Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kvatro

:o(

Na avrilonline.org jsem před chvílí četl, že Avril o Česka pravděpodobně vůbec nepřijede.

Už ten samotnej setlist koncertů nevěstil nic dobrýho. Velká slabota to je, jenom asi 18 nebo 19 písniček. Nejenom že tam neni 4 Real, Everybody Hurts, Not Enough ani Remember When, tedy moje oblíbené skladby. To bych možná ale jenom možná ještě překousnul. Ale hlavně mi vadí že z toho mála písniček se tam objevuje Bad Reputation, která vůbec neni její vlastní, stejně jako cover Airplanes. Pootm je tam instrumentálně Unwanted, Freak Out, Losing Grip takže taky nic moc. Milionkrát hraný Don't Tell Me. A aby to náhodou nebylo moc dlouhý, tem koncert, tak to završuje 2 a půl minuty I Always Get What i Want.
    "Za hodně peněz málo muziky", praví rčení. :o) Tady nejde ani tak o peníze, ale spíš o to, že když jdu na koncert, tak chci něco pořádnýho ne?.
  • vterinka

:-)

Ahojte děcka! :-) Jak se máte? Jaký byl dnešek? Něco nového? .... U mě je vše při starém, jen máme v pondělí ředitelák, tak jdu s holkaama do cinestaru an Piráty, tak už se těším! :-)))
    • puspuspusinka

Re: :-)Ahoo

Ahoooj já Du na ně zítra s kámosama a rodinou xDD
      • kvatro

Re: Re: :-)Ahoo

Ahojky prckové :o) Se máte jdete na Piráty z Karibiku. :D To já nikam nejdu, takže vlny podivna můžu dělat tak maximálně v koupelně. :D
        A jaký jsem měl včerejšek? Jednodušše špatnej. Prostě mně nic nebaví, ani dneska. Jestli to dělá špatné postavení hvězd na obloze, nebo počasí, já nevim. Nemám na nic náladu, fakt. Doufám, že tu dneska někdo z Vás dvou bude, tentokrát mi budete zlepšovat náladu vy. :o)
        • Na vlnách podivna, jo to je dobrej díl na tom sem byla před třema měsícema v kině a stálo to za to, prej Vždy když se potkáme mě musíš něčím pýchat *1*
  • kvatro

:o)

V devět jsem zpátky.
    • kvatro

Re: :o)

Je někdo přítomen? Že bych zase šel :o)
  • kvatro

Míšo, a teď já sám nevim co ti mám dál psát, aby se to tu zase nedostalo na tenký led.
    • puspuspusinka

Neboj nedostane jen mě nechte jít si to vyřešit s kámoškou a budu o5 v pohodě :))
      • vterinka

Re: Re: :o)

Tak snad bude vše ok! :-)))
      • kvatro

Potom si ještě přečti nějakej příběh. Od toho jsem ten blog udělal.
  • puspuspusinka

Pa

Míšo a Káťo užíte si to tu dneska ale já jdu, pohádala jsem se s kámoškou a myslela si že je to v háji ale ona se mi ozvala Ták já Du za ní musíme si to vyříkat Ták ahoj a snad sem Vám neskazila náadu zase zítra nebo snad později večer ahoj :))
    • vterinka

Re: Pa

Tak jo no, hlavně, at se to mezi vámi urovná! ;-)
  • puspuspusinka

Achjo

Asi bych měla jít :( Nechci Vám kazit náladu, protože jak sám píšeš "Co zas"... :(( Tak je mi jasný že když nemám blbou náladu Ták o mě rači nestojíte ... Jako fakt nechci nic kazit !!
    • kvatro

Re: Achjo

Míšo, nikam nechoď. Já sem to nemyslel nijak špatně. Jenom se ptám.
      Už tě to zase chytá! Neni pravda, že tu o tebe nikdo nestojí a nic tu nekazíš.
      • puspuspusinka

Re: Re: Achjo

Jj tohle mi říkáte pokaždý že nic nekazím Atd. Ale dneska já nwm ve škole to bylo super bomba cool a stejnák mam náladu jak na funuse :(( Nevím co se mnou je :((
        • kvatro

Re: Re: Re: Achjo

Řikáme ti to pořád, ale nikdy to nechceš pochopit. :o)
          Snad to neni s tebou zase tak špatný, aby si tu nemohla psát. Já nevim.
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: Achjo

Přesně tak! Pust si Avril, kecej tu s námi a na všechno zapomeneš! ;-*
  • vterinka

Zdravíčko

Zdravíčko ve spolek, nevím jak často tu budu, viz Míša st., ale budu se snažit :-*
    • kvatro

Re: Zdravíčko

Oukej, snaha se cení. :D
      • vterinka

Re: Re: Zdravíčko

děkuji! :D
  • kvatro

Jak se máš Míšo?
    • puspuspusinka

Blbě :((
      • kvatro

To je mi líto, co zas? :o) To se spraví...
  • puspuspusinka

Ahoj :((

Čau :):(
    • kvatro

Re: Ahoj :((

Ahoj Míšo, jsem byl na Facebooku, po dlouhý době. Jak já to tam ale nemám rád :o) Ještě mě tam chytla Kačka. :D
      • vterinka

Re: Re: Ahoj :((

Jako, ještě si stěžuj!! :D No to se mi snad zdá!! :D
        • kvatro

Re: Re: Re: Ahoj :((

Ha ha. Ba ne, já jsem rád že si tam se mnou občas píšeš, ale nemám to tam prostě rád. Jsem apřísáhnej antifacebukář. :o)
  • vterinka

Dobrou noc

Míšo, já už pofičím, měj se krásně, dobrou noc, ahoj! :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit