-
XDD
Manželská poradna skončila?? xDD Nebo deš pro kalendář xDDD -
-
Re: XDD
Manželská porada ukončena, diskuze může pokračovat. :o) -
-
Re: Re: XDD
O čem bude diskuze teď?? xDD
-
-
-
Tak to joo xDD
Tak teď už v tom mám jasno xDD A dítě nám zůstalo asi už jen jedno co?? xDDD -
-
Re: Tak to joo xDD
Jedno? Chtěla si říct dvě. :o) Dneska jsem se dozvěděl že jsi v tom. Máš už pro to nějaký jméno? :D :D Kačka+_____ -
-
Re: Re: Tak to joo xDD
No joo ... My budeme mít miminko dit já sem těhotná ... Kačenko budeš mít sourozence xDDD No mě se líbí jména Michal pro kluka ... A Petra, Nikola nebo Monička pro holčičku xDD Jaký tobě?? xDD -
-
Re: Re: Re: Tak to joo xDD
OMG! xDDDDDDDDDDDD kdy ste si stihli udělat?! xDDDDDDDDDDDDDDDDD .... já chci bráchu Romana!! :D:D:D -
-
Re: Re: Re: Re: Tak to joo xDD
To se dětem neříká a na Romana zapomeň xDDD -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Tak to joo xDD
Mi stačí jeden! :D a když ten jeden bude znaven, tak mám v záloze Adama xD -
Si ho třeba vykouzli! Třeba sedm Romanů, na každou noc v tejdnu jednoho. :D :D -
já to rači ani vědět nechci! xDDDDDD ....... No to teda ne!!!!!!! :D:D:D Já chci Romana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! xD
-
-
-
Re: Re: Re: Tak to joo xDD
Mně se líbí pro kluka samozřejmě Michal, to je moje nejoblíbenšjší jméno. Potom Tomáš. A pro holku bych dal Lucie, Určitě se mi líbi i jiný. Jaký další jména, nevim, musel bych projet kalendář :o)
Tomuhle řikám manželská diskuze jak vyšitá. :D -
-
Re: Re: Re: Re: Tak to joo xDD
Tomáš a Lucka se mi taky líbí nebo Verča a Venda xDD No s tím Michalem souhlasím ...
Otázka: přemyšleli jste už o tom jaký to bude rodina partner a děti?? Já už hodněkrát !!! Protože děti a vůbec velkou rodinu chci hrozně moc ... Představovala jsem si že budu mít minimálně 3 děti xDD A pokud jde o manželství tak chci aby to bylo jako u babičky a rodiču ... Žijí spolu furt a je to krásný ... Rozhodně bych se nechtěla rozvádět ...
Vím asi mám trochu moc romantické představy Noo xDD -
-
Jojo ... No já to taky zrovna nikomu nevykládám xDD ... -
Míšo, takovýhle romantické představy mám taky, jenom to moc nikomu neřikám. Já jsem o tom přemýšlel, a už dostkrát. Vždycky si udělám takovej sen, a jediným strášákem toho všeho, je dnešní doba. Rodiny to sice nemaji lehký ale já bych se toho i přesto rád zhostil. Můj děda s babičkou se měli též moc rádi, jeden bez druhého nemohl být. Nikdy jsem je sice nepoznal, ale v tomhle směru jsou můj vzor.
-
-
-
-
-
-
??
Do kolika tu se mnou hodláš zůstat?? xDDD -
-
Re: ??
Zítra je sice sobota, ale já jdu zítra provádět turisty na Svatou Horu. Nejdu tam hned ráno, takže do těch 23:00 klidně. -
-
Re: Re: ??
já se na chvilinku připjím, ahooojky xD -
-
Re: Re: Re: ??
Ahoooj xDD
-
-
Re: Re: ??
Aspoň že tak ... Chybělo mi to naše diskuzování tady jak sem byla na horách tak to bylo asi nejlepší !! xDD ALe už sem to zase já problémy a všechno černý z mýho života zmizelo a vy jste poznali tu mojí špatnou stránku ... Aspoň víte jak sem to myslela !!! Ale už jsem zase v pohodě a CRAZY !!! xDDD -
-
Re: Re: Re: ??
No to jsme jedině rádi, že je to tu jako kdysi. :o) Hlavně že ty se máš už fajn. "I need to be a little crazy" :o)
Co bylo, bylo, já na to klidně zapomenu. Kačka, chceš taky něco dodat? :D
-
-
-
-
Smile
videoklip Smile http://www.youtube.com/watch?v=KagvExF-ijc , libi se mi mnohem vic teda nez WTH -
-
Re: Smile
Skvělý. Úžasnej klip, podobný jako He Wasn't, který je můj oblíbený. U Smile je ale navíc ještě ten jednoduchej příběh se srdíčkem ze střepů a zelená Avril, takže je to dokonalý. A souhlasím, lepší než WTH.
Sakra! proč nejdou ty smajlíci.... :o) -
-
Re: Re: Smile
Já už ho mám stáhlej 4 hodiny a čumím na něj furt a musím souhlasit ten klip je DOKONALEJ !!! Pro mě momentálně nejhezčí klip od ní xDD -
-
Re: Re: Re: Smile
Je to rozhodně víc než dokonalý. S hodnocením jdu takhle vysoko, prootže chvilku před tim jsem se ze zvědavosti koukal na novej klip lochnesky a u toho jsem se málem poblil :o) Takže Smile je podle mně teď číslo 1, když nepočítám klipy z 2002 a 2004, který se s tim stejně srovnávat nedaji. Měl jsem u toho takovej pocit, jako kdybych slyšel od Avril úplně nějakou novou písničku. :o) -
-
Re: Re: Re: Re: Smile
Je krásný, líbí se mi ten příběh se srdíčkem, ale mým nej zůstává Girlfriend. ♥ -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Smile
a pak že já tady hláškuju! xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ..... prý "to mi ho teda vyndej" xDDDDDDDDDDDDD ta fajn, přijed a uvidíme! :P xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
No to mi ho teda vyndej. :D Kačka tady dneska hláškuje, jako nikdy. -
Proč? :D:D:D Co si čekal, že ti na to napíšu? :D:D:D .... na pastvu? :D Ale ony nejsou tak na půjčování :D Potřebuješ povolenku, máš? :P :D -
Kačko, ty ses nějak rozjela, tě nepoznávám vůbec. Pošli kozy na pastvu....:o) -
Ahojky Míšo, kozy si nedělám, ty mám od přírody a jiné doma nemáme. xDDDDDDDDDDDDDDDD ......... No pro mě jo! :D Mi se ten klip líbí nejvíc! ♥♥♥ a taky díky němu jsem ji poznala a zamilovala se do ni, takže to je další důvod ♥ -
Ahoj Kačko, no ty si děláš kozy? Girlfriend ne!...:D :D
-
-
Re: Re: Re: Re: Smile
No konečně seš tu a nikam jasný !!! xDD Ano Smile je prostě super a něj je jak blbne v tej místnosti a ty zelený proužky sou boží xDD -
-
No já nikam nejdu :o)
-
-
-
-
-
-
:D :D :D
Lidi, mě snad trefí ... já už se ani nemůžu bavit s "kámošem" abych z toho nebyla těhotná, nechodila s ním, nebo někoho nepodváděla ... UŽ NIKDY NEJDU VEN S KLUKEM !!! *15* To sou takový kecy ... že to ani možný není !! *15* -
-
Re: :D :D :D
Míšo, ty máš ale starostí, s těma klukama až to možný není. :)
Ale stejně to nějak nechápu. Jak se můžeš stát těhotnou, když se budeš bavit venku s kámošem? :o) To mi musíš jako klukovi vysvětlit, co ti tam ti kluci prováději. :o) -
-
Re: Re: :D :D :D
No právě že nic ale máma z toho udělá detektivku jak prase se závěrem že sem v tom !!! xDD No Coment xDD ... Jinak co ty jak se máš?? xDD
HELE menší dotaz ať v tom nemám zmatek xDD Seš můj manžílek nebo Kačky?? Já už sama nevím xDDD -
-
Re: Re: Re: :D :D :D
To má teda maminka hodně drsný mínění o tobě, že si v tom. :o) No ale nebudeme to rozvádět, to by byla zase složitá diksuze.
Míšo, já se mám fajn, sice neni všechno tak jak bych si představoval ale je to dobrý.
No manžílek jsem pořád tvůj :D Sice si ze mně v příběhu udělala manžela Kačky, ale to byl asi úlet. Kačka má přece svýho Brodyho... :o)
-
-
-
-
Ááá !!! xDD
Lidi dneska tu u nás ve městě byl Jakub Vágner na rybářských dnech a měl tu přednášku a já tam šla s holkama a vyfotila sem se s ním a podepsal se mi do památníčku xDD Ááá já sem z toho vyplesklá jak kdyby tu byla Avril xDD Sem se do něj asi zamilowala xDD A v sobotu jdu na náměstí na Michala Hruzu xDDD Yeahh xDD -
-
Re: Ááá !!! xDD
Míšo, ty se máš :) U nás budou farmářské trhy, ale nikdo známý se sem neuráčil přijet. Zato ve středu tady byli poslanci z VV na setkání s občany, byl tu Radek John ale podpis bych od něj nechtěl, spíš bych se chtěl podepsat na něm. :o) -
Re: Ááá !!! xDD
jééééééé tak to je super! :D:D:D:D ... já jdu zas v sobotu na Mira :D:D:D:D -
-
Re: Re: Ááá !!! xDD
Kačka jede na Mira, Míša na Michala co bude pouštět hrůzu a já se spokojim s bandou turistů.... Skvělěj víkend :o)
Kačko, aby tě na tom koncertě Mira znova neunesli mimozemšťani, práve teď vycházim z mého nového příběhu :) -
-
Re: Re: Re: Ááá !!! xDD
No, tak to zatím vypadá blbě :-(( ... no potěš teda xDDD
-
-
Re: Re: Ááá !!! xDD
Anoooo !!!! xDDDD
-
-
-
Heeey
Heeey já jak debil se divím že sem ten koment já z vás nemůžu psala a pak mi dojde že to byl jeden z vás xDDD Sakra lidi nedělejte že mě DEBILA !!! xDDD -
-
Re: Heeey
*4* No to sem byl já. *15* Kačka je v tom nevinně. *1* Taky se o to pokoušela, ale nějak jí to nevyšlo. Když už chce psát pod mým jménem, nemá psát místo "řekl", "řekla". *1* -
-
Re: Re: Heeey
Míšo, já to udělala schválně, i kdybych tu osobu rozlišila, tak by bylo jasné, žes to nepsal ty. :D Ty píšeš úplně jinak než já. :D -
-
Re: Re: Re: Heeey
No dobře. Tak mě podle mýho psaní poznáš. Ale ten můj koment "Já z vás dvou nemůžu.... xDD" si určitě myslela že psala Míša. Nebo ne? :D -
-
Re: Re: Re: Re: Heeey
jo myslela, ale pod mou přezdívkou jsem tě odhalila :D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Heeey
díky :D:D:D:D -
Re: Re: Re: Re: Re: Heeey
:D :D Takže jsem byl odhalen.... :o) 1:0 pro tebe. vterinka by asi opravdu nepsala o modrožlutejch paroháčích. :)
-
-
-
-
Re: Re: Heeey
No stejně ses trefil fakt z vás chcípu xDDDD
-
-
-
:o(
Smůla, hokej nevyšel... *9* *5*
Ty modrožlutý severský paroháči nám teda dali. *1* 5:2
V tom má určitě prsty ten pátek třináctého, co je dneska. *8* Tak snad příště. *3* -
-
Re: :o(
ty ***** bych něco řekla!! :D:D:D kdo ti dovolil psát mm jménem?! -
-
Re: Re: :o(
Náš ústav se mými ústy co nejsrdečněji omlouvá, k této politováníhodné události dochází maximálně jedenekrát za deset let. *15* -
-
Re: Re: Re: :o(
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD jo jasně, to ti tak žeru! xD -
-
Re: Re: Re: Re: :o(
Já z vás dvou nemůžu.... *15* xDD -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :o(
Tak jo, když to říkáš :D:D:D ..... vážně? :D To zní dobře! xD asi bych si to měla ukládat a později přečíst xDDDD -
Kačka, nic new nevymejšlej, takhle je to good.
No to by si koukala co píšeš, když jseš nasraná, fakt... :o) -
no jo :D měla byhc vymyslet něco new :D:D:D ..... hlášky když sem nasraná? :D:D:D:D Tak tohle je moc! xDDDDD -
Mě jednou odrovnaji ty tvoje komentáře typu: Teds to zabil, Tohle mě odrovnalo, Mám z toho sviják....a u všeho padesát smajlů.
No a úplně nějlepší jsou tvoje hlášky, když jseš nasraná. :D -
Jasněěě na mě to sváděj! xDDDDDDDDDDDD -
Mě z té Kačky, taky jednou střelí *15* -
co zas? :D:D:D problém? xDDDD
-
-
-
-
-
-
:o)
Admine, admine, sprcha nadávek tě nemine....
Ten Váš server je snad nějaký kuličkový počítadlo třetí generace, používaný za první republiky. Že se Vám to takhle pořád sere. *15* -
-
Re: :o)
Krásně řečeno! :D Ale dost mě to sere! Nic tu nefará! :-// -
-
Re: Re: :o)
Mě to sere taky, takovou dobu už to nejde. Takový tři týdny *16* Adminovi napíšu další zprávičku a snáď sa raz odpovedi dočkám. *1* Kdyby aspoň někam, třeba na hlavní stránku napsali oznámení. "Omlouváme se technické potíže atd.." *8* -
-
Re: Re: Re: :o)
jen mu napiš! :D jen do něj! xDDD ... přesně! tež by je nějaké vyjádření nezabilo! -
-
Re: Re: Re: Re: :o)
Tak jsem adminovi napsal znova. Tentokráte ale jinému. V té zprávě jsem si trochu rejpnul, ale zase jsem šel rovnou k věci. Ještě jsem pumluvil jeho kolegu, toho co neodepsal, že neměl dostatek slušnosti *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :o)
No, tak mi nenapsal, ale celkem to tu běží xD ... ale ve zprávách mám furt vítr :D -
Tomu papouchovi kakatdu sem psal taky, třeba když mu napíšeš ty, tam to s nim hne. *1* Potom dej vědět. *3*
Ale je vidět, že se jim ten server nějak začíná dávat do kupy, po pár dotazech *4* -
Tak to teda ne! Já sem psala kakadu a at mě nesere! :D:D:D -
Tak si představ kokosy, že ani ten druhej mi neodepsal. *15* Hlavně, že na svém profilu píše: "V případě dotazu ohledně serveru OSOBNOSTI.cz mi pište, rád odpovím všem." Ještě si dělá z držky sráč. *15* *15* Já už na ně peču, to nemá smysl se s nima bavit. *13* *1* -
No ty kks xD tak to sem zvědavá jestli ti odpoví! :D:D:D
-
-
-
-
-
-
Hmm... :D
Dobrej cestopis, si napsal, ten minulej sem nečetla ... ale jako dobrý ... ale příběhy sou lepší ... *15* Asi, protože fantasie je vždycky lepší než realita ... *3* -
-
Re: Hmm... :D
Díky, Míšo, no samozřejmě, že příběhy jsou lepší. *3* *1* Vždycky tam vymyslim nějaký šílenosti, který by opravdu nikdo zažít nechtěl. *15* Realita je vcelku jednoduchá, obyčejná, stejně asi jako to moje vyprávění. Někdy je ale realita taková, že je lepší o tom ani nepsat.
-