Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kvatro

:o)

Kačku ten příběh nejspíš odrovnal. Buď se šla vyzpovídat ze hříchů co tu před chvíli spáchala, nebo už fakt přesla na druhou stranu. Mezi zombie :o)
    • vterinka

Re: :o)

Nezpovídala! :D Nneí z čeho! :D tys s tím začal xD
      • kvatro

Re: Re: :o)

Ale je! No tak když jsem s tim začal, tak s tim taky skončim. Kozy posílám zpátky do chlívku a už o nich nechci slyšet.
        • vterinka

Re: Re: Re: :o)

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD copak, že bych tě naštvala? : Tak snadno, to sotva :D
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: :o)

Mě jen tak nic nenaštve, ale když už, tak to stojí zato.
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: :o)

No právě, bych řekla! xDDDD
    • puspuspusinka

Vyzpovídat by se měla Noo xDDD
    • puspuspusinka

Vyzpovídat by se měla Noo xDDD
  • puspuspusinka

Tsss

Já se na to nemůžu dívat ... Kačko ty uchylo jedna nesváděj si tu tátu !!! xDDD že se nesrydíte !!! XDD
    • kvatro

Re: Tsss

Já snad něco dělám? No řikám, úchylka Kačka dělá ostudu až to mlátí dveřma. :D
      • puspuspusinka

Re: Re: Tsss

Co sme to vychovali ?? xDD S tím dalším to bude muset být lepší !!! xDDD
        • kvatro

Re: Re: Re: Tsss

Já fakt nevim co jsme to vychovali. :D Půjde na převýchovu do kláštera, předevčírem jsem tam byl, tak jsem jí to tam mohl domluvit. Tam by jí dali Romana....
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: Tsss

vy ste na mě hnusní! xDDD
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: Tsss

vím a taky za tím nebyly "xDDDD" :D takže v klidu :D*
            • kvatro

No hele tohle jsem tu už jednou slyšel.... Ale zatim ne od tebe, takže pozor na to.
      • vterinka

Re: Re: Tsss

Nejsem ostuda, já se za to nestydím! xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD to víte, je jaro :D:D:D a tohle je nic, s kámoškou jedem větší bomby! :D
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: Tsss

Nojo na tebe leze jaro xDD Tak si úchyluj na jiných a né na tatínkovi ty nestydo xDDD
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: Tsss

No správně, ať jde někam jinam. Tady jsme pouze slušná společnost. Ale řeknu ti, to jaro tý Kačce fakt leze na mozek. :D To co tu dneska předvádí.
            • vterinka

No vidíš, aspon jsem tě zas něčím překvapila. :D .... Super, dobře děláš, že si to značíš! xD
            • kvatro

Tvoje typické narážky, které jsem zatím neslyšel. Já si to někam poznamenám. :o)
            • vterinka

vy mě vyhábíte? cccc! :D::DD .... já ti dám leze na mozek! :D:D:D:D ... jen mě asi ještě stále neznáš :D:D:D to jsou mé typické narážky :D:D:D ... jo a ty mi mluv, že sji slušný! :D ha ha ha xD
  • puspuspusinka

Grrraaa

Tak tos zabil !!!!! xDDD Já tu šíleně chcípala !!!! xDDD
    • kvatro

Re: Grrraaa

No tak Kačka na tom asi bude podobně :o) Mě se v tom příběhu nejvíc líbí třímetrová zeď, dobrmani a hlavně Klaus s jeho pérem. :D
      • puspuspusinka

Re: Re: Grrraaa

Přesně !!! xDDD
  • puspuspusinka

Káťo!!!

Pustily by tě rodiče třeba samotnou do jižních Čech?? xDD Mě napadlo že bysme o prázkách do tý ZOO jeli všichni 3 xDDD
    • vterinka

Re: Káťo!!!

Míšo, bezva nápad, ale já sem ráda, že mě pustí do okolí na koncl, takže bohužel :( :D
      • kvatro

Re: Re: Káťo!!!

Bezva nápad to byl. Míšo ale, i kdyby Kačku pustily tak by to nebylo moc uskutečnitelný. :o) Kačka bydlí až za sedmero horami, kde na pastvu chodí se svými kozami. :o)
        • vterinka

Re: Re: Re: Káťo!!!

Nechodím! :D Není za kým! xD Ale jestli máš zájem, tak přijed :P xDDD
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: Káťo!!!

No Kačko, uvědom si, že tady píšeš před moj manželkou. Ostudo! :D To je pořád dokola tak přijeď, tak přijeď. :o)
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: Káťo!!!

ake no no xDDDD zas tak strašné to není ne? :D
            • kvatro

Kačko, já za to nemůžu, že máš kozy po tatínkovi. :o)
            • vterinka

No a? xD Tys začal z kozama, tak pomlč! :-* xDDDD .... jo a "přijed" tak ty furt chceš, abych ty kozy vzala na pastvu :D:D:D
  • kvatro

Speciální 50.díl – Velké dobrodružství Kačky Drákulové – část první

Hraběnka Drákulka Kačka Tesák Fišerová, tráví většinu svého volného času v laboratoři na hradě Zubštejně v Transylvánských Beskydech. Dnešek není výjimkou. Už od rána bádá ve své laboratoři, občas se z laboratoře ozve: „Se na to můžu vysrat, do frasa.“ Nyní se snaží uvařít úplně nový lektvar, lektvar na změnu podoby.
    Lektvar musí být hotový do dalšího úplňku, jinak Kačka už nikdy neuvidí svoji oblíbenou kapelu Rosemaid.

Psal se 30. duben roku 2011, Kačka je na koncertě Mira Šmajdy. Nikdo netuší, že kapela není skutečná. Krátce před jejich příjezdem do Třince, totiž unesli celou kapelu Rosemaidů mimozemšťani z planety The Polehnojit. Velitel mimozemšťanů Roman Honibrkuš na sebe vzal podobu Mira Šmajdy. Po koncertě, když se Kačka plná radosti fotila s Mirem, Roman Honibrkuš alias Miro ji odtáhl do mimozemské lodě. „Ponáhlaj sa mambo!“ Komanduje Kačku mimozemšťan. „Ještě jednou, ty zelená příšero a zauzluju ti chapadla.“ Povídá Kačka zlým tónem.“ Co následovalo, si Kačka nepamatuje, ví pouze že se probudila u sebe doma s instrukcema od ufonů.
    „Milá Kačko, pokud chceš, aby si ještě někdy Rosemaid brnkli na kytaru, musíš splnit následující úkoly: Přines nám tyto osoby: Barack Obama, Dmitrij Medveděv a Václav Klaus. Potom ty Rosemaidský propustíme. Vybrali jsme právě tebe protože víme, že vlastníš doma laboratoř a jsi přímým potomkem doktora Frankensteina. Pomůžeš nám ovládnout planetu zemi. S pozdravem Roman Honibrkuš.“
  • kvatro

Speciální 50.díl – Velké dobrodružství Kačky Drákulové – část druhá

Lektvar už byl téměř hotový, ještě přidáme dve kvapky slivovice. Tak a teď nechat ještě asi tak hodinu povařit. Drákulka Kačka si zatím šla hodit šlofíka na gauč, než se to uvaří.
    Protože to bylo zrovna kolem oběda, přišel Brody s trenkama do hněda. Brody hladový jako vlk, začal shánět cosi k obědu. Projel lednici, tam ovšem nic nebylo, páč Kačka dneska nebyla nakupovat. Brody se šel podívat i do Kačky laboratoře. Nemohl odolat, linula se odtamtud taková příjemná vůně.
    Brody odklopil poklici z kotle, kde se vařil ten nový lektvar. Lektvar mu vyprsknul do ksichtu. „Pálí, pálí“ řve Brody. Začal lítat po laboratoři, všechno tam rozbil, převrhnul kotlík s lektvarem, nakonec vzal druhou o zeď a rozplácnul se na podlahu. Kačka většinou spí jako špalek, ale rachot Brodyho, padajícího na podlahu, jí probudí vždycky.
    Kačka vejde do své laboratoře. „No to je zkáza, celá laboratoř pod vodou, moj svet je v troskách. Asi budem vraždiť.“ Hotová Sodoma a Gomora. Brody sa prebral, až keď mu Kačka nasypala suchý l’ad za krk. Kačka Brodymu nadává do všech možnejch. „Čo ty si to za chalana, na čokolvek sahneš, to sa ti pod tvými rukmi pojebe.“ „Čo sa týká mé lásky k tobe, nič nemože trvat večne.“ Povídá Kačka. Brody na Kačku: „Kačka neser! Nerob scény!“ „Toto ti už nemožem zabudnúť.“ Povedá Kačka. Sbalila Brodymu kufry a vyhodila ho zo svojho hradu.
  • kvatro

Speciální 50.díl – Velké dobrodružství Kačky Drákulové – část třetí

Lektvar na změnu podoby, s kterým by jednoduše odchytila prezidenty a předala je mimozemšťanům, byl rozlitej na podlaze. Kačke zostaly len oči pre pláč. „Nikdy už neuvidím svoje Rosemaidy. Búúúú Behe Búúú.“
    Náhle sa jí zjevil domácí skřítek Vteřiňák, ktorý sa objevuje len, keď je zle. Kačke poradil co má dělat.
    Jako první na seznamu je Barack Obama. Polapit ho nebude snadné, ale co pro Rosemaidy neudělat. Tentokrát se Kačka raději nebude vydávat sama za sebe, ale za samotnýho Klause, pač její jméno je na seznamu nejhledanějších teroristů.
    Ve Washingtonu:
    „Zdar Baracku, tady Václav Klaus, přijel sem za tebou na diplomatickou návštěvu.“ Povídá Kačka. Barack si pro sebe povídá. „Klaus, to mi něco říká. Santa Klaus! Nene ten to není, ten chodí komínem. Už vim, to je ta známá čórka, toho sem radši pouštět nebudu.“ „Ještě by tu něco ukrad, jako minule.“
    Pokus s Klausem Kačce nevyšel, na to má ČR ve světě až moc špatnou pověst.
    Jak chceš Baráku Obamáku, když to nepůjde po dobrém, půjde to po zlém! Říká Kačka.
    Za vysokou zdí střeží Bílý dům 4 černí dobrmani. Dobrmani Mišulák, Haňulák, Patrik Eliáš a Michelangello, byli připraveni natrhnout každému vetřelci prdel.
    Kačka je udřená jako kůň, právě pracně přešplhala tu třímetrovou zeď. „No ty kokso, mě snad střelí!“Kačka si právě všimla, že o pár metrů dál byla otevřená vrátka. Nestačila si ani vydechnout a už byla obklíčena čtyřma dobrmanama. Hafani jí vynesli z pozemku v zubech.
  • kvatro

Speciální 50.díl – Velké dobrodružství Kačky Drákulové – část čtvrtá

Zřídili jí tak, že teď vypadá jako Lady Gaga ve svém novém kostýmu.
    „Není to hafan, není to pes, jenom se mi to nepovedlo…“, prozpěvuje si Kačka.
    „Já na to peču, to nemá smysl, místo Obamy dostanou ty zelený retardi nějakýho černýho makaka. Obamu od makaka nerozpozná ani jeho vlastní manželka, takže pohodička.“ Povídá Kačka.
    Další „holub k odchycení“ byl na seznamu ruský prezident Dmitrij Medveděv. Kačka vyrazila letadlem do Ruské federace. Na rudém náměstí zaklepala na dveře Kremlu. „Čto éto“ ozve se zevnitř. „Zdrástvujte, já jsem Kačka Fišerová a jdu nakopat prdel Vašemu prezidentovi.“ „My tě neznájet, ty si dát odchod, bo mi ti udělat BUM!“ Povídají rusové. Kačka je znovu na mrtvém bodě. Opět musí něco vykutit, aby se dostala dovnitř. „Hej hoši, tu mám pro Vás skvělá Irskaja vodka, vy si určitě pochutnat.“ Povídá Kačka. Na tohle rusové slyší. Kačka mezitím proklouzla do kremlu, sbalila medvěda a jede se zpátky domů. Úkol číslo dvě, splněn.
    Jako poslední na seznamu byl Václav Klaus. Kačka se tedy vydala do hlavního města, na pražský hrad. Prezidentova gorila, jí k hlavě státu ale nepustila. Vždycky vzala Kačku jako zajíce za uši a vyhodila ji před hrad. Tohle se opakovalo dvakrát, třikrát…. „No počkej ty stará kobro, já na tebe něco vymyslim.“ Povídá Kačka. Po pár minutách dostala Kačka nápad. Převlíkla se do prostěradla, vzala kuchařskou čepici a rákosku na koberce.
    „Jsem Papež Kačkonius šestnáctý, jedu na mezinárodní návštěvu, přímo ze svaté země.“ povídá Kačka.
  • kvatro

Speciální 50.díl – Velké dobrodružství Kačky Drákulové – část pátá

Gorila, když viděla jeho svátost, okamžitě ho pustila k prezidentovi.
    „Tak polez šašku Vašku, musim si tě odnést na svůj hrad.“ Povídá Kačka. Klaus se Kačce schoval pod stůl. „Venco! Ukaž mi to svoje péro.“ Povídá Kačka. „No dovolte!“ Povídá Klaus. „U všech rohatejch, nemyslela jsem tu tvojí pastelku, ty úchyláku, ale to péro co si čmajznul v Chile!“ Povídá Kačka. Klaus utíká co může, co může, Kačka ho chytit nemůže. Nakonec ho přesto lapila a zavřela do jejího hradního žaláře.
    Zpátky na hradě Drákulky Tesák Fišerové:
    „Tak a teď Vás tu mám všechny tři pěkně pohromadě. Ještě Vás předat mimozemšťanům, kteří propustí Rosemaidy.“ Povídá Kačka. „Doufám že mi za to aspoň daji něco pořádnýho.“
    Jen co tohle Kačka dořekla, přistál létající talíř na hradním nádvoří. Velitel ufonů Roman Honibrkuš Kačku pochválil za dobře odvedenou práci. „Tady máš zpátky ty svoje Rosemaidy ale ještě od nás dostaneš pořádnou nakládačku!
    Roman vytáhnul z kapsy pětilitrovou lahev se znojemskýma okurkama. „Tady máš od nás tu nakládačku“, povídá Honibrkuš. Kačce spadnul kámen ze srdce. „Už jsem myslela že mě chcete zbušit.“ „Ale kdo říká že ne?“ Honibrkuš vytáhnul z kalhot dvoumetrový……….
    …… koště a začal Kačku nahánět kolem hradu. Ta jezdila jako Pišta a Fišta před kocourem Fousem. „Já ti dám takový zelený retardy, já ti dám takovýho černýho makaka místo Obamy, to budeš koukat, utíkej Káčo, utíkej, utíkej….“ Křičí na Kačku.
    Jestli se ti dva po pár kolečkách neunavili, honí se tam dodnes.

THE END
  • kvatro

:o)

Já sem dám teda ten příběh. Nese název "Velké dobrodružství Kačky Drákulové" Když si Kačka tolik přeje Romana, tak ho bude mít! Je to hotovej Román, ve vteřinkovstině "slohovka jak prase".
    • vterinka

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Míšo, ty to zabíjíš! xDDDDDDDDDDDDDDD Já tě žeru! :D ♥ xDDD
    • puspuspusinka

Tak sem s ním xDD

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit