: :-)

Tak tos měl fajn. :D ... No dneska jsem nic extra nedělala ... jen si dělám úkoly a takové věci a připravuju se na zítřejší koncl. :-)
        To si užij na Svaté Hoře. :-)
        • kvatro

Re: Re: Re: :-)

Tak to nám potom povíš jakej byl koncert. :o) To bude zase slohovka.
          Jak to děláte, že k vám jezdí Miro tak často? :D

K nám třeba za 14 dní přijede ten kojot Rytmus, to mu snad "jebe" :D
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: :-)

Dobře, takže já ti to pošlu do zprávy :D už sme to psala kámošce, slohovka jak prase! :D Takže si počteš! xD .... Na fb mám foto a dávám tam odkazy na videa, takže se pak můžeš kouknout. :-))
            Jak to děláme? Normálně, on miluje Moravu a nejvíc severní, takže tak :D:D:D .. a kdybych mohla, tak jsme ted byla každý týden na koclu ... 14.5. v Novém Jičíně, 21.5. v Ostravě, 29.5. v Karviné a ted v Česlkém Těšíně ..... kdyby v Ově nebyl tak pozdě, tak bych tam byla! :-((( .... No tak toho kojota vám nezávidím! :D Ale šla byhc na něj, i s nadílkou šutrů! :D:D:D
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: :-)

S tim Rytmusem to je dobrej nápad. :o) Zajdu si na pole pro pár šutrů a Rytmus dostane kameňom po kebuli.
  • puspuspusinka

Pa

Já musím ahoj a už nebuď zlej se tě pak bojím ale fakt hodně xD
    • vterinka

Re: Pa

ted sme tu přišla! xD .. tak pá :D
      • kvatro

Re: Re: Pa

Kačko, dobrý načasování :o)
        • vterinka

Re: Re: Re: Pa

Taky si říkám :D:D: .. ale snažila sem se :D
    • kvatro

Ahoj. Já jsem zlej ale nebyl, možná jenom malinko. :o) Bát se mně stejně nemusíš.
  • puspuspusinka

X

Když si mi řek Michaelo Ták mi bylo blbě a myslela sem si že už se mnou nikdy nepromluvíš mě to vadí když vím že je to zlý
    • kvatro

Re: X

Měl jsem opravdu špatnou náladu, ale né kvůli tobě. Ale jak sis to vůbec mohla myslet, že s tebou už nikdy nepromluvim, takovej nejsem.
      Prostě jenom drobný nedorozumění, teď je aspoň u mě všechno v pořádku.
  • kvatro

.

Míšo, ten Kuba je pěknej vtipálek. Ale jestli mi ještě bude psát nějaký takovýhle SMS, přijedu mu nakopat prdel. :o)
    SMS jak od buzny se smajlíkem kiss na konci. Ať se přestěhuje do Teplic.
    • puspuspusinka

Re: .

Kuba?? Jak si přišel na Kubu??
      • kvatro

Re: Re: .

Kuba byl ten co mi poslal tu první SMS s tim abych se do tebe přestal srát, ne? Z který mi mimochodem bylo taky blbě. Tak tuhle včerejší SMS mi napsal ten samej.
        A pokud to nebyl Kuba tak to byl kojot co má tohle číslo: 725 077 124
        Taky nechápu proč si mu dávala moje číslo.
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: .

Já mu tvoje číslo nikdy nedala musel si ho zjistit sám a to je jeho ségry číslo xD
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: .

No dobře já ti teda věřim, že si mu ho nedala. Tak se ti asi hrabal v mobilu :o) No a ještě lepší, číslo jeho sestry a píše z něj takový kraviny. Tak je možná dobře, že sem ho neposlal do prdele na tohle číslo. :D
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: .

A přímo na něj číslo nemáš? Potom bych si možná ulevil. :D
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: .

Měl sis ulevit xDD
  • kvatro

Ahoj

Tak už je všechno v pořádku :o) Už mám dobrou náladu. Jo a díky za SMS, ikdyž nevim od koho byla. :D

Kačka nebo Míša se mě v tej SMS ptala, "Kdy si zopakujeme tu skvělou noc?" No řeknu Vám, že mě v první chvíli nenapadla vůbec nejáká diskuze na Avril, ale úplně něco jinýho. :D Na mně to nezáleží, já tu můžu být skoro každej den od 18:00 do 22:00 :o)
    Omlouvám se, že jsem psal, že odejdu. Já sem jen tak chodit nepřestanu.
    • vterinka

Re: Ahoj

Míšo, nejsi sám koho v první chvíli nenapadla diskuse Avril xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Tak to ani jinak nejde! :D:D:D:D
      • kvatro

Re: Re: Ahoj

Když mi to přišlo, tak jsem si řikal: "No sakra, vždyť já jsem nikde s nikym neto..." :o)
    • puspuspusinka

Re: Ahoj

Já se tě ale teď bojím!! Michaelo mi nikdo nikdy v životě neřek :((
      • kvatro

Re: Re: Ahoj

No tak jsem ti řekl Michaelo, vždyť se tak jmenuješ, ne? :o) Ještě řekni že ti to vadí :D
  • vterinka

Ahojky

Ahojky lidičky, zas sem tu včera moc nebyla, ale nějak se nedá stíhat to i to :-(( .... jak ste se dneska měli? .. Já dobře, byla jsme u babičky, pak jse hodila řeč se sestřenkou, jinak nic zajímavého ... ještě sme byla s Lajlou na procházce ... a co jste dělali vy? :-)
    • kvatro

Re: Ahojky

Ahoj Kačko. Já mám od včerejška hodně blbou náladu, takovou kterou jsem už hodně dlouho neměl. Neni to kvůli Míše ani kvůli Tobě. Ale na dva nebo tři dni se odmlčim.
      • vterinka

Re: Re: Ahojky

ok, třeba ti to prospěje ;-))))
        • kvatro

Re: Re: Re: Ahojky

Spíš je to naopak, neprospělo by mi, kdybych sem nešel.
  • dianna114

?

chodí sem vůbec ještě sharpay1995, jana291995, angel15 apod.? ty staré tváře? btw proč nejdou smajlíci? :(
    • puspuspusinka

Re: ?

Jéééé ahoooj tys tu dlouho nebyla co?? No Hanča (Sharpay1995) ještě občas zajde, ale ti ostatní už se tu na to vykašlali ... :(( A věř mi že mě to šíleně štve, protože Kuba (Angel15) je nezapomenutelnej ... s tím tu byla šílená prča ... :D :D A Janča už sem taky nechodí ... :(( Je to škoda... :(( Jediná já sem tu asi zůstala ... z tý starý party ...
  • puspuspusinka

Pa

Hey já Du ahoj :)) xDD
    • kvatro

Ahoj.... Vidíš Kačko, co ta Míša dělá. Jen co jsem přijdu, tak Míša maže pryč, jako kdybych byl nějaký strašidlo. :o)
      Já to tu asi zabalim, přestanu sem chodit, zrušim účet, blog, Facebook a bude vystaráno.
      • vterinka

Re: Re: Pa

Míšo jen to ne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-((((((((((((((((((((((((((((((
        p á Míšo ml. :D
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: Pa

Ty seš trdlo, jen sem šla brzy spát!!
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: Pa

Já si Michaelo legraci nedělám! A to trdlo si nech od cesty. Já tady nebudu čekat až se sem někdo uráčí přijít, Kačka má Facebook ty máš blog, tak já si taky najdu nějakou činnost, zájmů mám dost. A chodit sem vůbec nemusim, nebyl bych první kdo tady s tim seknul.
  • kvatro

:o)

Oba dnešní příběhy jsou přidaný na blogu. Míšo, tobě bych to heslo k blogu klidně dal. Aby sisi to tam mohla přidávat sama. Ale jednou se nasereš a všechno smažeš. :o) Je to moc riskantní. :D
    • puspuspusinka

Re: :o)

To je fakt rači mi ho nedávej xDDD

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit