-
XDDD
To už je fákt nechutný xDDDDD Vlezte si na sebe a já zavolám do Bohnic vy ste fakt nadržený xDDD Ale díky moc :)) Potřebovala jsem se zasmát ... Byla sem fakt v krdeli :(( -
-
Re: XDDD
Míšo, prd je nechutný. Kačka se tu ani neukáže, se neodváží. Brody by jí zato nabušil. :o)
Jo a ty Bohnice už vytáčej, pojedeš tam ale taky. .o) -
-
Re: Re: XDDD
Nenabušil! :D:D:D Nabuším já jemu až se z toho posere! :D:D:D a prát to nebudu! :D
-
-
Re: XDDD
Míšo, tak co naděláš :D:D:D .... to je holt jaro :D:D:D .... tak to jsem ráda, že sme tě rozveselili! :-**** -
-
Re: Re: XDDD
Mně osobně, jen co jste sem vy dvě přišli, se mi zvedla nálada ale i něco jinýho. :o) -
-
Re: Re: Re: XDDD
No Míšo! :D:D:D ... a ted vážně, to s tím druhým jsi myslle vážně? :-O :D:D:D -
-
Re: Re: Re: Re: XDDD
Myslel jsem to stejně jako to předtim, takže vážně ne. :o) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: XDDD
sakra xDDDD
-
-
-
-
-
-
Tsss
Teda manželíne tohle sis fakt podělal xDDD Spíš na gauči!!! xDD -
-
Re: Tsss
Pokud já budu spát na gauči, tak ty spíš před barákem! Dám ti tam krabici od televize. -
-
Re: Re: Tsss
No dovol já si nesvádím vlastní dítě úchyláku jeden a už vůbec nežárlím !!!! xDDD -
-
Re: Re: Re: Tsss
Toho úchyláka koukej odvolat! :o)
-
-
-
ááááááááááááááááá -
-
heej! :D to není fér! :D to není celé! :D já psala ještě toto "mamíííííííííííí to tatínkovu nemůžeš udělat, no to nemyslel zle!" :D -
-
Míša je žárlivá až na půdu. Ikdyž jde jen o její dceru. :D -
-
Re: Re: Re: Re: Tsss
asi tak xDDDDDDDDDD ..... dyt na tom nic není! xD Otec s dcerou, no boože! xDDD -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Tsss
díky xDDDDDDDDD -
Neznalost neomlouvá! Ale protoože tomu Míša stejně nerozuměla, takže se nemuíš bát. Hua Ho Hó Ha -
Tak promin za mou nevzdělanost :( xDDD -
Míša je příslušník rodu Homo Habilis. Ale příště jí neřikej že je 100 let za opicema, přetáhne tě pazourkem. -
no a ne snad? :D:D:D .... Míša je 100 let za opice (nic ve zlém) xDDD -
To je přece úplně normální žejo? :D
-
-
-
Žádný takový sem neoblomná ... xDD -
-
Tady by nepomohlo ani prosit na kolenou. :D Kačko, co Míša řekne, to platí! :D -
-
Tak fajn, i na gauči se to dá. xDDDDDDDD
-
-
-
-
-
-
Tsss
Já ti dám minutku!!! xDDD Ani vteřinu to nedám xDD -
-
Ani vterinku mi nedáš? Jo? Ale za to vterinka dá mě :o) :D
Vyřizoval jsem vzkazy od Kačky. -
-
mmnt? :D o čem je zas řeč? :D Jaké mé vzkazy? :D:D:D ... Michale, ty dostaneš po prdeli!! :D:D:D ... Prý "za to vterinka dá mě" xDDDDDDDDDD -
-
Tvůj vzkaz, že ti přišla od ptáka odpověď.
Já dostanu po prdeli? pojď, máš povolenku. :D :D -
-
Jo tohle xDDD já už si říkala, co ji vyřizuješ :D:D:D ..... faaajn, bude mi potěšením! :D:D:D .. do půlnoci mě čekej! :D:D:D a uvidíš, co dostaneš! xDD
-
-
Ták to sis posral xDDDD ... -
-
chci vysvětlení!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:DD Co ti ten kojot psal? :D:D:D ... pokud vím, tak jsem ti v dohledné době nic nevzkazovala! :D:D:D:D ..... a to s tím "dá" no .. jaro na něj leze :D:D:D -
-
No Míšo! :D:D:D .... Tak se mi líbíš! xDDDD ... Dneska tu fakt chcípám! :D:D:D ... Tak jo, bud připraven! :D:D:D Dneska o půlnoci to roztočíme drahoušku! :D -
Jaro na mě leze :o) minule lezlo jaro na tebe. No a dneska o půlnoci zase vlezu já na tebe. :D :D
Michale, dneska už konči fakt! :o) -
ale to vím! :D:D:D ale já mylslea, že to byl nějaký vzkaz přímo Míši určený a ne, že přeposíláš něco od ptáka! xD -
Jedinej kdo mi psal si byla ty Kačko. :D Odpovídal jsem ti na toto: Vzkaz z 19:17 "Hele, tak pták odpověděl! :D + ještě nějaký věci o Mirovi si psala.
Už ani nevíš komu píšeš.
-
-
-
-
-
-
Omg
Tve každej je postiženej na dobyvatele to snad není možný !!! Diť je to furt o tom samým mě to teda moc nebaví xDDD -
-
Re: Omg
Tě to nebaví, protože tě vždycky porazej, já to vim :D
Jinak, já do toho postiženej nejsem. Počkej... dáme si duel, mezi sebou. :o) -
-
Re: Re: Omg
No já právěže ještě nikdy neprohrála já to nehraju ale když pomáhám kámošce která jen prohrává ták pak pikaždý vyhraje xDD Ok ... O víkendu nebo v pátek si to založím a dáme souboj xDD Ale mám podmínku pokud budeme vybírat témata ták SPORT tam bude 100% jasný xDDD -
-
Re: Re: Re: Omg
Oukej teda. Dáme souboj. se těš. :o)
-
-
-
-
-
Ahoj holky, jak se dneska máte? :o) -
-
Re: -
Ahojky mám se dobře, jen se mi nechce učit, a ty? -
-
Re: Re: -
Já jsem se měl dneska fajn, a právě odteď se mám ještě víc fajn :o) -
-
Re: Re: Re: -
Co ti zvedlo náladu? :D Diskuse? :D
-
-
-
Re: -
No já blbě potkala sem dneska Davida a to asi 4x ... :(( Je to v hajzlu :((( potřebuju se smát !!! A zapomenout jinak napsala sem příběh ale Mám ho v kompu takže tu bude v pátek nebo ho mám dát rači na blog?? xD Nebo nesmím znát heslo :))
-
-
Superstar
Ahojky všichni, jak se máte? ...... Kdo nekoukal včera na konec superstar, tak doporučuji!! ♥♥3 ... Míša st. už má doporučko a vše ostattní ve zprávě a tobě Míšo ml. pokud ses nekoukala doporučuji se kounkout! ♥♥♥ Kluci byli fakt skvělí, jako vždy! ♥♥♥♥ -
-
Re: Superstar
Mě to ale na internetu nejde se koukat na videa !!! A ani mě to netrápí ... Já SS nemám ráda líbil se mi Šeps ale blbě zpíval a pak Adamec ten byl úžasnej jinak sem z nich nikoho neviděla a ani mě to netrápí jinak kdo teda nakonec vyhrál ?? Gabča?? -
-
Re: Re: Superstar
No, jak myslíš. :D ... A abys věděla, tak Šeps tam je (bohužel), Lukin taky a Gabika taky ♥ a finále je za dvě týdny. ;-) -
-
Re: Re: Re: Superstar
Pochop, já se na to nemužu koukat ani kdybych se rozkrájela!!! Dívala bych se ale rodiče mi tyhle soutěže zakazujou a na netu se na to dívat nemůžu protože mi to nejde !!! :(( Ale přeju to Adamcovi i když Gunčíková je prej taky dobrá jen sem jí neslyšela a Šeps vím že zpívá děsně ale je hrozně Hezkej xDDDD Tajže Gunčíková nebo Adamec podle mě by měli vyhrát :))) -
-
Re: Re: Re: Re: Superstar
Rodiče ti to nedovolí? :-O aha, tak to mě mrzí :-/// ..... No, nevím jestli hezký, ten jeho zhulený výraz :D ale budiš :D .... jo, moje slova! ;-)
-
-
-
Re: Re: Superstar
Já superstar rád mám, rád se na to podívám, ale poslední dobou mně nějak nebaví výběr písniček. Většinu z toho neznám nebo jsem to nikedy neslyšel, takže takový nezáživný. Řikáš, že Šeps zpíval blbě, to nebylo jenom tentokrát, ten zpívá blbě pořád, ve svém stylu je dobrej, ale to je asi tak všechno. :o)
Zatim nikdo nevyhrál, jenom vyrazili Haricha. O vítězi se rozhodne až za 14 dní. Ale musí to být Gábina :o) -
-
Re: Re: Re: Superstar
Míšo asi tak! :-) Já mám superstar ráda, vlastně jsme ji vděčná a to za 3 lidi! Davida Spilku ze 3. řady, Mirka ♥♥♥ a Gábinku! ♥♥♥♥ ... a Lukin je taky fajn. :-) ..... Jak nevyhraje Gabka, tak Lukin, ale jestli ty vyhraje ten kojot, tak mě trefí! :-//// ... jo a Gabika nazpívala duet s Davidem S. na jeho nové desce Ghost. :-) Hezká, hlavně ten refrén, ale pokud neradi metal, tak se vám to asi líbit nebude.
-
-
-
-
Ahoj xDD
Ahooj :)) -
-
Re: Ahoj xDD
Tu nikdo v neděli nebyl, co? :D Kačka celá žhavá koukala na Mira a já jsem hrál dobyvatele :o)
-
-
Dobrou noc
No tak já du na ty lovce ... xDD ... Dobrou noc xDD -
-
Re: Dobrou noc
Ahoj Míšo, dobrou noc.
-
-
Ehmmm noo
Hele asi půjdu za chvilku spát a pustím si ještě lovce duchu ... Na DVD ... -
-
Re: Ehmmm noo
No abch pravdu řek, tak mě se už teď chce nějak spát. Nechtěl sem to tady končit když si tu zůstala, ale asi opravdu pujdu hodit pelech. :D
-
-
Aaaaa
Aaaaaaaa uaaaaaa gvaaa baaaaaa kaaaaa laaaaaa umakavaaa xDDDD Já se unudím xDD -
-
Re: Aaaaa
Víš že já taky, mně dneska nic nenapadá, prostě nevim co dělat. Nevim vůbec co mám psát. Dneska se mi asi zvařail mozek z toho jak jsem pořád musel myslel na to co mám vykládat. :o) Pracovat hlavou je těžší než rukama. -
-
Re: Re: Aaaaa
Míšo, poslední slova jsou svatá pravda! :D:D:D .... Mi stačí u písemy, když přemýšlím celou dobu, tak mě pak bolí hlava jak střep! :D
-
-