Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kvatro

:o)

Sakra, Kačka to odhalila. :o) Původně jsem myslel že to Míša si zase dělá reklamu na nějakej svůj blog. Vůbec mi nenapadlo, že mi navrhuje název pro ten můj. No a abych nevypadal jako úplnej výmaz, tak jsem o tom radši pomlčel. Takhle to vypadá, když dělám víc věcí najednou. Míša z toho chcípne smíchy.
    • vterinka

Re: :o)

Jéééje :D se stane, z toho si nic nedělej! :D
    • puspuspusinka

Re: :o)

No moc smíchy nechcípám nějak sem to totiž nepochopila ale to neřeš xDDD
      • kvatro

Re: Re: :o)

To je dobře, že si to nepochopila. Já stejně myslel, že si toho nikdo nevšimne. :o)
        • vterinka

Re: Re: Re: :o)

myslet můžeš xD
  • puspuspusinka

...

Vrátím se ve 20:30 na iPodu ... musím vrátit kompa ... jináč, doufám, že už budeš mít dokouzleno a budeš tu !! *15*
    • kvatro

Re: ...

Dokouzleno mít asi nebudu, protože těch příběhů je 50 a každej má 500 až 1000 slov. :o) A ještě jsem ten blog ani nezaložil.
  • puspuspusinka

_Cteš...

Čteš, si ten můj úžasnej dnešek?? *15* *15* *15*
    • kvatro

Re: _Cteš...

Už na to jdu.
  • puspuspusinka

blog

No tak už je to zadaný si skus jiný jméno a nebo k tomu jednoduše přidej org ...

stories-of-my-life-org.blog. cz *15* *15*
    • kvatro

Re: blog

Chytrej název to zrovna neni. :o) ale to nevadí, něco vykouzlim.
      • puspuspusinka

Re: Re: blog

Dávám příklad ... a kdo říká že sem chytrá?? Já nikdy chytrá nebyla ... *1*
        • kvatro

Re: Re: Re: blog

No to já taky chytrej nejsem, nadruhou stranu blbej taky ne, takže OK. :o)
  • puspuspusinka

Cestopis...

Už 2 roky si plánuju že napíšu cestopis o svých letních toulkách ... tenhle rok sem si už domluvila, že budu s rodinou jezdit po zámkách a hradech co nejvíc a taky po jiných třeba k jezerům (Plešné, Čertovo, Černé atd.) prostě projít si Šumavu a českou historii ... něco málo už jsem prošla, a vždycky jsem si plánovala vyfotit se před každou památkou kterou jsem navštívila a udělat z toho knížku a napsat co všechno jsem tam viděla plus historii kterou sama sesmolím z knih a internetu ... ale pořád nějak nebyl čas to zrealizovat tak na blogu se o to pokusím :D :D A v tom děníčku jsem teď přidala dnešek tak si to můžeš přečíst a zasmát se ... *15* *15* *15*
    • kvatro

Re: Cestopis...

Míšo, to je skvělej nápad. To začni psát, já jsem stim začal s cestopisama až teď a nějak mě to začalo bavit.
      Uvidíš že jezdit po hradech a zámcích je opravdu skvělý, já už takhle jezdim 8 let. Tady v Česku je toho tolik, že se to všechno do konce života nedá navštívit :o)
      • puspuspusinka

Re: Re: Cestopis...

To plánuju ... až odmaturuju, tak chci projet za ty 4 voůlný měsíce jenom se stanem a snad i s kámoškou co nejvíc z český republiky *15* *15* *15*
        • kvatro

Re: Re: Re: Cestopis...

Ty máš ale plány. :o) Můžeš se zastavit i u Kačky. :o)
          Takhle podobně jsem chtěl objet celou republiku, taky jenom se stanem. Ale než se to uskutečnilo, tak sem to projezdil po jednotlivých místech.
  • puspuspusinka

Bude...

Bude to skvělý ... až ten blog dám do kupy a pořádně ho rozjedu, tak bude úžasneej *14* *14* *14*
    • vterinka

Re: Bude...

Taky si to myslím! ;-)))
    • kvatro

Re: Bude...

No to si dáš :D Dát ho do kupy, Máš tam hodně témat. No a ještě jsem ti zapoměl pochválit to, že ten blog nevypadá jako blog nějaký puberťačky :D

Já jsem před čtyřmi lety založil taky jedny stránky, no a dávám je do kupy dodneška. :D
      • puspuspusinka

Re: Re: Bude...

No tak díky, a jak prosímtě vypadí blog puberťačky?? *15* *15* No témat tam mám fakt mega moc a to ještě není všechno, ale mě to nevadí ... *15* *15*
        • kvatro

Re: Re: Re: Bude...

Já vim jak vypadá, samý kraviny tam jsou. :o) Malý písmena to má, růžová přes celou stránku, pořád tam něco bliká, ozdobný písmenka, a já nevim co ještě. :D
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Bude...

Fuuuuuj ... tak to je hotová facka přes voči ... taky znám takový blogy ... *15* *15* *15*
  • puspuspusinka

Ha :D :D :D

Koukejte ... sem vytvořila ... ruším blog o Ashley a rozjíždím novééj :D :D

http://my-world-org.blog.cz/

A ten dess sem si pracně fotila sama z klipu ... :D :D :D A pak doupravila ... A děsně mě to tam baví ... A asi si tam začnu dávat svoje texty a příběhy *3*
    • kvatro

Re: Ha :D :D :D

Koukám, chvíli sem tu nebyl protože jsem se na tom tvém blogu nějak zaseknul. :D Pěkný fakt. :o)
      • puspuspusinka

Re: Re: Ha :D :D :D

Díky díky, díky ... a jak ses tam mohl zaseknout? :D Že ty sis četl můj deníček?? *15* *15* No jako fakt díky mooc ... jsem ráda, protože mám z něj radost, líbí se mi a to už bloguku 2 roky a skoro každej 4. měsíc mám novej blog a nebo mám 3 najednou ale takovýhle jsem ejště neměla a děsně se mi to líbí *15*
        • kvatro

Re: Re: Re: Ha :D :D :D

Takže ty tam máš deníček?, to abych se tam podíval ještě jednou a pořádně. :D
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Ha :D :D :D

Hledej šmudlo hledej *15* *15*
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: Ha :D :D :D

Šmudla Michal teda hledal, a našel deníček Mudlovský Míši.
              Jenom tam chybí ten cestopis :o) Kam pojedeš? :D
    • vterinka

Re: Ha :D :D :D

Drsně ty! :-)) Hezký blog! :-) A co se stalo, že ten o Ash rušíš?
      • puspuspusinka

Re: Re: Ha :D :D :D

Nic, jen mě už nebavilo mít blog jenom o Ashley, chtěla jsem něco kde budu mít svůj život i osobnosti co mám ráda ... víš pořád jenom přidávat fotky videa a novinky o Ashley už mě prostě nějak netěšilo a nebavilo ... a teď to bude víc o mě a víc o tom co mám ráda, atkže proto ... *15* *14*
        • vterinka

Re: Re: Re: Ha :D :D :D

aháá, tak to potom jo :-) To bude super! :-)
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: Ha :D :D :D

Já si udělám taky blog, :o) budou tam ty moje příběhy, a teď mi poradte jak ho mám pojmenovat :D

Míšo to budeš mít teda dobrý. Víš blogů jenom o Ashley nebo jenom o Avril je hafo, takže to budeš takový trochu víc originální. :D
            • vterinka

Míšo st. to má být název tvého blogu! xDDD
            • kvatro

To je co toto? Mi to nejde. :o)
            • puspuspusinka

story-of-my-life.blog.cz *15*

No právě ... budu trochu víc original ... *15*
  • puspuspusinka

Nazdááár :D :D

Lidi já sem debil ... já na Hrůzu úplně zapoměla, takže samozřejmě sem tam nešla ... to sem celá jáá ... ale nějak mě to nesere ... mám skvělou náladu a zároveň sem utahaná jak kotě ... sem dneska pracovala na rok dopředu ... a to mě zítra čeká další seznam ... se z toho picnu jednou fakt ... *15* Ale jinak v pohodě čumim na Smile jak debil po 100 a furt se směju :D :D :D :D
    • vterinka

Re: Nazdááár :D :D

Ahojky, ty seš číslo! :D:D:D:D To by se mi nemohlo stát! :D:D:D Já na Mira myslím furt! xDDDD .... No a že se furt tlemíš není žádná novinka. xD
      • puspuspusinka

Re: Re: Nazdááár :D :D

No tak být tu Avril v tej naší prdeli, tak taky nezapomenu ale Hrůza je úplně něco jinýho, sice poslouchám jeho songy nějaký ale že bych z něj vysloveně skákala radostí se říct nedá ... *15* *15*
        • vterinka

Re: Re: Re: Nazdááár :D :D

xDDDD chápu :D:D:D .. já ho neposlouchám, jeho písničky se mi nelíbí. :D
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: Nazdááár :D :D

Je to kojot :D
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Nazdááár :D :D

Njn ty seš taková víc noo ... rocková bych řekla ... a on má takový pomalý hezký songy ... mě se porpavdě líbí ... hezky se u nich přemýšlí a usíná *15* *15* *15*
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: Nazdááár :D :D

Kačka je víc rocková, to bych taky řek. :D Kačka mi jednou poslala odkaz na Youtube, na video který natočila. Myslel jsem si kdoví jaká k tomu nebude pomalá písnička, a ono to byl nářez jak poleno. :D
  • vterinka

Ahoj :-)

Ahoj všichni ve spolek, tak jaký byl dnešek? .... Já sem sice měla být na konclu, ale kvůli spojům, mě nepustili a stejně tu ted buří, takže čekám, že tam stejně bude chcát. Míšo ml. jak sis užila dnešní koncl, šlas tam? ... Míšo st. jaké bylo průvodcování?
    • kvatro

Re: Ahoj :-)

Ahoj Kačko, já jsem byl s dneškem spokojen. A dokonce mi to průvodcování i šlo :o) Dneska jsem šel za těch 8 hodin pouze třikrát, turisti nechoděj. Většinou sem chodí starší lidi jenom jako do kostela, nebo Příbramský na procházku. Turistů sem moc nezavítá, na takovém hradě nebo zámku bych chodil každou hodinu minimálně se 30ti lidma. Při mojí vůbec první dnešní prohlídce jsem šel sám s jednou rodinou odněkud ze Slovácka, prej že už byly na Velehradě ale že tady se jim líbí víc. Ale ten jejich parchant na mě koukal celou dobu jak na vraha, jsem kvůli němu málem zapoměl co mám řikat. :o)
      Příští týden sem má přijet zájezd německých turistů, nasštěstí se mě to netýká, pač neumim německy. :)

Kačko, to je škoda že nejedeš na ten koncert Mira. Jsi se měla vytratit z domu. Navázat prostěradla a spustit se z balkónu. :o) Avrilku nechat na plný koule, pod peřinu dát plyšovýho opičáka, a nikdo by nic nepoznal. :D :D
      U nás nebuří, a pršet asi taky nebude. Jenom včera se tu pár minut blejskalo, hromy blesky a déšť žádnej. :D
      • vterinka

Re: Re: Ahoj :-)

Tak to je super, že se ti to líbilo. :D:D:D .. Malý parchant tě rozhodil, jo? :D:D:D Kdyby to byla slečna, tak pochopím, ale děcko? :D:D:D

No, mi povídej. :-(( To víš, že by to vůbec nebylo nápadné! xD Jak by mohlo! :D:D:D ... u nás včera buřilo jak prase! A lilo jak z konve, sme tu přijela z města, kde hic, slunku a tu mokro a chladno. :D:D:D
  • alliet

Smile

Oficiální videoklip Smile:
    http://www.youtube.com/watc h?v=NeM1asVmdH8&feature=feedu

Ú ŽASNÉ
    • alliet

Re: Smile

Špatné video. Tady správné:
      http://www.youtube.com/ watch?feature=player_embedded&v=Kag vExF-ijc
      • thenilly96

Re: Re: Smile

uz tu bylo vcera *3*