Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vterinka

Příběh

Míšo, ten příběh nemá chybu! :D:D:D Nejvíc mě dostala otázka "to chlupaté..." a konec se sovou pálenou! :D
    • kvatro

Re: Příběh

Kačko díky. Souhlasim, "to chlupatý" je nejlepší. A já bych si dovolil říct že ten příběh co píšu teď bude ještě lepší. Ale je to trochu sprostý, takže asi budu cenzurovat abych nekazil tu Vaši mládež. :o)
      • vterinka

Re: Re: Příběh

Jééééé! :D Hlavně cenzuru néééééééééé! :D
  • vterinka

Ahooooooooooooooojky!!

Zlatíčka, tak mě tu máte, omlouvám se, že jsme tu ted nebyla, ale nebyl moc čas ... a na fb si píšu s Britem a jeho přítelkyní češkou, takže jsem nestíhala, prominte! :-**** Jsem netušila, že vám budu chybět! :-*** ♥♥♥♥
    • kvatro

Re: Ahooooooooooooooojky!!

No já nevim jestli chybíš Míše :o)
      Ta je tu taky jenom ve čtvrtek a v dubnu. :D

To už si píšeš zase s Britem? Před chvílí si tam měla Američana, to střídáš jak fusekle. :o)
      No a co ses dozvěděla od něj?
      • vterinka

Re: Re: Ahooooooooooooooojky!!

Aha :D:D:D ... nééé to je pořád ten stejný! :D je to Brit a žije v Americe! :D .... No že jsme vtipná a že mě má rád, já jeho taky, jeho holka mě má taky ráda, takže v poho :D:D:D .. a co u tebe nového,
        • kvatro

Re: Re: Re: Ahooooooooooooooojky!!

Aha tak už mám jasno, já myslel že máš dva najednou. :o) Vtipná jseš, to je pravda, ikdyž britové jsou vyplesklý ze všeho. :o)
          Já jsem byl dneska zase u těch flanďáků a pohoda, tentokrát mi to šlo líp než minule, napoprvý je to vždycky nejtěžší. :D
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: Ahooooooooooooooojky!!

Jééé děkuji! :D od tebe to potěší nejvíc! :D:D:D .... Fakt? No tak vidíš! :-) To je super! :-))
  • kvatro

:o)

Míšo, jaký byli piráti z Karibiku? :D
    • vterinka

Re: :o)

jééé na ty jdu v pondělí se sestřenkou a kámoškou! :D
      • puspuspusinka

Re: Re: :o)

To tu rači říkat nebudu abych Kátě něco nezkazila ale moje hodnocení je to nejlepší co existuje byl to nejlepší díl pirátu vůbec !!! A Johnny byl skvělej xDDD "Miluju tě" ... "Jo já sebe taky" ... Nejlepší hláška xDDD
        • vterinka

Re: Re: Re: :o)

kks tak to se těším!! :D:D:D Dobrá hláška!! :D:DD
        • kvatro

No to jsem se toho dozvěděl, dobře nechám se překvapit. :o) Až to bude na DVD tak se na to podívám.
          A bez Johnnyho Deppa, by to prostě nebylo ono, ikdyž tuhle hlášku znám ale jenom v podobném znění. Dokonce to používám i já. Když mi někdo řekne, "ty jseš ale blbej. Já odpovim: Já taky."
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: :o)

To sem nepochopila xDDD ... Ty trdlo máš vzkaz ve vzkazech xDD
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: :o)

Kup si novej mozek! :o) Vzkaz ve vzkazech sem četl až potom.
      • kvatro

No já právě na Piráty nejdu, tak jsem chtěl z Míši vydolovat o čem to bylo. :o)
        Jo a užij si to.
        • vterinka

děkuji Míšo :D
  • puspuspusinka

Story

A ten příběh byl Hezkej :))
    • kvatro

Re: Story

No jak pro koho. :D A právě teď píšu další. Tentokrát bude zase Kačka a lektvary. :D
  • kvatro

:o)

Všichni jsou na ksichtoknize..... :D Paráda.. :o)
    • puspuspusinka

Re: :o)

Ksichtokniha neboli KK sme si vymyslely s Evičkou xDDD No a já tam možná byla ale neaktivní jenom online páč sem dělala blog xDDD
      • kvatro

Si dělala blog, ale stejně to nějak nezvládáš. :p) Řikal jsem, že sis toho naložila hodně. :o)

A to že jste vymysleli ksichtoknihu, na co by jste vy dvě nepřišly, žejo? samý kraviny. :o)
  • kvatro

Příběhy z lesa – Míša vs. Kačka – část první

Medvěd Michal, liška Miška, Kačka Zajícová, Brody, Starej Zajíc, a sova Hanka Kalous Ušatá, to jsou obyvatelé Maxipudinkovského lesa. V chaloupce pod modřínem bydlí Michal a Míša, hned vedle v chaloupce „U smradlavých trenek“ bydlí Kačka se svým Brodym. O kus dál v údolí má ještě chalupu jeden starý zajíc, který chodí za Kačkou, když Brody není doma. Věřte ale, že šachy tam s ní hrát nechodí.

Náš příběh začíná v chaloupce Michala a Míši, kde právě mezi Míšou a její dcerou Kačkou dochází k výměně názorů.
    Mámo, můžu se nechat obarvit na černo? Ptá se Kačka Míši. „Zapomeň dcero! Budeš vypadat, jak černá vrána z pohřebního ústavu.“ “No ale hlavně že ty sis tam naplácala zelenou, na to ti táta určitě nic neřek.“ Povídá Kačka. „Dcero puberťácká, nechtěj mně nasrat!“ Kačka povídá Míše: „Vypadáš jak vodník Kebule, co vařil mlhu.“
    Tohle bylo poslední co Kačka řekla, než se do ní Míša pustila. Medvěd Michal, místo aby ty dvě od sebe roztrhnul, vzal si ještě křeslo na koukání.
    Kačka při té mele, vyprala Míšu na valše, jak špinavý prádlo. Ale zase je zmuchlaná jak papír od sekaný, to jak jí Míša trochu pocuchala vidlema fasádu. „No tohle kdyby viděla pani Koštialová ze sociálky, zřejmě by jsme naši Kačku už nikdy neviděli.“ Povídá medvěd Michal. A aby toho nebylo málo, Míša vyzvala Kačku na souboj.
  • kvatro

Příběhy z lesa – Míša vs. Kačka – část druhá

Medvěd Michal na to: „Žádnej souboj nebude! Dáme takovou hru, kdo prohraje, poleju ho Coca Colou a hodim do mraveniště.“
    A tak začali hrát. Kačka s Míšou jako soupeři a Michal jako soudce a rozhodčí. Ještě se přidala sova Hanka Kalous ušatá jako divák.
    První otázka je: „Je to barevný, ale není to vidět, co je to?“ Kačka vůbec netuší vo co gou.
    „Míša zakopala pastelky.“ Povídá Míša. „Odpověď je samozřejmě správná,“ povídá Michal.
    Kačku zřejmě čeká mraveniště, mravenci jí sežerou vnitřnosti a nakonec vysajou mozek, pokud ovšem vůbec nějakej najdou.
    Sova Hanka má z toho takovou prdel, až se za břicho popadá. Jéééé Kačka, jééé Kačka prohrává.
    „Hele Hanko, už mně tady s těma kecama sereš, dej si odchod nebo ti jednu vyšlu.“ Povídá Kačka. Sova Hanka odvětí: „No to bych chtěla vidět. „ Kačka neváhala ani vterinku a ubalila Sově Hance takovej lívanec, že se z toho Hance kroutila hlava kolem dokola, ještě deset minut potom.
  • kvatro

Příběhy z lesa – Míša vs. Kačka – část třetí

Druhá otázka: „Je to chlupatý a když to budete dráždit, tak se to postaví, co je to?“
    Kačka z téhle otázky zčervenala jak vlajka SSSR. Ale nějak z ní nemůže vypadnout co to je. „To je tamto dole, medvěde Michale, z nás třech to tam máš jenom ty.“ Odpovídá Kačka.
    „Já ti dám tamto dole, zase na tebe leze jaro, co?!“ Zuří Michal.
    Co Míša, ví? „Ano já vim, je to medvěd, znám přece svýho manžela.“
    Stav je 1:1, budeme tedy muset pokračovat.
    Třetí otázka: Kolik lidí se záchranilo z Titaniku? Míša odpovídá 700. Michal se povídá na Kačku, vyjmenuj je! No a protože to Kačka věděla, hráli tam až do půlnoci.
    „Dobrá, dobrá vyhráli jste obě, ale taky jste obě prohrály, takže Vás čeká mraveniště. Oni Vás ty srandičky přejdou.“ Řekl medvěd Michal a mrsknul s nima do mraveniště. Ráno ještě odklidí ty kosterní pozůstatky, co tam po nich zůstanou. „Tak vidíte holky, někoho stačí zahrnout láskou, někoho květinama, no a na Vás vezmu lopatu a zahrnu hlínou.“
    Sova Hanka má z toho opět obrovskou prdel, až se za břicho popadá. Jéééé Kačka, jééé Míša prohrály. „Ona ten svůj zobák snad nezavře!“ Medvěd Michal vzal na sovu Hanku plamenomet a pořádně jí ogriloval peří. Tak vidíš Hanka, teď je z tebe Sova pálená.

THE END
  • puspuspusinka

RL 2. část

Dean najednou vytáhne svůj zápisník a hledá něco o Roosveltově léčebně a že známí doktor Elliot Koliot zde dělal nelegální pokusy na mentálně postižených lidech, a ty se potom zbořily a udělali s ním jedinej pokus a to smrt … jenže jeho tělo zapoměly pohřbít a nechaly ho v té léčebně a tak musí najít tajnou komoru doktora Elliota Koliota kde by údajně měla být jeho mrtvola a tu poté spálit. Vydá se Dean s Míšou na průzkum a Sam je s těma dvěma trdlama. Najednou Samovi Dean zavolá a říká mu že je v suterénu tak tam teda Sam jde. Za chvíli se vynoří Míša s Deanem a ptají se huberťáků kde je Sam, a oni že mu volali jenže oni mu samozřejmě nevolali … No tak se šlo do suterénu, a tam na něj vybafl omámenej Sam a řval na Míšu a na Deana, že je nenávidí a že jsou to sourozenci na baterky, a tak mu Míša dala facku jak z děla a Sam spinkal. A Dean mezitím hledal tělo, když ho našel tak na něj zaútočil duch toho dědka a začal mu dělat něco s hlavou a Dean hledal zapalovač, a v tom se Míša nasrala a řekla, nesahej mi na bráchu ty dědku úchylnej a kopla ho až se mu hlavička proletěla, V tom rychle Dean zapálil tělo a bylo po Elliotovi Koliotovi, Míša Dean i Sam a dva puberťáci byly happy jak dva grepy a živí višli ven. Když Míša dorazila domů Michal pořád ležel na zemi a Kačka seděla u něj a náramně se mu smála. :D :D The End

Míšo, můžeš to dát na blog ... ;-))
    • kvatro

Re: RL 2. část

Zajímavý příběh a i docela dobrej. :o) Musim ale říct, že jsem se smál akorát tomu co jsi nepřevyprávěla. Popsat příběh z nějakýho hororovýho seriálu, neni jen tak. Těžko v tom svém povídání zachytíš tu atmosféru. Ale ta Kačka v postýlce a s dudlíkem to nemá chybu. :D "až se mu hlavička proletěla"....:o)
      Dám to teda na blog.
      • puspuspusinka

Re: Re: RL 2. část

Kdybych chtěla tak to napíšu tak aby to bylo jak v tom seriálu ale mě absolutně vůbec nešlo aby to bylo převaprávění jen sem si to udělala podle svýho,... to s tím seriálem nemá mít co společnýho nemělo to bejt převyprávění jen sem si půčila téma z toho dílu !! Ale jestli chceš převyprávět do detailu ten díl tak prosím vsadím se že bych to dokázala vystihnout kdyby převypravovala... :D Ale tohle fakt nemělo být převyprávěný !! A smát ses tomu taky neměl ... odkdy se lidi smějou hororům?? :D :D To dělám jenom já :D Že tys chlastal :D
        • kvatro

Re: Re: Re: RL 2. část

Ahoj Míšo, to neřešim jestli to mělo bejt převyprávěný nebo ne. Hlavně že jsem se pobavil. Ale to že je to podle toho seriálu jsem usoudil, podle zhruba poloviny druhý části. Tam je to nějaký chaotický. :P Takže jsem to musel číst dvakrát. :o)
          Vyprávět mi to nemusíš, já se na ten díl klidně podívám.
          Já sem nechlastal, Kačka mi to zakázala. Ale já nevim teda, já se při hororu běžně směju. Zvlášť když se tam nedějou reálný věci. :o)
          Jo a dám sem příběh, napsal jsem ho před hcvílí.
  • puspuspusinka

RL 1. část

Roosveltova Léčebna
    Je večer jako každý jiný, a Michal se vrací z práce a Míša, která mu připravuje večeři, se hned jde zeptat co se stalo v práci … A Michal jí vyprávěl, že šel s kolegou proskoumat Roosveltovu léčebnu, protože se tam prý ztratily 2 děti. A v tom se začne z pokoje ozývat neskutečný křik Kačky, který zase vypadl dudlíček a nemůže tedy spinkat pokojně. Míša se zvedne a jde pro Kačku, když se s ní vrátí do kuchyně Michal celý vyděšený právě upustil telefon na zem, a řekl, že ten kolega s kterým byl v té léčebně právě zasřelil svoji manželku a pak si vystřelil mozek z hlavy. A Míša, si řekne, že ta Roosveltova léčebna bude asi krapet strašidelná a to je něco pro ní, je nejvyšší čas říct Michalovi, čím se vlastně živí, protože od svatby mu to nějak ještě neřekla. Tak tedy říká: "Michale měl by ses radši posadit, chci ti něco říct" a Michal se rači rychle posadí a Míša spustí: "Víš no já nejsem učitelka jak jsem ti řekla, já jsem lovec duchů, dělám to už od 18 se svými dvěma bratry Deanem a Samuelem." Michal na ní zírá a zírá a zírá a nakonec se zvedne a hned si zase lehne jak to s ním praštilo ta zpráva. Míša si řekne no snad se z toho vyspí a jde dát Kačku do postýlky, kterou celá scéna náramně pobavila. A jde si do své tajné komory na toaletě pod umyvadlem pro svoje lovecké náčiní … Ještě zavolá svým bratrům a vydává se do Roosveltovy Léčebny. Dean a Sam přihasí jak jen nejdřív to šlo a začíná pátrání. Cestou za duchama najdou jednu praštěnou blondýnu a jejího kluka jak si hrály s duchama a Míša se naštve a pošle je někam, jenže za chvíli slyší křik a Dean se ptá co se děje samozřejmě co jinýho než že se blondýna nechala chytit, no jo no je to prostě blondýna !! A tak hledají dál i s těma pošahanýma puberťákama.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit