-
:o(
Na avrilonline.org jsem před chvílí četl, že Avril o Česka pravděpodobně vůbec nepřijede.
Už ten samotnej setlist koncertů nevěstil nic dobrýho. Velká slabota to je, jenom asi 18 nebo 19 písniček. Nejenom že tam neni 4 Real, Everybody Hurts, Not Enough ani Remember When, tedy moje oblíbené skladby. To bych možná ale jenom možná ještě překousnul. Ale hlavně mi vadí že z toho mála písniček se tam objevuje Bad Reputation, která vůbec neni její vlastní, stejně jako cover Airplanes. Pootm je tam instrumentálně Unwanted, Freak Out, Losing Grip takže taky nic moc. Milionkrát hraný Don't Tell Me. A aby to náhodou nebylo moc dlouhý, tem koncert, tak to završuje 2 a půl minuty I Always Get What i Want.
"Za hodně peněz málo muziky", praví rčení. :o) Tady nejde ani tak o peníze, ale spíš o to, že když jdu na koncert, tak chci něco pořádnýho ne?. -
:-)
Ahojte děcka! :-) Jak se máte? Jaký byl dnešek? Něco nového? .... U mě je vše při starém, jen máme v pondělí ředitelák, tak jdu s holkaama do cinestaru an Piráty, tak už se těším! :-))) -
-
Re: :-)Ahoo
Ahoooj já Du na ně zítra s kámosama a rodinou xDD -
-
Re: Re: :-)Ahoo
Ahojky prckové :o) Se máte jdete na Piráty z Karibiku. :D To já nikam nejdu, takže vlny podivna můžu dělat tak maximálně v koupelně. :D
A jaký jsem měl včerejšek? Jednodušše špatnej. Prostě mně nic nebaví, ani dneska. Jestli to dělá špatné postavení hvězd na obloze, nebo počasí, já nevim. Nemám na nic náladu, fakt. Doufám, že tu dneska někdo z Vás dvou bude, tentokrát mi budete zlepšovat náladu vy. :o) -
-
Na vlnách podivna, jo to je dobrej díl na tom sem byla před třema měsícema v kině a stálo to za to, prej Vždy když se potkáme mě musíš něčím pýchat *1*
-
-
-
-
:o)
V devět jsem zpátky. -
-
Re: :o)
Je někdo přítomen? Že bych zase šel :o)
-
-
Míšo, a teď já sám nevim co ti mám dál psát, aby se to tu zase nedostalo na tenký led. -
-
Neboj nedostane jen mě nechte jít si to vyřešit s kámoškou a budu o5 v pohodě :)) -
-
Re: Re: :o)
Tak snad bude vše ok! :-))) -
Potom si ještě přečti nějakej příběh. Od toho jsem ten blog udělal.
-
-
-
Pa
Míšo a Káťo užíte si to tu dneska ale já jdu, pohádala jsem se s kámoškou a myslela si že je to v háji ale ona se mi ozvala Ták já Du za ní musíme si to vyříkat Ták ahoj a snad sem Vám neskazila náadu zase zítra nebo snad později večer ahoj :)) -
-
Re: Pa
Tak jo no, hlavně, at se to mezi vámi urovná! ;-)
-
-
Achjo
Asi bych měla jít :( Nechci Vám kazit náladu, protože jak sám píšeš "Co zas"... :(( Tak je mi jasný že když nemám blbou náladu Ták o mě rači nestojíte ... Jako fakt nechci nic kazit !! -
-
Re: Achjo
Míšo, nikam nechoď. Já sem to nemyslel nijak špatně. Jenom se ptám.
Už tě to zase chytá! Neni pravda, že tu o tebe nikdo nestojí a nic tu nekazíš. -
-
Re: Re: Achjo
Jj tohle mi říkáte pokaždý že nic nekazím Atd. Ale dneska já nwm ve škole to bylo super bomba cool a stejnák mam náladu jak na funuse :(( Nevím co se mnou je :(( -
-
Re: Re: Re: Achjo
Řikáme ti to pořád, ale nikdy to nechceš pochopit. :o)
Snad to neni s tebou zase tak špatný, aby si tu nemohla psát. Já nevim. -
-
Re: Re: Re: Re: Achjo
Přesně tak! Pust si Avril, kecej tu s námi a na všechno zapomeneš! ;-*
-
-
-
-
-
Zdravíčko
Zdravíčko ve spolek, nevím jak často tu budu, viz Míša st., ale budu se snažit :-* -
-
Re: Zdravíčko
Oukej, snaha se cení. :D -
-
Re: Re: Zdravíčko
děkuji! :D
-
-
-
Jak se máš Míšo? -
-
Blbě :(( -
-
To je mi líto, co zas? :o) To se spraví...
-
-
-
Ahoj :((
Čau :):( -
-
Re: Ahoj :((
Ahoj Míšo, jsem byl na Facebooku, po dlouhý době. Jak já to tam ale nemám rád :o) Ještě mě tam chytla Kačka. :D -
-
Re: Re: Ahoj :((
Jako, ještě si stěžuj!! :D No to se mi snad zdá!! :D -
-
Re: Re: Re: Ahoj :((
Ha ha. Ba ne, já jsem rád že si tam se mnou občas píšeš, ale nemám to tam prostě rád. Jsem apřísáhnej antifacebukář. :o)
-
-
-
-
Dobrou noc
Míšo, já už pofičím, měj se krásně, dobrou noc, ahoj! :-)