Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

XDDD

To už je fákt nechutný xDDDDD Vlezte si na sebe a já zavolám do Bohnic vy ste fakt nadržený xDDD Ale díky moc :)) Potřebovala jsem se zasmát ... Byla sem fakt v krdeli :((
    • kvatro

Re: XDDD

Míšo, prd je nechutný. Kačka se tu ani neukáže, se neodváží. Brody by jí zato nabušil. :o)
      Jo a ty Bohnice už vytáčej, pojedeš tam ale taky. .o)
      • vterinka

Re: Re: XDDD

Nenabušil! :D:D:D Nabuším já jemu až se z toho posere! :D:D:D a prát to nebudu! :D
    • vterinka

Re: XDDD

Míšo, tak co naděláš :D:D:D .... to je holt jaro :D:D:D .... tak to jsem ráda, že sme tě rozveselili! :-****
      • kvatro

Re: Re: XDDD

Mně osobně, jen co jste sem vy dvě přišli, se mi zvedla nálada ale i něco jinýho. :o)
        • vterinka

Re: Re: Re: XDDD

No Míšo! :D:D:D ... a ted vážně, to s tím druhým jsi myslle vážně? :-O :D:D:D
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: XDDD

Myslel jsem to stejně jako to předtim, takže vážně ne. :o)
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: XDDD

sakra xDDDD
  • puspuspusinka

Tsss

Teda manželíne tohle sis fakt podělal xDDD Spíš na gauči!!! xDD
    • kvatro

Re: Tsss

Pokud já budu spát na gauči, tak ty spíš před barákem! Dám ti tam krabici od televize.
      • puspuspusinka

Re: Re: Tsss

No dovol já si nesvádím vlastní dítě úchyláku jeden a už vůbec nežárlím !!!! xDDD
        • kvatro

Re: Re: Re: Tsss

Toho úchyláka koukej odvolat! :o)
    • vterinka

ááááááááááááááááá
      • vterinka

heej! :D to není fér! :D to není celé! :D já psala ještě toto "mamíííííííííííí to tatínkovu nemůžeš udělat, no to nemyslel zle!" :D
        • kvatro

Míša je žárlivá až na půdu. Ikdyž jde jen o její dceru. :D
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: Tsss

asi tak xDDDDDDDDDD ..... dyt na tom nic není! xD Otec s dcerou, no boože! xDDD
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: Tsss

díky xDDDDDDDDD
            • kvatro

Neznalost neomlouvá! Ale protoože tomu Míša stejně nerozuměla, takže se nemuíš bát. Hua Ho Hó Ha
            • vterinka

Tak promin za mou nevzdělanost :( xDDD
            • kvatro

Míša je příslušník rodu Homo Habilis. Ale příště jí neřikej že je 100 let za opicema, přetáhne tě pazourkem.
            • vterinka

no a ne snad? :D:D:D .... Míša je 100 let za opice (nic ve zlém) xDDD
            • kvatro

To je přece úplně normální žejo? :D
        • puspuspusinka

Žádný takový sem neoblomná ... xDD
          • kvatro

Tady by nepomohlo ani prosit na kolenou. :D Kačko, co Míša řekne, to platí! :D
            • vterinka

Tak fajn, i na gauči se to dá. xDDDDDDDD
  • puspuspusinka

Tsss

Já ti dám minutku!!! xDDD Ani vteřinu to nedám xDD
    • kvatro

Ani vterinku mi nedáš? Jo? Ale za to vterinka dá mě :o) :D

Vyřizoval jsem vzkazy od Kačky.
      • vterinka

mmnt? :D o čem je zas řeč? :D Jaké mé vzkazy? :D:D:D ... Michale, ty dostaneš po prdeli!! :D:D:D ... Prý "za to vterinka dá mě" xDDDDDDDDDD
        • kvatro

Tvůj vzkaz, že ti přišla od ptáka odpověď.
          Já dostanu po prdeli? pojď, máš povolenku. :D :D
          • vterinka

Jo tohle xDDD já už si říkala, co ji vyřizuješ :D:D:D ..... faaajn, bude mi potěšením! :D:D:D .. do půlnoci mě čekej! :D:D:D a uvidíš, co dostaneš! xDD
        • puspuspusinka

Ták to sis posral xDDDD ...
          • vterinka

chci vysvětlení!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:DD Co ti ten kojot psal? :D:D:D ... pokud vím, tak jsem ti v dohledné době nic nevzkazovala! :D:D:D:D ..... a to s tím "dá" no .. jaro na něj leze :D:D:D
            • vterinka

No Míšo! :D:D:D .... Tak se mi líbíš! xDDDD ... Dneska tu fakt chcípám! :D:D:D ... Tak jo, bud připraven! :D:D:D Dneska o půlnoci to roztočíme drahoušku! :D
            • kvatro

Jaro na mě leze :o) minule lezlo jaro na tebe. No a dneska o půlnoci zase vlezu já na tebe. :D :D
              Michale, dneska už konči fakt! :o)
            • vterinka

ale to vím! :D:D:D ale já mylslea, že to byl nějaký vzkaz přímo Míši určený a ne, že přeposíláš něco od ptáka! xD
            • kvatro

Jedinej kdo mi psal si byla ty Kačko. :D Odpovídal jsem ti na toto: Vzkaz z 19:17 "Hele, tak pták odpověděl! :D + ještě nějaký věci o Mirovi si psala.
              Už ani nevíš komu píšeš.
  • puspuspusinka

Omg

Tve každej je postiženej na dobyvatele to snad není možný !!! Diť je to furt o tom samým mě to teda moc nebaví xDDD
    • kvatro

Re: Omg

Tě to nebaví, protože tě vždycky porazej, já to vim :D
      Jinak, já do toho postiženej nejsem. Počkej... dáme si duel, mezi sebou. :o)
      • puspuspusinka

Re: Re: Omg

No já právěže ještě nikdy neprohrála já to nehraju ale když pomáhám kámošce která jen prohrává ták pak pikaždý vyhraje xDD Ok ... O víkendu nebo v pátek si to založím a dáme souboj xDD Ale mám podmínku pokud budeme vybírat témata ták SPORT tam bude 100% jasný xDDD
        • kvatro

Re: Re: Re: Omg

Oukej teda. Dáme souboj. se těš. :o)
  • kvatro

-

Ahoj holky, jak se dneska máte? :o)
    • vterinka

Re: -

Ahojky mám se dobře, jen se mi nechce učit, a ty?
      • kvatro

Re: Re: -

Já jsem se měl dneska fajn, a právě odteď se mám ještě víc fajn :o)
        • vterinka

Re: Re: Re: -

Co ti zvedlo náladu? :D Diskuse? :D
    • puspuspusinka

Re: -

No já blbě potkala sem dneska Davida a to asi 4x ... :(( Je to v hajzlu :((( potřebuju se smát !!! A zapomenout jinak napsala sem příběh ale Mám ho v kompu takže tu bude v pátek nebo ho mám dát rači na blog?? xD Nebo nesmím znát heslo :))
  • vterinka

Superstar

Ahojky všichni, jak se máte? ...... Kdo nekoukal včera na konec superstar, tak doporučuji!! ♥♥3 ... Míša st. už má doporučko a vše ostattní ve zprávě a tobě Míšo ml. pokud ses nekoukala doporučuji se kounkout! ♥♥♥ Kluci byli fakt skvělí, jako vždy! ♥♥♥♥
    • puspuspusinka

Re: Superstar

Mě to ale na internetu nejde se koukat na videa !!! A ani mě to netrápí ... Já SS nemám ráda líbil se mi Šeps ale blbě zpíval a pak Adamec ten byl úžasnej jinak sem z nich nikoho neviděla a ani mě to netrápí jinak kdo teda nakonec vyhrál ?? Gabča??
      • vterinka

Re: Re: Superstar

No, jak myslíš. :D ... A abys věděla, tak Šeps tam je (bohužel), Lukin taky a Gabika taky ♥ a finále je za dvě týdny. ;-)
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: Superstar

Pochop, já se na to nemužu koukat ani kdybych se rozkrájela!!! Dívala bych se ale rodiče mi tyhle soutěže zakazujou a na netu se na to dívat nemůžu protože mi to nejde !!! :(( Ale přeju to Adamcovi i když Gunčíková je prej taky dobrá jen sem jí neslyšela a Šeps vím že zpívá děsně ale je hrozně Hezkej xDDDD Tajže Gunčíková nebo Adamec podle mě by měli vyhrát :)))
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: Superstar

Rodiče ti to nedovolí? :-O aha, tak to mě mrzí :-/// ..... No, nevím jestli hezký, ten jeho zhulený výraz :D ale budiš :D .... jo, moje slova! ;-)
      • kvatro

Re: Re: Superstar

Já superstar rád mám, rád se na to podívám, ale poslední dobou mně nějak nebaví výběr písniček. Většinu z toho neznám nebo jsem to nikedy neslyšel, takže takový nezáživný. Řikáš, že Šeps zpíval blbě, to nebylo jenom tentokrát, ten zpívá blbě pořád, ve svém stylu je dobrej, ale to je asi tak všechno. :o)

Zatim nikdo nevyhrál, jenom vyrazili Haricha. O vítězi se rozhodne až za 14 dní. Ale musí to být Gábina :o)
        • vterinka

Re: Re: Re: Superstar

Míšo asi tak! :-) Já mám superstar ráda, vlastně jsme ji vděčná a to za 3 lidi! Davida Spilku ze 3. řady, Mirka ♥♥♥ a Gábinku! ♥♥♥♥ ... a Lukin je taky fajn. :-) ..... Jak nevyhraje Gabka, tak Lukin, ale jestli ty vyhraje ten kojot, tak mě trefí! :-//// ... jo a Gabika nazpívala duet s Davidem S. na jeho nové desce Ghost. :-) Hezká, hlavně ten refrén, ale pokud neradi metal, tak se vám to asi líbit nebude.
  • puspuspusinka

Ahoj xDD

Ahooj :))
    • kvatro

Re: Ahoj xDD

Tu nikdo v neděli nebyl, co? :D Kačka celá žhavá koukala na Mira a já jsem hrál dobyvatele :o)
  • puspuspusinka

Dobrou noc

No tak já du na ty lovce ... xDD ... Dobrou noc xDD
    • kvatro

Re: Dobrou noc

Ahoj Míšo, dobrou noc.
  • puspuspusinka

Ehmmm noo

Hele asi půjdu za chvilku spát a pustím si ještě lovce duchu ... Na DVD ...
    • kvatro

Re: Ehmmm noo

No abch pravdu řek, tak mě se už teď chce nějak spát. Nechtěl sem to tady končit když si tu zůstala, ale asi opravdu pujdu hodit pelech. :D
  • puspuspusinka

Aaaaa

Aaaaaaaa uaaaaaa gvaaa baaaaaa kaaaaa laaaaaa umakavaaa xDDDD Já se unudím xDD
    • kvatro

Re: Aaaaa

Víš že já taky, mně dneska nic nenapadá, prostě nevim co dělat. Nevim vůbec co mám psát. Dneska se mi asi zvařail mozek z toho jak jsem pořád musel myslel na to co mám vykládat. :o) Pracovat hlavou je těžší než rukama.
      • vterinka

Re: Re: Aaaaa

Míšo, poslední slova jsou svatá pravda! :D:D:D .... Mi stačí u písemy, když přemýšlím celou dobu, tak mě pak bolí hlava jak střep! :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit