-
:o)
Jedenáctá hodina odbila, lampa ještě svítila...
Já ale už jdu spát, takže ahoj Míšo, miluju tě a měj se hezky, zase někdy. Goodbye... -
?
Míšo, ty jsi věřící, nebo ne? -
-
Re: ?
Věřící jsem ale v napřirozeno boužel ne v Boha ... ale nezavrhuju to úplně ... *15*
-
-
Tve
Já tu fakt chcípám smíchy !!! xDDD Ten to dneska zabíjí dědek Kraus xDDD -
-
Re: Tve
Já nevim jako, ale mě ten Kraus zase až tolik nebere, většinou se tomu nesměju, že bych z něl chcípal smíchy ne, to takovej Ozzák, ten mě vždycky dostane.
Dneska je ale fakt skvělej den, tady se chcípá, u televize chcípáš. Diskuze běží jako na Silvestra. -
-
Re: Re: Tve
Přesně Míšo, tos řekl krásně, tu poslední větu! :-))))
Jinak co se týká Krause, tak já ho žeru! xDDDD Ted sem se koukla na včerejší díl, kvůli Pavelce, a měla sme dost! :D:D:D Fakt masakr a ten konec. xDDDD a Ozzák, tk z toho tež chcípám! xDDDDDDDD
-
-
-
Umírám xD
Koukám na show Jana Krause a je tam můj idol Pavelec a umírám smíchy xDDD -
-
No kurde to bylo moc XD *1* *15* *2*
-
To ano, ty Krausovi kecy XD prej to mám sebrat..... no z toho ledu :D nebo jak se bavili o slečnách jaké se Pavelcovi líběj, jdu se na to kouknot znova nák mě to chytlo XD
-
Re: Umírám xD
Já na to nekoukám. A Pavelec? ten neprůstřelnej brankář tam je? -
-
Re: Re: Umírám xD
Anoo Anoo xDD ... A prej má rád vytlemený holky to sem celá já xDDD -
-
Re: Re: Re: Umírám xD
To si celá ty :o) Ono i z toho Krause vždycky vypadne něco vtipnýho. -
-
Re: Re: Re: Re: Umírám xD
Míšo, spíš myslím, že něco vtipného dycky vypadne z tebe? :D Víš ty vůbec. že včera sme měla tak blbou náladu, že se mi nechtělo ničemu smt a nakonec jste mě vy tady postavili na nohy? Hlavně ty tvé hlášky! :D Příběh a kozy. xD
-
-
-
-
-
A Kurwa xD
Tak to já tě rači srát nebudu ... Když se nasereš tak to musí bejt masakr xDDD -
-
Re: A Kurwa xD
Míša neser! :D :D Já na tebe stejně nikdy zase tolik nasranej nebyl, protože si mi nikdy nic neprovedla. Ale na cizí a drzý lidi, si umim otevřít hubu. Ale že by to byl masakr jako Godzilla co ničí vzteky mrakodrapy, to ne. -
-
Re: Re: A Kurwa xD
Díky xDD
-
-
-
Dobrou noc
Lidičky už musím, mějte se krásně, doboru noc! :-*** -
-
Re: Dobrou noc
Ahoj Kačko, měj se hezky a dobrou noc.
-
-
Mmnt !!!
Za 15 minut se vrátím !!! xDD -
xDD
Prej slušná společnost xDDD manžílku ty pomlč xDD možná na nás neleze jaro ale nejslušnější taky nejsme !!! xDDD -
-
Re: xDD
Milá manželko, slušná spolešnost nejsme to vim .o) Ale nadávat se musí. :D -
-
Re: Re: xDD
joooo jak si člověk zanadává, hned se mu uleví! :-)))) -
-
Re: Re: Re: xDD
Moje řeč :o)
-
-
-
-
Bože bože xDDD
Já z Vás dneska ale fakt umírám smíchy xDDD ... Jináč, co budeme probírat teď?? xDD -
-
Re: Bože bože xDDD
Hu ha ha ha :o) Co se bude probírat? Já už témata neřikám. No ale když tu povídáme o Kačce u zpovědnice, tak Vám řeknu, jak jsem byl předevčírem v tom kostele, nějak mi to tam učarovalo, celý to duchovno. Prostě nějak jsem začal víc věřit v Boha, předím jsem teda veřil taky, ale prostě tohle byla nějaká zlomová událost. Bůh existuje.
A nechci slyšet kritiku. -
-
Re: Re: Bože bože xDDD
Míšo, já čumím! :D Jaks to dokázal? Já tam chodím skoro 17 let, ale tohle se mi fakt nestalo! -
-
Re: Re: Re: Bože bože xDDD
Já sám nevim, ale řikám, je to tim místem. Nikdy jsem tam nebyl takovou dobu. Zřejmě je to nějaké energické místo, i podle toho textu se tu ve středověku děly zázraky. A ono to neni jenom tak nějaký kostel, to je přímo bazilika. -
-
Re: Re: Re: Re: Bože bože xDDD
Hmm... zajímavé :-)))
-
-
-
-
-
Příběh
Míšo!! :D:D:D starý, kokos, tot si vychytal! xDDDDDDDDDDDDDD Ty úryvky, to spojení, to všechno!!! I kámošce se to líbí! :D:D:D:D Ta z toho tež nemůže! :D:D:D Je to božííííííííííííííí -
-
Re: Příběh
No to je super, takže účel to splnilo. :o)
Si asi založim blog, všechno to tam vystavim. :o) :D -
-
Re: Re: Příběh
Tak to je jasné, že to splnilo účel! :D:D:D ... joo to je dobrý nápad! :D Sice tomu budem rozumět jen my, ale co už :D -
-
Re: Re: Re: Příběh
No já jsem si s tim blogem dělal legraci, ale šlo by to proč ne? Tak třeba i v tomhle příběhu si některým věcem rozuměla pouze ty. -
-
Re: Re: Re: Re: Příběh
Tak jo, bylo by to super! :-))) .. Myslíš? Myslím, že i Míša ho pochopila. :-)
-
-
-
-